cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evert Martens 26-09-2011

Algemene score

10,0
Bestelling snel en correct verwerkt. Website geeft ruim informatie. correspondentie over de bestelling loopt snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Heerlen 26-09-2011

Algemene score

9,5
Zeer tevreden over de zeer snelle levering. Binnen 24 uur had ik de camera in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Schuitema 26-09-2011

Algemene score

8,7
Even gebeld, er werd bijna meteen opgenomen. Snelle afwerking van mijn vragen.
Levering zoals beloofd de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Vries1234 26-09-2011

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is altijd heerlijk om te bestellen. Had voor 22.00 besteld en volgende dag opgehaald in de winkel in Urk. Alles liep vlekkeloos en de spullen waren super in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feddo van gogh 26-09-2011

Algemene score

9,0
altijd betrouwbaar op het gebied van voorraadinfo en levering.
binnen twee minuten koop je alles wat je wilt en hebt het de volgende dag in huis. als er een keer iets mis gaat wordt daar goed op gereageerd en de fout wordt hersteld met de grootste spoed en zonder zeuren. daar kan geen gewone winkel tegenop. de voorraad aan de meest diverse artikelen is ongelovelijk. als vakfotograaf sta ik verbaasd wat deze mensen allemaal binnen een dag kunnen leveren. de prijzen zijn onveranderd de laagste in de markt. ik neem al niet meer de moeite om verder te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hurie 26-09-2011

Algemene score

9,7
snel antwoord op mijn vraag en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan-S 26-09-2011

Algemene score

10,0
Fantastisch webshop en winkel! Als fotograaf verwacht je veel kennis, expertise en een goede prijs en die heb ik absoluut kunnen vinden bij de mensen van CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly1967 26-09-2011

Algemene score

10,0
Mooie website, duidelijk.
Bereikbaarheid helemaal goed.
Supersnelle levering. Goed verpakt.
Kortom: voor iedereen aan te raden, maar ook voor iedereen goed toegankelijk en duidelijk. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie Middendorp 26-09-2011

Algemene score

9,3
Goede service, snelle verzending en goede beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda19233 26-09-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, de volgende dag hadden we de bestelling al in huis!! Ook krijg je snel antwoord op vragen!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Staps 26-09-2011

Algemene score

8,0
In eerste instantie ontving ik iets waar ik niets mee kon omdat mijn telescoop verouderd bleek te zijn. Een van uw medewerkers heeft zijn uiterste best gedaan toch nog een adaterring voor mij te zoeken. Hierin is hij geslaagd en ik kan vooruit. Zeer fijne en correcte manier van communiceren met verkoper en mijn complimenten dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ocram1971 26-09-2011

Algemene score

9,3
Zoals het eigenlijk hoort.
Bestellen en keurig afleveren.
Diverse keren al wat besteld en altijd keurig geleverd.
Ook telefonisch super vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kbk 26-09-2011

Algemene score

8,2
Verkeerde product geleverd door onjuiste afbeelding op de website. Na telefonisch contact was website binnen enkele uren aangepast. Juiste product alsnog en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

i.rossel1 26-09-2011

Algemene score

10,0
snelle levering
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gea1967 26-09-2011

Algemene score

8,7
wist niet welke camera ik voor mijn dochter zou kopen.de site is heel duidelijk met goede omschrijving van het product.dus de keuze was snel gemaakt. ik heb nu een mooie camera voor een leuke prijs. de levering is ook super snel,dus wat wil je nog meer.ideaal voor mensen die werken en dus niet veel tijd hebben om elke winkel af te gaan tot je iets naar je zin vind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Kraan 26-09-2011

Algemene score

9,5
Website duidelijk en goed
Bereikbaarheid goed
Bestelling en levering snel en goed
After sales zeer goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietgea-crown 26-09-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering
De ene dag besteld en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Dijk 26-09-2011

Algemene score

9,0
Toen ik bedacht dat ik de 'Samyang 7,5mm f/3.5 Micro 4/3 zwart' (fisheye) wilde hebben, ben ik eerst op de website gaan kijken. Snel en eenvoudig navigeren bracht me gelijk op de goede pagina.
Ik heb de bestelling geplaatst en vrijwel onmiddellijk ontving ik een mail met alle nodige informatie.
De bereikbaarheid van "CameraNu" in Urk is uitstekend, bovendien een leuke rit door de polder!
En altijd (het is de zoveelste aankoop die ik bij 'CameraNu' doe, word ik even plezierig geholpen door vriendelijk en bekwaam personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinaret46 26-09-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, correcte afhandeling, artikelen voldoen aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SemJesse 26-09-2011

Algemene score

9,2
Supersnelle afhandeling en levering van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Sanders 26-09-2011

Algemene score

9,3
Besteld, betaald en de volgende dag op de stoep. Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Z 25-09-2011

Algemene score

9,5
Gemakkelijke manier van betalen en meerdere keuzes in wijze van betalen. Snelle levering en goed stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvana8 25-09-2011

Algemene score

10,0
Makkelijk besteld, ontvangen zoals aangegeven op de website en netjes in een doos verpakt waarop niet te zien is wat er in zit en ook geen vermelding van CameraNU wat misschien aantrekkelijk klinkt voor de verkeerde personen. Dat kan ik wel waarderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tolkien33 25-09-2011

Algemene score

8,0
vlotte levering en zeer gunstige prijsstelling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark008 25-09-2011

Algemene score

8,0
Goed afgeleverd binnen de gestelde termijn. De website ken ik en weet mijn weg erin te vinden, maar ik vind het niet zo overzichtelijk opgebouwd als andere sites.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Steenkamp 25-09-2011

Algemene score

8,3
Bestelling was kerurig op tijd. woensdagavond besteld, vrijdag in huis. Camera meteen meegenomen voor een weekendje Luxemburg. Geweldige foto's en enorm veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen Sasha 25-09-2011

Algemene score

9,0
Behoeft geen commentaar, ik ben tevreden, ook de levering van mijn enkele maanden geleden gekochte Canon camera EOS 1100D, verliep uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NX 25-09-2011

Algemene score

8,0
Snel verstuurd en goed verpakt aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Danielle82 25-09-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle service en een top camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam4511 25-09-2011

Algemene score

10,0
Een prima website met betrouwbare up-to-date informatie. 'Op voorraad' is ook op voorraad. Daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen. Na de bevestiging en 'op voorraad' kan je direct je bestelling ophalen. Advies: ga in de eerste dagen van de week je bestelling ophalen. Daarna is het, ondanks de vele balies, drukker. En....perfecte en vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hollestelle 25-09-2011

Algemene score

8,7
Geweldige service van cameranu.nl. Had zelf een stom foutje gemaakt.
Deze fout is door cameranu.nl snel en goed veholpen. pluspunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco69 25-09-2011

Algemene score

8,0
Prima webshop, overzichtelijk.
Snelle levering, al met al prima voor elkaar, waar ik in de toekomst zeker weer gebruik van zal maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven57 25-09-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering en een uitstekend werkend apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchfan 25-09-2011

Algemene score

9,0
Belangrijkste reden om hier te kopen was het feit dat men de printer op voorraad had en tegen een scherpe prijs.
Afhandeling ging netjes. Wel had ik bijna een extra USB kabel gekocht, op advies van de verkoper, terwijl de USB kable gewoon in het pakket zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkG. 25-09-2011

Algemene score

10,0
Van alle webshops de scherpste prijs! En met de gratis verzending helemaal interessant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene1944 25-09-2011

Algemene score

9,3
Ik kreeg binnen een paar dagen de bestelling snel binnen. Alles zag er goed uit tijdens het uitpakken. Ik heb vervolgens direct na mijn vertrek op mijn vakantieadres gretig gebruik gemaakt van mijn foto toestel. Tot nu toe ziet mijn gemaakte foto´s er gelikt uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11jack 25-09-2011

Algemene score

8,3
Gewoon overzichtelijk, snel toegankelijk, goede prijzen en goede informatie op de site maar ook in de winkel. After sales nog niet nodig gehad hoewel ik al drie camera's en diverse toebehoren bij jullie heb gekocht. Geen problemen dus. Als ik iets zoek meestal rechtstreeks naar camera nu. Ook vanwege dichtbij Lelystad. Alleen jullie collega uit Alkmaar probeert me steeds met aantrekkelijke aanbiddingen te veleiden om daar naar toe te gaan. Bijvoorbeeld om zo'd lichttentje te kopen waarin je kleine producten zo mooi kunt fotograferen. Tot nu toe is het er niet van gekomen om er naartoe te rijden vanwege de afstand. Met dergelijke aanbiedingen zou de de gang naar Urk vaker gemaakt worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elsva 25-09-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry van der Donk 25-09-2011

Algemene score

9,0
Heb een paar weken geleden bij CameraNu.nl een kleine HD camara besteld de JVC GC-WP10 PICSIO. Het is een handig aparaat. Werkt erg invoudig en de filmkwaliteit is ook erg goed. Alleen jammer dat tijdens het filmen het beeld niet heel groot is, maar je kn het wel groot terug zien opde JVC GC-WP10! Ben er dus dit te vreden over. Ook de super snelle levering is erg goed, dus ben dit te vreden met mijn aankoop. En als ik nog eens wat nodig heb kwa camara kjk weer eerst hier :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efde 25-09-2011

Algemene score

8,0
goede service snel in huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

E Sticker 25-09-2011

Algemene score

8,8
Prima op tijd geleverd en melding via mail over status van levering altijd duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schuurmark 24-09-2011

Algemene score

8,5
Prima product. Laagste prijs gevonden via Tweakers.net. Levering als beloofd, goed verpakt. Netjes op de hoogte gehouden van bestelstatus.
Prettige club.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

faceshoot 24-09-2011

Algemene score

9,2
Al verschillende keren producten besteld en thuis laten bezorgen, maar ook in de winkel afgehaald. De service is uitstekend en de verkopers hebben verstand van zaken en het assortiment is enorm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra V 24-09-2011

Algemene score

8,7
Gemakkelijk bestellen. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert von Piekartz 24-09-2011

Algemene score

9,0
Produkt werd netjes (na bestelling) binnen 2 dagen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs07 24-09-2011

Algemene score

9,3
Om 19:00 uur besteld en de volgende dag zoals beloofd in huis. Deze belofte is niet altijd vanzelfsprekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OdinJan 24-09-2011

Algemene score

9,0
De winkel heeft een uitststekende en snelle website(shop)
Het gevraagde product is direkt en volgens opgave geleverd.

Het is een zaak die ik zeker bij andere mensen zal aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Klant1950 24-09-2011

Algemene score

9,0
Levering en productkwaliteit is ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter158 24-09-2011

Algemene score

9,3
Heb vaker via Camera-nu besteld, van foto-papier tot printer. Soms na telefonisch overleg. Behulpzaam en ter zake kundig te woord gestaan. Levering snel, goede kwaliteit niet-riginele ink-jet cartridges. Kortom: top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa meijer 24-09-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, eenvoudige bestelling, snelle levering en in goede status de juiste artikelen snel ontvangen. Precies zoals het hoort.
Geen ervaring met retourzendingen, verkeerde zendingen, bereikbaarheid of service. Dit was gelukkig niet nodig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews