cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter1203 29-09-2011

Algemene score

9,2
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francis r 29-09-2011

Algemene score

10,0
Duidelijk, eenvoudig, snel, en klantenservice die voldoet aan super snel;! Super site bedankt :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit77 29-09-2011

Algemene score

8,5
Kreeg (desgevraagd) een mailtje dat het product leverbaar was. Na bestelling was de camera volgende dag binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

EureoZone 29-09-2011

Algemene score

8,5
Zoals altijd een snelle en correcte levering van het bestelde. Mede door deze betrouwbaarheid koop ik online bij jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amorim002 29-09-2011

Algemene score

9,0
Dit was mijn 1ste kennismaking met deze webshop en is me tot nu toe zeer goed bevallen, alles was snel geregeld. De telefoon werd snel opgenomen en werd prima gereageerd op mijn vragen.

Ik zal hier zeker vaker terugkomen en aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mellowyellow 29-09-2011

Algemene score

9,2
Duidelijke gegevens op website, snelle levering en tot nu toe de goedkoopste. Bij klachten snel te bereiken,waarbij ook snel gehandeld wordt. Héél belangrijk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud6 29-09-2011

Algemene score

9,5
Goed en net bedrijf (ben persoonlijk in Urk geweest), duidelijke website, enorme collectie, houden zich strikt aan levertijden. Verkeerd product besteld ..., doen ze niet moeilijk over, geld terug, wordt goed geregeld.
Dit product is kwalitatief goed en voldoet aan de verwachtingen, ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-G 29-09-2011

Algemene score

9,8
Goedkoop, snel en alles correct afgehandeld. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drumeric 28-09-2011

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering. Ook service is goed als er iets met het product is (ervaring met aldaar gekochte camera).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BN007 28-09-2011

Algemene score

9,8
Geweldige website met goede service.
Voor mijn aankoop eens gemaild vanwege beschikbaarheid en erg vlot een reactie gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Stolwerk 28-09-2011

Algemene score

9,0
Bestelling via website. Gewoon weer prima, artikelen op voorraad, goede prijzen en volgende dag afgeleverd. Probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plantage345 28-09-2011

Algemene score

9,0
Alles is prima. De bestelling zelf opgehaald. Bij de shop zelf konden ze de lens in eerste instantie niet vinden. Later bleek het in een ander magazijn te liggen dus het halen duurde even iets langer. Hierdoor had ik natuurlijk wel weer extra tijd om even in hun winkel rond te lopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carolienvanderbos 28-09-2011

Algemene score

9,0
De camera was heel snel in huis, de dag erna, en op een goede, veilige manier verzonden. De prijs was laag en er zaten geen verzendkosten bij. De camera voldoet aan wat erover is geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Habets 28-09-2011

Algemene score

9,0
Prijs van het product was in orde en afhandeling van de bestelling ging helemaal vlekkeloos. Ook is het product heel snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Audio Bas 28-09-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, en snelle levering.
Absoluut aan te bevelen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.Bouter 28-09-2011

Algemene score

8,2
Vriendelijk en correct behandeld. Door dame aan telefoon geholpen met betaling, daar mijn computer niet vriendelijk deed tegen mij. Mijn compliment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roosjansen 28-09-2011

Algemene score

7,3
Snelle levering, 's avonds bestelt en volgende ochtend al binnen. De site is alleen een beetje onduidelijk over de bezorgkosten, want naast het product staat gratis levering maar als je dan naar de leveringsvoorwaarden kijkt lijkt het alsof je wel moet betalen. Printer doet het prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

DigiFototaal 28-09-2011

Algemene score

9,5
Eenvoudig bestellen via de website. Eenvoudig afhandeling van betaling. Directe bevestiging van bestelling en ontvangst betaling. Snelle levering binnen 24 uur. Kortom SUPER !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris104Ever 28-09-2011

Algemene score

10,0
Eerste bestelling was anders dan ik verwachtte door een verkeerde foto op de site. Gebeld. Werd direct opgenomen en uitgelegd hoe ik kon inruilen. Geen vermoeiende discussies. Vertrouwen. Terugsturen was kosteloos en binnen een paar dagen had ik het bedoelde pakketje in huis.
Perfecte service in alle opzichten dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

THEA LIGTENBERG 28-09-2011

Algemene score

10,0
Hier is het echt zo, vandaag besteld, morgen in huis....Telefonisch overleg voor de aankoop en antwoorden op al mijn vragen..TOPPERTJE. Triple A.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit11 28-09-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering, en van te voren een mailtje dat het product onderweg is. Dit vind ik erg prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Remko 28-09-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke site en scherpe prijzen.
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mario60 28-09-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice en neemt de tijd voor je. zeer snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gilles Robert 28-09-2011

Algemene score

8,3
Tevreden over de bezorging en over het geleverd product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael Bos 28-09-2011

Algemene score

8,0
Ze hebben een snelle service en doen precies wat ze op hun website beloven.
Enige puntje van kritiek is dat de website iets overzichtelijker mag, waardoor het consumenten vertrouwen nog verder kan stijgen, vooral voor de aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Beek 28-09-2011

Algemene score

8,3
Goede overzichtelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MWI2011 28-09-2011

Algemene score

9,0
Een defect aan de camera geregistreerd via een webformulier. Alles opgestuurd en elke paar dagen op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Na reparatie door de importeur weer naar mijn thuisadres verzonden en te volgen via track-and-trace. Geen noodzaak om er achteraan te bellen, pro-actief geïnformeerd. Zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jh v d 28-09-2011

Algemene score

7,8
Het contact met cameraNU daar ben ik zeer te vreden
over vooral de after sales werkt zeer goed.
En de camera zelf daar ben ik zeer te vreden mee.
Misschien nog wel het belangrijkste de prijs is de laagste die ik heb kunnen vinden.

J.H.van D.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik en Evelyn 28-09-2011

Algemene score

8,8
Per ongeluk via de website de verkeerde kleur besteld. Gebeld en keurig opgelost door Cameranu.nl en een paarse gekregen. Complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin2099 27-09-2011

Algemene score

9,7
ook een product besteld dat niet beviel, dit zonder problemen retour, zeer snelle en super-correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rluyten 27-09-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website, voorraad indicatie, acties (gratis verzending, cadeaubon bij aankoop product), snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berretje 27-09-2011

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen gekocht bij Camera.nu.
Camera's, printer en een verrekijker.
Uitgebreide website. Goed advies in de winkel.
Enig "minpuntje" is dat het op sommige tijden vaak te druk is in de winkel. Maar dat neem ik voor lief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizzie 27-09-2011

Algemene score

9,3
Keurig binnen een dag kreeg ik mijn bestelling binnen.
Op de website kan je duidelijke gegevens vinden over de zaken die je wilt aankopen.Wanneer er een probleem is kan je ook telefonisch contact maken maar dat was niet nodig :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaabuysse 27-09-2011

Algemene score

9,2
Ik zocht naar een zonnekap en vondt deze. Hij was niet op voorraad enbik heb op de knop gedrukt dat ik een email krijg als het weer op voorraad is. Binnen 2 dagen weer op voorraad en ik kreeg meteen een mailtje. Ik bestelde de kap en de volgende dag had ik hem binnen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Z 27-09-2011

Algemene score

8,0
Na enig zoeken kwam ik bij CameraNu uit voor de beste prijs. Omdat niet alles onmiddelijk duidelijk was m.b.t. de cartridges eerst nog tfn navraag gedaan. S'avonds voor 21:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag bezorgd. Een verbeterpunt zou kunnen zijn, zorg voor meer info over de cartridges (inhoud / alternatieven) op de productpagina desnoods via een link, of zoiets mogelijk is weet ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

douPel 27-09-2011

Algemene score

8,3
Goede, duidelijke site met veel keuze. Snelle levering. Volgende keer zou ik hier weer bestellen, prima!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hutjevlut 27-09-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle levering. Fijn dat je telefonisch contact kunt opnemen voor advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boyb 27-09-2011

Algemene score

7,0
Gewoon een solide webleverancier, snel, efficient en betrouwbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mr. Ed. 27-09-2011

Algemene score

10,0
Bestelling voor 21:00 uur geplaatst en de volgende dag inderdaad in huis. Bestelling goed afgehandeld en nog voor de laagst mogelijke prijs ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Haarlem 27-09-2011

Algemene score

9,5
Erg snelle en goede service. Voor de aankoop contact gehad met de winkel en goed advies gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SacreBleu 27-09-2011

Algemene score

9,7
De website:

De website is prima overzichtelijk, alles is netjes gecategoriseerd en prima te benaderen.
Daar kunnen andere webshops nog een puntje aan zuigen.

Het bestellen:

Het bestellen ging soepel, de producten kunnen gemakkelijk in de winkelwagen worden gedeponeerd,
waarna je kunt afrekenen, als één van de weinige biedt Camernu.nl ook de mogelijkheid om een tijdelijk account te maken voor enkel de bestelling die je op dat moment plaatst, bijzonder gemakkelijk voor mensen die het niet zo nauw hebben met online accounts.

Het afrekenen:

Het afrekenen betreft eigenlijk niets noemenswaardig, Camernu biedt elke doorgaande betaalmogelijkheid aan
de consument moet hier dus absoluut geen probleem mee ondervinden om een geschikte manier voor betalen te vinden.

Waar Camernu wel in uitblinkt is het verzenden, ofwel, het aanbieden van een scala aan mogelijkheden voor levering, aangetekend of niet aangetekend of gewoon met koerier.
Camernu, laat je zelf bepalen hoeveel de verzending moet gaan kosten, en dat is zeker een dikke duim waard.

Levering:

Levering is gegaan zoals beloofd, ik had een kwartier vóór de deadline mijn bestelling geplaatst, inclusief de betaling via iDeal en het aanmaken van een account.
Mijn bestelling werd netjes de volgende dag afgeleverd, de ochtend van de levering werd ik voorzien van een bericht met mijn track en trace nummer.

Het pakket was zeer zorgvuldig ingepakt met een adequate neutrale verpakking.
Kortom, alleen maar lof.


Aftersales:

Ik heb hier, dusver, nog geen contact mee gehad, en hopelijk hoeft dat ook niet.

Conclusie:

Het moge absoluut geen raadsel zijn, dat mijn ervaring met Camernu volstrekt perfect is.
Cameranu heeft een groot assortiment aan artikelen beschikbaar zelfs voor mijn, nu verouderde, camera (Canon 40D) ik zal zeker meer aankopen doen bij deze winkel wanneer ik weer wat nieuws wil of wil uitbreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep1953 27-09-2011

Algemene score

9,2
Duideljke beschrijving. Veel artikelen in voorraad. Goede prijs. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElfjeGwen 27-09-2011

Algemene score

9,3
Snelle en zeer goede service, de website overzichtelijk.

En echt een super camera!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Feijtel 27-09-2011

Algemene score

8,7
Na langzoeken vond ik dit statiefje bij camera.nu, maar toen ik wilde bestellen was dit uitverkocht ( te volgen op de website). Toen ik me aanmeldde om op de hoogte gebracht te worden als het weer op voorraad was gebeurde dat binenn 24u.
Het produkt zelf is een uitvinding als je vaak met je I phone wilt filmen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frinx 27-09-2011

Algemene score

9,0
's-middags na 16.30 u besteld, de volgende dag vóór de middag geleverd. Concurrerende prijs, geen verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dustcow 27-09-2011

Algemene score

10,0
20.50 besteld, volgende dag om 16.00 geleverd, supersnel dus! Een vraag via mail werd zelfs in het weekend beantwoord en naar alle behoren te woord gestaan. En ook nog eens scherp geprijsd. Grote kans dat ik mijn bestellingen mbt fotoapparatuur voortaan bij Cameranu.nl zal doen en kan het ook iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas B 27-09-2011

Algemene score

9,2
Via de overzichtelijke website eenvoudig de bestelling geplaatst. Contact moeten opnemen met de klantenservice ivm een detail van de bestelling waarbij ik snel en vakkundig ben geholpen. Daarna was de bestelling snel in huis, onberispelijk afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien23 27-09-2011

Algemene score

8,0
Het product werd snel en netjes afgeleverd. Goed beschermd in de doos vervoerd. Niks op aan te merken. Tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Onbekend321654 27-09-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld, de volgende dag al in huis. Keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Muijs 27-09-2011

Algemene score

10,0
Camera Nu is een zeer goed uitgeruste, overzichtelijke webwinkel waar we op een prettige en zeer correcte manier geholpen werden. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. 2 jaar no nonsense garantie voor het gekochte produkt. Ervaringen van vrienden dat Camera Nu zijn garantieafspraken correct nakomt deed ons besluiten hier met een gerust hart onze camera te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews