cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Schoppers 02-11-2011

Algemene score

9,0
Produkt is gemakkelijk via verschillende zoektermen op de site van CameraNu te vinden en te bestellen. De site geeft ook alternatieven (gelijkwaardig/goedkoper) voor het gezochte produkt.
De aflevering en de levertijd worden prima en vlgs. afspraak verzorgd.
Het produkt is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 1971 02-11-2011

Algemene score

8,2
Ik heb goede ervaringen met CameraNu.
Ook als er eens wat is met een produkt word ik door hun goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.A.Fukkink 02-11-2011

Algemene score

9,5
Zeer prettigge website met veel info.
Goede bereibaarheid.
En een zeer snelle en correcte levering.
Lage prijs.
Betrouwbaar.
We zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEEN123 02-11-2011

Algemene score

8,5
Bestelling eind van de middag geplaatst. De dag erna om 9 uur 's morgens werd het pakketje al afgeleverd. Helaas bleek de verkeerde camera in de doos te zitten. Na een telefoontje aan cameranu.nl werd er meteen werk van gemaakt, waardoor ik de dag erop alsnog het juiste toestel in ontvangst mocht nemen. Een vlotte en correcte afwikkeling. Ik zou iedereen deze website aanraden, top!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Gijsbers 02-11-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke goed werkende site.
Zeer snelle levering in 1 dag en de mogelijk om tot 21.00 uur te bestellen.
Concurerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quickanddirty 02-11-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke site, betalen met iDeal en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem_Barends 02-11-2011

Algemene score

9,0
Snel geleverd en verder wat hiermee te maken heeft, compliment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jasminepien 02-11-2011

Algemene score

8,0
Artikels zijn makkelijk te vinden, een duidelijke website dus. Verder is het fijn dat bestellingen de volgende dag geleverd worden. Speciale acties mogen iets duidelijker aangegeven worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

remcosp 02-11-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website, prima prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liss88 02-11-2011

Algemene score

10,0
De website van cameranu.nl is erg overzichtelijk en producten zijn makkelijk vindbaar. Ik had de camera de volgende dag al in huis en ben super enthousiast! Hij maakt geweldige foto's en is vrij makkelijk in gebruik als je 'n beetje met 'n camera overweg kan. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat je niet ver in kan zoomen met de 18-55, vandaar dat ik er 'n nieuwe lens bij ga kopen, maar verder is het een super camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. veldwiesch 02-11-2011

Algemene score

9,0
duidelijke instructies over betaalmogelijkheden,
overzichtelijke website,prompte aflevering op beloofde
dag,keurig verzorgd pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferencz48 01-11-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering en prima verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ErikN 01-11-2011

Algemene score

9,0
Ik had de tas snel nodig en mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Loophart 01-11-2011

Algemene score

9,5
Bestelling en levering geheel foutloos verlopen. Geen oordeel over bereikbaarheid en after-sales (niet nodig als alles perfekt verloopt).
Website geeft veel info over produkt, extra's en alternatieve produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartienJ 01-11-2011

Algemene score

9,8
Op alle vlakken scoort Cameranu hoog, goede prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Ewalds 01-11-2011

Algemene score

9,0
Via link kwam ik meteen bij het goede product en heb besteld. Betaling via Ideal ging soepel. Was zaterdag en maandag had ik hem binnen. Top, is net winkelen in de winkelstraat......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cwachelder 31-10-2011

Algemene score

9,0
Goede afhandeling en snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterKals1967 31-10-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke gebruiksvriendelijke website. Wat er vermeld wordt ook nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.R 1984 31-10-2011

Algemene score

10,0
Juiste keuze, Betrouwbaar om deal mee te maken en een passend prijs en uiteraard goede en een snelle afhandeling die je meestal niet verkrijgt bij andere winkels.
Bij mijn bestelling is het echt bewezen en adviseer voor mensen die hun product echt de volgende werkdag in huis willen is zeker aan te bevelen.

Ik ben erg tevreden dat ik mijn bestelling laten lopen via jullie website...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.K. Lo 31-10-2011

Algemene score

7,8
De bestelling die ik had gedaan was de volgende dag binnen zoals het op de site stond. Dat was erg fijn, ik kon het objectief gelijk in gebruik nemen.
Verder kon ik alles op de site goed vinden. De objectieven waren overzichtelijk gesorteerd waardoor ik makkelijk mijn objectief kon vinden. Verder stond er ook bij vermeld wat er in de doos zit. Dat staat nog langer na niet op elke site is mij opgevallen. De afhandeling in de webshop was ook overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Freek555 31-10-2011

Algemene score

9,5
Een fijne site op op te kijken, makkelijk opzoeken van artikelen.
En een groot plus punt is dan toch wel de prijs.
Ook is het waar dat als je voor 21:00 uur besteld het de volgende dag bezorgt wordt, mijn bestelling had ik om 20:10 besteld en is de volgende ochtend al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcorion 31-10-2011

Algemene score

8,5
website was overzichtelijk. geeft goede informatie voor degene die al weet wat hij/zij wilt. Bestelling ging gemakkelijk. Kan ook zonder account bestellen en apart afleveradres opgeven. Levering ging zo snel als beloofd. Heb nu ook hier voor mijn moeder besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M3 Fotografie 31-10-2011

Algemene score

7,8
Achtergrond rol van 275 cm besteld, aangezien dat met een koerier gebracht moest worden had ik op een levertijd van ca 1 week zeker wel gerekend. Maar de volgende dag werd ik al gebeld of het die dag erna om 4 uur bezorgd kon worden.
Super dus!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Chr Alblas 31-10-2011

Algemene score

8,2
Keurige website met duidelijke verwijzingenen, tevens een goed comentaar bij elk onderdeel van wat je bezoekt.
Snelle levering, van de bestelde spullen en een prima after sales.
ben erg tevreden over camera.nu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron0000 31-10-2011

Algemene score

9,0
Prima website, veel mogelijkheden, razendsnelle feedback na bestelling en levering. HELEMAAL GOED!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ORutgers 31-10-2011

Algemene score

8,2
Een goede overzichtelijke website waar je snel je eventuele aankoop kan vinden. Tot nu toe altijd items gekocht welke op voorraad waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MK1978 31-10-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering. De camera besteld en een dag later was hij er al, echt fijn. Als ik nl. iets koop dan wil ik het ook zo snel mogenlijk hebben.
Had 'm bij Mediamarkt in de aanbieding gezien maar heb hem ondanks dat hij ietsjes duurder was bij cameraNU.nl toch bij camerNU.nl besteld vanwege de goede, duidelijke site en dat je bij elk product de optionele accessoires voor de camera erbij staan en dat is wel zo gemakkelijk en scheelt een hoop tijd.
Echt een Top-firma!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joao Carvalho 31-10-2011

Algemene score

9,0
The service was great. Everything was explained and support has been given before and after the purchase.

I would recommend this shop to anyone who would like to buy a new camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deze naam is reeds in gebruik in combinatie met ee 31-10-2011

Algemene score

8,5
Een prima webshop waar ik in het verleden al eerder aankopen heb gedaan. Makkelijk zoeken, goede prijzen en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaccoas 31-10-2011

Algemene score

9,3
zeer nette afhandeling. "s avonds besteld en de volgende dag rond 1000 uur al thuis bezorgd.
Werelds,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikaDK 31-10-2011

Algemene score

9,0
Goede duidelijke overzichtelijke website!
Super snelle en nette levering! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XandraT 31-10-2011

Algemene score

9,3
Na telefonisch contact waarin ik de door mij gevraagde informatie kreeg, heb ik via de website mijn bestelling in Urk klaar laten leggen.
3 Dagen later ben ik er naar toe gereisd om het op te halen. Alles lag keurig klaar. Ook hier werd ik super geholpen.
Ondertussen zijn we ongeveer 500 opnames verder en ben ik heel blij met mijn aankoop. Natuurlijk moet er nog het nodige uitgeprobeerd worden, maar ik verwacht dat dit ook goed gaat uitpakken. Kom zeker nog eens terug om voor extra's voor mij mijn camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kajoeter 31-10-2011

Algemene score

10,0
Artikel gemakkelijk en snel te vinden in de webshop. Constatering van betaling (via Ideal) erg snel en verzending per direct. Inderdaad levering van de bestelling binnen 24 uur zoals op de webshop te lezen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen1206 31-10-2011

Algemene score

8,7
Netjes en snel geleverd, overzichtelijke website en bestelprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mile-stone 31-10-2011

Algemene score

9,5
past perfekt en de levering was uitermate snel te noemen.
Hier zou ik de volgende keer zo weer iets bij bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mees2011 31-10-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website, duidelijke opbouw. Scherpe prijzen en snelle accurate levering! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk12956 31-10-2011

Algemene score

9,2
snelle levering
overzichtelijke website
veel informatie over product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berna01 31-10-2011

Algemene score

10,0
Geweldige service en ze houden zich precies aan hun woord op de internet site.
Verder had ik vermeld dat het om een verjaardagscadeau ging en kreeg het helemaal gratis ingepakt in cadeaupapier thuis. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.balsing 31-10-2011

Algemene score

8,5
Snelle en accurate levering en inderdaad voor 21.00 uur besteld de volgendedag in huis.
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anfreso 31-10-2011

Algemene score

7,5
Makkelijk; type opzoeken bestellen en de volgende dag in huis.
Printer Canon MG8150 gebruikt ook de kleur Grey, deze zit echter niet in de samengestelde pakketten waardoor deze kleur afzonderlijk besteld moet worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Ben van Wijk 31-10-2011

Algemene score

9,5
In vergelijking met andere website aanbieders, was cameranu niet de goedkoopste in de lijst, maar nummer 3.
Maar toen ik bij nummer 1 en 2 wilde bestellen stuitte ik op bestelproblemen en privacy gegevens die zij van mij verwachtte, waar ik geen vertrouwen in had.
Nadat ik probleemloos bij jullie kon bestellen is met name de levering en de informatie hierover zeer professioneel en betrouwbaar bij mij overgekomen. Vandaar mijn hoge waardering.

M. Vr. Gr. Ben van Wijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jam84 31-10-2011

Algemene score

6,7
Ondanks advies van medewerker past het hoesje niet om mijn camera. Jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn voor een product dat door de brievenbus kan. Hoesje geretourneerd: kosten voor het retourneren zijn ook voor rekening van de klant!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

seebe 31-10-2011

Algemene score

9,0
Super winkel, super prijs, super printer en super levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kleine Stappen 31-10-2011

Algemene score

8,0
Prima overzicht en lekker snel geleverd, eerder in een winkel geweest die de camera zou moeten bestellen met een levertijd van langer dan een week.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

froukje slot 31-10-2011

Algemene score

8,0
Vanaf de bestelling tot de aflevering prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HaelesH 31-10-2011

Algemene score

10,0
Website zeer overzichtelijk, producten snel te vinden.
Zeer snelle service, prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fluitekruid1955 31-10-2011

Algemene score

10,0
Een prima bedrijf. Niets dan lof. Niet alleen de website zit goed in elkaar ook de verkoop en niet in het minst de after sales. Iets waar menig bedrijf nog iets van kan leren. Heel goed telefonisch te bereiken zonder dat je tijden lang aan de telefoon moet wachten of wordt doorverbonden met diverse medewerkers. En dan heb ik het dus niet over de verkoop afdeling maar over de after sales afdeling. Neen ik vind dit bedrijf helemaal prima en top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Vries 63 31-10-2011

Algemene score

9,3
Goed & goedkoop dat is in feite waar het op neer komt. Omdat ik iets te veel haast had in het bestellen en mijn straat was vergeten te noteren, is mijn camera een paar keer heen en weer gepingeld tussen camernu.nl en postnl. Gelukkig wisten ze bij cameranu.nl via mijn postcode te achterhalen welke straat ik woonde (en postnl niet of het is hun policy niet).
Ipv de volgende dag kreeg ik hem dan ook aan het eind van de week. Geen probleem want ik was zelf fout en ben duidelijk op de hoogte gehouden via de mail.
Gewoon netjes en duidelijk afgehandeld zoals een nette webshop dit m.i. zou moeten doen. Ik raad ze dan ook aan iedereen aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonny14 31-10-2011

Algemene score

8,7
Wat de camera betreft kan ik nog geen oordeel vellen (periode is te kort)
Het uitzoeken is een klus, maar goed te doen als je er maar tijd voor uittrekt.
Bestelling en bezorging vond ik fantastisch! zo snel!
Bijzonder hoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hoost25 31-10-2011

Algemene score

10,0
Geen enkele klacht over cameranu.nl. Alles goed op tijd in goede orde met juiste informatie gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews