cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alpha 65 10-11-2011

Algemene score

8,7
De internetbestelling werd telefonisch geverifieerd
De camera werd eerder dan de toegezegde levertijd van de leverancier.
Een haperende accu werd vlot vervangen,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l brinkman 09-11-2011

Algemene score

8,2
De camera woensdag besteld, en donderdag lag het briefje van de pakketservice al op de mat dat ze langs waren geweest. Goed verpakt en snelle levering, helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

naam1920 09-11-2011

Algemene score

9,0
zeer betrouwbare afwikkeling en tijdig geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascal37 09-11-2011

Algemene score

9,5
Kan alleen tot nu toe de bestelling en levering
beoordelen. Voor 0900 besteld en de dag erna geleverd
dus super. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien Verhoeven 09-11-2011

Algemene score

9,2
Keurig snelle levering. Zelfs na 21.00 uur besteld en toch de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hensy 09-11-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle en nette levering. Geen poespas.
Mooie prijs kwaliteit.
Zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braintag 09-11-2011

Algemene score

9,3
Elke bestelling bij CameraNu is een genot.
Belofte wordt keer op keer nageleefd, bestellen voor 21:00 is de volgende dag in huis. Prima verpakt, prima informatieverstrekking, geen fouten...

Mijn 1e keus als het op camera-spul aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Verweer 09-11-2011

Algemene score

9,3
Supersnel geleverd, na probleempje met online betaling ook meteen netjes goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PH61 09-11-2011

Algemene score

9,5
In de avond besteld en inderdaad (razendsnel) de volgende ochtend al in huis. Goed verpakt. Deze webwinkel komt na wat-ie belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

semko 09-11-2011

Algemene score

9,8
Zeer goede winkel. Komen belooftes na.Goed telefonisch bereikbaar.
Van mij krijgen ze een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvschie 09-11-2011

Algemene score

9,3
Snelle levering. Dubbele levering werd gecorrigeerd. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques_M 09-11-2011

Algemene score

9,8
Heel loyaal en behulpzaam in omruilen passende lenskap.
Hele snelle levering: 9:00 uur 's avonds besteld en de volgende ochtend tegen 12:00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pro4pics 09-11-2011

Algemene score

10,0
Niet zo'n gangbaar product en toch gewoon op voorraad. Duidelijke omschrijving op de site. Volgende dag in huis. Helemaal top! Mijn tweede bestelling bij CameraNu en zeker niet de laatste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HAMANI 09-11-2011

Algemene score

9,2
Niets aan te merken op de webshop: goede informatie (de meest complete die ik kon vinden - m.n. waar het gaat om extra accessoires), goede feedback op bestellingen en keurige aflevering met alle rechten voor de klant duidelijk gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atelier35a 09-11-2011

Algemene score

8,7
Supersnel. Ik baalde er flink van dat mijn printer het nu echt had opgegeven op zo'n cruciaal moment. 's Avonds een nieuwe besteld en de volgende ochtend kon ik zo verder werken, de nieuwe printer stond om 8 uur al op de stoep. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David Nelissen 09-11-2011

Algemene score

9,0
Ik belande bij CameraNU via de vergelijkings-site kieskeurig. Jullie hadden de beste prijs met directe levering, oftewel win-win. De camera was er meteen de volgende dag, klaar voor gebruik dus wij waren helemaal blij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason Baak 09-11-2011

Algemene score

9,0
Prima website, scherpe prijzen, goed product en snelle levering. Dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolle 09-11-2011

Algemene score

9,5
Excellente communicatie met CameraNU, supersnelle levering en daarbij ook nog eens gratis. Voor mij de camera webwinkel met meerwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACM Breed 09-11-2011

Algemene score

9,0
uitermate ruim assortiment, ingeval van vragen medewerkers goed bereikbaar met goede adviezen, direct reageren op bestellingen, geldt eveneens op verrichte betalingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Borg 09-11-2011

Algemene score

8,3
Goede snelle levering. Product is solide verpakt. Product werkt naar behoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarkinNB 09-11-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, netjes verpakt. Allemaal prima zoals beloofd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poemoekelke 08-11-2011

Algemene score

9,0
S'avonds besteld en de volgende dag al in huis!
Enige nadeel van de webshop: De informatie is voor een leek niet altijd even duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CenK7278 08-11-2011

Algemene score

8,0
Gewoon goed!
Snelle levering en netjes status ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sparkle1969 08-11-2011

Algemene score

9,8
Snelle levering, bij een vorige bestelling ook prima ervaring met retourneren en geld terug. Erg goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH15432 08-11-2011

Algemene score

9,0
Gewoon 100 procent tevreden over het gehele traject,
snel, netjes en duidelijk. Over aftersales kan ik
(gelukkig) niet meepraten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenG7 08-11-2011

Algemene score

8,5
Besloten een digitale camera te kopen, en de benodigde spullen via verschillende webshops aangeschaft. Cameranu.nl was de enige die mij een tracking optie aanbood, waardoor ik in de gaten kon houden hoe ver de levering gevorderd was. Spullen zijn in prima staat aangekomen, alleen had ik een papieren factuur wel op prijs gesteld. Deze heb ik nu enkel per mail mogen ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

petereos 08-11-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering,en een stuk goedkoper dan in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Lagestee 08-11-2011

Algemene score

7,3
Netjes geleverd, alleen bestel pagina had voor mij duidelijker gemogen.
Het wordt veel makkelijker en duidelijker als bij betaling direct automatisch naar de ideaal site wordt doorgeschakeld en niet zoals nu via een mail.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GuidodG 08-11-2011

Algemene score

8,8
Cameranu.nl is voor mij een uitkomst, je bestelling is de andere dag in huis, bijkomend voordeel is dat je tot 9 uur savonds de tijd hebt, dat vind ik bijzonder, ik heb al veel besteld bij hun, en ik kan mij niet heugen dat het een keer mis is gegaan, altijd netjes en optijd geleverd. Als ik morgen wat nodig heb, dan kan ik het hier meteen bestellen, en heb ik het de andere dag, en voor ik het vergeet, ze zijn scherp geprijsd, in de meeste gevallen net iets lager als de concurent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beerbelly1957 08-11-2011

Algemene score

9,5
Wat ik geweldig vind :
's avonds om 20:30 uur besteld en de volgende ochtend om 11:30 uur zat ik uit te pakken. Alles helder, overzichtelijk, gewoon perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semko 08-11-2011

Algemene score

9,8
Echt super. Snelle levering en prima service na aankoop.
De winkel was ook goed telefonisch bereikbaar en medewerkers komen beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b-eggens 08-11-2011

Algemene score

10,0
Om 29-00 uur besteld en alle onderdelen de volgende dag om 16,00 uur thuis bezorgd. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc drek 08-11-2011

Algemene score

7,8
Lens besteld. Afhandeling van koop verloopt goed. Product op tijd geleverd. Men doet wat men beloofd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marypoppins 08-11-2011

Algemene score

9,5
Een goed bereikbare site. Ik had meerdere vragen die allemaal uiterst correct zijn beantwoord en ook nog heel snel.
Het product werd goed verpakt bezorgd en de betaling werd correct verwerkt.
Prima internetwinkel die ik iedereen aan kan raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine65 08-11-2011

Algemene score

9,0
Besteld en betaald 's avonds na 9.00 uur, toch al de volgende dag geleverd, klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Emil van Lieshout 08-11-2011

Algemene score

9,0
Een prima, duidelijke website met een snelle levering van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fach Rozemond 08-11-2011

Algemene score

9,7
Zeer overlzichtelijke website! En wat ik zo heerlijk vond, is dat het telefoonnummer van CameraNU direct zichtbaar is op de homepage. ERG vriendelijke en professionele hulp werd mij geboden en al mijn vragen werden beantwoord, naast een uitstekend advies! De camera werd nog sneller dan verwacht geleverd. Wat ik ook erg prettig vond, is dat toen ik terug belde en iemand anders aan de lijn kreeg dan de eerste keer dat ik belde, ook deze persoon direct op de hoogte was van de gang van zaken!
Ik vind Camera NU echt TOP!En geniet voluit,van de scherpgeprijsde camera.
Mijn dank!
vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibbesma 08-11-2011

Algemene score

9,8
Snelle en zeer goede service. Ook track and trace zeer nuttig en uptodate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Weber 08-11-2011

Algemene score

9,5
Ik wilde een gebruikersvriendelijk toestel hebben, en snel in huis zodat ik op mijn dochter's verjaardag leuke foto's kan maken en daarvoor nog wat tijd had om te oefenen. Ik heb een nikon coolpix gekocht en het is inderdaad een heel gebruikersvriendelijk toestel, ik vind alleen het inzoomen wat tegenvallen en soms kost het moeite om een scherpe foto te maken, omdat het moeilijk is om het toestel stil te houden.
Ik ben zeer tevreden over de site op zich, het aanbod en zal deze site ook zeker gebruiken in de toekomst, het enige waar ik een opmerking over heb is dat bij mijn bestelling stond; voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis, dat klopt niet! ik heb 's middags besteld, om 20.30 uur betaald en had toch echt niet het toestel de volgende dag in huis. Dat geloofde ik bij voorbaat niet, maar zet het dan ook niet op de site. verder geen klachten hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris Besselsen 08-11-2011

Algemene score

9,5
Ik heb de camera afgehaald in de winkel op Urk. Zeer goede indruk gekregen van CameraNu. Als het druk is moet je wel even geduld hebben, maar dat komt omdat de verkopers ECHT de tijd voor je nemen. Ik had absoluut niet het gevoel dat ik snel afgescheept werd omdat er nog meer klanten stonden te wachten. Heel prettig. En de Fujifilm HS10 is geweldig. Het is gewoon een spiegelreflex met een vaste lens, maar wel groothoek 24 en Tele 720 dat is dus een optische zoom van 30. Nu praktijkervaring ermee opdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Lammersma 08-11-2011

Algemene score

8,8
Ik heb mijn artikel telefonisch besteld. De manier van benadering en uitleg over het te kopen artikel was ronduit goed duidelijk en vriendelijk te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qdad54 08-11-2011

Algemene score

8,7
Snel, accuraat; verkoper doet wat hij belooft tegen gunstige prijs.
Deze site heb ik gebookmarked; bij een volgende aankoop zal ik hier zeker weer kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allfrans 08-11-2011

Algemene score

9,0
Simpel: you get what you see. Snel en efficient proces; van bestellen tot ontvangen. Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiratino 08-11-2011

Algemene score

8,2
prima site, alles makkelijk te vinden en te bestellen
betaling en levering ook uitstekend geregeld
binnen 24 uur alles binnen en bovendien nog goedloper
als elders, wat wil je nog meer, cameraNU is gewoon top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MathBroeren 07-11-2011

Algemene score

9,2
Een zeer overzichtelijke website met leuke combodeals voor extra voordeel.
Afhandeling van de geplaatste order was zeer snel en zeer accuraat!
Zal bij een volgende aankoop zeker ook weer bij cameranu.nl kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haeles 07-11-2011

Algemene score

9,2
De website van CameraNu is zeer overzichtelijk de gewenste informatie
is snel te vinden, tevens is gelijktijdig de combo deals te zien met
goede aanbiedingen. Tevens is het 1 van de goedkoopste webwinkels
op het gebied van fotografie, zonder de service uit het oog te verliezen.
Levering wanneer in voorraad, is zeer snel de volgende dag al geleverd.
De informatie over de bestelling is zeer goed, wordt door meerdere
mailtjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeker een aanrader
voor iedereen die camera's en toebehoren wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horst Lelystad 07-11-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering, scherpe prijs, goede beoordelingen waargemaakt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tvonk72 07-11-2011

Algemene score

8,0
*Duidelijke en heldere website.
*bestelling werd binnen de gestelde termijn geleverd.
*kan de aftersales nog niet beoordelen, daar ik nog geen vragen cq problemen heb met het fototoestel.
*bereikbaarheid: idem dito

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P.H. Blokhuis 07-11-2011

Algemene score

8,0
Het einge probleem was de bereikbaarheid van betaling. Dit werd na een telefoontje uwerzijds geregeld. Het enige was dat er gratis bezorging was en een keer eentje met bezorging. Dit was door uw personeel uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Lensdop 07-11-2011

Algemene score

10,0
Was eerste bestelling bij CameraNu.nl
Vlotte hulp bij telefonisch contact,goede indruk!
Had bestelling binnen paar dagen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews