cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Zwijsen 19-09-2018 Via de website gekocht

Wat een fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken terug de Caruba fotostudio gekocht. Helaas zat er bij een van de achterwandjes geen klitteband. Dit gemeld en meteen een week later een gloednieuw achterwandje ontvangen! Echt top, hoefde niets te betalen.

Reageer

QLF Brands 19-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben snel en professioneel geholpen bij het aanpassen van een geplaatste bestelling. De bereikbaarheid van de customer service is goed. De bestelde producten goed en op tijd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van den Boom 19-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik onderdelen en toebehoren nodig heb voor een shoot slaag ik eigenlijk altijd meteen bij cameranu.nl De service en daarmee levering van de online webstore gaat zo snel: heb nog altijd de eerst volgende dag mijn bestelling ontvangen. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evenhauz 18-09-2018 Via de website gekocht

Altijd een top service en afhandeling bij camera nu!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik uitermate belangrijk vind is de bereikbaarheid van een webshop en dat Men mij adequaat helpt en over vakkennis beschikt. Bij cameranu is dit zeker het geval, daarom bestel ik al Mn fotografie spullen altijd bij cameranu

Reageer

Lara 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel, gemak, goede producten

Algemene score

10,0
Ik heb nu al een aantal keer iets besteld bij cameranu.nl en heb nog nooit een probleem ondervonden. Echt een webshop die begrijpt hoe het werkt. Snelle communicatie en aflevering, vindbaarheid op de site werkt goed, producten in goede staat verpakt en van goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. van Eijk 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl levert snel, ook op gewenste locaties in de buurt. Dat ze een specialisme kiezen en een fysieke winkel hebben blijft een voordeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonathan 17-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aangeboden product was in verhouding met andere shops goedkoper.
Op tijd besteld volgende dag in huis. Ideaal en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jplh 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdag middag besteld cartridges voor mijn printer Epson R3000 en een pak Hahnemuhle papier, de volgende morgen tien uur stond de bezorger al voor de deur. Je krijgt wat je betaald zonder verzendkosten en razend snel. Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TerrorArtiest 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel bezorgd, Goed beschermd ingepakt, en precies wat de omschrijving zegt dat het is. Ik vind het een tof ding, heb al meerdere actie beelden getekend van vechtsporten en het werkt helemaal perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin hageman 17-09-2018 Via de website gekocht

Altijd dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt alle sites in Nederland afstruinen maar 9 van de 10 x kom ik toch bij Camera.nu uit. Zo ook deze keer weer toen ik op zoek was naar een opname tafel om gerechten op of in te kunnen fotograferen.Niet de goedkoopste keuze maar wel voor een artikel gekozen wat degelijkheid uitstraalt en zoals belooft de volgende dag keurig aan huis werd bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 17-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen bij Cameranu.nl producten gekocht. Het assortiment is groot en de prijs/kwaliteit is in orde. De service is uitstekend, als je een probleem hebt wordt dit snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 17-09-2018 Via de website gekocht

Goede eerlijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor cameranu.nl omdat het handig is om via internet artikelen te bestellen. Snelle levering en de goedkoopste vergeleken met andere webshops. Op de site stond een uitgebreide omschrijving van het product en beoordelingen van andere klanten.
Ik heb mijn bestelling als fijn ervaren.

Reageer

Koos 17-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig assortiment, de beste prijzen en een super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met het huidige overweldigende aanbod van webshops slaagt Cameranu er toch altijd in net dat beetje extra te doen voor hun klanten. Heldere informatie op de website, goede prijzen en een super service. Een telefoontje om iets meer achtergrondinformatie rondom het product te verkrijgen wordt met veel enthousiasme begroet, een liefhebber aan de andere kant helpt mijn keus te bevestigen. Ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. 16-09-2018 Via de website gekocht

Lage prijzen, lange garantieperiode

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima communicatie over het verloop van de bestelling. Het artikel heeft hier 5 jaar garantie, bij andere winkels de standaard 2 jaar garantie.

Reageer

Malo 16-09-2018 Via de website gekocht

Echt goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte beschrijving over het product , in dit geval de apple airpods.
snelle levering , en achteraf betalen , wat ik belangrijk vind voor mijn eerste bestelling bij een winkel die ik nog niet kende. (En ook goedkoper dan andere sites) De airpods zijn super , mooi geluid , passen perfect ,heb andere goedkopere varianten geprobeerd, maar vind het achteraf , zonde van het geld.Heb ook gezien dat er meer te koop is op cameranu.nl , en heb hem inmiddels opgeslagen in mijn favorieten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 14-09-2018 Via de website gekocht

Top service, mooi product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snel het product thuis ontvangen. Product zat goed verpakt. Deze gelijk uitgetest en precies wat ik ervan verwachte. Soms een beetje stroef met verstellen van de poten maar dat went snel genoeg. Kortom aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

VincentTC 14-09-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mijn aankoop, veel mailcontact gehad met het contactcentrum. Ik hoefde nooit lang te wachten op antwoord en de uitleg was duidelijk.
Goederen zijn netjes door een (eigen) koerier afgeleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 14-09-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een zeer ruime keuze. Het artikel van mijn keuze is ook bij andere bedrijven te bestellen maar heeft altijd een lange levertijd. Zo niet bij Cameranu. Hier was het gewoon op voorraad en nog voor een vriendelijke prijs ook. De volgende morgen werd het keurig thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DonaldRB 14-09-2018 Via de website gekocht

Mooie overzichtelijke site en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitvoerige en nauwkeurige productomschrijvingen. Service is erg goed en snelle levertijd. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Justin 14-09-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb een lens hood besteld voor mijn Olympus lens. De webwinkel is overzichtelijk en ik vind het prettig dat de specificaties goed staan bij de artikelen. Verder geen vervelende popups en zo want tegenwoordig zitten al die websites vol met troep popups. Levering was snel. Geen klachten. Leuk dat je een euro kon doneren voor lopen tegen kanker.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak Tukker 14-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afgelopen dinsdag een L-plate en Lever-Release klem van Sunwayfoto besteld. Die kreeg ik de volgende dag binnen. Toen bleek dat de Lever-Release klem steeds opnieuw ingesteld moest worden om de L-plate in de verschillende standen te kunnen gebruiken. Ook voor ander Arca-Swiss compatible plates moest de klem aangepast worden. Even gebeld met Cameranu en ik kon de klem ruilen voor een schroefknopklem (die ook nog eens € 15 goedkoper is). Vandaag de schroefknopklem al ontvangen en die werkt goed. Prima service dus van Cameranu.nl!

Reageer

emile 14-09-2018 Via de website gekocht

gekregen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is erg duidelijk, verrekijker besteld op de beschrijving die zij gaven,
Doet volledig aan mijn wensen
Bestellen gaat prima en leveren volgens afspraak

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 14-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en attente klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en ook snelle reactie van de klantenservice toen bleek dat een van de bestelde artikelen defect was. Zonder problemen geld terug gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 13-09-2018 Via de website gekocht

Snel aangetekens geleverd in uitstekende verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel afgehandeld. Een account is niet noodzakelijk. Prima verpakt. Factuur per mail. Aangetekend verzonden. Zo hoort het te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout de Jong 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie en info over de bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld om een camera via internet te kopen. Bij camera.nu terecht gekomen en uitstekend bevallen. Goedkoopste prijs, maar prima service en prima info over de voortgang van de bestelling en de aflevering. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 13-09-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week heb ik een Manfrotto eenpootstatief gekocht en daarbij een Manfrotto head. Het werd uiterst vlot geleverd (track and trace) en keurig verpakt in luchtzakken. Het koppelen van de head lukte niet en ik heb daarvoor het contactformulier ingevuld. Al heel snel kreeg ik een uitgebreide reactie, waaruit bleek dat er een verloopstukje in de balhead zat. Super geholpen! En dat op afstand! Camera.nu weet wat klantenservice Is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 13-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop eigenlijk al mijn fotografie apparatuur bij CameraNu en ben altijd erg tevreden met het uitgebreide assortiment en overzichtelijke website. Verder zijn de medewerkers in de winkel uiterst vriendelijk en in staat goed advies te geven. Ook bij problemen lost de serviceafdeling dit goed op, helemaal top! En nu heb ik ook voor het eerst apparatuur gehuurd bij CameraNu en ook daar goede kwaliteit en service. Ik raad deze winkel en webshop dan ook zeer aan!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-09-2018 Via de website gekocht

Prima service!, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goede en snelle levering. Duidelijke site en scherpe prijzen. Mijn drone b.v. was ook bijzonder goed verpakt, omdoos met daarin plastic luchtzakjes tegen het stoten! Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede website, alles gemakkelijk te vinden. Snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mij aangeboden cadeaubonnen voor deze shop heb ik goed kunnen besteden, er is voor iedereen wel iets moois of bruikbaars te vinden. Nu ik deze shop ken, zal ik bij aankopen vaker de site bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renard 13-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren mijn fotoapparatuur bij cameranu.
Altijd een supersnelle levering, prima advies en vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susanne salmaso 13-09-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, en met vragen wordt je telefonisch goed en snel geholpen. Daarbij een prima prijs,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Kees De Meester 13-09-2018 Via de website gekocht

compact, veelzijdig én op locatie tegebruiken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Sophiez SO-28TD. Deze verlichting is zowel thuis (netspanning) als op locatie (batterijen óf accu's) te gebruiken. De kleurtemperatuur is ook traploos te wijzigen (top!). De bediening is overzichtelijk en erg intuïtief. Ik overweeg nu zelfs de aanschaf van een extra Sophiez LED lamp met een grotere diameter.

Reageer

Henriette 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de toegankelijkheid goed, waardoor je snel kunt beslissen. Ben je nog niet zeker van de zaak dan kun je altijd even advies aanvragen en dan heb ik het gevoel dat ik altijd eerlijk en oprecht geholpen word. Niet winstmakend geadviseerd wordt.

Reageer

Klaas 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een gebruikersvriendelijke website, scherpe prijzen en snelle en correcte levering. Verzending is te volgen op internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imtiaz Willems 13-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij cameranu heb ik een 85mm 1.8 lens gekocht. Dit met de bedoeling om portretten en detailshots te maken. Ik ben zeer te spreken over de snelheid van de levering en het aangeleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 13-09-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een kabel besteld voor m'n MacBook, deze was niet op voorraad en kon een paar dagen duren. Maar was er uiteindelijk dezelfde week nog erg snel. Heel erg tevreden over!

Reageer

Henry Ghammache 13-09-2018 Via de website gekocht

Excellent service & after sales service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent service & after sales service! Made a wrong purchase, but the staff at cameranu.nl did an excellent job supplying me with the correct item with constant feedback by mail about my order. I highly recommend this site for your online purchases.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 12-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding, nette en snelle levering. Geen verrassingen
's avonds besteld en de volgende dag de spullen in huis.
Inclusief beschrijving van het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olav 12-09-2018 Via de website gekocht

Levering ging helemaal mis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Had opgegeven om het product te leveren in een afhaalpunt. Toch geprobeerd om thuis af te leveren en vervolgens bij een heel ander afhaalpunt afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

peter trouwborst 11-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest een paar keer vragen naar bepaalde software details van een X-E2 Fujifilm camera die ik belangrijk vond en werd prima geïnformeerd. Toen was het besluit snel genomen om deze mooie camera te bestellen. De camera werd snel compleet met handleiding en accessoires geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 11-09-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor cameranu.nl omdat deze de camera die ik wilde hebben (Nikon D3400) voor de goedkoopste prijs verkochten. Ook leverden ze de camera netjes op dezelfde dag voor maar €1,99! Er zaten geen minpuntjes aan, het winkelen en de transactie verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. 11-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Cameranu.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De hulp is goed maar de wachttijd erg regelmatig erg lang. Soms moet je meer dan een uur wachten.
Als je dan wordt geholpen wordt er echter wel de tijd voor je genomen en alles duidelijk uitgelegd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richard 11-09-2018 Via de website gekocht

Mooie scherpe prijs. En de volgende dag netjes in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snel en overzichtelijk. Scherpe prijzen. Met een account is het bestellen van je favoriete product een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Lau 11-09-2018 Via de website gekocht

Prima levering met een klein minpuntje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Snel en goed geleverd!
Min puntje is wel dat bij / tijdens de bestelling niet aangegeven wordt dat een bestelling aangetekend verstuurd wordt. Ik had nieuwe lensdop van nog geen 20 euro besteld en ging er van uit dat dit gewoon brievenbuspost was. Ik had het anders bij een afhaalpunt kunnen laten bezorgen. Als dat nog duidelijk aangegeven wordt is het perfect.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

esther94 11-09-2018 Via de website gekocht

mooie lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een mooie groothoek lens gekocht bij camera nu. een lens waar je net iets meer mee op de foto kunt zetten dan je met gewone lenzen ziet. een breed beeld . zeer te vrede en na bestellen had ik hem de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pamela 11-09-2018 Via de website gekocht

Service zoals ik het graag zie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Degelijke service. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is. Als je vragen hebt wordt je altijd netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

La Garderobe den bosch 11-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle service -vandaag besteld morgen in huis,xxx

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super duidelijk alles goed beschreven,we hadden het zo gevonden wat we moesten hebben-met de fotograaf van de kwaaiejongens hebben ook alles van jullie in huis,xxx

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Susan 10-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering erg fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kreeg deze site door van familie, erg blij mee goedkoper en snelle levering. Duidelijke en goeie reviews

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. vdW 10-09-2018 Via de website gekocht

Fan van Cameranu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is goed geprijsd net zoals vele andere bedrijven, maar waar ze zich in onderscheiden is in klantenservice. écht geweldig! Ze delen orders op, sturen koerriers in het weekend/avond en doen wat ze beloven.
Echt een topbedrijf, ga zo door, ik ban Fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige winkel met deskundige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen nemen de tijd om je alles te vertellen, zowel voor als na je aankoop. Ze zijn absoluut deskundig en nemen echt de tijd om voor jou het beste uit het ruime winkelassortiment te kiezen. Zeer relaxed en overwogen kun je een besluit nemen op basis van hun kennis en ervaringen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews