cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naam Janny 21-11-2011

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en (over)morgen geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

saskia 15 21-11-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering, snel aan de beurt bij Camera nu.
Kortom super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikkert81 21-11-2011

Algemene score

8,2
CameraNU.nl heeft scherpe prijzen. De complete bestelling was op voorraad en is de volgende werkdag afgeleverd. Alles was goed verpakt. Helemaal goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kaat1604 21-11-2011

Algemene score

8,0
ik ben erg tevreden over de snelle levering, de prima prijs, geen afleveringskosten en ook nog eens een actie met vijf jaar garantie. Voor mij een duidelijke keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ekelschot 21-11-2011

Algemene score

7,8
Snelle levering na betaling.
Ook contact over de manier van levering ging snel en duidelijk, een goede service en ook nog een scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wandel 21-11-2011

Algemene score

9,0
Website was via Google snel gevonden en de bestelling keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon sx40 21-11-2011

Algemene score

8,2
Na het retour sturen van mijn defecte fuji camera een goede afhandeling voor mijn nieuwe canon camera. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mkennis 21-11-2011

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijke website met genoeg informatie. Het is ook handig dat dit een Sony dealer is, waardoor je zeker bent van een Nederlands product.
Tevens combinatie deals te krijgen, al zou ik deze wel wat meer uitbreiden.
Zeker een site wat ik zou aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingebreda 21-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Foto_Rene 21-11-2011

Algemene score

8,3
Direct de volgende dag geleverd, apparaat werkt naar behoren en gezien de kleurwijziging van mijn IPS beeldscherm was callibratie met de Spyder 3 Pro toch echt wel nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sander Buijs 21-11-2011

Algemene score

9,0
Fantastische snelle en correcte levering. prima verpakt zonder irritante kunsstof snipper oid. Uitstekende communicatie over verzenden. Helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AlbertPL 21-11-2011

Algemene score

8,5
Ik ben erg tevreden over de service van CameraNU.nl
De site is overzichtelijk en ziet er goed uit. De communicatie rond de bestelling is goed en de levertijd was snel. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjef van 1948 21-11-2011

Algemene score

10,0
vanaf moment van bestelling tot aan zeer snelle bezorging helemaal niets aan te merken. Niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ55 21-11-2011

Algemene score

8,0
Supersnelle levering door Camera.nu volgens bestelling.
De groothoeklens (als losse accessoire) is niet op het cameralensje te plakken; het montageringetje dat je op het lensje moet plakken blijft niet zitten.
Misschien maar eens met secondelijm proberen? na ontvetten met alcohol?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Harm-Jan 21-11-2011

Algemene score

9,2
Geweldige camera, de informatie en adviezen die CameraNu geeft zijn hoogwaardig, ook voor reeds in bezit zijnde apparatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woerkie 21-11-2011

Algemene score

9,3
Eenvoudig te bereiken en gemakkelijke, overzichtelijke internetsite.
Bestellingsprocedure gemakkelijk te doorlopen.
Snelle en accurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L..... 21-11-2011

Algemene score

10,0
Gewoon alles uitstekend en vlot voor elkaar, mijn complimenten voor CameraNU .nl ...ik had zelfs een vraag over vlinders fotograferen kreeg ik netjes antwoord over terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdzande 21-11-2011

Algemene score

9,0
De service is snel en netjes. Vandaag bestelt, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto van de Biezen 21-11-2011

Algemene score

9,0
Snelle email respons op vragen en verder prima afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed646464 21-11-2011

Algemene score

9,0
Goede snelle levering. Lekker via PostNL, dat is de beste pakjesbezorgdienst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Snel 21-11-2011

Algemene score

9,7
Uitstekende begeleiding, geen onduidelijkheden. de aangeboden opties en extras zijn prijstechnisch niet aantrekkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Howells 21-11-2011

Algemene score

10,0
Bestelling in het weekend geplaatst. Dinsdagochtend thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Haseke 21-11-2011

Algemene score

9,5
Producten werden snel geleverd, goede nazorg tot op heden.
heb 1 product wat beschadigd was bij levering, maar dat wordt nieuw nagezonden als weer leverbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia777 21-11-2011

Algemene score

8,5
Alles was prima in orde, goed verpakt, helemaal tevreden over het product.
Ik had mijn bestelling op zondag ruim voor 21 uur geplaatst, maar werd pas afgeleverd op woensdag of donderdag. In elk geval zeker niet de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W.van Nistelrooy 21-11-2011

Algemene score

8,5
Ben super tevreden over het toestel, maar het bij behorende tasje ( Lowepro Apex 20 AW Black ) wat ik er bij heb besteld is echt helemaal flut, zelfs te klein voor het toestel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Staverman 21-11-2011

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering ook zeergoed met afspraken maken ivm retour zending, klasse zeker niet de laaste keer met bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Koorndijk 21-11-2011

Algemene score

10,0
Ik heb voor de eerste keer besteld bij cameranu.nl.
Ik moest voor het bedrijf waar ik werkzaam bent de bestelling doen voor 2 foto camera´s. De betaling is altijd achteraf middels een factuur. Het was helemaal geen probleem de dames van de webwinkel hebben me gebeld en begeleid hoe ik mijn bestelling moest doorgeven.
Ik vond het tof voor de eerste keer zo´n bestelling plaatsen, ik werd geholpen als een dagelijkse klant die bij een andere winkel misschien eerst bekend zou moeten staan.

Ga zo door jullie doen het fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbedoes1967 21-11-2011

Algemene score

8,3
Werkt voortreffelijk: bestellen en dag later in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

APJKlerx 20-11-2011

Algemene score

10,0
Ik kan niets anders zeggen dan, dat ik zeer tevreden ben met mijn bestelling en de verzendwijze en afhandeling.
Voor mij is Cameranu.nl mijn bestel adres als het om fotografie materiaal gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC Mulder 20-11-2011

Algemene score

7,7
Op tijd geleverd, volgens afspraak en bestelling was compleet en bestelling was netjes verpakt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

GeBe7052 20-11-2011

Algemene score

9,7
bestelling via webshop zonder enig probleem, levering precies volgens bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric H 1968 20-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site en een snelle correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q. Peters 20-11-2011

Algemene score

9,0
Prima winkel. Goede prijzen en prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo42 20-11-2011

Algemene score

9,8
Website bijna optimaal, maar 100% is nooit mogelijk.
Naar aanleiding van een probleem met de accu werd ik telefonisch snel en doeltreffend ingelicht. De ontbrekende info uit de website werd duidelijk ingevuld. Ik realiseerde mij later dat het probleem ook door de camera zou kunnen komen. Dit ga ik asap uitzoeken. (dit weet cameraNu nog niet . Het is dus niet dat zij het probleem doorschoven want zij boden aan de accu per ommegaande te vervangen.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A14121945 20-11-2011

Algemene score

9,3
Bestelling en regels duidelijk. Levering netjes aangekondigd en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A14121945 20-11-2011

Algemene score

9,3
Bestelling en regels duidelijk. Levering netjes aangekondigd en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PT8 20-11-2011

Algemene score

8,2
CameraNu bleek deze nieuwe lens als een van de weinigen al uit voorraad te kunnen leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem1955 20-11-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke informatie over het produkt en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ40A 20-11-2011

Algemene score

9,7
Een 32 GB SDHC card is niet zo spannend, daar kan niet veel mee mis. Mijn review is dan ook meer over cameranu in zijn algemeenheid. Altijd: scherpe prijs, supersnelle levertijd, veel op voorraad, correcte en snelle afhandeling, track-and-trace voor verzending. Dit is hoe een webshop hoort te zijn. Maar ook als winkel meer dan uitstekend: Ik heb meerdere DSLR's camera's en vele (semi)professionele lenzen bij hun gekocht. Altijd goede service en zij weten waarover ze het hebben. Een blijvertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J.K 20-11-2011

Algemene score

8,2
Snel en correct afgehandeld.
Ook bij bezoek winkel zeer prettig en deskundig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 10 20-11-2011

Algemene score

10,0
Geweldige service. Kort daarvoor een spiegelreflex camera gekocht. Deze een aantal dagen gebruikt en daarna ingeruild tegen een andere (Panasonic) camera. Ondanks gebruik, kreeg ik mijn geld volledig terug. Van de lens was de verpakking kapot ook hiervoor probeert men een oplossing te vinden en krijg ik een deel van mijn geld terug. Snelle reactie en geen gezeur. Ik kan een ieder deze internetwinkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Verbraak 20-11-2011

Algemene score

8,2
Ik werd direct op de hoogte gesteld dat er een camera zoek was en men zo spoedig mogelijk ervoor zou zorgen om deze op korte termijn alsnog te leveren. Ik had al betaald dus vond het best spannend of alles goed zou gaan, maar nog geen drie dagen later werden beiden camera's geleverd, super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikonfan73 20-11-2011

Algemene score

6,7
In eerste instantie werd aangegeven dat het de volgende dag bezorgd zou worden, mits voor een bepaalde tijd besteld. Uiteindelijk kwam het product 4 dagen na bestelling. Beetje jammer, maar verder geen reden om nooit meer bij deze webwinkel aankopen te doen in de toekomst.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Dhr. Alhadjri 20-11-2011

Algemene score

7,0
Over het algemeen ben ik we tevreden. De bereikbaarheid van de klantenservice was goed. Afspraken werden nagekomen (uitzoekwerk, advies, terugkoppeling, terugbelverzoeken etc.).

Waar ik minder over tevreden ben, is dat cameranu een passieve houding aannam en wachtte totdat alle producten binnen waren alvorens over te gaan tot verzenden naar de klant (mij in dit geval). Dit terwijl ik eerder heb aagegeven (telefonisch) om de camera en alle toebehoren die beschikbaar waren alvast te verzenden wegens camera activiteiten in het weekend. Hier is dus door onbekende oorzaak geen gehoor aan gegeven. Een telefoontje lostte dit op en daar was ik natuurlijk content mee.

Bij levering mistte ik een stroomkabel. Ook dit werd opgelost na een telefoontje.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Ben Haas 20-11-2011

Algemene score

9,2
Het is een fijne winkel om te komen. De verkoper nam alle tijd om ons te adviseren en stelde ook alternatieven voor. Liet ook de ruimte om na te denken en zelf een afweging te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GP batterijen 19-11-2011

Algemene score

8,2
Prettige en goede telefonische medewerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

_Sebastiaan_ 19-11-2011

Algemene score

9,5
's-avonds besteld bij CameraNU.nl omdat die volgens tweakers pricewatch het goedkoopste was, de volgende dag keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantjeeen 19-11-2011

Algemene score

8,0
Ik heb hem in het weekend beststeld, betaald met IDEAL en de dinsdag daarop ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JWAMA1954 19-11-2011

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling in de winkel. Bekwam personeel. Een zeer goede website.
Alleen maar + punten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Haverkamp 19-11-2011

Algemene score

9,0
Super, snel gevonden op internet, alle gegevens overzichtelijk en duidelijk op een rijtje. Heel duidelijk en nauwkeurig. De levering was snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews