cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lilian sofia 29-11-2011

Algemene score

9,5
Het krijgen van contact met de winkel was erg goed. De levering was razendsnel en de telefoniste was zeer deskundig betreffende informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pansje 29-11-2011

Algemene score

9,0
Verrekijker met een zeer helder en scherp beeld voor een leuke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Schoonderwoerd 29-11-2011

Algemene score

10,0
's Avonds om 20.30 besteld, de volgende morgen om 10.00 al bezorgd !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoPost 29-11-2011

Algemene score

9,0
Goede service! Ik had eerst de verkeerde camera besteld. (De SD900) Maar die kon zonder problemen terug en ik kreeg meteen de goede! Toppertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flipse66 29-11-2011

Algemene score

8,0
Ik heb al meermaals artikelen bij CameraNu besteld, vooral omdat de prijs in de vergelijkingssites de scherpste bleek. Afhandeling van een defect ontvangen camera verliep zeer klantvriendelijk, snelle beantwoording van email en ik kreeg zonder gezeur mijn geld retour.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcPhoto 29-11-2011

Algemene score

9,5
Voor de tweede keer hier deze scanner besteld, ditmaal
voor mijn ouders. Wederom zeer tevreden. Duidelijke
site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domela 29-11-2011

Algemene score

8,7
besteld op de avond en de volgende dag geleverd !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fotokolk 29-11-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering zodra de bestelling compleet is. De softbox ging zoals gemeld op de site enige dagen duren, waarna de bestelling compleet op gestuurd wordt. Pakket goed ingepakt in oude doos (recycledoos ;) met voldoende vulling) Retourneren gaat ook altijd probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moi10 29-11-2011

Algemene score

8,7
Ik had een uvfilter nodig en kreeg gelijk goed advies van de medewerkerse, to the point en snel, maar ook goed en informerend. Over het algemeen is cameranu vaak wel goedkoop of de goedkoopste, ik raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Back Stage Kitty Hagen Events 29-11-2011

Algemene score

7,0
Zou fijn zijn als er voor technische vragen iemand aan de telefoon was die er verstand van heeft of iemand die je direct door schakeld. De dame dame die ik aan de lijn kreeg wilde de technische vragen eerst zelf proberen op te lossen maar moest mij steeds in de wacht zetten omdat ze mijn vragen niet kon beantwoorden en het steeds aan iemand anders moest vragen. Jammer want dat komt niet echt professioneel over. Ook was er vergeten de actiebon bij mijn bestelling te doen m.b.t. de digitale fotografie workshop. Wel snelle levering, perfect.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Marsje78 29-11-2011

Algemene score

8,7
De website is overzichtelijk. De opvolging van de bestelling is goed. Netjes een mailtje met de bestelling en weer een mail voor de order status en voor de faktuur met track en trace.

Door de mist een dagje later geleverd maar dat lag aan postnl. Verder geen problemen. After Sales kan ik niet beoordelen omdat ik dat niet nodig heb gehad.

Al met al fijne shop om mijn spulletjes te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ljibbe 29-11-2011

Algemene score

7,0
Correcte levering,gelijk retourinfo en order is goed te volgen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.A.seuters 29-11-2011

Algemene score

8,3
Ik heb het artikel besteld, en met twee dagen in huis..topservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter nadort 29-11-2011

Algemene score

9,0
Tja, na nu 3X een slechte winkelervaring (veroorzaakt door de ondeskundigheid van de verkoper) dacht ik "laat ik hem maar bestellen" en dit pakte goed uit alhoewel ik ook altijd graag naar de winkel ging. Daarna even op Urk bij Baarsen voor een visje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 51 29-11-2011

Algemene score

7,5
Als je all-in-one Canon Pixma MP620, waar ik zeer tevreden mee was, kapot gaat, heb je twee mogelijkheden: voor veel geld laten repareren of een nieuwe printer kopen en een losse scanner, zodat je niet nog een keer twee apparaten weg moet gooien, omdat één van de twee het begeeft.
Ik koos voor de Canon Pixma iP4950. De prijs bij CameraNu was de meest aantrekkelijke en bovendien had ik al eerder zeer goede ervaring met deze webshop.
Helaas was in dit verhaal PostNL een beetje de spelbreker. Je kunt het pakket volgen via tracktrace en daar zag ik dat hijn printer keurig op tijd afgeleverd was bij PostNL. Het sorteren in het sorteercentrum nam echter zoveel tijd in beslag dat mijn pakket pas een dag later dan gepland, bezorgd werd, Janner, maar geen ramp.
Printer uitgepakt, installeren (een makkie) en een eerste foto-proefdruk gemaakt. Het resultaat was verbluffend! Inmiddels heb ik al een flink aantal foto's en tekstbestanden uit mijn nieuwe printer getoverd en de resultaten zijn allemaal boven verwachting: haarscherp, prachtige kleuren en ook nog eens lekker snel geproduceerd. Foto's op fotolab-kwaliteit? Zo wordt er mee geadverteerd op de site. Maar de wereklijkheid is echt zo!
Ik ben dan ook zeer tevreden. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

tavgnido 29-11-2011

Algemene score

9,2
CameraNu is mijn shop. Alles wat ik nodig heb voor fotografie koop ik daar. Je hebt bijna direct een vakkundig antwoord op je vragen, is zeer goed in de prijs en op de levertijden kun je rekenen.Ook bestel ik daar voor familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gu1 29-11-2011

Algemene score

6,8
Sommige producten zijn wat lastiger te vinden op de website dit heeft meer te maken met het enorme product aanbod dan dat het te maken heeft dat het niet goed in elkaar zit. de navigatie zou iets intuïtiever kunnen op basis van keyword bijvoorbeeld.

De bestelling was goed en zo gedaan alleen de levering van PostNL was slecht. Op tijd besteld en op tijd geleverd aan PostNL ze hebben alleen niet op dezelfde dag het pakket gesorteerd met als resultaat dat de levering een dag later kwam en dat kwam niet uit. als ik PostNL zou kunnen beoordelen dan is dat een dikke onvoldoende. CameraNU zou dan een voldoende gehaald hebben.

Telefonisch zijn ze goed bereikbaar evenals de website en zijn goed meedenkend.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dimo123 28-11-2011

Algemene score

8,2
Prima service en netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S.V. Groeneveld 28-11-2011

Algemene score

6,3
Website:
Geen sortering mogelijk, matige implementatie van filters/groepering.
Betaal-opties waren dubbelzinnig (één optie gratis, één kostte €6,75 - maar het verschil is geheel onduidelijk).

Levering:
Vóór 21:00 op een werkdag besteld, maar niet de volgende dag bezorgd; order wel netjes verstuurd maar waarschijnlijk bij PostNL iets misgegaan in de sortering... dit valt voor mij echter wel onder 'levering'.
Artikelen zelf waren keurig verpakt en in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hans en Ria 28-11-2011

Algemene score

9,2
Mooie camera voor een hele goeie prijs.
Bestelling en levering via de website heel gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

beijder 28-11-2011

Algemene score

9,0
Keurige website, overzichtelijk snel en duidelijk.
Bestelprocedure prima, duidelijk en soepel.
Snelle correcte levering, goed begeleid met Track & Trace.
Camera in perfecte staat ontvangen en gebruiksklaar.
Netto prijs was op moment van bestellen de laagste in Nederland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikdicule 28-11-2011

Algemene score

6,0
Aankoop ging fantastisch.
Het toestel dat ik had gekocht was top.
Tot het toestel kapot ging.
Ik heb nu uiteindelijk een ander toestel, maar hier gingen tientallen emailtjes overheen. Het probleem was voornamelijk dat Cameranu dacht dat een mededeling voldoende om mij een alternatieve camera toe te kunnen sturen. Uiteindelijk (na veel geduld) hebben we samen een goed compromis gevonden. Dit had in mijn ogen vele malen soepeler gekund!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Albertus C 28-11-2011

Algemene score

8,5
Heb inmiddels vaker apparatuur hier gekocht. Eerste (grote) aankoop afgehaald. Goede indruk, dus daarna ook gewoon via de webshop. Scherpe prijzen. Fijne, overzichtelijke website. Aan het onderdeel gerelateerde producten kan nog gewerkt worden (zijn vaak wel erg veel bijpassende producten).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Odjur 28-11-2011

Algemene score

10,0
Goed product voor een goede prijs en erg snel geleverd. Top webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koning1960 28-11-2011

Algemene score

9,7
De website is goed bereikbaar en overzichtelijk.
Levering de dag na het plaatsen van de bestelling.
Produkt werkt prima, voldoet aan mijn verwachtingen, geen slagschaduw meer en warme belichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneliesk1978 28-11-2011

Algemene score

9,5
Super service, medewerkers denken en zoeken met je mee. Nog nooit zo'n service gehad bij een internet aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas25 28-11-2011

Algemene score

9,8
Omdat ik per ongeluk een dubbele bestelling had geplaatst was tijdig contact noodzakelijk. Dit bleek uitermate goed mogelijk. Zeer zeer vriendelijke benadering en zeer vlotte service om alles weer in orde te maken. De camera werd zelf sneller geleverd dan wordt aangegeven. Ernorm goede evaringen met CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla van Oers 28-11-2011

Algemene score

9,5
De levering van de camera was snel en duidelijk, maar vooral wil ik een WARME douche geven aan de after sale. Wat een super service en vriendelijkheid. Mailtjes als reminder, links naar kant en klare webshop...echt TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ironlady 28-11-2011

Algemene score

9,0
Nadat ik de order geplaatst kreeg ik binnen de kortste keren een bevestiging via email.
Levering vond plaats rwee dagen later.
Ik ben over de hele linie tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Scholten 28-11-2011

Algemene score

8,7
Simpel om bij de juise producten tekomen. Ik vind het geweldig dat ik 's avonds om 8 uur iets bestel en de volgende dag al in huis heb. Aftersale ben ik nog niet nodig geweest en dat zou ik graag zo houden . De prijzen zijn beslist concurerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico van Zijp 28-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke web site en supersnelle en goede levering. Kortom.....zéér tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen57 28-11-2011

Algemene score

8,5
levering ging prima, jammer dat je ook voor cadeaubonnen verzendkosten moet betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

foxan 28-11-2011

Algemene score

9,2
Na de bestelling kreeg ik de volgende dag al het bericht dat het onderweg was! En inderdaad, prachtig ingepakt kreeg ik de videocamera netjes thuis geleverd. Precies met alles wat er stond op de site. En nog voor de goedkoopste prijs ook! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ameland1732 28-11-2011

Algemene score

9,5
De shop maakt waar wat men beweert in mijn beleving.
Rond 19.00 uur besteld vanaf Ameland en de volgende dag rond 13.00 uur al op het eiland bij mij thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smiekert 28-11-2011

Algemene score

10,0
Na het bestellen, kreeg ik de lens de volgende dag in huis. De lens was netjes ingepakt en ik werd in de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Groenhof 28-11-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering, veel in voorraad, goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CM1970 28-11-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle levering. 's Avonds om 21.30u besteld, de volgende ochtend werd de camera al geleverd! Alles netjes verpakt en heel aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hodini25 28-11-2011

Algemene score

7,5
Volgens uw website is besteld vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. In mijn geval heb ik echter twee dagen thuis gezeten en gewacht op de camera. Vooral deze snelle levering heeft mij doen besluiten deze camera bij u te bestellen. Helaas klopt deze door u gedane uitspraak echter niet.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

FotoKa 28-11-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, product snel gevonden, product
op voorraad, makkelijk, snel en veilig betalen en binnen 2 dagen
product in huis. Betrouwbaar en snelle levering! Ik zal deze website va
harte aanbevelen aan anderen en kom zelf zeker nog terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Uding 28-11-2011

Algemene score

10,0
Ook de nazorg heb ik na een probleempje als zeer prettig en klantvriendelijk ervaren.Snel werd dit opgelost. Netjes Cameranu!!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHermans 28-11-2011

Algemene score

8,5
De Website is goed en overzichtelijk, allen bij het zoeken en het vergelijken van producten is het iets minder. Jammer genoeg is het niet gelukt om de Bestelling de volgende Werkdag te leveren, maar deze kwam 1 dag later dan verwacht netjes aan. Voor de rest waren er geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ypke01 28-11-2011

Algemene score

10,0
Goede keus, goede prijs, goed product en goede levering.
Goede reden om bij Cameranu.nl te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filmfreak1939 28-11-2011

Algemene score

9,3
Levering was conform afspraak snel.
Verpakking was heel goed.
Product getest en werkt uitstekend. Product ziet er perfect uit en de handleiding zoals bij alle Japanse producten is goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. van Ieperen 28-11-2011

Algemene score

9,8
Duidelijke website met voldoende specifieke informatie van de producten.
Snelle bereikbaarheid.
Correcte behandeling bij bestellen, en levering volgens afspraak.
Goede aftersales na levering.
Ik ben dik te vrede, en zal cameranu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madagascar 28-11-2011

Algemene score

9,5
Website is duidelijk opgezet, de diverse categorieën spreken ook voor zich.
Over bestelling en levering niets dan lof, wij hadden 'haast' in verband met vakantie maar het product werd zoals beloofd de dag na bestelling keurig bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans hendrix 28-11-2011

Algemene score

9,2
Perfecte Service, zeer snelle verzending.

Aaanbevolen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnoniemZ 28-11-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering ! Website werkt af en toe traag/haperend. Verder alles prima en super scherp geprijsd!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

digese 28-11-2011

Algemene score

8,5
Ik heb tot volle tevrdenheid een lens laten repareren. Kreeg netjes een prijsopgave voor Eur. 291,-- Dit werd door mij bevestigd en de lens werd gerepareerd. Na enkele dagen ontving ik een ander bedrag dat in rekening werd gebracht n.l. Eur. 311,-.
Dit nadat de lens was gerepareerd. Dus keuze had ik niet meer om dit te wijzigen. Als men nu EERST het volledige bedrag had genoemd was het in mijn optiek beter geweest. Nu was het even slikken......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin Timmermans 28-11-2011

Algemene score

9,0
Prima bedrijf. Mijn vorige camera heb ik ook bij hen besteld, maar die is helaas gestolen. Nu opnieuw bij CameraNU.nl terecht gekomen: scherpe prijzen, overzichtelijke site, prima leveringscondities,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon-liefhebber 27-11-2011

Algemene score

9,0
Zeer snel opgestuurd, prima verpakking, nette factuur, goede informatie over verzending. Laagste prijs op dat moment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews