cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lofrabeth 01-12-2011

Algemene score

8,3
wij zijn erg blij met onze nieuwe printer,we waren eerst overal aan het zoeken totdat we dachten he camera nu heb je ook nog,even google en we hadden het. we zijn erg tevreden over de snelheid en de afhandeling van onze bestelling echt super ,ja we zullen jullie echt aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robert kramer 01-12-2011

Algemene score

7,3
De website is overzichtelijk. Er is een breed aanbod van artikelen. De levering kan vrijwel niet sneller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Willy Wonka 01-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site met veel informatie en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanna 46 01-12-2011

Algemene score

8,5
Snel en correct. Had zelf nog n fout gemaakt, die werd meteen herstelt door camaraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rademaker P. 01-12-2011

Algemene score

9,0
Alles prima, ik heb een klacht gestuurd ivm de levering en de afbeelding deze suggereerd dat een opslagmedium bij de koop was inbegrepen.
Voelde me dus toch nog bekocht en misleidt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micle69 01-12-2011

Algemene score

9,8
Uiterst vriendelijke en correcte behandeling en heel strak de afspraken nakomen, daar hou ik van. Na verzending Tracking info ontvangen en keurig op afgesproken tijd geleverd!! CameraNU bedankt, ik kom terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Beug 01-12-2011

Algemene score

8,2
Goede verhouding prijs/kwaliteit.
De lens voelt bij het inzoomen een beetje stug aan maar niet hinderlijk.Na telefonisch contact met mijn vraag over bovenstaande opmerking werd ik uitstekend te woord gestaan en werd duidelijk (na uitproberen van overige dezelfde lenzen) dat dit bij deze lens hoorde.Inmiddels veel foto's gemaakt met goede technische en beeldresultaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter abc 01-12-2011

Algemene score

9,0
Al eerder de nodige zaken besteld via Cameranu, waarvan alle keren vlekkeloos verlopen van bestelling tot levering. Ook deze keer weer het geval. Bellen naar Cameranu is ook buitengewoon plezierig, mensen weten waar ze het over hebben. Meeste zaken hebben ze in hun mooie professionele winkel op voorraad en worden zeer snel geleverd. Verpakking ook heel duigdelijk, dus een en al tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce79 01-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, degelijke verpakking en een zeer duidelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHaarlem 01-12-2011

Algemene score

8,7
op laatste moment nog een lens besteld, die prima op tijd bezorgd werd. Mijn dochter was erg happy

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pieter14679258 01-12-2011

Algemene score

9,2
Zowel telefonisch als in de winkel word je geholpen door mensen met kennis van zaken.
Ze nemen de tijd voor je ook om dingen uit te leggen.
Benadering is vriendelijk. Levering is super snel keurig verpakt. Ik heb zeker geen geen klacht.
Ben een tevreden klant en heb er inmiddels al drie camerea's en diverse toebehoren gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanm 01-12-2011

Algemene score

8,7
De bestelling was binnen de afgesproken tijd in huis en keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edwin hoppentocht 01-12-2011

Algemene score

9,2
erg snel en goede servies goede kenis van zaken van de mensen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olorin 30-11-2011

Algemene score

9,7
Snelle levering (helaas zat ik bij de 6% die niet binnen een dag hun produkt binnen hebben, maar dat lag niet aan CamaraNU.nl). Ook de bereikbaarheid van de winkel is prima: door een storing bij het internetbankieren had ik drie bestellingen staan, waarvan één betaald. Na een mail aan de klantenservice was dit zo opgelost: de twee loze bestellingen werden verwijderd en de betaalde bestelling was al verder in behandeling genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hors 30-11-2011

Algemene score

9,7
zeer snelle en correcte levering, goede berichtgeving m.b.t. betaling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Leek 30-11-2011

Algemene score

9,3
printer gekocht via de webshop
Volgende dag al in huis perfect grote klasse
en 38 euro goedkoper dan de media markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

88shopper88 30-11-2011

Algemene score

8,0
ook naar aanleiding van vorige aankopen waar de garantie goed verzorgd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Tode 30-11-2011

Algemene score

9,2
Ondanks de "lange" reparatieduur (naar reparatiecentra gestuurd) keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Zelfs na opsturen naar een "oud" niet meer actueel verzendadres geen probleem, maar een net mailtje waar de camera dan naar toe moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdh65 30-11-2011

Algemene score

9,0
Prima duidelijke voorwaarden en geleverd als beloofd.
spullen keurig verpakt.In goede orde ontvangen.
jammer dat er geen uitgebreidere handleiding bij zat, want voor mensen van 75 (was kado voor mijn vader) is alles opzoeken op internet of zelf maar wat puzzelen niet altijd de handigste oplossing. Dit geldt natuurlijk Tom Tom en niet cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

71 30-11-2011

Algemene score

9,2
Lekker in de hand liggende recorder met gebruiksvriendelijke beschrijving en uiteraard daaruit voortvloeiende de gemakkelijke en eenvoudige bediening. Ook geschikt voor jeugdige aankomende filmers.
De levering met traject volgen binnen 24 uur.
De website duidelijk en goede indeling.
Snel en correcte reactie via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Joyce 30-11-2011

Algemene score

7,8
Overzichtelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding. Telefoninsch goed en snel bereikbaar. Vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

blonddionysius 30-11-2011

Algemene score

8,5
Prima service, snelle levering en fijne helpdesk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 70 30-11-2011

Algemene score

9,3
Super snelle service, gebruik van camera nog nietsover te zeggen. We moeten nog even wachten op de Sint.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faxbericht 30-11-2011

Algemene score

9,7
Zoals een webshop hoort te zijn: goede communicatie, zeer snelle levering en een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheffers4873 30-11-2011

Algemene score

8,2
Vlotte en snelle bezorging c.q afwikkeling van het aangeschafte product

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mars1972 30-11-2011

Algemene score

8,8
Fantastisch goede camera die mooie en scherpe foto's maakt.
De levering was ook perfect,dus besteld en de andere dag in huis.
Kortom cameraNU.nl een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik uit de polder. 30-11-2011

Algemene score

10,0
Ik heb woensdagavond 23/11 een printer besteld en deze werd de volgende ochtend al bezorgd. Alles precies zoals het hoort en lang niet bij iedereen gebeurd. De juiste aansluitkabels bijgeleverd en alles voor een zeer scherpe prijs. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Buteijn 30-11-2011

Algemene score

8,8
Bijna alles op voorraad, overduidelijke website en bij persoonlijk afhalen uitstekend advies van het personeel.
Top (web)winkel !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Menses 30-11-2011

Algemene score

7,8
Geen klagen over Cameranu, snelle levering, ze beloven een levertijd zoals aangegeven op de website, voor 21.00 besteld volgende dag in huis.
Echter, dat Postnl het pakket vervolgens 24 op het sorteercentrum laat liggen, en het pak een dag later aankomt dan Cameranu belooft, dat is lullig.
Blijf je daar een dag voor thuis :-(
Houd rekening met de slechte service van Postnl!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Freddy v P 30-11-2011

Algemene score

10,0
Omdat het product dat ik wilde niet op de site stond
heb ik hierover contact gehad.Men zou het gevraagde
bestellen,na enkele dagen stond het op de site,ze hadden het nog niet op voorraad.Ik heb het setje gewoon besteld en op de normale manier afgerekend,tot mijn verbazing werd het 2 dagen erna thuis afgeleverd.
Super goed gedaan en razendsnel ook nog,ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger-di 30-11-2011

Algemene score

9,3
Vooral de gratis levering en snelle toezending is mij goed bevallen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja39 30-11-2011

Algemene score

9,3
Uitstekende service! Vriendelijk geholpen door klantenservice toen ik belde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Pruijn 30-11-2011

Algemene score

9,5
Alles goed te vinden, genoeg sorteer- en filtermogelijkheden. Communicatie over bestelling enlevering prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pacheco 29-11-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende service. De bestelde lens is binnen 3 ontvangen - waarbij de lens na bestelling direct verzonden is, alleen PostNL was minder snel. Bestelproces is mij prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pacheco 29-11-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende deal via een prima werkende website én bovendien zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BierTjeu 29-11-2011

Algemene score

10,0
Ben super blij met m'n nieuwe Sony Cybershot DSC-HX7V. Hij maakt haarscherpe foto's en kan ook nog 's in HD filmen. En wat ook een leuke optie is. Is dat je ook foto's in 3D kunt maken (deze optie is alleen te bekijken op 3D tv's). En als je bij camera nu voor 21:00 besteld dan is het ook echt de volgende dag in huis. Hetzelfde met het tasje (hoesje) LCS-HF was na bestelling ook volgende dag in huis. Was aan een nieuw fototoestel toe omdat een vriend van mij m'n vorige camera per ongeluk (met z'n zatte kop) in een bak met chilisaus legde. Inplaats van dat hij hem op tafel wou zetten. Wat zijn bedoeling was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchal 29-11-2011

Algemene score

9,2
Prima website. Snelle bezorging en omdat ik problemen had met mijn creditcard heb ik telefonisch comtact gehad met Camera Nu. Na oplossing van mijn creditcard probleem is mijn opdracht zeer snel en correct uitgevoerd.Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mich66 29-11-2011

Algemene score

9,0
snelle levering, goed op dehoogte gehouden van verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juju3478 29-11-2011

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Produkt tot nu toe goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

handigge harrry 29-11-2011

Algemene score

8,8
Na een goede speurtocht bij de MG5250 uitgekomen.Omdat we draadloos wilde printen en dan ook maar tegelijk scannen en kopieeren. Voldoet goed! CameraNu.nl hielp ons goed uit de brand nadat ik een stomme fout had gemaakt bij de bestelling. Had per ongeluk de MG5150 besteld en betaald, maar deze is NIET draadloos. 1 belletje en met bijbetaling van het verschil is het allemaal binnen 2 dagen goed gekomen. Zeer goede service dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.S Ethembabaoglu 29-11-2011

Algemene score

9,7
Very fast delivery and excellent price,thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Duits 29-11-2011

Algemene score

9,5
Nadat bij het gebruik van dit onderwater toestel een lekkage werd geconstateerd is dit toestel teruggebracht naar de winkel van Camera.nu in Urk. Het toestel is vandaar opgestuurd naar de Firma Canon. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van de status van de reparatie bij Canon. Nadat de reparatie verricht was kreeg ik een mail met de vraag hoe ik het toestel weer in mijn bezit wilde krijgen. Na telefonisch afgesproken te hebben het te laten opsturen werd het de volgende dag met de pakketdienst gratis thuis bezorgd. Perfecte afhandeling van een reparatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. kremers 29-11-2011

Algemene score

8,0
zeer duidelijke beschrijving van het produkt en daarna snlle en nette levering.top!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GSN 29-11-2011

Algemene score

8,2
Snel gevonden wat ik nodig was, bestelling was eenvoudig en de levering snel en in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ShSandra1987 29-11-2011

Algemene score

9,0
Goedkoopste en super snel in huis! Ben er heel blij mee! Heel overzichtelijk allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter vellinga 29-11-2011

Algemene score

9,0
Prima service, s'avonds bestelt en de dag erna al bezorgt. chapeau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neno de Boer 29-11-2011

Algemene score

9,0
Een prima camera voor een prima prijs.
Het advies van het team van Cameranu.nl was zeer gedegen en professioneel.
Overzichtelijke website met handige tabbladen voor aanvullende accessoires die bij de camera gebruikt kunnen worden.
Een snelle levering van de bestelde producten en een heldere factuur.
Zeker het aanraden waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 03 29-11-2011

Algemene score

9,8
bestelling werd de volgende ochtend om 09.00 uur bezorgd.
UV filter was uitverkocht en ik kreeg een HD uv filter
aangeboden voor dezelfde prijs. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 03 29-11-2011

Algemene score

9,8
bestelling werd de volgende ochtend om 09.00 uur bezorgd.
UV filter was uitverkocht en ik kreeg een HD uv filter
aangeboden voor dezelfde prijs. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winfried Povel 29-11-2011

Algemene score

9,7
Ik vroeg me af of er een standaardje aan deze recorder zit om hem op tafel gericht te kunnen neerzetten. Om 16.30 uur gebeld daarover. Telefoniste wist het niet, maar adviseerde even een mailtje te sturen met de precieze vraag, die ze dan kon doorsturen naar het magazijn. Kreeg om 17.45 uur (na kantoortijd dus !)antwoord uit het magazijn. Geen standaardje maar wel een goed persoonlijk advies om een goedkoop los camera-standaardje erbij te bestellen. Om 20.00 uur besteld, om 22.45 uur bevestiging van aangetekende verzending; volgende middag thuis afgeleverd door PostNL. Ik bedoel maar. Dat is pas een webwinkel !
Zeer tevreden over het apparaat ook trouwens. Is het goedkoopste bij hen. Fijne winkel, aardige mensen met hart voor de zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews