cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j.ignatius 23-11-2011

Algemene score

8,0
Dit apparaat had ik binnen 2dagen in huis
Zodatik het gelijk kon gebruiken aan uw adres kwam ik
Via kameraexpress capelle aan den ijssel deze had het
op dat moment niet op voorraad maar stuurde mij via
een mail naar uw adres hetgeen ik zeer op prijs stelde
het is al reeds in gebruik geweest met macroopnamen op statief van de fauna en flora vooral de herfskleuren op de veluwe

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

radcombv 23-11-2011

Algemene score

9,7
Snel binnen
Goed verpakd
Zending goed na te gaan via internet
Niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike999 23-11-2011

Algemene score

7,8
hele snelle goede levering.
alles was zeer netjes verpakt.
alles werkt ook super.
prijs was ook zeer goed.
volgende keer als ik iets voor mijn camera nodig heb kom ik weer bij jullie terrug

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hitzert44 23-11-2011

Algemene score

9,0
Besteld en de andere dag al in bezit. Mooi filter en hoop er veel plezier van te hebben tijdens mijn reis naar Australië.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo1967 23-11-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, precies zoals op de website stond aangegeven. Artikelen ook keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingluuk 23-11-2011

Algemene score

9,0
Tot op heden altijd goede ervaringen gehad ook in de winkel met artikelen welke we in de loop van de tijd
hebben aangeschaft.
In de winkel tevens een prettige behandeling en advisering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fanxx 23-11-2011

Algemene score

9,0
Goede site, goede prijzen en snelle levering, veel op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijs5291 23-11-2011

Algemene score

8,0
Alles volgens afspraak; echter op de site staat voor 21.00 uur betaald hebbende dan wordt het product (indien in voorraad - en dat was zo! - de andere dag geleverd en dat heeft NIET gewerkt. Het werd de andere dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

benben64 23-11-2011

Algemene score

8,5
Cameranu.nl kon niet alle producten van de order vinden,
dus de bestelling was blijven staan. Maar de volgendedag meteen contact gehad. De order was compleet en ze hebben het persoonlijk afgeleverd! Helemaal top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robdr 23-11-2011

Algemene score

10,0
Al jaren een meer dan uitstekende service: vriendelijk, geduldig, advies ook voor goedkopere alternatieven, eerlijk. Koop al jaren nergens anders iets als zij het ook in het assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panther007 23-11-2011

Algemene score

9,2
Perfect!!!! Prima service vroeg of t wel op tijd binnen zou zijn ik had het nodig voor kado kwam gelijk de volgende dag helemaal ingepakt. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedbloed 23-11-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, duidelijke informatie op de webshop m.b.t. levering & garantie en een goede reputatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3138 23-11-2011

Algemene score

8,5
Snelle bereikbaarheid en verzending.
Goede verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert63 23-11-2011

Algemene score

10,0
Koop alle fotobenodigdheden hier al sinds jaar en dag.
Altijd perfecte service en snelle levering en goede en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotocople 22-11-2011

Algemene score

9,0
Na 21.00 uur (22.00) besteld en toch de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo1949 22-11-2011

Algemene score

9,5
Verschillende aanschaffingen gedaan bij Cameranu.nl
Altijd snel en perfekt geleverd.
Toen mijn dochter er een fototoestel kocht waar ze achteraf niet zo tevreden over was, kon geruild worden!! Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinowitsj 22-11-2011

Algemene score

9,0
Ik wou een aantal producten kopen bij een webshop. Daartoe had ik eerst een model gekocht bij Camera.nu, geprobeerd en daarna de rest van de bestelling.
De bestelling was er steeds de volgende dag, zonder verzendkosten!
De telefonische hulplijn was prima bereikbaar en ben uitstekend, ook technisch, prima geholpen. Ook nog iets geretourneerd en geld is netjes teruggestort op mijn rekening. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pf1234 22-11-2011

Algemene score

9,5
De aanbieding van de kijker was erg scherp. Daarnaast waren beoordeling van CameraNU.nl en de kijker erg positief. In beide ben ik niet teleurgesteld, integendeel een bevestiging van de positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IWpb 22-11-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk met meer dan genoeg informatie. De levering is erg snel en goed. En vervolgens wil CameraNu.nl graag weten wat ik van ze vind zodat ze hun dienstverlening er eventueel op kunnen aanpassen. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansb02 22-11-2011

Algemene score

9,0
De Nikon 300mmf4 staaat nu veel steviger op het statief, ook licht de lens nu beter in de hand.
Ben zeer tevreden over deze aankoop, s,avonds besteld en de dag erna had ik hem in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman de Ruiter 22-11-2011

Algemene score

10,0
's avonds om 20:30 besteld en volgende dag om 13:30 in huis.
Aangekocht voor scannen negatieven. Presteert boven verwachting goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoliefhebber101 22-11-2011

Algemene score

8,5
goede informatie op de website en snelle levering. geen problemen tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vettejus01 22-11-2011

Algemene score

9,3
Als één van de zeer weinige telkens weer geleverd zonder vertraging of excuses. Gewoon goed. Wat ik erg prettig vind is de mogelijkheden tot afleveren op ander adres. Ervaringen met afleveren op het huisadres buiten de normale 09:00 t/m 17:00(wanneer de gros van de nederlanders aan het werk zijn) zijn enorm slecht en behoort bij postbedrijven, -zonder uitzondering-, niet tot de mogelijkheden!!!! Daarom een dikke pluim voor onze vrienden uit Urk, die mij de oplossing wel kunnen bieden.Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnman 22-11-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs. Snelle en keurige levering.
Overzichtelijke website. duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri Prins 22-11-2011

Algemene score

8,0
Omdat het aangekochte objectief niet bij mijn body paste heb ik het artikel geretourneerd en dat verliep flitsend en naar mijn volle tevredenheid.
HP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Blom 22-11-2011

Algemene score

9,2
Ik ga nu nog alles aan deze lens ontdekken. Over de eerste resultaten ben ik heel tevreden.

Levering was helemaal zoals ik gehoopt had; Snel, correct en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurijn Pach 22-11-2011

Algemene score

9,8
Goede en snelle service! Ook top dat je via mail en track en trace op de hoogte word gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine23 22-11-2011

Algemene score

8,5
We zijn uiterst tevreden over de informatie die we hebben gekregen voordat we daadwerkelijk de camera gingen kopen.
Alle vragen (zelf zeer specifieke en technische) werden keurig beantwoord en uitgelegd.
Levering van de bestelling kwam in 2 keer, maar dat mag de pret niet drukken.

Zeker een bedrijf om mee in zee te gaan.

Ik zeg……. DOEN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard uit Rotterdam 22-11-2011

Algemene score

9,0
Prima prijs en prima snelle levering. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen2011 22-11-2011

Algemene score

9,5
Fast and excellent delivery. Top product for an good price. Very satisfied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack E 23 22-11-2011

Algemene score

8,2
ZEER TEVREDEN over de snelle levering en goede communicatie ( e-mail), bedankt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacq.21 22-11-2011

Algemene score

9,2
Overzichtelijke website en supersnelle levering!!
Vrijdagmiddag besteld, zaterdag bezorgd.
Ook de winkel zelf in Urk is een bezoek waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna52 22-11-2011

Algemene score

8,0
super snelle verzending, gemakkelijk betalen, keurige verzending

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nfbosch 22-11-2011

Algemene score

8,8
Bestelling werd zeer snel en correct uitgevoerd.
Op een via internet gestelde vraag na levering werd snel en adekwaat gereageerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop155 22-11-2011

Algemene score

8,0
snelle levering en duidelijk advertentie met gegevens

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene te Maastricht 22-11-2011

Algemene score

9,5
Snelle soepele en professionele aanpak. Super snelle levering. Dit alles tegen de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Kroon 22-11-2011

Algemene score

8,8
Al langer klant en altijd correct, snel en zonder problemen. Keurig bedrijf..aanbevolen..!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van Lokven 22-11-2011

Algemene score

10,0
Website zeer overzichtelijk en goed bereikbaar. Bestelling super snel afgeleverd, attente e-mails begeleiden de verzending. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoedje van 22-11-2011

Algemene score

8,0
Zeer vlotte aflevering en goede communicatie d.m.v. mailverkeer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Kraaijenbrink 21-11-2011

Algemene score

10,0
Uitstekende en snelle service van A tot Z

Alleen jammer dat de bijgeleverde tas van Case Logic

wat aan de kleine kant is , de camera is moeilijk uit

de tas te krijgen.

Na deze ervaring zal ik nergens anders meer een camera

kopen en zeker eens een dagje naar het mooie URK gaan

om een visje te eten en de zaak van Camera nu te

bezoeken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. van den Broek 21-11-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke website en prompte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Naam Janny 21-11-2011

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en (over)morgen geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

saskia 15 21-11-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering, snel aan de beurt bij Camera nu.
Kortom super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikkert81 21-11-2011

Algemene score

8,2
CameraNU.nl heeft scherpe prijzen. De complete bestelling was op voorraad en is de volgende werkdag afgeleverd. Alles was goed verpakt. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kaat1604 21-11-2011

Algemene score

8,0
ik ben erg tevreden over de snelle levering, de prima prijs, geen afleveringskosten en ook nog eens een actie met vijf jaar garantie. Voor mij een duidelijke keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ekelschot 21-11-2011

Algemene score

7,8
Snelle levering na betaling.
Ook contact over de manier van levering ging snel en duidelijk, een goede service en ook nog een scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wandel 21-11-2011

Algemene score

9,0
Website was via Google snel gevonden en de bestelling keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon sx40 21-11-2011

Algemene score

8,2
Na het retour sturen van mijn defecte fuji camera een goede afhandeling voor mijn nieuwe canon camera. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mkennis 21-11-2011

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijke website met genoeg informatie. Het is ook handig dat dit een Sony dealer is, waardoor je zeker bent van een Nederlands product.
Tevens combinatie deals te krijgen, al zou ik deze wel wat meer uitbreiden.
Zeker een site wat ik zou aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingebreda 21-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews