cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1947 vogel 17-10-2011

Algemene score

7,8
Duidelijke webside
Snelle levering
Verreijker voor mij goede kwaliteit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ebo Gra Afro 17-10-2011

Algemene score

9,2
Probleemloze bestelling + snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique_e 17-10-2011

Algemene score

10,0
Perfecte levering: order is binnen 24 uur afgeleverd zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BTA 17-10-2011

Algemene score

9,5
gebruik gemaakt van tijdelijke actie,
prima telefonische uitleg en uiterst correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artvixion 17-10-2011

Algemene score

10,0
Ik heb de afstand bediening en een schoonmaak setje in de winkel in Urk gekocht want ik was toch in de buurt en was erg nieuwsgierig naar de winkel. Ik heb daar als een kleine jongen in een speelgoedwinkel rondgelopen en de nodige zaken op mijn verlanglijstje voor de toekomst gezet. Ik heb de afstand bediening meteen in de buurt (Schokland) uitgeprobeerd en dat ging perfect. Qua duidelijkheid laat de website en de winkel niks te wensen over. De mensen in winkel lijken mij vakkundig en ook de koffie smaakte goed. Ik kan dus niet anders dan erg positief zijn. Daar Urk niet al te ver voor mij is denk ik dat ik ook zeker weer naar de winkel ga voor toekomstige aankopen, gewoon omdat het ook erg leuk is even rond te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van den berg 17-10-2011

Algemene score

9,5
Levert gewoon supersnel en goedkoop. Mijn product werd op verzoek door een van de werknemers bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiefie 17-10-2011

Algemene score

10,0
CameraNU.nl Top.
Panasonic lumix is over al tegebruiken,of het nu vollemaan is met foto.
Of hardloop wedstrijd ver in tezoemen, om ze tezien aan komen,beeld en kleur blijft scherp.
Mijn bewegende kleine pup,of ik foto maak of film.heel scherp, goed geluid.
Menu is paar daagjes ontdekken,als je beetje in verdiept,voor elke leek tedoen.
Super kwaliteit.Gewoon doen!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Langstraat 17-10-2011

Algemene score

8,5
Was mijn eerste bestelling bij CameraNU.nl.
Kreeg snel respons mbt wat vragen die ik had.
Vervolgens is het pakket conform de levertijd keurig door de PTT afgeleverd.

Ga zo door!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Liesje1981 17-10-2011

Algemene score

9,5
Ik vind de website overzichtelijk en handig.
Supersnelle levering. Ik had het product de volgende dag al in huis.

Maar ook de service van CameraNu.nl is uitstekend. Onlangs moest mijn lens teruggestuurd worden en ze houden je goed op de hoogte van de status van de reparatie en wanneer het terug is. Nu was ik in deze periode op vakantie en omdat ik het pakketje dan niet aan kon nemen wanneer ze het zouden terugsturen, boden ze aan om die dure lens zo lang daar te houden en pas op te sturen als ik terug kwam van vakantie. Zodat mijn pakketje niet ergens zou gaan rondzwerven op een TNT postkantoor met alle risico's van dien! Een prettig idee!

Kortom, ik ben zeer tevreden over deze webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolijn35 17-10-2011

Algemene score

9,5
Ontzettend snelle levering en updates bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkMookFotografie 17-10-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website met een eerlijke vooraadindicatie. Het bestelproces verliep zonder problemen en de status-updates per mail houden je goed op de hoogte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martina63 17-10-2011

Algemene score

9,5
Heel snel een betrouwbaar afhandeling.
Camera is gewoon super.Licht van gewicht en makkelijk te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa32 17-10-2011

Algemene score

8,0
Na bestelling direct opgestuurd, bevestigingsmail van bestelling en betalingsontvangst en van versturen met bijbehorende links.

Aftersales heel goed omdat ik met pakket wat gedoe heb gehad met de post waarop het 3 dagen later bezorgd werd en door postbode ondertekent is en hundirect actie hebben ondernomen op mijn klacht die hun ook benadeeld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

FotoFietsMargreet 16-10-2011

Algemene score

10,0
De camera en toebehoren prima en snel ontvangen. Ook de info tussen bestellen en afleveren heel goed.
Tot op heden werkt de camera prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hes-webdesign 16-10-2011

Algemene score

8,3
Keurig netjes geleverd binnen de beloofde levertijd. Tevens keurig netjes geïnformeerd over het verzenden. Ik heb reeds eerder bij u besteld en ook dit is toen goed bevallen.
Dit alles is voor mij de aanleiding om voor een volgende keer nogmaals te bestellen in uw webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Prinssen 16-10-2011

Algemene score

8,0
Snelle antwoorden na bestelling via e-mail.
Keurig op tijd en goed te volgen levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Dopheide 16-10-2011

Algemene score

8,0
Bestelling was keurig op tijd in een stevige verpakking. Website gaf een duidelijke beeld van het te bestellen product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen56 16-10-2011

Algemene score

8,8
De bestelling had ik vlot in huis.
Helaas kreeg ik de cactus niet goed aan het werk, maar na jullie interventie werkte die prima.
Ik werd overigens zeer goed en kundig te woord gestaan.
bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul9999xxxx 16-10-2011

Algemene score

10,0
Meer dan tevreden over de website en service! Regelmatig bestel ik hier zonder problemen. Samengevat: Gewoon goed en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita11 16-10-2011

Algemene score

9,0
Sommigen artikelen vergelijken zal evt nog een optie zijn om toe te passen. bijv.ik wil een bepaald soort lens maar ik twijfel nog welke dan zal t makkelijker zijn als je ze even naast elkaar kan zetten om het verschil te kunnen zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry de Reus 16-10-2011

Algemene score

9,0
Prima geholpen.
Van te voren kenbaar gemaakt dat een inruil van een D1x, D2xs en een aantal DX-objectieven gewenst was. Hiervoor werd een indicatie van de inruilprijzen gegeven. Deze waren zeer redelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Burgers 16-10-2011

Algemene score

10,0
Zoals altijd snelle levering door CameraNu. Producten zijn netjes ingepakt. Net een paar dagen in bezit en ik ben er al lekker mee aan het spelen. Geen problemen, dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard_1965 16-10-2011

Algemene score

8,2
Heb hier een Canon MG5150 besteld en deze was de volgende dag afgeleverd op het door mij opgegeven adres.
Heb hier in het verleden ook een camera van Canon gekocht en deze vertoonde na een week problemen met de lens heb deze in overleg met de klantenservice retour gestuurd en dit is netjes, snel en zonder problemen verholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Traveling Dutchman 16-10-2011

Algemene score

9,5
Soepele bestelling via de website, betaald via iDeal, bevestiging direct per email. Zondagavond besteld, dinsdag in huis. Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave van Noort 16-10-2011

Algemene score

8,2
Het uitgebreide pakket bij CameraNU.nl besteld. Bestaande uit: geheugenkaart 8 GB, origineel NIKON tasje, 2e batterij en de Coolpix S8100. Prima, snelle levering. Alles tot op heden in orde. Eerste foto's zien er perfect uit! Kortom: een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cemato 16-10-2011

Algemene score

7,5
Perfecte afhandeling,en goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kade51 16-10-2011

Algemene score

9,5
Goede service, de snelheid waarmee ik de bestelling binnen kreeg was super.
En wat een mooi product, ik film veel vanuit de hand, dus ben erg blij met dit schouderstatief. Scheelt een hoop spierpijn en stijve schouders, fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djuanita 16-10-2011

Algemene score

8,3
Makkelijk te bestellen en betalen, ook de levering ging goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn_pin 16-10-2011

Algemene score

8,0
De website vind ik niet altijd handig. Als je bij de accessoires van een product hebt gekeken is het lastig om weer bij de pagina van het product te komen. Verder snelle en accurate levering!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

wkonradt 16-10-2011

Algemene score

10,0
Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Afgeleverd in een stevige opgevulde doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdgraaf 16-10-2011

Algemene score

8,7
Vlotte levering! Vrijdagavond om 20:00uur besteld, zaterdagochtend om 9:00 kon ik er mee op stap!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

brando70 16-10-2011

Algemene score

9,0
Camera pas 1 week in mijn bezit en is precies wat ik zoek in een fototoestel.mooi groot display en uitgebreid menu,en makkelijk te bedienen toestel.
dus echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M.C. Wijnberg 16-10-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snel zoeken en een snelle bezorging. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda Leereveld 16-10-2011

Algemene score

8,5
Bevestiging van de bestelling meteen in huis. Vervolgens een aanvullend bericht. Track en trace mail kwam een dag later (na het weekend). Zaterdag besteld, dinsdagochtend in huis. Prijs: goedkoper dan op andere sites. Helemaal goed!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansBartje 16-10-2011

Algemene score

9,2
Heb in het verleden al op de website inkopen gedaan, maar bij de aanschaf van een Nikon spiegelreflex met bijhorende objectieven was er toch behoefte aan wat meer persoonlijk contact. Zodoende de zaterdag opgeofferd om van Amsterdan naar Urk af te reizen. Binnen een uur stonden wij in een hele mooie zaak met een gigantische voorraad.Redelijk snel aan de beurt (want het was best druk) om vervolgens de nodige professionele adviezen te ontvangen. Men had alle tijd voor je, kortom een perfecte zaak, die ook zonder gebruik van internet hoog scoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Benner 16-10-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website;
uitstekende bereikbaarheid
prettige en duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrStannie12 16-10-2011

Algemene score

8,5
Het onderdeeltje voor mijn camera was moeilijk te vinden op de website.
Daarom heb ik naar CameraNu moeten bellen en heb ik het alsnog via de website besteld.

Voor de rest ben ik over alles tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NikonMike 16-10-2011

Algemene score

10,0
zeer uitgebreide site met veel zoek- en filter mogelijkheden. erg logisch opgebouwd. levering altijd zeer snel en betrouwbaar, eventueel vermeldde bijzonderheden worden duidelijk zichtbaar voor de postbode op het pakket aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagny Vis 16-10-2011

Algemene score

8,0
Wij zijn erg goed geholpen in de winkel. Veel uitleg over de camera. Dit is onze tweede camera die wij daar gekocht hebben en de volgende keer komen wij zeker terug.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lolke1 16-10-2011

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest, zat te twijfelen tussen 2 camera's. Door goed advies deze camera gekocht, waar ik zeer tevreden mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob_660 16-10-2011

Algemene score

9,3
De website is helder opgebouwd en dmv snel en eenvoudig te doorzoeken op het product/producten waar je geinteresseerd in bent. Geen 10 voor website omdat product informatie voor fabrikant wat inconsistenties bevatte tussen product beschrijving en specificaties.
Product rond 8 uur 's avonds besteld en de dag erna al bezorgd. Door tracking en tracing waren de pakketjes goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemtro 16-10-2011

Algemene score

8,0
Vlotte levering, uitstekende verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Twammel 16-10-2011

Algemene score

9,2
Voor de tweede keer wat besteld bij CameraNu.nl,
En mag wel zeggen dat ik zeer tevreden ben.
S'middags besteld en de volgende dag al in huis.
Website van CameraNu.nl duidelijk en overzichtelijk
en de communicatie met de medewerkers is vriendelijk.
Bestel graag weer in de toekomst bij dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kogamyata 16-10-2011

Algemene score

9,2
website gezien van camera nu . een goed overzicht van alle producten op gebied van fotografie. een bezoekje aan dit bedrijf in Urk is zeer de moeite waard. klantvriendelijkheid en uitleg over het product dat je wilt aanschaffen,is zeer goed. inmiddels mijn tweede digitale camera panasonic aangeschaft en ben er zeer tevreden over. fantastische beeld en veel mogelijkheden . ook de instructie programma op de bijgeleverde cd rom is zeer duidelijk. een aanrader van mij aan anderen die een digitale camera willen aanschaffen , even op de site kijken van camera nu kijken en vooral een bezoekje aan dit bedrijf nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotofan Guido 16-10-2011

Algemene score

9,0
Meerdere malen artikelen via de website aangekocht. Website is overzichtelijk en ziet professioneel uit. Bestelling wordt zoals beloofd binnen enkele dagen geleverd. Status afhandeling via diverse emails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBrug 15-10-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering en altijd gunstig geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janzet 15-10-2011

Algemene score

9,0
Via de website besteld en de volgende dag al keurig afgeleverd. Ik hoefde verder geen contact op te nemen en de bestelde camera werkt naar behoren dus de bereikbaarheid en after sales kan ik niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sudo73 15-10-2011

Algemene score

10,0
Supersneele levering en product in perfecte staat. Ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybolt Engelsma 15-10-2011

Algemene score

8,3
Prima afhandeling. Zaterdag bestelling geplaatst, eerste werkdag opgestuurd, dag er op pakket ontvangen. Daarbij een cadeau bon van 200 euro ontvangen.
Alleen track & trace werkte niet. Dit ligt echter waarschijnlijk aan tnt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LERE 15-10-2011

Algemene score

8,8
bij cameraNu.nl was de hoekzoeker het goedkoopst.
Nog nooit bij cameraNU besteld gehad,maar met deze snelle en goede levering zal dat niet de laatste keer zijn.De hoekzoeker van canon is ook een super ding kost wel wat meer dan de namaak maar het glas is dan ook super goed en dat heb je bij macro wel nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews