cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bst23 23-10-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en prettige website
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Westdijk 23-10-2011

Algemene score

9,8
Een snelle bestelling en afhandeling.
Binnen een paar dagen de bestelling in huis.
Goed geregeld, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElleMaat 23-10-2011

Algemene score

10,0
De website is ongelooflijk helder in het gebruik, ik begrijp als klant hoe ik moet zoeken. En de website geeft veel, erg nauwkeurige informatie over de producten. De verzending en verpakking was snel en goed. Ik was das een supertevreden klant (komt ook wel door de prachtige lens).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorine1979 23-10-2011

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk en duidelijk. De aflevering heel erg snel! Echt geweldig. Ik had het zelfs na 21uur besteld en alsnog de volgende dag in huis. Top levering en service.
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bunkie 23-10-2011

Algemene score

9,0
CameraNU was ons niet bekend. Door te googelen kwamen we bij de website en daar zagen we dat de winkel in de buurt was. We hebben eerst een kijkje genomen in de winkel en dat zag er goed uit. Vervolgens een bestelling via internet, die keurig de volgende dag voor ons klaar stond. Ook in de winkel werden de vragen die we nog hadden prima beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hdrk 23-10-2011

Algemene score

9,0
prima product en prompte levering in een goed beschermde verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RolfV 23-10-2011

Algemene score

9,5
Voor de tweede keer camera besteld omdat hij per ongeluk in Spanje is achtergebleven. Twee keer prima verlopen, alles netjes op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub de Waard 23-10-2011

Algemene score

8,0
goed voorzien van artikelen, snelle service en binnen 2 dagen thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Voncken 23-10-2011

Algemene score

8,5
Net als bij eerdere bestellingen verliep alles snel en goed!Camera is super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FCM Caspers 23-10-2011

Algemene score

9,5
De website ziet er goed en duidelijk uit. Ik heb op zaterdag avond besteld en dinsdag is de bestelling geleverd. Nog geen gebruik gemaakt van After sales en heb ook niet hoeven bellen of mailen dus over de bereikbaarheid heb ik geen oordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mistery quest 23-10-2011

Algemene score

7,7
product zoals verwacht, origineel in verpakking en snel op tijd geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

abe2011 23-10-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke webshop, goede prijs, snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nel Frederiks 23-10-2011

Algemene score

8,3
Een uitgebreide sortering, makkelijke website, deskundig, heel snel ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.H. Borgers 23-10-2011

Algemene score

8,3
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling, zonder overbodige rompslomp.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cov 23-10-2011

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over Cameranu.nl
Goede site.
Snelle levering.
Produkt in goede staat ontvangen.
Geen showroom produkt.
(Kun je zien aan hoe het produkt in de doos is verpakt)
Fijn dat er een after-sale wordt aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud1954 23-10-2011

Algemene score

7,5
Duidelijke website waar duidelijk staat aangegeven of het product aanwezig is of niet.
Als het product aanwezig is is de levering binnen 2 dagen geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

miloman1959 23-10-2011

Algemene score

9,0
Gewoon goed: 's ochtends besteld, op voorraad, dus de volgende dag de postbode aan de deur! Ik ben dus dik tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.de.Wit 23-10-2011

Algemene score

8,8
Een organisatioe die zeer professioneel is en goed inspeelt op de vraag van de klant. er is veel parate kennis aanwezig, en in de winkel is er een zeer ontspannen sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iserwat 22-10-2011

Algemene score

10,0
het heeft weinig zin iets aan de beoordeling toe te voegen, behalve dat ik vergelijk met de concurrenten,die ik dus ook ken, en verder ben ik nogal kritisch. ik heb ze zowel telefonisch als op gebeid van klantenservice danig op de proef gesteld. zeeeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d vd heide 22-10-2011

Algemene score

8,8
Goede bestelling goed overzicht op site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam257 22-10-2011

Algemene score

8,2
suoper om zo snel de bestelling in huis te hebben!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D7000gebruiker 22-10-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering! Prima service. Handig dat kleine aankopen ook in tegen lager verzendtarief kunnen worden verzonden. Vlotte reactie op mijn email (zelfs op zondag antwoord!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vossin 22-10-2011

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, en zowaar personeel dat weet waar het over praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haverkamp w 22-10-2011

Algemene score

8,5
een zeer goed produkt voor een goede prijs, en daarbij ook nog snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

laura 50 22-10-2011

Algemene score

8,0
Goede service, retour goed en snel verwerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk tessel 22-10-2011

Algemene score

8,8
De bestelde producten zijn snel geleverd en prima verpakt De mee bestelde tas was achteraf niet geschikt voor de camera met objectief 18-105 mm. Deze is zonder enige moeite teruggenomen. Goede aftersales, vriendelijk telefonisch te woord gestaan en ook via mail was alles ok.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aart w. III 22-10-2011

Algemene score

8,0
de site is overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie. bij bestellen weet je direct of product op voorraad is en naast een vriendelijke prijs vind ik dit van groot belang. daarnaast weet het grootste deel van het personeel waarover 'het' gaat. dat is elders wel eens anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NIKON D3000 22-10-2011

Algemene score

8,3
Perfect geregeld niks op aan te merken.
Ook kreeg ik de mogelijkheid om een foto te versturen naar u , alleen dat wqas niet mogelijk ook niet na meerder malen te hebben geprobeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henkvan43 22-10-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site, na mijn foute bestelling meteen antwoord op mijn mail en werd mijn fout rechtgezet. Product snel in huis, geen overbodige mail maar nette afhandeling. Klantenservice volgens vrienden dik in orde, voor mij dus een blijver!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edbus 22-10-2011

Algemene score

8,7
Bijzonder snelle levering en voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rozema 22-10-2011

Algemene score

8,0
Zeer goed geholpen bij de keuze van de camera. Deskundige mensen in de winkel. Objectief en nemen de tijd voor je. Wat ook zeer prettig is dat in de winkel een systeem van nummer trekken voor de juiste volgorde. Hierdoor kon je nog rustig rond kijken zonder dat je in de rij hoeft te wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Camera12345 22-10-2011

Algemene score

8,5
CameraNU is een betrouwbare en voordelige (web)winkel met een uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinder1234 22-10-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering, vrijdagavond besteld, zaterdagochtend binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bejebe 22-10-2011

Algemene score

9,8
Zoals altijd een eenvoudige en makkelijke weg om camera-spullen te kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Stoffer 21-10-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering, duidelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon64 21-10-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering (1 werkdag), goede informatie over de verwerking vd bestelling. Al eerder iets gekocht hier en zal t weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith2008 21-10-2011

Algemene score

10,0
Erg snelle afhandeling, zeer deskundig advies van ieder personeelslid wanneer je telefonisch contact opneemt.
De aftersales is prima zo heb ik ervaren, maandag filter retour gezonden en woensdag het nieuwe filter weer in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Venderbosch 21-10-2011

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag op de website gezien en meteen besteld.
De andere dag, dus op zaterdag, al bij mij thuisbezorgd. Dat noem ik nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander.. 21-10-2011

Algemene score

8,5
Vrijdag avond om 20:30 besteld volgende dag gewoon in huis. De ipad was ergens anders goedkoper maar heb toch Cameranu.nl gekozen omdat ik daar veel meer vertrouwen in heb. En wederom weer een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet2503 21-10-2011

Algemene score

8,7
Goed bereikbare website waarop snel het gezochte product werd gevonden. De bestelling werd keurig verpakt enkele dagen later geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Urk 21-10-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, ook bij eerdere aankopen zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f39loupias 21-10-2011

Algemene score

9,2
kon op de website snel mijn gewenste product vinden. Na bestelling te hebben geplaatst en betaald is de levering 100% naar wens verlopen.
De winkel is goed bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid is aanwezig. Personeel is deskundig en hulpvaardig; klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anco1985 21-10-2011

Algemene score

9,0
Een vraag via mail gesteld over het product, netjes dezelfde dag een reactie terug.
Vervolgens de bestelling 's ochtends gedaan en betaald met creditcard. De volgende dag werd m'n lens, netjes verpakt, bezorgd door tnt.
Had al eerder goede ervaringen met cameranu.nl, en opnieuw weer perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dane48 21-10-2011

Algemene score

9,7
goed advies en behulpzaam nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ro2b 21-10-2011

Algemene score

10,0
Na eerdere bestellingen bij CameraNu.nl wederom een D5100 hier gekocht.
10 voor negen vrijdagavond besteld, zaterdagochtend om 10 uur 's ochtends geleverd. PERFECT ga zo door en tot de volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex post 21-10-2011

Algemene score

10,0
alles zeer duidelijk weergeven op site,
het volgen van je pakket is een mooie service.
goede mailing bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gudden 21-10-2011

Algemene score

9,3
perfecte levering van mijn canon printer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1966 21-10-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en snelle leverantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty19 21-10-2011

Algemene score

9,2
De levering gebeurde snel en het product was uitstekend en voor een gunstige prijs. Ik kan Camera.NU aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna Brouwer 21-10-2011

Algemene score

9,5
Heb op vrijdagmiddag een canonprinter besteld en op zaterdagmiddag had ik hem al thuis bezorgd. En je betaald geen bezorgkosten en hij was een stuk goedkoper dan bij anderen. Als ik weer wat nodig ben zal ik eerst op hun site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews