cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mistery quest 23-10-2011

Algemene score

7,7
product zoals verwacht, origineel in verpakking en snel op tijd geleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

abe2011 23-10-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke webshop, goede prijs, snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nel Frederiks 23-10-2011

Algemene score

8,3
Een uitgebreide sortering, makkelijke website, deskundig, heel snel ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.H. Borgers 23-10-2011

Algemene score

8,3
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling, zonder overbodige rompslomp.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cov 23-10-2011

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over Cameranu.nl
Goede site.
Snelle levering.
Produkt in goede staat ontvangen.
Geen showroom produkt.
(Kun je zien aan hoe het produkt in de doos is verpakt)
Fijn dat er een after-sale wordt aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud1954 23-10-2011

Algemene score

7,5
Duidelijke website waar duidelijk staat aangegeven of het product aanwezig is of niet.
Als het product aanwezig is is de levering binnen 2 dagen geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

miloman1959 23-10-2011

Algemene score

9,0
Gewoon goed: 's ochtends besteld, op voorraad, dus de volgende dag de postbode aan de deur! Ik ben dus dik tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.de.Wit 23-10-2011

Algemene score

8,8
Een organisatioe die zeer professioneel is en goed inspeelt op de vraag van de klant. er is veel parate kennis aanwezig, en in de winkel is er een zeer ontspannen sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iserwat 22-10-2011

Algemene score

10,0
het heeft weinig zin iets aan de beoordeling toe te voegen, behalve dat ik vergelijk met de concurrenten,die ik dus ook ken, en verder ben ik nogal kritisch. ik heb ze zowel telefonisch als op gebeid van klantenservice danig op de proef gesteld. zeeeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d vd heide 22-10-2011

Algemene score

8,8
Goede bestelling goed overzicht op site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naam257 22-10-2011

Algemene score

8,2
suoper om zo snel de bestelling in huis te hebben!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

D7000gebruiker 22-10-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering! Prima service. Handig dat kleine aankopen ook in tegen lager verzendtarief kunnen worden verzonden. Vlotte reactie op mijn email (zelfs op zondag antwoord!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vossin 22-10-2011

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, en zowaar personeel dat weet waar het over praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haverkamp w 22-10-2011

Algemene score

8,5
een zeer goed produkt voor een goede prijs, en daarbij ook nog snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

laura 50 22-10-2011

Algemene score

8,0
Goede service, retour goed en snel verwerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk tessel 22-10-2011

Algemene score

8,8
De bestelde producten zijn snel geleverd en prima verpakt De mee bestelde tas was achteraf niet geschikt voor de camera met objectief 18-105 mm. Deze is zonder enige moeite teruggenomen. Goede aftersales, vriendelijk telefonisch te woord gestaan en ook via mail was alles ok.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aart w. III 22-10-2011

Algemene score

8,0
de site is overzichtelijk en heeft een goede zoekfunctie. bij bestellen weet je direct of product op voorraad is en naast een vriendelijke prijs vind ik dit van groot belang. daarnaast weet het grootste deel van het personeel waarover 'het' gaat. dat is elders wel eens anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

NIKON D3000 22-10-2011

Algemene score

8,3
Perfect geregeld niks op aan te merken.
Ook kreeg ik de mogelijkheid om een foto te versturen naar u , alleen dat wqas niet mogelijk ook niet na meerder malen te hebben geprobeerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henkvan43 22-10-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke site, na mijn foute bestelling meteen antwoord op mijn mail en werd mijn fout rechtgezet. Product snel in huis, geen overbodige mail maar nette afhandeling. Klantenservice volgens vrienden dik in orde, voor mij dus een blijver!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edbus 22-10-2011

Algemene score

8,7
Bijzonder snelle levering en voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rozema 22-10-2011

Algemene score

8,0
Zeer goed geholpen bij de keuze van de camera. Deskundige mensen in de winkel. Objectief en nemen de tijd voor je. Wat ook zeer prettig is dat in de winkel een systeem van nummer trekken voor de juiste volgorde. Hierdoor kon je nog rustig rond kijken zonder dat je in de rij hoeft te wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Camera12345 22-10-2011

Algemene score

8,5
CameraNU is een betrouwbare en voordelige (web)winkel met een uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinder1234 22-10-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering, vrijdagavond besteld, zaterdagochtend binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bejebe 22-10-2011

Algemene score

9,8
Zoals altijd een eenvoudige en makkelijke weg om camera-spullen te kopen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline Stoffer 21-10-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering, duidelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon64 21-10-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering (1 werkdag), goede informatie over de verwerking vd bestelling. Al eerder iets gekocht hier en zal t weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith2008 21-10-2011

Algemene score

10,0
Erg snelle afhandeling, zeer deskundig advies van ieder personeelslid wanneer je telefonisch contact opneemt.
De aftersales is prima zo heb ik ervaren, maandag filter retour gezonden en woensdag het nieuwe filter weer in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.Venderbosch 21-10-2011

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag op de website gezien en meteen besteld.
De andere dag, dus op zaterdag, al bij mij thuisbezorgd. Dat noem ik nog eens service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander.. 21-10-2011

Algemene score

8,5
Vrijdag avond om 20:30 besteld volgende dag gewoon in huis. De ipad was ergens anders goedkoper maar heb toch Cameranu.nl gekozen omdat ik daar veel meer vertrouwen in heb. En wederom weer een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

piet2503 21-10-2011

Algemene score

8,7
Goed bereikbare website waarop snel het gezochte product werd gevonden. De bestelling werd keurig verpakt enkele dagen later geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Urk 21-10-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, ook bij eerdere aankopen zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f39loupias 21-10-2011

Algemene score

9,2
kon op de website snel mijn gewenste product vinden. Na bestelling te hebben geplaatst en betaald is de levering 100% naar wens verlopen.
De winkel is goed bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid is aanwezig. Personeel is deskundig en hulpvaardig; klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anco1985 21-10-2011

Algemene score

9,0
Een vraag via mail gesteld over het product, netjes dezelfde dag een reactie terug.
Vervolgens de bestelling 's ochtends gedaan en betaald met creditcard. De volgende dag werd m'n lens, netjes verpakt, bezorgd door tnt.
Had al eerder goede ervaringen met cameranu.nl, en opnieuw weer perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dane48 21-10-2011

Algemene score

9,7
goed advies en behulpzaam nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ro2b 21-10-2011

Algemene score

10,0
Na eerdere bestellingen bij CameraNu.nl wederom een D5100 hier gekocht.
10 voor negen vrijdagavond besteld, zaterdagochtend om 10 uur 's ochtends geleverd. PERFECT ga zo door en tot de volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex post 21-10-2011

Algemene score

10,0
alles zeer duidelijk weergeven op site,
het volgen van je pakket is een mooie service.
goede mailing bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gudden 21-10-2011

Algemene score

9,3
perfecte levering van mijn canon printer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1966 21-10-2011

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en snelle leverantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty19 21-10-2011

Algemene score

9,2
De levering gebeurde snel en het product was uitstekend en voor een gunstige prijs. Ik kan Camera.NU aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenna Brouwer 21-10-2011

Algemene score

9,5
Heb op vrijdagmiddag een canonprinter besteld en op zaterdagmiddag had ik hem al thuis bezorgd. En je betaald geen bezorgkosten en hij was een stuk goedkoper dan bij anderen. Als ik weer wat nodig ben zal ik eerst op hun site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robemmeloord 21-10-2011

Algemene score

8,5
Deskundig geholpen tegen een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 10 21-10-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website met goede en duidelijke beschrijving van het artikel. Werd vlot bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnevdVorm 21-10-2011

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over deze camera Sony DSC-W570 en service is zeer goed, snelle levering :) de volgende dag al in me huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward Rijnsburger 21-10-2011

Algemene score

8,5
Goede service en communicatie bij schadeafhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Groningen 21-10-2011

Algemene score

8,0
Na op Kieskeurig gezocht te hebben naar de Fujifilm FinePix HS10 camera was ik blij verrast door de prijs van deze camera bij CameraNu.nl. Na bestelling werd het pakketje de volgende dag bij mij, op de juiste manier verpakt, afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Else1998 21-10-2011

Algemene score

7,8
In 1e instantie was gezegd dat het hoesje niet voorradig was. Was een dag later er toch. Toen het werd toegestuurd bleek dat er al een hoesje bij zat. DFit stond niet op de website. Wel konden we het hoesje kostenloos retour zenden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

S kastermans 21-10-2011

Algemene score

8,5
Wil even zeggen dat ik de service in de winkel.
Helemaal top vond.
We werden vriendelijk geholpen en der werd alle tijd voor je genomen.
Kom zeker in de toekomst terug naar jullie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gertjan W 21-10-2011

Algemene score

9,5
Snlle levering, goede kwalitiet. Beloften exact nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrea197 21-10-2011

Algemene score

8,7
de bestelling was geplaatst en betaald, de volgende dag was de camera binnen,perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roelof.n 21-10-2011

Algemene score

7,0
akkurate en snelle levering ,zoals beloofd in de web-site. Voldoende informatie over verloop van transaktie en levering van het produkt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews