cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robemmeloord 21-10-2011

Algemene score

8,5
Deskundig geholpen tegen een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 10 21-10-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website met goede en duidelijke beschrijving van het artikel. Werd vlot bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnevdVorm 21-10-2011

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over deze camera Sony DSC-W570 en service is zeer goed, snelle levering :) de volgende dag al in me huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward Rijnsburger 21-10-2011

Algemene score

8,5
Goede service en communicatie bij schadeafhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Groningen 21-10-2011

Algemene score

8,0
Na op Kieskeurig gezocht te hebben naar de Fujifilm FinePix HS10 camera was ik blij verrast door de prijs van deze camera bij CameraNu.nl. Na bestelling werd het pakketje de volgende dag bij mij, op de juiste manier verpakt, afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Else1998 21-10-2011

Algemene score

7,8
In 1e instantie was gezegd dat het hoesje niet voorradig was. Was een dag later er toch. Toen het werd toegestuurd bleek dat er al een hoesje bij zat. DFit stond niet op de website. Wel konden we het hoesje kostenloos retour zenden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

S kastermans 21-10-2011

Algemene score

8,5
Wil even zeggen dat ik de service in de winkel.
Helemaal top vond.
We werden vriendelijk geholpen en der werd alle tijd voor je genomen.
Kom zeker in de toekomst terug naar jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gertjan W 21-10-2011

Algemene score

9,5
Snlle levering, goede kwalitiet. Beloften exact nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea197 21-10-2011

Algemene score

8,7
de bestelling was geplaatst en betaald, de volgende dag was de camera binnen,perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roelof.n 21-10-2011

Algemene score

7,0
akkurate en snelle levering ,zoals beloofd in de web-site. Voldoende informatie over verloop van transaktie en levering van het produkt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Danielle64 21-10-2011

Algemene score

9,3
Mits je weet wat je wilt hebben, is deze site ideaal.
Er is veel informatie te vinden over de producten. Je kunt je product zo vinden en eventuele accessoires.
De enorme scherpe prijs is natuurlijk top.
En de snelle levering is perfect geregeld.
Alles gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanniball 20-10-2011

Algemene score

9,5
Zeer snel geleverd, hele duidelijke website. Je krijgt snel een overzichtelijke indruk van het bedrijf, dat achter de website zit. Vaak is het andere websites zoek naar contact c.q. achtergrond bedrijf. Van de website wordt je vrolijk.

Niks negatiefs te melden dan wel te bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzell 20-10-2011

Algemene score

9,3
Ik ben uiterst tevreden over de bestelling en toezending van mijn fototoestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liqui 20-10-2011

Algemene score

10,0
website is zeer duidelijk, volledig en gebruiksvriendelijk.
Bestellen gaat heel vlot gevolgd door een snelle keurige bevestiging. Levering prima op tijd zoals beloofd. Al eerder wat besteld bij CameraNU.nl, ook toen dezelfde prima ervaringen.Wat mij betreft een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie186 20-10-2011

Algemene score

9,0
Goede en heldere site, veel spullen uit voorraad leverbaar en dus snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brijkes1 20-10-2011

Algemene score

9,8
afgelopen Maandag lens besteld,dinsdag in huis.Perfect afgeleverd.goede afhandeling wat betreft
de betaling.dit is het tweede artikel wat ik bij u heb gekocht.en ik ben er heel tevreden over.Ik zeg het voort ,nogmaals dank voor de goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara31 20-10-2011

Algemene score

9,3
S`avonds 20.50 besteld en de volgende dag toch nog geleverd:Houden zich dus echt aan de afspraak!
Tevens te volgen vis itnernet of de bestelling onderweg is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruurd Jelle 20-10-2011

Algemene score

9,5
Alles is uitstekend, je koopt betaald en het is er de volgende dag. Ook service bij gebreken is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet57 20-10-2011

Algemene score

8,5
duidelijk en overzichtelijk te vinden op de website, snelle levering.En de flitser werkt prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h3orko 20-10-2011

Algemene score

8,5
eerst gekochte accu (Jupio) deed het niet in mijn camera. Gebeld met Cameranu, probleem uitgelegd en prima geholopen. Tegen bijbetaling originele accu van Sony gekocht.
Afhandeling was uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor16 20-10-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering, en een mooi product!
Erg duidelijke indeling van de site, en de enige die de juiste deadcat in het assortiment had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten5100 20-10-2011

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webshop met erg scherpe prijzen.
Perfecte levering conform afspraak en ook netjes op de hoogte gehouden van de status!

Eén van de beste webshops op fotografie gebied, zo niet de beste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGH Senders 20-10-2011

Algemene score

9,0
Bij bestelling duidelijke uitleg ontvangen betreft de levering en was keurig op tijd. Netjes verpakt en alles werkt naar behoren. Top service, website erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Evers 20-10-2011

Algemene score

9,2
Mooie 40 mm microlens van Nikon.
Super snelle levering per TNT post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger van oirschot 20-10-2011

Algemene score

10,0
website laat aan duideloijkheid niets te wensen over, de telefonische bereikbaarheid is uitstekend, en de bestelling en levering zijn correct uigevoerd zoals beloofd op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forel262 20-10-2011

Algemene score

10,0
Ik heb erg lang gezocht, maar via de site van cameranu.nl had ik na 1 zoekopdracht dit artikel gevonden.De overzichtelijkheid en de duidelijke aanwijzingen voor de plaatsing en afhandeling van deze bestelling was Top.De volgende dag had ik mijn slingshot in huis.Deze cameratas is voor mij ideaal, omdat ik genoeg ruimte heb voor mijn lenzen(17-85mm en18-200mm) e.a. benodigdheden zoals geheugenkaarten en accu's. Ook de regen bestendige oplossing is erg practisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinekeD 20-10-2011

Algemene score

9,0
Goede website, snelle levering. Geen gebruik hoeven te maken van after sales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Jongen 20-10-2011

Algemene score

8,8
Prima service en hebben meegedacht met de aankoop van accessoires van de Camera. Naast de webshop hebben ze een mooie winkel in Urk! Zelfs de webcare op twitter is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Murphy100 20-10-2011

Algemene score

9,3
Beste prijs
Overzichtelijke webshop
Levering volgens afspraak
Gewoon zoals het hoort, helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael01 20-10-2011

Algemene score

9,2
Snelle en correcte levering. Goed verpakt, alle accessoires op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus1942 20-10-2011

Algemene score

7,8
leveringen 2X niet conform order cq factuur.
na meldingen prima gecorrigeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

espalloc 20-10-2011

Algemene score

10,0
Zeer professioneel. Snel. Goede levering. En goede prijs. Goede communicatie over status van de bestellling. Website gaf goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobbyfilmer 20-10-2011

Algemene score

9,3
Heel snelle levering. Ook niet-aangetekend (accu) binnen één dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant1970 20-10-2011

Algemene score

9,0
Snelle service, camera dag na de bestelling geleverd. Wij waren toen niet thuis, en konden afspreken wanneer hij vervolgens zou worden geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Leander89 20-10-2011

Algemene score

10,0
Supersnelle afhandeling! Eigenlijk net na 21 uur besteld, maar alsnog de volgende dag al in huis, netjes in een doos met factuur, alle informatie die erbij zat, en fatsoenlijk afgeleverd. Prima product, prima bedrijf! Hier ga ik vaker dingen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van welt 19-10-2011

Algemene score

8,8
kort en krachtig omschreven, snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Groenewegen 19-10-2011

Algemene score

8,0
Alles was makkelijk te vinden en wat heel handig is, is dat je bij het hoofdproduct een tabblad hebt met accessoires. Dan weet je gelijk dat je de goede spullen erbij besteld.
Alles netjes en optijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wiwam 19-10-2011

Algemene score

8,3
Supersnelle levering. Laagste prijst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Grijs 19-10-2011

Algemene score

8,7
Prima , snelle levering en prima prijs !
Ga ik vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Nes 19-10-2011

Algemene score

9,5
Ik ben ontzettend tevreden over cameranu.nl, snelle levering, overzichtelijke site, scherpe aanbiedingen en prima klantenservice. Kortom een tevreden klant! Die zeker weer terug komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssen.285 19-10-2011

Algemene score

9,0
Vanwege goede levering heb ik geen gebruik hoeven te maken van de after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvD21 19-10-2011

Algemene score

10,0
Betrouwbare webshop en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pklw56 19-10-2011

Algemene score

9,3
Ik had al ervaringen met eerdere bestelling opgedaan bij Camera Nu. Overzichtelijke website, scherpe prijs en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera54 19-10-2011

Algemene score

9,5
Defecte toestel binnen paar dagen vervangen met een nieuwe. Verzendkosten + 10 euro prijsdaling van de product terug betaald. En een cadeaubon van 25 euro gekregen. Bedankt Cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannetje 25-06-1953 19-10-2011

Algemene score

8,2
prima geregeld en snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo von Tronchin 19-10-2011

Algemene score

9,5
Mijn telefonische gestelde vragen zijn correct en klantvriendelijk aangehoord en beantwoord. Antwoorden die niet direct konden worden gegeven werden erg snel daarna per email gegeven. De afhandeling van de bestelprocedure en de aflevering van het product verliep snel en correct. Cameranu.nl doet wat ze beloofd!!!!!
Een dikke pluim voor dit betrouwbaar bedrijf!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter270553 19-10-2011

Algemene score

8,0
zeer snelle en correcte levering
product voldoet geheel aan mijn verwachtingen
de positieve revieuws op de website hebben mij mede tot de aankoop doen besluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

4 ever foto 19-10-2011

Algemene score

9,0
duidelijke website met mogelijkheid om meteen voor een leuke prijs extra accesoires te kopen. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter270553 19-10-2011

Algemene score

8,0
zeer snelle en correcte levering
product voldoet geheel aan mijn verwachtingen
de positieve revieuws op de website hebben mij mede tot de aankoop doen besluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Pijper 19-10-2011

Algemene score

9,5
Super geregeld ! Alles klopte. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews