cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris Besselsen 08-11-2011

Algemene score

9,5
Ik heb de camera afgehaald in de winkel op Urk. Zeer goede indruk gekregen van CameraNu. Als het druk is moet je wel even geduld hebben, maar dat komt omdat de verkopers ECHT de tijd voor je nemen. Ik had absoluut niet het gevoel dat ik snel afgescheept werd omdat er nog meer klanten stonden te wachten. Heel prettig. En de Fujifilm HS10 is geweldig. Het is gewoon een spiegelreflex met een vaste lens, maar wel groothoek 24 en Tele 720 dat is dus een optische zoom van 30. Nu praktijkervaring ermee opdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Lammersma 08-11-2011

Algemene score

8,8
Ik heb mijn artikel telefonisch besteld. De manier van benadering en uitleg over het te kopen artikel was ronduit goed duidelijk en vriendelijk te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qdad54 08-11-2011

Algemene score

8,7
Snel, accuraat; verkoper doet wat hij belooft tegen gunstige prijs.
Deze site heb ik gebookmarked; bij een volgende aankoop zal ik hier zeker weer kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allfrans 08-11-2011

Algemene score

9,0
Simpel: you get what you see. Snel en efficient proces; van bestellen tot ontvangen. Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiratino 08-11-2011

Algemene score

8,2
prima site, alles makkelijk te vinden en te bestellen
betaling en levering ook uitstekend geregeld
binnen 24 uur alles binnen en bovendien nog goedloper
als elders, wat wil je nog meer, cameraNU is gewoon top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MathBroeren 07-11-2011

Algemene score

9,2
Een zeer overzichtelijke website met leuke combodeals voor extra voordeel.
Afhandeling van de geplaatste order was zeer snel en zeer accuraat!
Zal bij een volgende aankoop zeker ook weer bij cameranu.nl kijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haeles 07-11-2011

Algemene score

9,2
De website van CameraNu is zeer overzichtelijk de gewenste informatie
is snel te vinden, tevens is gelijktijdig de combo deals te zien met
goede aanbiedingen. Tevens is het 1 van de goedkoopste webwinkels
op het gebied van fotografie, zonder de service uit het oog te verliezen.
Levering wanneer in voorraad, is zeer snel de volgende dag al geleverd.
De informatie over de bestelling is zeer goed, wordt door meerdere
mailtjes op de hoogte gehouden van de voortgang. Zeker een aanrader
voor iedereen die camera's en toebehoren wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horst Lelystad 07-11-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering, scherpe prijs, goede beoordelingen waargemaakt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tvonk72 07-11-2011

Algemene score

8,0
*Duidelijke en heldere website.
*bestelling werd binnen de gestelde termijn geleverd.
*kan de aftersales nog niet beoordelen, daar ik nog geen vragen cq problemen heb met het fototoestel.
*bereikbaarheid: idem dito

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P.H. Blokhuis 07-11-2011

Algemene score

8,0
Het einge probleem was de bereikbaarheid van betaling. Dit werd na een telefoontje uwerzijds geregeld. Het enige was dat er gratis bezorging was en een keer eentje met bezorging. Dit was door uw personeel uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Lensdop 07-11-2011

Algemene score

10,0
Was eerste bestelling bij CameraNu.nl
Vlotte hulp bij telefonisch contact,goede indruk!
Had bestelling binnen paar dagen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seesink56 07-11-2011

Algemene score

8,3
Eeen winkel waar je veel mogelijkheden hebt. goede uitstraling.
Info van de order netje in je mail box.
een winkel die zijn status heeft verdient

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charel1 07-11-2011

Algemene score

9,0
S'avonds om 8.30 uur besteld,andere morgen om 8.00 uur in de morgen geleverd.bericht over garantieplan zelfde dag een e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhout 07-11-2011

Algemene score

10,0
Snelle website, logisch opgezet
Meeste producten uit voorraad leverbaar. Scherpe prijsstelling
Afhalen is mogelijk. Dat heb ik gedaan.
Plezierig personeel in de winkel (en koffie)
Winkel uitstekend bereikbaar (alleen met eigen vervoer) en geweldig gesorteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard schuijt 07-11-2011

Algemene score

8,2
ik ben sinds een paar weken in het bezet van mijn nieuwe camara, voor mij een uitstekende aankoop. mijn dank voor de korte maar uitstekende uitleg .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevredeninhetkwadraat 07-11-2011

Algemene score

8,8
Ik zat al een maand te wachten op mijn bestelling bij een andere winkel toen ik het zat was. Even gekeken bij CameraNU en die de camera gewoon op voorraad en voor een lagere prijs. De volgende dag werd het al besteld. Super service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie93 07-11-2011

Algemene score

8,2
De site was erg overzichtelijk waardoor je snel het product kon vinden die je wilde kopen. Ook was het handig dat er informatie over het product bij stond.
Alles was snel opgestuurd en netjes binnengekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ncarels 07-11-2011

Algemene score

8,7
Alles prima in orde. Behalve de stelling voor 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis kon niet worden waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Boom 07-11-2011

Algemene score

9,2
Alles correct en zeer snel behandelt. Wat Cameranu.nl op hun site aangeven, maken ze ook zeker waar. Toestel + kit besteld en de dag erna in huis. Ga zo door. Ik beveel dit bedrijf zeker aan bij vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carina123 07-11-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Ik heb online een fotocamera met accessoires besteld.
Ik wilde met idael betalen maar had zelf iets fout ingevuld.
De klantenservice was telefonisch op normaal nummer prima te bereiken.
Binnen twee tellen kon men mijn fout herstellen.
Vrijdag besteld Zaterdag in huis.
Fantastisch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette44 07-11-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering en fijn dat er geen bezorgkosten overheen komen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Potters 07-11-2011

Algemene score

8,7
Uitgebreid assortiment, snelle verzending. Als de verzendkosten lager waren, zou ik vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gr.J. 07-11-2011

Algemene score

9,0
De site en de voortgang van de bestelling is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Willem78 07-11-2011

Algemene score

9,0
Precies wat je wilt, geen bijzonderheden, gewoon bestellen en de volgende dag op het opgegeven adres bezorgt. Kortom, geen gezeik, iedereen rijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterNijka 07-11-2011

Algemene score

10,0
Tot nu toe kan ik niks anders zeggen dan perfect.
Op zondagavond besteld en Dinsdag was hij al gelevert. Perfect stap voor stap op de hoogte gehouden. alles was makkelijk en overzichtelijk te vinden.
Kom zeker nog eens terug bij deze winkel/webshop.
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris_70 06-11-2011

Algemene score

9,0
Supersnel (2 dagen) en degelijk verpakt geleverd. (Telefonische ) bereikbaarheid heb ik niet kunnen testen (niet nodig gehad) en aftersales is m.i. ook niet nodig bij zo'n vlekkeloze levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mseuters 06-11-2011

Algemene score

8,0
Zaterdag besteld, dinsdag in huis..prima!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TeusEL 06-11-2011

Algemene score

9,7
Levering ging snel en soepel. Het product is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Gull 06-11-2011

Algemene score

9,7
Via Kieskeurig makkelijk te vinden, en beschikbaarheid en informatie over het product is heel goed. Snelle levering! Ik heb ook een Westcott 114cm studio paraplu gekocht ivm de LumoPro houder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 22 06-11-2011

Algemene score

8,5
Ik had het statief snel kunnen vinden op de site, meteen besteld en de volgende dag in huis (wel een feestdag ertussen). Alles is gelopen zoals ze zeiden, beter kan niet in mijn ervaring. Wel is het eventjes zoeken naar de correcte prijzen met de post en zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Greet M 06-11-2011

Algemene score

8,8
Ik ben uitermate tevreden over de bestelde foto op canvas.
Was ook binnen een week in huis. Tijdens het wachten had ik echter graag een mailtje gehad toen het product was verzonden.
Nu hing ik op zaterdagmorgen aan de telefoon om informatie, terwijl het product een uurtje later bezorgd werd..........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MarleenM 06-11-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle en correcte levering. Product ook een stuk goedkoper dan in de winkel!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SO70 06-11-2011

Algemene score

9,3
Super snel geleverd en correct en netjes verpakt, ben erg tevreden. Vind de website een klein beetje onoverzichtelijk, maar dat mag geen naam hebben. Aan te raden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theun 2 06-11-2011

Algemene score

9,3
Vrijdagavond 21.45 uur besteld in de verwachting dat camera dinsdag geleverd zou worden.
Zaterdagmorgen 9.40 uur Post.NL op de stoep, binnen 12 uur!! Dat noem ik nos eens snel leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mokoda 06-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel info over de producten, snelle levering, kortom.... prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 10 06-11-2011

Algemene score

10,0
Ongeveer een week in mijn bezit. Camera zelf opgehaald in webwinkel. Werd goed geholpen en voorgelicht. Mooie winkel, veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andriesk50 06-11-2011

Algemene score

8,0
lens was goed te op de site. Gemakkelijk te bestellen. |Snelle levering. Goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap van Visvliet 06-11-2011

Algemene score

8,8
Zeer goed geholpen, de enige shop die ik heb gevonden met een betaalbaar schouderstatief.
Zeer goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

branta 06-11-2011

Algemene score

9,8
Uitleg op de site over produkten is uitstekend. De items "in doos" en "specificaties" zijn erg handig. Service in de zaak zelf is ook prima. Levering van producten gaat inderdaad snel. De after sale van een defecte CF-kaart was heel goed: in 3 dagen was een spiksplinternieuwe Cf-kaart in huis. Kortom : een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schraven 06-11-2011

Algemene score

9,3
Goede kwaliteit van informatie en zeer ruime productkeuze. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Kieboom 06-11-2011

Algemene score

8,2
Per ongeluk de verkeerde onderdelen besteld.
Werd direct op de adequate en zeer correcte wijze ingeformeerd hoe te retourneren, wat de mogelijkheden waren voor de restitutie van het reeds betaalde bedrag.

De juiste onderdelen werden daarna binnen 3 dagen geleverd...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Men-in-blue 06-11-2011

Algemene score

9,2
Levering was niet wat ik bedoelde, supersnel en zeer correct afgehandeld. Nu zeeer tevreden !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJR2 06-11-2011

Algemene score

9,2
Batterijen bleken niet goed op te laden. na twee maanden toch zonder enig probleem vervangen door nieuwe exemplaren. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg1985 06-11-2011

Algemene score

8,2
Mooie overzichtelijke website.
Ik heb van te voren een mail gestuurd met een vraag over inruilen.
Kreeg binnen een dag reactie terug met een duidelijk antwoord.
Toen ik de camera kocht werd deze ook gelijk verstuurd en had hem dus ook heel snel binnen.
Kortom ik ben zeer tevreden en mijn volgende aankopen zullen ook zeker bij CameraNu vandaan komen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Broekhuizen 05-11-2011

Algemene score

9,0
CameraNU.nl levert een zeer uitgebreid assortiment hoogwaardige artikelen, die tegen uiterst scherpe prijzen wordt aangeboden. De afhandeling van de order ging op een uiterst professionele wijze. Snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Wiersma 05-11-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke website, goede prijsvorming en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim 94 05-11-2011

Algemene score

8,2
duidelijke webshop
snelle levering,info over opsturen via mail.Super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose14 05-11-2011

Algemene score

8,8
De website werkt goed en snel. De levering vond ik wat onzorgvuldig in een dunne doos. Dat is wellicht de reden dat de ene lamp stuk is. N.a.v. mijn klacht hierover werd er heel snel reageert en aangegeven dat er een nieuwe lamp besteld en geleverd gaat worden. Ik vertrouw erop dat dit in orde komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

njvandermeulen 05-11-2011

Algemene score

9,0
Snelle en zorgvuldige levering.

Verzendkosten niet noemenswaardig hoog. Sommige webshops adverteren met lage prijzen en hebben hoge verzendkosten. Dit kun je soms pas zien nadat je verplicht vele persoonlijke info hebt moeten verstrekken.

Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

steven p 05-11-2011

Algemene score

8,5
Zoeken op de site kan soms handiger, maar meestal het gewenste resultaat
Terugkoppeling over wensen bij de order zou professioneel overkomen, voor de rest was het prima in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews