cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WMA09 24-11-2011

Algemene score

10,0
De website van CameraNu.nl is zeer duidelijk en gemakkelijk als je een bestelling plaatst.
De levering was een dag later, maar dat lag aan het postsorteercentrum, en niet aan CameraNu.nl, ze hebben het pakket gewoon een dag langer op het sorteercentrum laten liggen volgens track&trace.
De printer was zoals de website beloofde heel gemakkelijk te installeren, ondanks dat wij geen techneuten zijn!
Vooralsnog werkt alles prima, dus voor ons een prima koop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Spies 24-11-2011

Algemene score

9,0
Als eerste in de winkel geweest in Urk om mij te laten informeren. Ik ben heel goed geholpen en het juiste advies gekregen om de juiste producten te kopen. Later via de website besteld wat heel makkelijk ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Middendorp 24-11-2011

Algemene score

8,3
Ik heb 18 November een canvas print van 60x40 cm besteld, vandaag 24 November heb ik de print binnen gekregen en hij is werkelijk fantastisch! Haarscherp en precies de kleuren zoals ik ze bewerkt heb in Adobe Lightroom, ik was bang dat de kleuren (teveel) zouden afwijken maar daar is geen sprake van dus ik was blij verrast! Eerder heb ik de winkel bezocht en daar mijn oog laten vallen op de Nikon D90, ik had al wat rondgekeken op internet en ik was al zeer enthousiast over deze camera, het probleem was echter dat deze camera moeilijk te leveren was, bij CameraNu was het gelukkig geen probleem!

De website van CameraNu vindt ik erg overzichtelijk, echter heb ik wel wat kritische kantjes, zo verdwijnt de balk met "vindt uw product sneller" op het moment dat ik de specifieke keuze heb gemaakt binnen een merk. Deze optie mis ik omdat dit erg makkelijk is om je te beperken in bijvoorbeeld de prijs! Een kleine aanpassing maar voor mij is deze erg veel waard! Over het algemeen kun je dus stellen dat de site zeer goed is, een mooie 9 dus!

De bereikbaarheid van de winkel vindt ik goed, een mooi open terrein, voldoende (gratis) parkeergelegenheden en de locatie van de winkel is erg geschikt (i.v.m. meteen proberen van de gekochte producten!) Wat mij echter tegenvalt is de openingstijd op Zaterdag, ikzelf kom uit Eindhoven wat betekend dat ik nog al wat kilometers moet maken om bij de winkel terecht te komen, veel kilometers betekenen een lange reistijd. En aangezien ik graag "rondneus" vindt ik 15:00 vaak een beetje vroeg om weer te vertrekken, ik denk dat er genoeg mensen zijn die vele kilometers rijden om in Urk terecht te komen en dat zij graag wat meer tijd hebben, vooral op een Zaterdag!

De canvas print is in vier werkdagen geleverd wat dus binnen de verwachte levertijd valt, het is prettig om een idee te hebben van de levertijd, nog prettiger is als er in deze levertijd wordt voorzien!

Van after sales heb ik nog geen gebruik gemaakt, simpelweg omdat het nog niet nodig is geweest, echter kan ik hier wel een kleine verwachting over doen; de service ín de winkel was top dus daarmee verwacht ik dat ook de after sales top zullen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Chrisfoto 24-11-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs, perfecte snelle levering, duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fotasch 24-11-2011

Algemene score

9,3
Geen bijzonderheden. Gewoon keurige afhandeling overeenkomstig de bestelling. Besteld en binnen 20 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan dirven 24-11-2011

Algemene score

8,5
na bestelling snel geleverd. is cadeau vor 5/12 dus gebruik nog niet bekend. leuk dat er af en toe aan klanten mening gevraagd wordt. succes verder en ik zal, denk ik, wel klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan le Poole 24-11-2011

Algemene score

7,7
Deze statief is erg makkelijk in het gebruik en bovendien helemaal niet duur bij CameraNu.nl!
kortom, toppie!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John de Leeuw 24-11-2011

Algemene score

9,8
Camera binnen een dag ontvangen. Helaas was er een defect aan de camera. Door middel van een retour formulier via de website de andere dag een nieuwe camera ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekup 24-11-2011

Algemene score

10,0
Webshop is perfect te doorzoeken, prijzen zijn echt super scherp en de levering was super snel in huis! helemaal perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ccbaars 24-11-2011

Algemene score

9,5
website is goed overzichtelijk en makkelijk.
de dag na de bestelling werd het product al afgeleverd prima service en we zijn dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schad129 24-11-2011

Algemene score

8,0
Artikel (BENRO-statief) was niet in voorraad, maar na mijn bestelling in een paar dagen afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melle van der Werff 24-11-2011

Algemene score

10,0
Zoals altijd goede service, vriendelijke mensen.
Al een aantal jaren vaste klant en dat blijft ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowi 24-11-2011

Algemene score

10,0
Deskundig, vriendelijk; prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans creugers 24-11-2011

Algemene score

9,0
zeer snel antwoord op vragen via mail. uitmuntend!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1071 24-11-2011

Algemene score

9,7
Een grote keuze en een snelle en betrouwbare levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. Reiling 24-11-2011

Algemene score

8,5
Zowel bij de aankoop als bij mijn volgende bezoek, toen ik nog wat technische vragen had over mijn aankoop, werd ik uiterst vakkundig en heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camerakoper 23-11-2011

Algemene score

7,5
Positief:
- Supersnelle levering (binnen 24uur)
- Berichtgeving omtrent kortingsactie van Tamron; netjes dat ze dit doorsturen.

Negatief:
- Zegel van de cameradoos was al gebroken; is iemand mij soms voor geweest? (geen zichtbare gebreken verder, dus ik geef het voordeel van de twijfel).

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ric19k 23-11-2011

Algemene score

9,8
Echt een geweldige winkel!
Via kieskeurig op de site gekomen van cameranu.nl aantal vragen gesteld. Binnen een aantal uur al antwoord op me vraag. Snelle service! En het bestelde product was binnen 24 uur thuis gestuurd. Echt geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boaz.. 23-11-2011

Algemene score

8,5
Alles verliep soepel, het product was op voorraad en werd bezorgd zoals van te voren werd aangegeven. Geen klachten! Prima webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno_vos 23-11-2011

Algemene score

8,3
Een bijzonder klantgerichte webshop, waarbij ook mijn specifieke verzoek om niet bij de buren af te geven werd bevestigd via een aparte e-mail. Verder ben ik dik tevreden over de kwaliteit van de camera en de aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ThePictureCreator-nl 23-11-2011

Algemene score

9,0
Na het niet kunnen vinden van het artikel bij CameraNu terecht gekomen en zij hadden het wel op voorraad. Gezien het aantal advertenties in de vak-media zonder twijffel het artikel besteld en binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chema 23-11-2011

Algemene score

9,8
Goede site geen gekke dingen erg snelle en verzekerde levering.Heb al vaker iets gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van der Hoek 23-11-2011

Algemene score

9,5
Uw site gevonden via een prijsvergelijker op tweakers.net, Uw site ziet er goed en overzichtelijk uit. De levering was heel snel, ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11FotoFeest 23-11-2011

Algemene score

8,5
Goeie, snelle levering. Bestel vaak bij camera nu. Betrouwbaar, snel en goeie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keepsake 23-11-2011

Algemene score

10,0
's Avonds besteld, de volgende dag al in huis. Snelle levering, juiste product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris4047 23-11-2011

Algemene score

8,0
bestelling, bezorging en informatie over de voorgang verliep vlekkeloos.
Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snuffel12aa 23-11-2011

Algemene score

9,0
Heel serieus mbt aflevering en nabestelling, keurige en overzichtelijke showrooms, ook voor Apple producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Esch 23-11-2011

Algemene score

8,7
Snel, overzichtelijk en geen verzendkosten. Een voorwaarde voor internethandel vind ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

xv-chopper 23-11-2011

Algemene score

8,0
Ik heb de camera zelf opgehaald. Het advies wat ik kreeg hielp mij echt om de juiste camera te kiezen. Ben dus zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo Basten 23-11-2011

Algemene score

9,5
Bij mijn eerste bestelling heb ik vermoedelijk wat fout gedaan.Nadat ik had betaald,werd ik de volgende dag al gebeld en kreeg een mail, dat er geen order van mij was aangekomen. Aan de telefoon werd ik keurig te woord gestaan en werd de order alsnog telefonisch opgenomen.De volgende dag had ik mijn bestelde printer al in mijn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.ignatius 23-11-2011

Algemene score

8,0
Dit apparaat had ik binnen 2dagen in huis
Zodatik het gelijk kon gebruiken aan uw adres kwam ik
Via kameraexpress capelle aan den ijssel deze had het
op dat moment niet op voorraad maar stuurde mij via
een mail naar uw adres hetgeen ik zeer op prijs stelde
het is al reeds in gebruik geweest met macroopnamen op statief van de fauna en flora vooral de herfskleuren op de veluwe

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

radcombv 23-11-2011

Algemene score

9,7
Snel binnen
Goed verpakd
Zending goed na te gaan via internet
Niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike999 23-11-2011

Algemene score

7,8
hele snelle goede levering.
alles was zeer netjes verpakt.
alles werkt ook super.
prijs was ook zeer goed.
volgende keer als ik iets voor mijn camera nodig heb kom ik weer bij jullie terrug

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hitzert44 23-11-2011

Algemene score

9,0
Besteld en de andere dag al in bezit. Mooi filter en hoop er veel plezier van te hebben tijdens mijn reis naar Australië.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hallo1967 23-11-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering, precies zoals op de website stond aangegeven. Artikelen ook keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingluuk 23-11-2011

Algemene score

9,0
Tot op heden altijd goede ervaringen gehad ook in de winkel met artikelen welke we in de loop van de tijd
hebben aangeschaft.
In de winkel tevens een prettige behandeling en advisering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fanxx 23-11-2011

Algemene score

9,0
Goede site, goede prijzen en snelle levering, veel op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijs5291 23-11-2011

Algemene score

8,0
Alles volgens afspraak; echter op de site staat voor 21.00 uur betaald hebbende dan wordt het product (indien in voorraad - en dat was zo! - de andere dag geleverd en dat heeft NIET gewerkt. Het werd de andere dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

benben64 23-11-2011

Algemene score

8,5
Cameranu.nl kon niet alle producten van de order vinden,
dus de bestelling was blijven staan. Maar de volgendedag meteen contact gehad. De order was compleet en ze hebben het persoonlijk afgeleverd! Helemaal top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robdr 23-11-2011

Algemene score

10,0
Al jaren een meer dan uitstekende service: vriendelijk, geduldig, advies ook voor goedkopere alternatieven, eerlijk. Koop al jaren nergens anders iets als zij het ook in het assortiment hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panther007 23-11-2011

Algemene score

9,2
Perfect!!!! Prima service vroeg of t wel op tijd binnen zou zijn ik had het nodig voor kado kwam gelijk de volgende dag helemaal ingepakt. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedbloed 23-11-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering, duidelijke informatie op de webshop m.b.t. levering & garantie en een goede reputatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3138 23-11-2011

Algemene score

8,5
Snelle bereikbaarheid en verzending.
Goede verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert63 23-11-2011

Algemene score

10,0
Koop alle fotobenodigdheden hier al sinds jaar en dag.
Altijd perfecte service en snelle levering en goede en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotocople 22-11-2011

Algemene score

9,0
Na 21.00 uur (22.00) besteld en toch de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo1949 22-11-2011

Algemene score

9,5
Verschillende aanschaffingen gedaan bij Cameranu.nl
Altijd snel en perfekt geleverd.
Toen mijn dochter er een fototoestel kocht waar ze achteraf niet zo tevreden over was, kon geruild worden!! Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinowitsj 22-11-2011

Algemene score

9,0
Ik wou een aantal producten kopen bij een webshop. Daartoe had ik eerst een model gekocht bij Camera.nu, geprobeerd en daarna de rest van de bestelling.
De bestelling was er steeds de volgende dag, zonder verzendkosten!
De telefonische hulplijn was prima bereikbaar en ben uitstekend, ook technisch, prima geholpen. Ook nog iets geretourneerd en geld is netjes teruggestort op mijn rekening. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pf1234 22-11-2011

Algemene score

9,5
De aanbieding van de kijker was erg scherp. Daarnaast waren beoordeling van CameraNU.nl en de kijker erg positief. In beide ben ik niet teleurgesteld, integendeel een bevestiging van de positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IWpb 22-11-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk met meer dan genoeg informatie. De levering is erg snel en goed. En vervolgens wil CameraNu.nl graag weten wat ik van ze vind zodat ze hun dienstverlening er eventueel op kunnen aanpassen. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansb02 22-11-2011

Algemene score

9,0
De Nikon 300mmf4 staaat nu veel steviger op het statief, ook licht de lens nu beter in de hand.
Ben zeer tevreden over deze aankoop, s,avonds besteld en de dag erna had ik hem in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews