cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

D700 16-11-2011

Algemene score

8,0
Prima overzichtelijke site en een snelle en correcte levering van bestellingen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FSwhiskey 16-11-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering en de laagste prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Oet Grunn 16-11-2011

Algemene score

9,7
Duidelijke website, makkelijk bestellen en een correcte en snelle levering met de eigen koerier die ook nog eens alles samen met je doorneemt of alles er is en neemt hier ook nog de tijd voor!

Klasse! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.povel 16-11-2011

Algemene score

9,5
zeer snelle service. Na bestelling 1 minuut voor negen 's avonds de bestelling de volgende ochtend bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Loenhoud 16-11-2011

Algemene score

9,3
Zoals ik gewend ben van CameraNU: prima product tegen een scherpe prijs snel, veilig, netjes en punctueel bezorgd.
Trekpod II is een monopod statief, dat ook als driepoot te gebruiken is (hoewel natuurlijk niet zo stevig als een echte driepoot). Makkelijk mee te nemen als een soort wandelstok dus prima bruikbaar om natuurfoto's te maken. Magnetische sluiting is erg handig in het veld. Enig minpuntje: niet al te klein op te vouwen dus beetje lastiger meenemen op een vliegvakantie. Verder perfect voor mijn beoogde gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pake Paul 16-11-2011

Algemene score

10,0
Koop meer producten bij CN. Zowel per e-mail als per telefoon worden uitstekende adviezen gegeven.
Aangekochte product is geweldig! Zo veelzijdig met de verschillende programma's en handmatige instelling. Maar vooral het telebereik. Wat knap om zoiets te kunnen maken en toch een compacte camera. Een heel groot verschil in beeldkwaliteit met mijn IXUS camera die ook al goed was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DriverTheo 16-11-2011

Algemene score

8,0
'savonds de laser besteld en de volgende dag reeds in bezit. Dat is echt super snelle levering.
Komt ook nog eens bij de zeer scherpe prijs. CameraNU.nl mijn compliment. Super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J.Voncken 16-11-2011

Algemene score

9,5
A)Ik ben heel tevreden over de bereikbaarheid van de leverancier,toen ik belde kreeg ik heel snel een medewerkster aan de lijn die al mijn vragen die ik had met betrekking tot de aan te schaffen camcorder naar mijn idee heel correct en duidelijk beantwoorde.
B)Op de website van de leverancier was het heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen.
C)Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst kreeg ik na enkele minuten al een bevestigings mail van de leverancier met daarop vermelding dat mijn order de volgende dag geleverd zou worden, met daarbij het tracking nummer vermeld om de zending te volgen.
D)En inderdaad 24 uur na plaatsing van mijn bestelling werd de camcorder in perfecte staat geleverd in een neutrale verpakking zodat geen verwijzing was naar de inhoud van het pakket.
Al met al ben ik heel tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Steenbakker 16-11-2011

Algemene score

9,0
Geen problemen ,de bestelling werd binnen 2 dagen thuisbezorgd.We zijn erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AKU 16-11-2011

Algemene score

9,5
supersnelle levering, 's avonds besteld volgende dag in huis. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicojor 16-11-2011

Algemene score

9,7
In de avond besteld en de volgende dag al geleverd!
Supersnel dus en ook tegen een goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditje Datje 16-11-2011

Algemene score

7,5
Snelle levering en snelle reactie na het bestellen.
Erg prettig dat je de levering kan volgen,dan zit je nooit voor niks te wacheten.
Ben erg tevreden, en zal hier zeker nog meer bestellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Dragt 16-11-2011

Algemene score

9,0
Product was op voorraad, en na vergelijking met een iets goedkoper alternatief, gekozen voor een origineel Nikon exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rpb006 16-11-2011

Algemene score

8,3
Goed te vinden op de website. Snel geleverd. After Sales: niet van toepassing (zover)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

freddyvp 16-11-2011

Algemene score

10,0
Uitmuntende website, zeer duidelijk en overzichtelijk opgesteld.Zeer snelle levering die zeer doordacht en goed beveiligd verpakt was.De bereikbaarheid en after sales kan ik niet beoordelen maar ik twijfel er niet aan dat dit van hetzelfde niveau is.Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Norel 16-11-2011

Algemene score

8,3
Website van CameraNU.nl presenteert wat gepresenteerd moet worden. Verder wordt geleverd wat beloofd is, en binnen een korte tijd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja2567 16-11-2011

Algemene score

8,7
De bezorging van de printer verleip zeer snel. Ik heb hem om 16 uur besteld en had hem de volgende dag om 14 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J Poot 16-11-2011

Algemene score

9,0
Webshop ziet er goed uit. Bij vragen over extra info direct telefonisch contact en naar tevredenheid te woord gestaan. Zelf antwoord op de vragen direct beantwoord.
Verzending comform vermelding op website binnen 24 uur. After sales nu moeilijk te beoordelen daar er geen klacht is. Wel garantietermijn van 2 jaar gemeld bij de levering.
Gewoon goede ervaring en prijstechnisch zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winger1973 16-11-2011

Algemene score

9,3
Levering goed verpakt en binnen de gestelde termijn afgeleverd, gedurende doorlooptijd van de order keurig per mail op de hoogte gehouden, betrouwbaar & snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Someren 16-11-2011

Algemene score

8,8
Keuze gemaakt op ded website, telefonisch aanvullende infiormatie gevraagd en gekregen, daarna besteld en de dag erop afgeleverd.
Gewoon perefect geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bartels 16-11-2011

Algemene score

9,0
Via de website van kieskeurig heb je een goede overall overzicht met de prijsbewuste websites van aanbieders oplopend naar minder prijsbewuste aanbieders. De website vermeld heel keurig de betrouwbaarjheid van de deelnemende aanbieders. Alles is goed overzichtelijk en zeer snel ingebruik. Idem voor de aanbieder cameranu.nl. Je wordt dirtekt goed doorgelinked naar het betreffende artikel dat je zoekt. Eenmaal op de site heb je binnen enkele seconden alles ingevuld om je bestelling te valideren. Deze ontvang je goed verpakt per post op je opgegeven adres waarbij de factuur per e-mail afgeleverd wordt. Zeer teverden over de service van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Farm 16-11-2011

Algemene score

9,5
Goede en snelle afhandeling van de bestelde producten.
Prima website,waar de spullen makkelijk zijn te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonbaas 16-11-2011

Algemene score

9,3
De bestelling verliep eenvoudig, ik heb betaald middels Ideal en zo goed als direct kreeg ik de melding dat de betaling ontvangen was en het product verzonden was. Dit heb ik nog nimmer meegemaakt (meestal gaat er wel een paar uur overheen).
Product werd de volgende dag thuisbezorgd in een doos met voldoende anti stoot middel.

Tevens was de prijs zeer interessant. Maarliefst 90 euro goedkoper dan in de winkel (Saturn).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferry Jakobs 16-11-2011

Algemene score

8,7
Ik was opzoek naar een specifieke camera, vond deze eenvoudig op een prima bereikbare website. Na de bestelling was de camera binnen 3 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse55 16-11-2011

Algemene score

9,8
Het is allemaal exact volgens afspraak verlopen en het apparaat doet het prima. Wat wil ik nog meer? Zowel in jullie winkel als in de webwinkel is het goed toeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Karsten 15-11-2011

Algemene score

8,0
Ik ben een fotostudio begonnen en heb bij Camera Nu alle benodigdheden aangeschaft. Van lenzen voor de camera, flitssets, achtergronden, computer etc. De uitleg en het advies vond ik goed en professioneel. Prijzen zijn scherp, levering goed. Alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinhardt 15-11-2011

Algemene score

7,0
Alles was goed geregeld. Alleen de informatie over verzending op de site kan duidelijker zijn. Er staat overal (ook als je al voor een verzendoptie gekozen hebt) dat het product de volgende dag in huis zal zijn. Dit komt ook tevoorschijn als je een optie hebt gekozen waarbij dit niet het geval is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roxanne200 15-11-2011

Algemene score

9,0
Onzettend snelle levering, lens goed verpakt in doos. Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig bestel en betaalproces. Honderd procent tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ziegfeld 15-11-2011

Algemene score

6,7
Prima service, maar ik had gebeld om te vragen of het aangetekend verstuurd zou worden, omdat ik de dag van levreing niet aanwezig was. Mij werdt verzekerd dat ik er persoonlijk voor moest tekenen en dat in het gevak ik niet thuis was, het pakket opnieuw zou worden aangeboden.

Vreemd als ik het 's avonds bij de overburen moest ophalen???

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

D Bartling 15-11-2011

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, om 20:45 betaald, de volgende dag in huis. De laagste prijs die ik op internet kon vinden. De camera doet het goed, maar dat is meer te danken aan Canon natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

necfan 15-11-2011

Algemene score

9,3
duidelijke site en informatie, order na 21.00 uur geplaatst en toch nog de volgende dag in huis en er staat toch echt voor 21.00 besteld de volgende dag in huis maar dus ook na 21.00 de volgende dag in huis super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.S.J. Groenenboom 15-11-2011

Algemene score

7,5
Bestellen meer dan één van hetzelfde artikel is onduidelijk.
Sorteermogelijkheden artikelen b.v. op prijs zijn niet of zeer beperkt mogelijk.
Levering is razend snel! Chapeau!!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marike Jansen 15-11-2011

Algemene score

10,0
De duidelijkheid, de service, het nakomen van toezeggingen, het is allemaal dik in orde. Om 20.30 besteld en betaald en de volgende dag daadwerkelijk in huis. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkhout007 15-11-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke site die je direct brengt waar je heen wil. Objectief tegen een wel zeer lage prijs gekocht bij CameraNu.nl. De laagste in Nederland. En zonder kosten verzonden. Binnen de getselde termijn van levering. Wat ze vermelden maken ze waar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jvs1975 15-11-2011

Algemene score

9,0
prima site,
snelle levering,
prima camera, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mohe 15-11-2011

Algemene score

9,0
goede ontvangst in de websshop, efficient nummertjes trek systeem en goede behandeling (vragen aan meer deskundige collega ipv met kluitje in het riet sturen wat ze NIET deden bij CameraNU.nl.

Herman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Lelystad 15-11-2011

Algemene score

8,8
Na telefonisch overleg een goed voorstel gehad van de klantenservice, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemCl 15-11-2011

Algemene score

9,7
Prima service.
Vooraf informatie opgevraagt welk product ik exact nodig had. Zéér snel reactie gekregen en na een aantal mails besloten het product bij hen te bestellen. Dit alles in de avonduren. Volgende dag werd het pakketje al bezorgt. Uitstekende service dus! 's Avonds bestellen, volgende dag toch al binnen. Dit heb ik tot nu toe alleen nog bij CameraNu mogen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dilsha 15-11-2011

Algemene score

7,3
Zoals gevraagd is het statief inderdaad in cadeaupapier verpakt en goed op de hoogte gehouden mbt de status van het pakket.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J.G. Nuijten 15-11-2011

Algemene score

9,0
Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur ontvangen, helemaal compleet en in uitstekende staat.
Over de camera kan ik nog niet in detail oordelen, daarvoor heb ik hem te kort. De eerste indrukken zijn echter prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty Bastiaansen 15-11-2011

Algemene score

9,0
bestellen gin erg gemakkelij, alleen jammer dat je bij de betaling niet meteen doorgelinked werd naar de mogelijkheid om met i deal te betalen. Dat zou nog gemakkelijker zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van dorp 15-11-2011

Algemene score

8,7
binnen 24 uur werd mijn camera geleverd( terwijl de belofte is ongeveer 3 dagen) en ook nog eens voor de laagste prijs van heel Nederland op dat moment.
Je wordt via mail keurig op de hoogte gehouden van de status.
prima verpakt
website niet helemaal foutloos ( mijn aankoop heeft 16 magapixel in werkelijkheid in en ook staat dit in de details van de website, terwijl de lijst 14 megapixel aangeeft.Ook kan deze website lijst ( opsomming met allerlei camera's in mijn beleving iets minder druk, door wat meer ruimte te creëren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh.Veenstra 15-11-2011

Algemene score

8,8
Andere dag bestelling al in huis. Makkelijk bestellen en snel thuis en niet duur. Ideaal kga als ik spullen moet hebben hier zeker als eerst weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jake1234 15-11-2011

Algemene score

9,3
's Avonds nog net voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al geleverd, keurig verpakt, goeie prijsstelling.
Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdoever 15-11-2011

Algemene score

9,0
goedkoper dan elders en ongelooflijk snel in huis. perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henksp 15-11-2011

Algemene score

9,7
Goede website, scherpe prijzen en een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB32 15-11-2011

Algemene score

9,0
Perfecte web winkel, 100% betrouwbaar en super snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin v. te l. 15-11-2011

Algemene score

8,3
Camera besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ReindeRover 15-11-2011

Algemene score

9,0
's avonds laat besteld, de volgende middag al in huis, in prima conditie. Scherpe prijs ook, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark-83 15-11-2011

Algemene score

8,3
Na bestelling kreeg ik de gekochte artikelen op tijd en netjes thuis bezorgd.
Goede duidelijke mails met korte duidelijk informatie. De keren dat ik contact heb gehad met Cameranu.nl waren ze duidelijk en snel met informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews