cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43603 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs17 12-10-2011

Algemene score

9,0
Aantal weken geleden een printer aan moeten schaffen voor mijn opleiding. Bij Cameranu.nl in de winkel geweest om de printer op te halen. Ik ben goed geholpen door een medewerker die echt verstand van zaken had. Weer een andere deskundige medewerker heeft me goed advies gegeven over het te gebruiken fotopapier. Veel service en dat voor een mooie, niet te dure, prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sambas2003 12-10-2011

Algemene score

7,8
Eenvoudige bestelling en snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees Hollebrandse 12-10-2011

Algemene score

9,3
Jullie bedrijf werkt als een super geolied machientje.
super snelle levering, petje af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kayenna 12-10-2011

Algemene score

8,2
Super snelle levering, fijn toestel, super licht!! gebruiksvriendelijk!!
echte top service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hugo-490222 12-10-2011

Algemene score

8,3
De Spyder3Pro heb ik als vervanging van een Spyder2 bij CameraNu gekocht, omdat ik bij CameraNu meerdere aankopen gedaan heb die altijd goed verlopen zijn, ook na de aankoop een goede service.
De Spyder3Pro is niet alleen sneller dan de Spyder2, maar hij kan ook een monitor kalibreren (een profiel maken) van een monitor die geen RGB sliders heeft.
Dat kon de Spyder2 niet.
Handig als ik een monitor bij anderen kalibreer.
CameraNu heeft de Spyder3Pro binnen een dag geleverd, zoals ik gewent ben van CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.F.H. 12-10-2011

Algemene score

8,5
Op dinsdag besteld, en zoals beloofd op woensdag al in de bus. Bijkomende kosten voor gebruik van creditcard vond ik erg hoog (2%, dus bij een camera van € 833,- betaal je ineens € 16,- extra, waar ik beter accessoires van kan kopen). Daarnaast werd mijn camera gewoon bij de buren afgeleverd, en met een aanbetaling van € 800,- hoop je toch dat die hem dan netjes teruggeven. Daarom krijgt bestelling en levering geen 10 van mij, hoewel ik over de snelheid erg tevreden ben.

Aftersales is prima, netjes de factuur en het leveringsoverzicht toegestuurd. Beetje vreemd alleen dat ik een mail kreeg dat ik interesse had getoond in het verzekeren van de camera, terwijl ik dat nergens heb aangegeven.

Al met al wel een prima webshop, en ik zal hier (indien van toepassing) zeker terugkomen voor bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

derrobbie 12-10-2011

Algemene score

10,0
Reeds vaker heb ik bij Cameranu.nl besteld en elke keer weer hebben ze een supersnelle levering, een scherpe prijs, en een uitstekende service. Een winkel zoals een webshop behoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hoelaars 12-10-2011

Algemene score

9,2
Vakkundig advies tijdens de verkoop.
Gemoedelijke sfeer, men neemt de tijd voor je.
Lens gekocht in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Broekhuizen 12-10-2011

Algemene score

8,7
de site heeft geen overbodige poespas en zoeken is erg eenvoudig!
vwb de levering, de leverancier maakt hier alle beloftes waar! kan niet beter!
last but not least, voor deze kwaliteit hoeft niet extra betaald te worden, integendeel camera.nu is een van de goedkoopste als al niet de goedkoopste leverancier, in Nederland!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ienemienie 12-10-2011

Algemene score

10,0
Maandagavond voor 2100 besteld, dinsdag in huis. Geweldige service! Niets op aan te merken. Het product was ook goed degelijk verpakt. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jens123 12-10-2011

Algemene score

8,5
donderdag de bestelling gedaan en dindsdag rond 16 u het pakket mooi verpakt toegekomen,1 min puntje, pakket was afgetekend door mezelf maar dit was het geval niet,ik was op mijn werk.pakket lag onder de carport deze zag ik liggen bij het thuiskomen.
mijn vrouw die eerder thuis was was het niet opgevallen dat het pakket toegekomen was dit kon opgelost zijn met een briefje in de brievenbus te steken .

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

KeesBreda 12-10-2011

Algemene score

10,0
Na een mindere ervaring bij een andere webwinkel heb ik mailcontact gehad met CameraNU.nl. Dit verliep dermate prettig dat ik opnieuw een camera heb besteld, zij zijn ook officieel Canon leverancier in Nederland dus je bent 100% zeker dat je een product krijgt wat voor de Nederlandse markt bestemd is. Bestelling verliep makkelijk en de volgende dag was alles in huis. Alles zat degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjmarlies 11-10-2011

Algemene score

9,5
Zéér professionele en vooral ook pro-actieve shop (dat laatste onderscheidt ze echt van hun concurrenten). Heb inmiddels 3 garantie-gevallen meegemaakt met ze (lag aan het product, niet aan hen) en telkens werd het super afgehandeld, zowel qua snelheid als qua resultaat.

Normaal neem ik niet zo snel de moeite om dit soort review-verzoeken te beantwoorden, maar deze mensen verdienen het echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Woning 11-10-2011

Algemene score

9,0
Ik had een afstandsbediening gekocht voor mijn fotocamera die werkte op infra rood. Dat bleek in mijn werksituatie, camera op een een paal van 7 meter, niet betrouwbaar te werken. Heb na mijn klacht een nieuwe afstandsbediening kunnen kopen waarbij het aankoopbedrag van de oorspronkelijke afstandsbediening in mindering werd gebracht. Deze nieuwe afstandsbediening had een probleem met het opladen van de batterij en werd zonder problemen veravngen door een nieuwe, die perfect werkt. Hulde voor de nazorg. klasse.

J@N, Panorama fotograaf

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adjeD 11-10-2011

Algemene score

10,0
De website is altijd bereikbaar en laat ten allen tijde de voorraad status zien. Zodat je exact kunt nagaan of het product op tijd geleverd zal worden.
Na de bestelling is het product binnen een zeer korte tijd thuis. Tevens is de prijs=kwaliteit verhouding zeer gunstig te noemen.
Al met al een pracht bedrijf met prettig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baehr 11-10-2011

Algemene score

9,0
Camera was makkelijk te vinden. Informatie was zeer compleet en duidelijk. Betaling en levering eenvoudig.
Betaling ging in eerste instantie fout, door mijn eigen fout. Ik kreeg automatisch een mail die mij instrueerde hoe ik alsnog de betaling kon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoetjuh 11-10-2011

Algemene score

8,5
Mooie website. Snelle levering. Netjes en goed verpakt.
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Y.Alewijns 11-10-2011

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over het product.Netjes behandeld aan de telefoon er werd snel opgenomen en de vraag goed beantwoord. Keurig op tijd geleverd. tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Duncan Smit 11-10-2011

Algemene score

8,5
Mijn beoordeling is gebaseerd of beinvloed door de erg goede (lees overzichtelijk) & nette winkelindeling en de behulpzaamheid van de verkopers.
Tevens zijn de producten op de website vrij duidelijk en makkelijk te vinden, ik vind het dan ook plezierig om deze meerdere keren per week te bezoeken om te kijken of er weer wat nieuws op te vinden is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Twilt 11-10-2011

Algemene score

9,3
Zeer duidelijke website met voor mij de grootste keuze in het artikel dat ik wilde hebben. In de winkel werd spontaan de aanbieding van achtergrondset met rol papier van 1.35m omgezet in een aanbieding met een rol van 2.75m. Goed advies. Winkel en kassa goed georganiseerd d.m.v. Het trekken van een bonnetje bij binnenkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pernilla 11-10-2011

Algemene score

9,3
Altijd als ik iets ga bestellen voor mijn camera doe ik dit bij cameranu.nl.
Ik heb mijn product,mits heb op vooraad is, altijd de volgende dag en dat is geweldige service!

Het laatste product wat ik heb besteld zijn de meike delta tussenringen.
Het zijn goeie tussenringen, maar in combinatie met mijn huidige zoomlens heb ik veel licht verlies.
Daarom ga ik binnenkort een macro objectief erbij bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GPR4 11-10-2011

Algemene score

8,5
Goede prijsstelling, correcte afhandeling en aflevering van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

T. Kersten 11-10-2011

Algemene score

9,2
Snelle en vriendelijke service. Voorraden netjes op peil. Goede prijzen. Product is binnen 24 uur netjes verpakt afgeleverd. Erg tevreden zoals altijd! Tot de volgende bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria321 11-10-2011

Algemene score

8,3
zeer scherpe prijzen, heldere website, uitermate snelle levering die goed gevolgd kon worden, vriendelijke beantwoording aan telefoon (kon alleen geen antwoord geven op mijn (lastige) vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dorien pierik 11-10-2011

Algemene score

8,0
Goede service, correcte behandeling in de winkel zelf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Citruspers 11-10-2011

Algemene score

8,8
Verkeerd afleveradres opgegeven, vlak voor sluitingstijd even gebeld, het veranderen was geen probleem, ik kreeg meteen een nieuw factuur toegestuurd ter confirmatie.
Had mijn bestelling alsnog de volgende dag binnen. Netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merl 11-10-2011

Algemene score

8,8
Nadat aanvullende telefonische informatie supersnelle levering! Een zeer aan te bevelen wwebshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alletta83 11-10-2011

Algemene score

9,0
Prima webshop met duidelijke omschrijving en foto's.
De bestelling was zeer snel in huis wat erg prettig is natuurlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baspiet 11-10-2011

Algemene score

9,0
Bestellen kan makkelijk en snel.
Na de bestelling snel en goede info omtrent de status.
Aflevering zoals verwacht.
After sales omtrent een eerdere bestelling was ook perfect.
Houden zo!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fkdeboer 11-10-2011

Algemene score

8,7
Helaas deed de autofocus van de lens het niet en dus teruggestuurd, maar de afhandeling was erg snel en netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joyce p 11-10-2011

Algemene score

5,0
De camera, gister om 12.30 aangekocht, dus zou volgens de site "supersnel bezorgd" moeten worden. Zeker gezien dit dus ver voor 21uur gekocht is. Rond 17uur een track en trace nummer gekregen die niet werkt op de site van postnl; "zending niet gevonden". Klantenservice antwoordt wel snel (binnen 2,5 uur) maar wel met een standaard verhaal dat de sorteercentrum vertraging heeft. Pakketjes worden hier tot 12.45 geleverd door postnl, dus nog minder dan een uur om 'vandaag besteld, morgen in huis' te zijn. Sommige winkels hebben toch al een pakketpost stickers en kunnen zo al van te voren track en trace code afgeven?! Postnl kan iig niet bevestigen dat ze het pakketje hebben. Hou jullie op de hoogte...

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
joyce p 12-10-2011

Ik heb nog steeds mijn pakketje niet... Dus Cameranu.nl heeft zeker de zendingstermijn overschreden; Zit nu al 48 uur tussen 'aankoop' en 'nog niet ontvangen'.

joyce p 12-10-2011

Eindelijk. 50 uur (!!!) na mijn aankoop (en bijna 26 uur later dan de laatste bezorgingsmogelijkheid gister) is de camera binnen. Het was bedoeld als verjaardags cadeautje maar komt helaas te laat voor het feestje. De overdue jarige zal maar moeten oordelen over de inhoud. Ben blij dat ie binnen is, maar voor iedereen die "supersnelle bezorging" meeneemt in de beslissing voor werke webshop je wilt kiezen kan maar beter verder kijken.

Officiele reactie van CameraNU.nl 12-10-2011

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor uw review. Wij garanderen (zoals op de website vermeld) dat in 96,1 procent van de gevallen de order de volgende dag geleverd wordt. In uw geval is de zending door PostNL verkeerd gesorteerd en daardoor een dag vertraagd. Wij hebben u hierover ook meerdere malen keurig over bericht en onze welgemeende excuses voor de dag vertraging aangeboden. Kennelijk was onze aftersales hierin niet voldoende en wenst u onze levering met een 1 te beoordelen. Wij wensen u ondanks deze tegenspoed veel plezier met uw camera toe.

Met vriendelijk groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Loomans 12-10-2011

Als je zo'n haast hebt en het echt op een dag aankomt kun je het beter gewoon op gaan halen ipv hier deze webwinkel onterecht bekritiseren.

Reageer

elisabeth veenhuis 11-10-2011

Algemene score

9,8
De site is overzichtelijk. De bestelling is gemakkelijk .
Aftersales:super. De "verkoper(ster) denkt met je mee. B.v.: na een bestelling werd ik door de verkoper(ster) gebeld over een te dure aflevering door een bode. Daarop werd mij een veel betere en goedkopere manier aan de hand gedaan en werd ik erg tegemoet gekomen met de wijze van betalen. Alle lof hiervoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LGW Bus 11-10-2011

Algemene score

8,5
Bestelling en verzending snel verlopen, had het de volgende dag al in huis.
Mooie camera compact, klein, veel opties en mooie prijs!

Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

matelly 11-10-2011

Algemene score

9,3
De camera is binnen enkele dagen na de bestelling op een zorgvuldige wijze en onbeschadigd bezorgd. De camera beantwoordt geheel aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte1584 11-10-2011

Algemene score

8,5
Ik heb de camera heel snel gekregen; de volgende dag al! Het was echt perfect, alles zat erbij. Jullie hebben echt super goede service, kan niet anders zeggen. Het is zelfs beter dan bol.com! Dat zegt wat ;).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikfoto 11-10-2011

Algemene score

8,3
test aankoop, prijzen ok, levering snel en netjes, al werkt die site van de post niet zoals het hoort, daar zijn ze nog bezig de zending te ontvangen terwijl er al geleverd wordt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallenburg 10-10-2011

Algemene score

9,0
De Canon is netjes en op tijd afgeleverd en in goede conditie ontvangen. Levertijd zoals op de site van CameraNu staat. De Canon Pixma MG6250 is een geweldige multifuncktioneel apparaat en voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
After sales weet ik niet en hoop deze ook niet nodig te hebben, volgens de review van anderen hoeft dat ook geen probleem te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert7777 10-10-2011

Algemene score

8,0
Uitstekend , keurig op tijd bezorgd, goed verpakt, compleet, kortom prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rienvandun 10-10-2011

Algemene score

8,8
Goed en snelle levering, vriendelijke behandeling in her overweging aankoop product. niet tevreden , geld terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eversdijk 10-10-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Geheugenkaart was kapot, is ook snel en goed opgelost!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LAMC Janssen 10-10-2011

Algemene score

7,8
Na een slechte beoordeling op deze site is met mij kontakt gezocht door cameranu.nl. We hebben de minpuntjes besproken en is perfekt en sneller dan snel verholpen. Er is me een cadeaubon aangeboden, die ook binnen no-time in mijn bezit was. Deze mooie fototas ervan besteld en ook hier weer volle lof over. Zo zie je maar, indien een bedrijf uitkomt voor zijn fouten, stijgt hij alleen maar in waarden.
Cameranu.nl, Jullie hebben mijn vertrouwen weer terug...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Echo 10-10-2011

Algemene score

6,8
Door een fout op de website niet gekregen wat verwacht
was.
Na 2 telefoon gesprekken heeft CameraNu besloten mij/ons tegemoet te komen, door de SD-kaart te crediteren,waarmee wij accoord gingen.
Afspraak dat bedrag binnen max 14 dagen op de bankrekening van ons terug gestort zal worden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

PeKeL 10-10-2011

Algemene score

8,0
Lage prijs, vlot te vinden + volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huib86 10-10-2011

Algemene score

7,8
Telefonisch prettig geholpen, duidelijke webshop, snelle levering. Enige minpuntje: ze sturen veel mails, ook na levering (waaronder het verzoek deze enquête in te vullen).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

michael1965 10-10-2011

Algemene score

8,0
website is overzichtelijk. na bestelling meteen een bevestigingsmail. levering binnen afgesproken termijn.
zorgvuldig verpakt. kortom service naar wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HaPi51 10-10-2011

Algemene score

8,7
maandag avond besteld, de volgende morgen (dinsdag) om 10.00 uur geleverd, super snel, zal best een toevalstreffer zijn, maar voor een eerste kennismaking subliem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karen--88 10-10-2011

Algemene score

8,7
Nu sinds 1 week in het bezig van een Canon eos 550D.
Super camera, zelfs nu na 1 week nog steeds niet alle functies ontdekt!
De bestelling en levering is goed, op maandag besteld op dinsdag de camera al in huis.
Ben erg tevreden over cameraNU.nl en de levering en natuurlijk het product zelf!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

khandjesknaak 10-10-2011

Algemene score

8,2
Ik ben erg te spreken over mijn aankoop en de zaken daar omtrent!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BLIJF in BEELD 10-10-2011

Algemene score

10,0
Gewoon simpel en snel bestellen en de volgende dag is het artikel goed verpakt binnen, SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swenty 10-10-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website met goede informatie over de producten. Makkelijk zoeken op item. Goede prijs (goedkoper dan elders). Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews