cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43576 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul van de Ven 18-10-2011

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over Cameranu.nl. De website is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Voor informatie gebeld en meteen goed geholpen. Na bestelling een mailtje gestuurd over de verwachte levertijd en na een half uurtje al antwoord terug. Inderdaad is het vandaag voor 21u bestellen, morgen in huis! Ik ben meer dan tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene69 18-10-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. overzichtelijke website. Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce van Aalst 18-10-2011

Algemene score

7,0
De bestelling zou volgens mij aangetekend worden verzonden. De verbazing was groot toen mijn buurman aangaf een pakketje voor me te hebben. Gelukkig heb ik
een betrouwbare buurman maar voor het zelfde geld had hij gezegd niets te hebben ontvangen.

Vandaar een 5 voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

jager1944 18-10-2011

Algemene score

8,3
Hoewel op de site was aangegeven dat het produkt niet op voorraad was ontving ik het reeds na twee dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Pronk 18-10-2011

Algemene score

9,3
Site is zeer helder en eenvoudig te benaderen.
Aflevering is ongekend snel; de volgende dag al in huis. Keurig verpakt met alles er op en er aan.
Fijn dat CameraNU.nl ook nog eens de goedkoopste is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Wijhe 18-10-2011

Algemene score

10,0
Goede leesbaarheid van artikel en beschrijving.
Snelle levering indien voorradig. Een pluim voor deze service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddieke 18-10-2011

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over de snelle en goede afhandeling. Ze doen, wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 1200 18-10-2011

Algemene score

8,0
Heb na zoeken op de website, een eerste schifting voor ons zelf gemaakt.
Maarna een goede advies een keuze gemaakt om de
Sony DSC HX9V Goud gekocht mede omdat ook een best koop is gewaardeerd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Normen 18-10-2011

Algemene score

9,3
Erg snelle acties allemaal en goed bereikbaar.
Had een vraag over een product en heb telefonisch contact gehad... zeer klantvriendelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

em van ingen 18-10-2011

Algemene score

10,0
goede prijs vergeleken met andere winkels en gratis levering de volgede dag. Wat kanmen zich nog meer wenesen ?
Ik heb al heel veel bij Cameranu gekocht: ik woonnamelijk in het buitenland en regel mijn aankopen vooraf.
Ik ben benieuwd of de After sales, die ik nodig heb na mijn vertrek uit NL ook (weer) zo goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera54 18-10-2011

Algemene score

9,2
Gisteren bestelde, vandaag binnen. Ik heb hem gelijk getest, was een stuk bad pixel midden in de sensor. Ik heb hem gelijk teruggestuurd, over paar dagen komt een andere nieuwe toestel binnen. Ze hebben verzendkosten + 10 euro (prijs verschil binnen 14 dagen) terug gestort. Netjes van de Cameranu. O ja, ook een cadeaubon van 25 euro! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Rotterdam 18-10-2011

Algemene score

10,0
Prima, snel gevonden, goedkoopste en heel snel in huis.Alles zoals beloofd, niets anders dan lof.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus Michiels 18-10-2011

Algemene score

9,8
ik ben heel tevreden over mijn aankoop en over de verder afhandeling over een vermeende klacht over de speedlite flitser wat niet het geval was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter W. 18-10-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke en overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen en een snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartrock Ltd. 18-10-2011

Algemene score

10,0
Ongehoord snelle levering tegen een zéér scherpe prijs.
Zo zien wij het graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanS1966 18-10-2011

Algemene score

9,5
avond besteld en volgende dag, goed verpakt, geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.P. Tiekstra 18-10-2011

Algemene score

10,0
Voor negenen besteld, volgende dag in huis. Sneller kan niet volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Elsinga 18-10-2011

Algemene score

9,0
Een prima prijs én snelle levering. Bovendien is de informatie op de website accuraat en het bestelproces probleemloos. Dit is een webshop zoals het moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gastert 18-10-2011

Algemene score

8,8
Perfect geregeld! Goed online te vinden, snel bezorgd. Netjes verpakt en beschemt in doos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Kallen 18-10-2011

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over jullie service snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost87 18-10-2011

Algemene score

10,0
Camera + toebehoren besteld. Was de volgende dat meteen binnen, netjes verpakt en voor een schappelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Integralone 18-10-2011

Algemene score

9,0
Het is handig te vinden als je verschillende producten afgaat voor de laagste prijd. Dat had ik gedaan met mijn Canon Pixma MP280, en CameraNu.nl stond meteen als voordeeligste. Meteen besteld, volgende dag binnen, verder helemaal geen problemen mee. Voor mij is het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tsjoe007 18-10-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering via UPS;pakketje prima in orde. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert1946 18-10-2011

Algemene score

9,0
supersnelle levering en zeer goed advies over de te gebruiken inktsoorten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A.H. 18-10-2011

Algemene score

9,3
Dit was de eerste keer dat ik kennis maakte met Camera.NU . De reden? Zij waren de goedkoopste aanbieder van de nieuwe Apple AirPort Extreme Base Station.
De bestelling was snel te plaatsen en werd snel verwerkt, met een goede communicatie (via email in mijn geval), zodat de vragen die ik had dezelfde dag nog werden beantwoord.
De bestelling was 1 dag na de bestelling/betaling binnen.
Al met al een prima service tegen de beste prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnaV 18-10-2011

Algemene score

9,3
Zeer overzichtelijke website. Er staat goed vermeld wat allemaal meegeleverd wordt in de doos, wat ik erg belangrijk vind. Uitgebreide productbeschrijving. Product vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis). En wat ik zeer belangrijk vind is dat ze niet alles van je hoeven te weten om een product besteld te krijgen, dit in tegenstelling tot sommige andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein12 18-10-2011

Algemene score

9,8
Bestelling volledig correct uitgevoerd. Snel afgeleverd.
Door fout mijnerzijds moest een bedrag teruggestort worden. Uiterst klantvriendelijk en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuzanneHD 18-10-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke pagina, duidelijke omschrijving product, goede uiteenzetting levering met mogelijkheid tot aangetekend versturen. Betrouwbare uitstraling en 150 euro goedkoper dan in de winkel in de buurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DaanOl 18-10-2011

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over de gehanteerde prijzen, werkwijze, de snelheid en de service van cameranu.nl. Na aankoop van een product wat niet goed beviel, heb ik zonder probleem een andere camera kunnen bestellen. Wel uiteraard nadat ik de "oude" camera als nieuw naar hun geretourneerd had.

Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ligthart000 18-10-2011

Algemene score

8,8
Als eerste had ik de powershot G11 besteld. Dit model bleek niet in orde te zijn, zonder probleem kon ik hem terug sturen en mocht ik kiezen voor een ander model.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will.Th 18-10-2011

Algemene score

8,0
Petje af voor de snelle levering, en correcte terug storting. zeer te vrede over jullie producten en werkwijze.!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ad 001 17-10-2011

Algemene score

9,3
goede service, scherp geprijsd Snelle bezorging, goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera54 17-10-2011

Algemene score

6,2
Gisteren besteld, vandaag mijn DSLR binnen, vandaag badpixel ontdekt precies center op de sensor . Gelijk volgende dag teruggestuurd maar moest ik verzendkosten zelf betalen! Wat een rare regel. Ze verkopen zelf defecte toestel, toch klant moet (terugsturen) kosten zelf betalen! En duurt 6 dagen tot dat andere toestel opsturen. En wordt toestel binnen deze periode 10 euro nog goedkoper. Ze willen dit bedrag (10 euro) terug betalen maar verzendkosten niet! Het is mijn laatste bestelling van deze site.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

dopje 17-10-2011

Algemene score

8,7
Heldere site, product werd meteen geleverd en keurig een dag later thuisbezorgd. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Benschop 17-10-2011

Algemene score

8,0
Op basis van de uitgebreide informatie op de website heb ik een goede keuze kunnen maken.
De afhandeling verliep perfect.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maceddy 17-10-2011

Algemene score

8,7
Na het in een (andere) winkel halen van mijn camera nog op zoek naar wat accessoires en terecht gekomen bij Cameranu.nl

Al goede ervaringen over gehoord en nu ook zelf ervaren.
Aanbod prima, prijzen zeer scherp, hoewel niet altijd de allergoedkoopste. Levering erg goed en gratis verzending.

Om 18:51 besteld en om 19:29 de mail dat het verzonden was.
Volgende dag de bestelling binnengekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Zon 17-10-2011

Algemene score

8,3
De medewerkers van Cameranu.nl geven op een correcte manier een goed verkoop advies gebaseerd op kennis en ervaring waar ik als amateur fotograaf zeer veel aan heb gehad bij de keuze van mijn lens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex112 17-10-2011

Algemene score

10,0
Top product en snelle levering! De kleuren in mijn scherm zijn aanzienlijk verbeterd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mden 17-10-2011

Algemene score

7,8
Goed bereikbaar en een zeer snelle levering.
Het artikel was te krap verpakt.
De doos van het artikel puilde uit, waardoor grote kans op beschadiging.
Bodem van de buitenste doos was los. De doos waar het artikel in zat, zou er gemakkelijk uitgevallen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

LeendertA 17-10-2011

Algemene score

9,3
Alles liep perfect. De website was duidelijk en snel. Het is heel prettig om de zending te kunnen volgen bij PostNL. After sales heb ik niet gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monika Sikora 17-10-2011

Algemene score

10,0
Heb camera op zondag besteld, en diensdagochtend binnengekregen!
Zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa Houben 17-10-2011

Algemene score

9,3
Ik had in eerste instantie de verkeerde lens besteld, binnen 2 dagen had ik de goede alweer binnen. Zeer snelle en behulpzame service, mijn complimenten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cameranaam87 17-10-2011

Algemene score

10,0
ik heb besteld net voor 21.00 uur, de bestelling werd de volgende ochtend, goed verpakt, bij mij afgeleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 53 17-10-2011

Algemene score

8,8
Wij hebben de camera nu een week in huis, de website was duidelijk en eenvoudig, de camera werd snel geleverd in een deugdelijke verpakking. ook de informatie na bestelling via e-mail is overzichtelijk en duidelijk.
Kortom, een uitstekende webshop en wij zijn erg blij met de camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobir213 17-10-2011

Algemene score

9,3
Telefonisch contact, direct een medewerker aan de lijn. De koop was snel geregeld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Plazier 17-10-2011

Algemene score

9,8
de website is duidelijk en alles is goed te vinden
de bestelling en betaling is erg goed geregeld
en inderdaad vandaag besteld morgen in huis.
iedereen kijkt naar de buitenkant ,maar kijk ook eens naar de binnen kant.
betrouwbaarheid een 10
klant vriendelijk een 10
ik heb mijn eerste Nikon gekocht en afgehaald in de haven van Urk, dat is lang geleden. intussen kopen ook mijn vrienden bij cameranu.

met vriendelijke groet: Ben Plazier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep-Caspar 17-10-2011

Algemene score

10,0
De site voorziet in alle aspecten aan de behoefte aan informatie, zowel wat het artikel betreft, alsook de gang van zaken betreffende betaling & levering.
Eventuele vragen per mail worden per kerende post beantwoord. Kortom; CameraNu is een betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imvarda 17-10-2011

Algemene score

10,0
Alles ging netjes en snel, prijzen waren erg redelijk. Gebruik gemaakt van tweakers pricewatch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobbyfotograaf_Leiden 17-10-2011

Algemene score

9,3
Vlekkeloze afhandeling van bestelling: product goed op voorraad, werd direct verstuurd. De webshop heeft zonder vertraging voldaan aan mijn verzoek om de camera in een onopvallende doos te versturen (webshop stelde me hier vooraf ook van op de hoogte middels keurig mailtje).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hammie74 17-10-2011

Algemene score

8,3
had de camera net voor 2100 uur besteld,had het de volgende dag al in huis. Scherpe prijs,compleet pakketje. top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews