cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chhkuijpers 04-10-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed verpakt. Goede prijzen. Helaas kwam de mediamarkt deze week met een actie waarin de camera goedkoper aangeboden werdt, maar over het algemeen goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim88 04-10-2011

Algemene score

8,5
Ik heb de camera op maandag besteld en op dinsdag had ik deze direct binnen zoals beloofd. Dit was voor mij echt het belangrijkste punt. Verder was de website duidelijk en omdat bij de camera direct de relevante accessoires en setprijzen getoond werden wist ik precies welke extra's ik wilde hebben. Ik ben dus zeer tevreden met zowel de service als de camera tot op heden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans meilink 04-10-2011

Algemene score

9,2
Een zeer goede winkel en vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markb035 04-10-2011

Algemene score

10,0
Zeer goede prijzen en ook zeer snelle levertijden. De producten worden goed verpakt geleverd. Tevens heeft het bedrijf een duidelijke methode voor het retourneren van goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra1987 03-10-2011

Algemene score

8,7
Super snelle levering en lage prijs.
Ben super blij met mij nieuwe nikon D5100 :D

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sadjad 03-10-2011

Algemene score

9,5
Zeer tevreden over de site! Alle informatie is makkelijk te vinden en de levering is super snel! Bestel jij je product op werkdagen voor 21:00 dan heb je het morgen in huis. Meer sites moeten dat doen! Ik ga denk ik vanaf nu al mijn camera apparatuur bij deze site bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arierebel 03-10-2011

Algemene score

9,2
Prima service, snel en correct.
Zo hoort het, maar niet veel doen het zo.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdpoel 03-10-2011

Algemene score

9,8
's middags besteld en de volgende ochtend al binnen
snelle service en een mooi product voor een reële prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hakbijltje 03-10-2011

Algemene score

8,8
Lens was snel geleverd. De volgende middag had ik hem al in huis. Vragen over objectief die ik van tevoren had werden snel en naar tevredenheid beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ITB 03-10-2011

Algemene score

8,0
Website is overzichtelijk en helder.
Bereikbaarheid oké, snelle reacties op email.
Bestelling netjes volgende dag geleverd.
Minpuntje: de extra kosten bij betaling credit card.
Minpunt: de verrekening van de cadeaubon, deze zit verrekend in de BTW, en is zeker geen cadeau als je rekening houdt met het aankoopbedrag ex.BTW; dit bedrag is namelijk hoger!! Dus je betaald de cadeau uiteindelijk zelf.
Ik nog geen beroep hoefen doen op de after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mamie68 03-10-2011

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt. Aantrekkelijke prijzen, super snelle levering. 's Avonds besteld is echt de volgende dag in huis, Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RuudH59 03-10-2011

Algemene score

9,5
Prima service. Razend snelle bezorging! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heam 03-10-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en netjes afgeleverd.
Om 20:57 besteld, de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adenhartog 03-10-2011

Algemene score

7,8
De website is duidelijk en overzichtelijk ingericht. de zoekbalk om producten te zoeken werkt snel en laat meteen zien wat je zoekt. (dat is bij anderen wel eens anders)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PS35 03-10-2011

Algemene score

8,3
Cameranu.nl is en webshop zoals die behoort te zijn namelijk duidelijk, makkelijke zoekmethode en voldoende keuze. De bestelling en levering zijn van een hoog niveau door verschillende betaalopties en aflevemogelijkheden. Zeer zeker een aanrader!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriette11 03-10-2011

Algemene score

10,0
De services is top.Snelle levering en alles was oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Smedes 03-10-2011

Algemene score

9,2
Prettige website met veel info en laaggeprijsd. Winkel ligt een paar minuten van de snelweg ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beukenootje2 03-10-2011

Algemene score

9,7
Wederom; een hele fijne zaak die altijd direct reageert op mail en snel je spulletjes toestuurt! Jammer dat er maar 1 winkel is (en die ligt niet vlakbij mijn woonplaats!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beukenootje 03-10-2011

Algemene score

9,7
Vind Camera.nu een hele fijne onderneming. Alles wordt snel verzorgd, zowel versturen van producten of reacties op vragen per mail. Heb nu ook mooie spullen aangekocht. Erg tevreden. De enige noot die ik kan maken is dat het jammer is dat jullie winkel zover weg is (woon bijna 200 km zuidelijker...)....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsobtchak 03-10-2011

Algemene score

10,0
Super snelle levering,after sales is overzichtelijk/duidelijk . Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akeel 03-10-2011

Algemene score

9,5
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop! Ik heb het artikel besteld en de volgende dag had ik het thuis. Helaas is er iets fout gegaan met de leveradres maar dat hebben de medewerkers nog op de leverdag bij postNLdoorgegeven en om 6uur had ik de lens binnen. Super service moet ik zeggen! Prijs is ook oké! Ik ga er echt weer kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Roelofs 03-10-2011

Algemene score

8,7
Bestelde artikel binnen 2 dagen in huis. Mooie overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DMC TZ20 PANASONIC 03-10-2011

Algemene score

8,2
Goede camera,gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden ,
Een aanrader met duidelijke en scherpe beelden.
Wel eerst alles doornemen over de mogelijkheden en daarna alles uit proberen geeft een verbluffend resultaat Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.Boerakker 03-10-2011

Algemene score

9,2
website is gebruiks vriendelijk en de dag erna het product goed ingepakt in huis. Ga de website zeker vaker bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Storm999 03-10-2011

Algemene score

9,0
Voorraadstatus van website is correct.
Na bestelling en betaling per iDeal de volgende dag keurig verpakt en compleet geleverd door TNT Post.
In verleden al vaker bestellingen gedaan en ook correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john D500 03-10-2011

Algemene score

9,0
Reeds eerder besteld bij CameraNu, en naar volle tevredenheid geholpen, en op tijd mijn artikelen ontvangen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBaan 03-10-2011

Algemene score

8,8
Review van cameranu.nl reeds ingevuld
Goede prijs, snelle en correcte levering met mooie pakket-navolgbaarheid, goede verpakking, en een goed product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandersnel 03-10-2011

Algemene score

8,0
Stobist setje besteld, erg goed ingepakt en verzending ging zonder problemen.

Klasse!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pascal176 03-10-2011

Algemene score

10,0
Snelle correcte afhandeling,duidelijke website,heel goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. T. Thio 03-10-2011

Algemene score

8,7
De eerste keer dat ik een internetbestelling heb gedaan; overigens via mijn kleinzoon die daar meer van afweet. Ik ben zeer tevreden met deze eerste kennismaking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 79 03-10-2011

Algemene score

9,0
Ben blij met deze camera
Ik werd vriendelijk geholpen door verkoper.
Omdat ik uit Lelystad kom haal ik het altijd zelf
En vindt het een gezellige zaak om te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan IJsendorn 03-10-2011

Algemene score

9,3
Het gezochte was snel gevonden via de website. Het bestellen ervan ging heel snel en de levering zelfs razendsnel. Hulde aan Camera.Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1804 03-10-2011

Algemene score

9,5
via google website gevonden. Overzichtelijke site met eenvoudige bestelprocedure. Aangekocht product erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oppi 03-10-2011

Algemene score

9,0
Levering ging super snel, bij niet aanwezig kreeg ik een briefje in de bus waarop ik kon aangeven wanneer en hoe laat volgende aanreiking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

paulvanwerven 03-10-2011

Algemene score

10,0
ik kocht bij cameranu.nl een fotocamera.de website is heel duidelijk en ook het vervolg naar de betaling is heel overzichtelijk.ook kreeg ik netjes een bericht dat ie was verzonden.later kreeg ik dus de camera in bezit,bij opening van de verpakking bleek dat de accu ontbrak{wel zo makkelijk een accu}ik nam contact met ze op via de mail en dezelfde dag nog een mail terug{waar zie je dat nog}per mail werd er uitgelegd waar de accu eventueel kon liggen maar helaas.ik kreeg later een mail dat er alsnog een accu werd opgestuurd,keurig.ik vind het heel netjes hoe ik ben behandeld,ik doe veel met foto's voor mijn werk en dit is zeker een positieve reclame en dat heb ik camera.nl ook medegedeeld.als ik wat nodig heb ga ik zeker teug naar die site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gisela69 03-10-2011

Algemene score

9,5
goede en snelle afwikkeling van bestelling. Ik zal zeker nog een keer terugkomen als ik weer een aankoop wil doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterschielen 03-10-2011

Algemene score

9,7
Snelle levering, eenvoudige bestelling, laagste prijs. De Epson werkt eigenljk prachtig, snel geinstalleerd. Ik heb hem vooral gekocht voor het inscannen van oude negatieven - dat wordt lastig voor de 60 x 60 want die kan het apparaat niet aan (2 maals cannen en knippen en plakken dus) maar met 35 mm krijg ik prima resultaten. Als je de epson echt uitwringt en hele hoge resoluties eist moet je er wel een goed boek bij hebben (10 min scantijd) maar dat is het offer dat ik breng voor het herleven van mijn jeugd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Adriaanse 02-10-2011

Algemene score

10,0
Ik bestel nu voor de 3e keer een product bij CameraNu.nl. Ik ben zeer te spreken over de scherpe prijs, prima website en zeer snelle levering. Voelt als een fijne winkel waar je graag terugkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcoct 02-10-2011

Algemene score

8,7
prima site, al jaren gebruik ik cameranu met plezier voor oa digicamera accesoires
goed verpakt, goede prijs, mooie spullen en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berend Engelbrecht 02-10-2011

Algemene score

8,5
De website van Cameranu is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt goed en snel. Handig is dat je bij een camera ziet welke accessoires erbij passen en de optie krijgt om een acessoirepakket aan te schaffen. Een minpuntje bij die laatste optie is dat je geen accessoires uit een pakket kunt verwijderen. Die optie, of een link vanaf het pakket naar hetzelfde accessoire in de catalogus, zou het gemakkelijker maken om zelf je pakket samen te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

riader 02-10-2011

Algemene score

10,0
Onderdeel makkelijk te vinden op website. Vlotte afhandeling met bericht van verzenden en snel ontvangst van de onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen52 02-10-2011

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen
Goedkoopste prijs
Zonder verzendkosten snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will Droog 02-10-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, alleen is het jammer dat ik niet meteen het pakketje naar een postkantoor kon laten sturen.
Aangezien is vaak niet thuis ben overdag zou het makkelijk zijn als ik het gewoon direct kan afhalen bij een TNT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els OOmis 02-10-2011

Algemene score

9,5
Erg fijn om eens te zien wat je het beste kan kiezen en wat het product inhoudt.Diverse linken naar webshops enz is ook fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel K. 02-10-2011

Algemene score

9,0
Ik heb verschillende keren besteld bij CameraNu. Altijd online besteld en alles is altijd supersnel afgeleverd. Nu voor het eerst in de prachtige winkel geweest om een bestelling op te halen. Ze hebben een nummersysteem waardoor je niet in de rij hoeft te staan. Verschillende balies voor advies en (snel) ophalen van bestellingen. Er is gewoon goed over nagedacht. Een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin-TLB 02-10-2011

Algemene score

8,0
Fantastische snelheid van leveren. Vrijdagavond om 20.00 uur besteld en zaterdag om 12.30 uur netjes afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jacq1304 02-10-2011

Algemene score

9,0
Ik heb twee keer problemen met mijn flitser gehad, deze werd steeds weer kosteloos gemaakt en thuis afgeleverd, echt super! Vorige week nog een bezoekje gebracht omdat mijn lens vies was, camera werd meegenomen naar een soort werkplaats (?) en direct schoongemaakt. Dit verdient toch de warme douche!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjhuls 01-10-2011

Algemene score

7,7
Prima product en buiten openingstijden nog op mogen halen. Topservice.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan_123456 01-10-2011

Algemene score

9,3
Op zondag besteld en dinsdag netjes in huis. Tijdens de aflevering werd telkens de status doorgegeven zodat ik kon verwachten wanneer de bestelling aan zou komen.

Helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lawrence Mooij 01-10-2011

Algemene score

8,8
Ruim assortiment & klantvriendelijke benadering ...
Voor mij is CameraNu een terechte "Snoepwinkel" inzake fotografie gerelateerde producten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews