cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mohe 15-11-2011

Algemene score

9,0
goede ontvangst in de websshop, efficient nummertjes trek systeem en goede behandeling (vragen aan meer deskundige collega ipv met kluitje in het riet sturen wat ze NIET deden bij CameraNU.nl.

Herman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Lelystad 15-11-2011

Algemene score

8,8
Na telefonisch overleg een goed voorstel gehad van de klantenservice, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemCl 15-11-2011

Algemene score

9,7
Prima service.
Vooraf informatie opgevraagt welk product ik exact nodig had. Zéér snel reactie gekregen en na een aantal mails besloten het product bij hen te bestellen. Dit alles in de avonduren. Volgende dag werd het pakketje al bezorgt. Uitstekende service dus! 's Avonds bestellen, volgende dag toch al binnen. Dit heb ik tot nu toe alleen nog bij CameraNu mogen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dilsha 15-11-2011

Algemene score

7,3
Zoals gevraagd is het statief inderdaad in cadeaupapier verpakt en goed op de hoogte gehouden mbt de status van het pakket.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J.G. Nuijten 15-11-2011

Algemene score

9,0
Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur ontvangen, helemaal compleet en in uitstekende staat.
Over de camera kan ik nog niet in detail oordelen, daarvoor heb ik hem te kort. De eerste indrukken zijn echter prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty Bastiaansen 15-11-2011

Algemene score

9,0
bestellen gin erg gemakkelij, alleen jammer dat je bij de betaling niet meteen doorgelinked werd naar de mogelijkheid om met i deal te betalen. Dat zou nog gemakkelijker zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van dorp 15-11-2011

Algemene score

8,7
binnen 24 uur werd mijn camera geleverd( terwijl de belofte is ongeveer 3 dagen) en ook nog eens voor de laagste prijs van heel Nederland op dat moment.
Je wordt via mail keurig op de hoogte gehouden van de status.
prima verpakt
website niet helemaal foutloos ( mijn aankoop heeft 16 magapixel in werkelijkheid in en ook staat dit in de details van de website, terwijl de lijst 14 megapixel aangeeft.Ook kan deze website lijst ( opsomming met allerlei camera's in mijn beleving iets minder druk, door wat meer ruimte te creëren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh.Veenstra 15-11-2011

Algemene score

8,8
Andere dag bestelling al in huis. Makkelijk bestellen en snel thuis en niet duur. Ideaal kga als ik spullen moet hebben hier zeker als eerst weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jake1234 15-11-2011

Algemene score

9,3
's Avonds nog net voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al geleverd, keurig verpakt, goeie prijsstelling.
Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdoever 15-11-2011

Algemene score

9,0
goedkoper dan elders en ongelooflijk snel in huis. perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henksp 15-11-2011

Algemene score

9,7
Goede website, scherpe prijzen en een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB32 15-11-2011

Algemene score

9,0
Perfecte web winkel, 100% betrouwbaar en super snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin v. te l. 15-11-2011

Algemene score

8,3
Camera besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ReindeRover 15-11-2011

Algemene score

9,0
's avonds laat besteld, de volgende middag al in huis, in prima conditie. Scherpe prijs ook, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark-83 15-11-2011

Algemene score

8,3
Na bestelling kreeg ik de gekochte artikelen op tijd en netjes thuis bezorgd.
Goede duidelijke mails met korte duidelijk informatie. De keren dat ik contact heb gehad met Cameranu.nl waren ze duidelijk en snel met informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Drina 15-11-2011

Algemene score

7,7
Vlotte levering en voldoende informatie op de website. Ruime sortering. Positief is ook de verschillende betalingsmogeljkheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart Van Leuven 15-11-2011

Algemene score

9,3
Ik had een bestelling gedaan maar kreeg na enkele maanden problemen met de flits.
Ik stuurde hem terug naar CameraNu, moest wel enkele weken wachten maar ik kreeg regelmatig een mail om me op de hoogte te houden hoe het er mee stond.
Toen kreeg ik de mededeling dat er een nieuwe flits zou opgestuurd worden.
De volgende dag werd die geleverd. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jensema 15-11-2011

Algemene score

9,5
Snel, direkt; bestelling goed te volgen. Voorraad van producten, die bij anderen (nog) niet te verkrijgen zijn. Echt waar: vandaag besteld, morgen kun je ermee aan het werk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wppp 15-11-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering en correcte afhandeling van facturen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Vos 15-11-2011

Algemene score

9,2
Vriendelijk en deskundig personeel.
Bij cameranu wordt zelden nee verkocht.
Bestelde artikelen worden keurig verpakt en nieuw in doos vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Lange 15-11-2011

Algemene score

10,0
De bestelling is binnen 2 werkdagen bij mij binnen, aangetekend en keurig verpakt.
Dit is zoals het hoort, geen verzendkosten & no nonsens.
Heb de website aanbevolen bij div. kennissen, ga zo door ;))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nvd Gaag 15-11-2011

Algemene score

8,7
Goede afhandeling van de bestelling, snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanEddie 14-11-2011

Algemene score

8,3
makkelijk te vinden en te bestellen spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PCC 14-11-2011

Algemene score

9,0
Diverse shops vergeleken.Kwam er eer goed uit.
Al eerdere bestellingen waren prima verlopen.
Levering goed te volgen en op tijd in huis.
Camera meteen aan het `werk` gezet.
Heerlijk toestel erbij voor een van de kinderen.
Keuze voor Canon ivm goede ervaring.
Veel mogelijkheden,heerlijk helder beeldscherm.
Ook deze keer een prima prijs, toch gaf dast niet de doorslag, dat was het totaalbeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnforever 14-11-2011

Algemene score

7,5
Bestelling en levering is vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tonnie123 14-11-2011

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden over cameraNu.nl
Duidelijke overzichtelijke website, alle informatie is helder. De vermelding van de adresgegevens op de siete komt betrouwbaar over.
De communicatie over de het ontvangst/afhandeling van de bestelling, het ontvangst van de betaling en het verzenden van het pakket verloopt super snel en correct.
Dit is het voorbeeld zoals een webwinkel hoort te werken, gewoon doen wat beloofd wordt.
Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonL 14-11-2011

Algemene score

7,7
De bestelling is vlot verlopen, alleen vind ik het griezelig dat de printerdoos niet verpakt was.
Aangezien er nogal veel "zoek" raakt bij tnt lijkt mij een reclame wat er in de doos zit niet wenselijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tom weerts 14-11-2011

Algemene score

9,0
Cameranu serves is super, bestellen dag later in huis. Het product is netjes ingepakt verzonden. Ik heb goede ervaringen met de producten van Cameranu, nog nooit problemen gehad met hun producten.

Onduidelijkheden worden netjes telefonisch uitgelegd.

Eenvoudig te bestellen met een account,
De site is overzichtelijk en specificatie van het producten uitgebreid en duidelijk beschreven.



Kortweg, Super serves, Snelle levertijd, Eenvoudig bestellen en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marike Vergeer 14-11-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering. Na 21.00 besteld toch volgende avond al in huis. Prima verzorgd door post.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansAnnelies 14-11-2011

Algemene score

9,0
In vond op de website onmidellijk wat ik zocht, een Canon PowerShot Sx230, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook het aangeboden accessoire pakket stond mij wel aan. Besteld en de volgdende dag, rond het middag uur, al in huis!. Keurig verpakt. Het kan niet beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoluc 14-11-2011

Algemene score

7,5
De korting voor het mecablitz 58 + mecabounce + baterijen en lader is verkeerd verwerkt. Dit scheelt bijna een euro. Niet de moeite om terug te gaan. Omdat de bestelling opgehaald is bij de winkel had dit al helemaal niet voor mogen komen gezien de verzendkosten niet in mindering gebracht worden. Ook de 2% voor creditcard betalingen vind ik maar raar. Accepteer ze dan gewoon niet.
Verder keurig geholpen. Nette winkel.
ook handig dat je kunt reserveren!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sali S 14-11-2011

Algemene score

9,2
Bestelde een 1e keer om 21.50 i.p.v voor 21.00 uur het gevraagde artikel werd toch de volgende dag geleverd.
Bij een de 1e bestelling had ik een fout gemaakt, contact opgenomen met klantenservice en prima geholpen.
Duidelijke communicatie over hoe retour te sturen etc.
Nog bedankt,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jobri 14-11-2011

Algemene score

9,3
bijzonder snelle levering en prima info bij de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GH2011 14-11-2011

Algemene score

8,7
Het geleverde kon vlot worden opgehaald (voorraad)
Deskundige en nette bediening. Gelukkig nog geen gebruik gemaakt van service (geen problemen ondervonden)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim wal design 14-11-2011

Algemene score

9,8
Zeer correcte informatie en behandeling. Direct een bevestiging van de bestelling gevolgd door factuur met ordernummer. Direct na de betaling een bevestiging van ontvangst betaling. Verder dat de opdracht in behandeling was en een verzendbevestiging met de site-gegevens om te controleren wanneer de producten worden afgeleverd.
Alles zeer overzichtelijk en correct. Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der poel 14-11-2011

Algemene score

8,5
duidelijke webside, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke78 14-11-2011

Algemene score

9,0
deze webshop had de laagste prijs en een heel snelle levering. Bedankt daarvoor!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kornhoogendijk 14-11-2011

Algemene score

9,0
Inderdaad voor 21.00 uur besteld en betaald, de volgende dag om 14.30 uur in huis. Alles wat besteld was kreeg ik in goede conditie. De website was duidelijk, maar moest toch nog zoeken naar de juiste accessoires. De winkel is goed maar ook de webshop. Klasse

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos savenije 14-11-2011

Algemene score

10,0
Laat in de middag besteld en de volgende dag op een verantwoorde manier verpakt en afgeleverd.
Superservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canon20dverdronken 14-11-2011

Algemene score

9,5
prima service, doorvragen op wens en uiteindelijk met een iets ander product thuis gekomen. daardoor op de langere termijn meer plezier van de aankoop. conclusie is bedenk goed wat je wilt en dank voor de niet direct op verkoop gerichte benadering van het personeel, advisering en exploratie van de wens en daardoor tevredenheid is het credo. chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ieter61 14-11-2011

Algemene score

8,2
correcte afhandeling van hele aankoop en reparatie-traject

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kramer1 14-11-2011

Algemene score

8,7
Scherpe prijs, snelle levering, goede service (garantie end. regels helder).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard Wortel 14-11-2011

Algemene score

6,3
Ik had spullen - camera, objectieven flitsset - echt de volgende ochtend nodig. 11.30 uur 's morgens telefonisch geïnformeerd of ik mijn bestelling online door kon geven, zodat ik ter plekke niet onnodig tijd zou verliezen. Was wel mogelijk, maar ik kreeg niet de garantie dat het eerder dan 17.30 uur gereed zou zijn. Klanten in de winkel gaan voor. Dan maar zo snel als mogelijk in de auto naar Urk. 14.00 uur daar. Vriendelijk geholpen door Gertjan en de mannen van de pro. Sta ik vervolgens bijna anderhalf uur! te wachten - zonder info waarom - tot de bestelling compleet was. Maar niet als gevraagd, flitsset was alleen beschikbaar met travelpack. Kon niet uit de doos worden gehaald. Dan maar met. Het was inmiddels 16.45 uur toen ik het pand verliet. Laat klanten niet onnodig wachten als ze de moeite nemen om naar Urk te rijden! Communiceer en regel het. Het ging hier niet om een orderbedrag van een paar tientjes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

B. Bierdop 14-11-2011

Algemene score

9,8
Wist al wat ik moest hebben, dus heb niet erg lang gezocht en gekeken op de site. Rest kan ik tot nu toe niets anders zeggen dan; perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwartwitbal 14-11-2011

Algemene score

10,0
overzichtelijke website en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugoevifinn 14-11-2011

Algemene score

9,2
De website is duideant als ze erg vroeg zijn liggen de mensen nog in bed met zulk weer.lijk te lezen,vooral de mogelijkheden.De bereikbaarheid is uniek als je het doet via de computer,alleen zouden ze even een belletje kunnen geven als ze er aan komen w

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf 65 plus 14-11-2011

Algemene score

9,2
Zoals gewoonlijk uitstekende informatie en prompte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PrinsSje 14-11-2011

Algemene score

10,0
'S avonds besteld. Volgende ochtend in huis.
Ik had eerst een andere camera gekocht maar die vond ik toch iets te klein.
Ik had hem teruggestuurd en meteen de volgende dag kreeg ik een bevestiging van ontvangst en dat ze het geld dezelfde dag nog op mijn rekening zouden storten.
Dat vond ik keurig en daarom heb ik de andere camera ook meteen via hun besteld. Ook die was de volgende dag al bij mij in huis.
Ik hou ervan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Staa 14-11-2011

Algemene score

8,2
Duidelijke website, goede bereikbaarheid klantenservice en duidelijke antwoorden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Swinden 14-11-2011

Algemene score

9,5
Gewoon prima. Scanner besteld, betaald met ideal, meteen een bevestigingsmail en twee werkdagen later al in huis. En ook nog eens voor de allerlaagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews