cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jokonl 13-10-2011

Algemene score

9,2
Goede service en communicatie, en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdwinHee 13-10-2011

Algemene score

7,8
Fijne printer en snelle levering.

Wel wat kleine problemen met de levering, maar deze
zijn snel en correct afgehandeld. Vandaar de 10 voor de after-sales.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nikon 2011 13-10-2011

Algemene score

9,8
Kland vriendelijk en goede service en uitleg bij aankoop..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneVos1966 13-10-2011

Algemene score

9,0
Goed advies, ook via telefoon en mail. Snelle beantwoording van vragen die via de mail gesteld worden: binnen een paar uur.
Bestelde goederen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie320 13-10-2011

Algemene score

8,7
De camera bevalt prima, mooi klein en werkt prima. Mooie, scherpe foto's en mooie kleuren, ook avondfoto's zijn prima.
Cameranu.nl beviel ons prima. Supersnelle levering, gelijk de volgende dag al in huis !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. Hobo 13-10-2011

Algemene score

9,7
Na keuze op de website naar de winkel in urk geweest voor nog wat laatste advies.
Hierdoor door goede motivatie keuze voor bijpassend UV filter aangepast. Prima advies en service.
Aftersales nog niet nodig gehad. Aankoop in 1 keer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel van Schagen 13-10-2011

Algemene score

10,0
Ik had een nieuw type lens besteld die nog niet in voorraad was.
De zaak beloofde, wanneer zij het artikel op voorraad zouden krijgen, mij dit onmiddellijk per mail te melden.
Dit hebben zij gedaan, zodat ik de lens meteen na de melding heb besteld en de levering, volgens de richtlijnen, binnen 24 uur heb ontvangen.Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

digibeij 13-10-2011

Algemene score

9,0
Alles prima verlopen. Om 18:30 uur besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fridy 13-10-2011

Algemene score

10,0
Vooral de snelle levering is super.
's avonds om 20.55 uur besteld de volgende dag voormiddag binnen.
Dat is wel heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fruitbloempje 13-10-2011

Algemene score

10,0
Snelle en foutloze bezorging.
Website is duidelijk en overzichtelijk.
Zelfs na 21.00 uur pas besteld, toch de volgende dag al binnen. Ook op het goede adres, factuur en bezorg waren verschillend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterjee 13-10-2011

Algemene score

9,7
Levering en begeleiding hiervan op internet uitstekend.
Camera voldoet prima an de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.kemker-Gietema 13-10-2011

Algemene score

9,2
Vorige week donderdag besteld en vrijdag werd mijn bestelling al afgeleverd. Sneller kan het niet en alles was keurig in orde. Helemaal goed en ik ben erg blij met m'n nieuwe aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Rouwkema 13-10-2011

Algemene score

9,0
snelle en correcte afhandeling,eerst gebeld en een goed advies gekregen wat mij over de streep trok.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TheBull 13-10-2011

Algemene score

9,2
CameraNU.nl is een winkel waar ik met vertrouwen iets bestel. Ze doen wat ze beloven en leveren keurig op tijd, waren alle webwinkels maar zo betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spitfire 18 13-10-2011

Algemene score

9,2
Keurig verzorgd.
Snel en accuraat.
Prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miju 13-10-2011

Algemene score

8,3
supersnel geleverd en keurig verpakt dus bestel er de volgende keer zeker weer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben Brunnekreef 13-10-2011

Algemene score

9,2
Ik ben zeer onder de indruk van de snelheid waarmee CameraNU werkt.
Mijn vorige Canon Printer MP 180 ging 's middags om 4.00 uur kapot, om 5.00 uur wist ik via Canon helpdesk dat de printer niet te repareren is. Om 20.30 uur bij CameraNu besteld en de andere dag om 13.00 uur stond TNT reeds voor de deur, daarbij gratis geleverd.
Klasse CameraNu, ga zo door!
De printer aangesloten en geinstalleerd en alles werkte direct zonder problemen.
Handleiding en snel installeren alles in het nederlands.
Print- en kopieerkwaliteit, precies wat men van Canon kan verwachten, eenvoudig perfect.
CameraNu zou zo van mij de warme douche krijgen.
Ook de prijs was dik in orde € 50,00, hoe krijgen ze het voor elkaar, de inktcassettes kosten meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeJong04 13-10-2011

Algemene score

9,0
Fijne winkel met erg deskundig personeel. Het geven van een goed advies gaat voor het verkopen van producten. Je krijgt dus het beste product en niet het duurste product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ef22 13-10-2011

Algemene score

10,0
goed inspelen wat ik als klant wil, geen flouwe kul.
krijg het gevoel dat ik geloofwardig word benaderd.
frise medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siebe1985 13-10-2011

Algemene score

9,7
Zeer overzichtelijke website, makkelijk te vinden.
online besteld en opgehaald in de winkel, zeer klantvriendelijk en service gericht.
Er wordt goed advies gegeven.

Al met al ben ik zeer tevreden over de winkel en over mijn aankoop, dit was overigens mijn tweede camera aankoop bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PdR98765 13-10-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Keurig op tijd geleverd binnen 24 uur, degelijk verpakt. Kortom, wat ik gewend ben van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditie 13-10-2011

Algemene score

9,0
Ik heb al een paar keer een aankoop gedaan bij CameraNU.nl en verbaas me erover dat het allemaal zo probleemloos verloopt. Makkelijk bestellen (vanuit de luie stoel), overzichtelijk om te bestellen en het versturen en bezorgen is super snel!
Toppie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JT888 13-10-2011

Algemene score

10,0
Prima en snelle levering!
Produkt ziet er op het eerste zicht prima uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique van Velzen 13-10-2011

Algemene score

9,0
Als altijd een perfecte manier om via de website te bekijken en te bestellen. Overzichtelijk, duidelijk en ook de uiteindelijke aflevering helemaal prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan schreurs 13-10-2011

Algemene score

9,2
er was een klein technisch probleem met i-deal. helpdesk was snel bereikbaar en zeer adekwaat en snel met oplossing. levering boven verwachting snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Missy J 13-10-2011

Algemene score

10,0
Heel simpel om een bestelling te plaatsen, alles is duidelijk en overzichtelijk, bevestiging van de bestelling zit zo in de mail en het pakketje ligt met een dag op de deurmat! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede ervaring 13-10-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs en op voorraad. Snel en netjes geleverd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BmW1 13-10-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, genoeg keus om te vergelijken, webside is overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoofddorp2011 13-10-2011

Algemene score

10,0
Nadat de bestelling was geplaatst en betaald vond een snelle levering plaats.
Deze ervaring had ik al met eerder door mij bij Cameranu gedane bestellingen.
Alles is gewoon prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xaz 13-10-2011

Algemene score

9,3
Vorige week vlak voor een job in het weekend besteld. Het product was op voorraad, dus meteen betaald zodat het op tijd binnen zou zijn. Netjes een bevestigingsmail en na het versturen een trackingcode binnen gekregen en het product ruim op tijd geleverd gekregen.

De cactus kwam goed verpakt en in originele verpakking aan. Hij voldoet geweldig.

Geen contact met de shop of aftersales nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamaloe007 13-10-2011

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs, gratis verstuurd en 14 uur na bestelling in huis!CameraNu.nl heeft een hoge klanttevredenheidsscore en dat is volkomen terecht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Phoenix Pallets 13-10-2011

Algemene score

9,3
Prima site, goede prijs en snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ostertjes 13-10-2011

Algemene score

10,0
Alles werkt hier goed, levering, aftersales, goede service... echt een "WARME DOUCHE" gevoel bij dit bedrijf... Zij begrijpen wat de klant wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xrayy 13-10-2011

Algemene score

8,7
Vriendelijk en pragmatisch personeel. Goed assortiment en snelle afhandeling. Prettig om ook in de winkel geholpen te kunnen worden met deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mars2308 13-10-2011

Algemene score

8,5
website is duidelijk en overzichtelijk vanuit lelystad was t goed te vinden en ik heb na de camera een fototas besteld en dat was net voor 21:00 besteld en nog de volgende dag bezorgd. Advies van uit de winkel ook goed ging met een goed gevoel de winkel uit en heb al een paar mensen geadviseerd om bij cameranu.nl te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Urn 12-10-2011

Algemene score

9,7
Mijn ervaring met Cameranu.nl is zeer positief.
Ik heb echt niets aan te merken en verschillende producten besteld.
Ook via mail en telephonies contact is meer dan goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Hulstein 12-10-2011

Algemene score

10,0
Een schitterend apparaat gekocht dat snel geleverd is tegen een scherpe prijs. Ik kwam bij Camera.nu terecht via Tweakers.net (pricewatch). Tevreden over de aankoop en gang van zaken. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Kladder 12-10-2011

Algemene score

9,7
De website is erg overzichtelijk en informatie van product duidelijk beschreven. Na beselling via internet, gelijk een e-mail terug met informatie over de stand van zaken. Inderdaad voor 21 uur besteld en de volgende dag in huis. Keurig verpakt, inclusief garantie-papieren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferrite 12-10-2011

Algemene score

9,3
Bestelling werd zeer snel geleverd, en goed verpakt.

Bovendien kon ik kiezen uit diverse betaal- en levermethoden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patokyo 12-10-2011

Algemene score

10,0
duidelijke website en snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Kei 12-10-2011

Algemene score

10,0
Zeer prettige en overzichtelijke website. Ik heb een videocamera besteld. De bestelling 's avonds omstreeks 20.00 uur gedaan en de volgende dag werd het al bij ons bezorg (gratis en aangetekend). Prima service en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ttielemans 12-10-2011

Algemene score

9,7
Supersnelle levering en goede prijs (net zoals als mijn vorige bestellingen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenvanLoo 12-10-2011

Algemene score

9,2
Camera scherpst geprijst en 's avonds om 21.00 uur besteld. Volgende dag in huis! Veel bedrijven zeggen 'vandaag besteld, morgen in huis', maar ik heb dat nog nooit gezien, behalve bij cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charlessatu 12-10-2011

Algemene score

8,2
mooie website en goede prijzen,after sales ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

charl1970 12-10-2011

Algemene score

8,7
......levering: de persoon op aflevering adres vroeg of ze niet moest tekenen voor ontvangst.
Het antwoord was: "Nee, dat hoeft niet".

Ik vind dit raar.

Ben helemaal tevreden over kijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NikonMike 12-10-2011

Algemene score

10,0
een zeer duidelijke site opbouw, met veel keuze- en sorteermogelijkheden. snelle afhandeling van de bestelling en altijd een persoonlijk mailtje over de commentaren die de koper plaatst bij de bestelling. leveringen zijn altijd uitstekend verpakt en commentaren duidelijk zichtbaar voor de postbode.

nog geen ervaring gehad met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consumer339 12-10-2011

Algemene score

9,0
Woensdags besteld, donderdeags had ik mijn nieuwe camera in huis!

Scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nik23 12-10-2011

Algemene score

10,0
Perfecte Ervaring gehad. Erg snelle levering en goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van der Veen 12-10-2011

Algemene score

9,7
Bereikbaarheid geen ervaring mee, heb artikel bestelt via website.
Website bijna volmaakt. Ik mis nog de mogelijkheid om te sorteren op bijv. prijs of op voorraad.
Website is verder prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loomans 12-10-2011

Algemene score

8,0
Hoewel het statief bij CameraNU wat duurder was dan bij de concurrent heb ik het toch bij CameraNU besteld omdat het dan nog de zelfde dag verzonden werd. Dat was ook zo (besteld om 20.30 uur), helaas is er in de bezorging bij PostNL wel een dag vertraging opgelopen vanwege een sorteerfout.
Hierdoor een dikke voldoende voor de levering.

Over de bereikbaarheid en aftersales kan ik weinig vertellen, heb ze verder nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews