cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43280 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2390 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis van Norel 16-11-2011

Algemene score

8,3
Website van CameraNU.nl presenteert wat gepresenteerd moet worden. Verder wordt geleverd wat beloofd is, en binnen een korte tijd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja2567 16-11-2011

Algemene score

8,7
De bezorging van de printer verleip zeer snel. Ik heb hem om 16 uur besteld en had hem de volgende dag om 14 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J Poot 16-11-2011

Algemene score

9,0
Webshop ziet er goed uit. Bij vragen over extra info direct telefonisch contact en naar tevredenheid te woord gestaan. Zelf antwoord op de vragen direct beantwoord.
Verzending comform vermelding op website binnen 24 uur. After sales nu moeilijk te beoordelen daar er geen klacht is. Wel garantietermijn van 2 jaar gemeld bij de levering.
Gewoon goede ervaring en prijstechnisch zeer scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winger1973 16-11-2011

Algemene score

9,3
Levering goed verpakt en binnen de gestelde termijn afgeleverd, gedurende doorlooptijd van de order keurig per mail op de hoogte gehouden, betrouwbaar & snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Someren 16-11-2011

Algemene score

8,8
Keuze gemaakt op ded website, telefonisch aanvullende infiormatie gevraagd en gekregen, daarna besteld en de dag erop afgeleverd.
Gewoon perefect geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bartels 16-11-2011

Algemene score

9,0
Via de website van kieskeurig heb je een goede overall overzicht met de prijsbewuste websites van aanbieders oplopend naar minder prijsbewuste aanbieders. De website vermeld heel keurig de betrouwbaarjheid van de deelnemende aanbieders. Alles is goed overzichtelijk en zeer snel ingebruik. Idem voor de aanbieder cameranu.nl. Je wordt dirtekt goed doorgelinked naar het betreffende artikel dat je zoekt. Eenmaal op de site heb je binnen enkele seconden alles ingevuld om je bestelling te valideren. Deze ontvang je goed verpakt per post op je opgegeven adres waarbij de factuur per e-mail afgeleverd wordt. Zeer teverden over de service van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Farm 16-11-2011

Algemene score

9,5
Goede en snelle afhandeling van de bestelde producten.
Prima website,waar de spullen makkelijk zijn te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonbaas 16-11-2011

Algemene score

9,3
De bestelling verliep eenvoudig, ik heb betaald middels Ideal en zo goed als direct kreeg ik de melding dat de betaling ontvangen was en het product verzonden was. Dit heb ik nog nimmer meegemaakt (meestal gaat er wel een paar uur overheen).
Product werd de volgende dag thuisbezorgd in een doos met voldoende anti stoot middel.

Tevens was de prijs zeer interessant. Maarliefst 90 euro goedkoper dan in de winkel (Saturn).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferry Jakobs 16-11-2011

Algemene score

8,7
Ik was opzoek naar een specifieke camera, vond deze eenvoudig op een prima bereikbare website. Na de bestelling was de camera binnen 3 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse55 16-11-2011

Algemene score

9,8
Het is allemaal exact volgens afspraak verlopen en het apparaat doet het prima. Wat wil ik nog meer? Zowel in jullie winkel als in de webwinkel is het goed toeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Karsten 15-11-2011

Algemene score

8,0
Ik ben een fotostudio begonnen en heb bij Camera Nu alle benodigdheden aangeschaft. Van lenzen voor de camera, flitssets, achtergronden, computer etc. De uitleg en het advies vond ik goed en professioneel. Prijzen zijn scherp, levering goed. Alles prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinhardt 15-11-2011

Algemene score

7,0
Alles was goed geregeld. Alleen de informatie over verzending op de site kan duidelijker zijn. Er staat overal (ook als je al voor een verzendoptie gekozen hebt) dat het product de volgende dag in huis zal zijn. Dit komt ook tevoorschijn als je een optie hebt gekozen waarbij dit niet het geval is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roxanne200 15-11-2011

Algemene score

9,0
Onzettend snelle levering, lens goed verpakt in doos. Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig bestel en betaalproces. Honderd procent tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ziegfeld 15-11-2011

Algemene score

6,7
Prima service, maar ik had gebeld om te vragen of het aangetekend verstuurd zou worden, omdat ik de dag van levreing niet aanwezig was. Mij werdt verzekerd dat ik er persoonlijk voor moest tekenen en dat in het gevak ik niet thuis was, het pakket opnieuw zou worden aangeboden.

Vreemd als ik het 's avonds bij de overburen moest ophalen???

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

D Bartling 15-11-2011

Algemene score

9,0
Erg snelle levering, om 20:45 betaald, de volgende dag in huis. De laagste prijs die ik op internet kon vinden. De camera doet het goed, maar dat is meer te danken aan Canon natuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

necfan 15-11-2011

Algemene score

9,3
duidelijke site en informatie, order na 21.00 uur geplaatst en toch nog de volgende dag in huis en er staat toch echt voor 21.00 besteld de volgende dag in huis maar dus ook na 21.00 de volgende dag in huis super dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.S.J. Groenenboom 15-11-2011

Algemene score

7,5
Bestellen meer dan één van hetzelfde artikel is onduidelijk.
Sorteermogelijkheden artikelen b.v. op prijs zijn niet of zeer beperkt mogelijk.
Levering is razend snel! Chapeau!!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marike Jansen 15-11-2011

Algemene score

10,0
De duidelijkheid, de service, het nakomen van toezeggingen, het is allemaal dik in orde. Om 20.30 besteld en betaald en de volgende dag daadwerkelijk in huis. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkhout007 15-11-2011

Algemene score

8,8
Overzichtelijke site die je direct brengt waar je heen wil. Objectief tegen een wel zeer lage prijs gekocht bij CameraNu.nl. De laagste in Nederland. En zonder kosten verzonden. Binnen de getselde termijn van levering. Wat ze vermelden maken ze waar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jvs1975 15-11-2011

Algemene score

9,0
prima site,
snelle levering,
prima camera, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mohe 15-11-2011

Algemene score

9,0
goede ontvangst in de websshop, efficient nummertjes trek systeem en goede behandeling (vragen aan meer deskundige collega ipv met kluitje in het riet sturen wat ze NIET deden bij CameraNU.nl.

Herman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Lelystad 15-11-2011

Algemene score

8,8
Na telefonisch overleg een goed voorstel gehad van de klantenservice, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemCl 15-11-2011

Algemene score

9,7
Prima service.
Vooraf informatie opgevraagt welk product ik exact nodig had. Zéér snel reactie gekregen en na een aantal mails besloten het product bij hen te bestellen. Dit alles in de avonduren. Volgende dag werd het pakketje al bezorgt. Uitstekende service dus! 's Avonds bestellen, volgende dag toch al binnen. Dit heb ik tot nu toe alleen nog bij CameraNu mogen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dilsha 15-11-2011

Algemene score

7,3
Zoals gevraagd is het statief inderdaad in cadeaupapier verpakt en goed op de hoogte gehouden mbt de status van het pakket.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J.G. Nuijten 15-11-2011

Algemene score

9,0
Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur ontvangen, helemaal compleet en in uitstekende staat.
Over de camera kan ik nog niet in detail oordelen, daarvoor heb ik hem te kort. De eerste indrukken zijn echter prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty Bastiaansen 15-11-2011

Algemene score

9,0
bestellen gin erg gemakkelij, alleen jammer dat je bij de betaling niet meteen doorgelinked werd naar de mogelijkheid om met i deal te betalen. Dat zou nog gemakkelijker zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van dorp 15-11-2011

Algemene score

8,7
binnen 24 uur werd mijn camera geleverd( terwijl de belofte is ongeveer 3 dagen) en ook nog eens voor de laagste prijs van heel Nederland op dat moment.
Je wordt via mail keurig op de hoogte gehouden van de status.
prima verpakt
website niet helemaal foutloos ( mijn aankoop heeft 16 magapixel in werkelijkheid in en ook staat dit in de details van de website, terwijl de lijst 14 megapixel aangeeft.Ook kan deze website lijst ( opsomming met allerlei camera's in mijn beleving iets minder druk, door wat meer ruimte te creëren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joh.Veenstra 15-11-2011

Algemene score

8,8
Andere dag bestelling al in huis. Makkelijk bestellen en snel thuis en niet duur. Ideaal kga als ik spullen moet hebben hier zeker als eerst weer kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jake1234 15-11-2011

Algemene score

9,3
's Avonds nog net voor 21.00 uur besteld, de volgende dag al geleverd, keurig verpakt, goeie prijsstelling.
Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvdoever 15-11-2011

Algemene score

9,0
goedkoper dan elders en ongelooflijk snel in huis. perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henksp 15-11-2011

Algemene score

9,7
Goede website, scherpe prijzen en een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB32 15-11-2011

Algemene score

9,0
Perfecte web winkel, 100% betrouwbaar en super snelle levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin v. te l. 15-11-2011

Algemene score

8,3
Camera besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ReindeRover 15-11-2011

Algemene score

9,0
's avonds laat besteld, de volgende middag al in huis, in prima conditie. Scherpe prijs ook, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark-83 15-11-2011

Algemene score

8,3
Na bestelling kreeg ik de gekochte artikelen op tijd en netjes thuis bezorgd.
Goede duidelijke mails met korte duidelijk informatie. De keren dat ik contact heb gehad met Cameranu.nl waren ze duidelijk en snel met informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Drina 15-11-2011

Algemene score

7,7
Vlotte levering en voldoende informatie op de website. Ruime sortering. Positief is ook de verschillende betalingsmogeljkheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart Van Leuven 15-11-2011

Algemene score

9,3
Ik had een bestelling gedaan maar kreeg na enkele maanden problemen met de flits.
Ik stuurde hem terug naar CameraNu, moest wel enkele weken wachten maar ik kreeg regelmatig een mail om me op de hoogte te houden hoe het er mee stond.
Toen kreeg ik de mededeling dat er een nieuwe flits zou opgestuurd worden.
De volgende dag werd die geleverd. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jensema 15-11-2011

Algemene score

9,5
Snel, direkt; bestelling goed te volgen. Voorraad van producten, die bij anderen (nog) niet te verkrijgen zijn. Echt waar: vandaag besteld, morgen kun je ermee aan het werk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wppp 15-11-2011

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering en correcte afhandeling van facturen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Vos 15-11-2011

Algemene score

9,2
Vriendelijk en deskundig personeel.
Bij cameranu wordt zelden nee verkocht.
Bestelde artikelen worden keurig verpakt en nieuw in doos vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Lange 15-11-2011

Algemene score

10,0
De bestelling is binnen 2 werkdagen bij mij binnen, aangetekend en keurig verpakt.
Dit is zoals het hoort, geen verzendkosten & no nonsens.
Heb de website aanbevolen bij div. kennissen, ga zo door ;))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nvd Gaag 15-11-2011

Algemene score

8,7
Goede afhandeling van de bestelling, snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanEddie 14-11-2011

Algemene score

8,3
makkelijk te vinden en te bestellen spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PCC 14-11-2011

Algemene score

9,0
Diverse shops vergeleken.Kwam er eer goed uit.
Al eerdere bestellingen waren prima verlopen.
Levering goed te volgen en op tijd in huis.
Camera meteen aan het `werk` gezet.
Heerlijk toestel erbij voor een van de kinderen.
Keuze voor Canon ivm goede ervaring.
Veel mogelijkheden,heerlijk helder beeldscherm.
Ook deze keer een prima prijs, toch gaf dast niet de doorslag, dat was het totaalbeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnforever 14-11-2011

Algemene score

7,5
Bestelling en levering is vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tonnie123 14-11-2011

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden over cameraNu.nl
Duidelijke overzichtelijke website, alle informatie is helder. De vermelding van de adresgegevens op de siete komt betrouwbaar over.
De communicatie over de het ontvangst/afhandeling van de bestelling, het ontvangst van de betaling en het verzenden van het pakket verloopt super snel en correct.
Dit is het voorbeeld zoals een webwinkel hoort te werken, gewoon doen wat beloofd wordt.
Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AntonL 14-11-2011

Algemene score

7,7
De bestelling is vlot verlopen, alleen vind ik het griezelig dat de printerdoos niet verpakt was.
Aangezien er nogal veel "zoek" raakt bij tnt lijkt mij een reclame wat er in de doos zit niet wenselijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

tom weerts 14-11-2011

Algemene score

9,0
Cameranu serves is super, bestellen dag later in huis. Het product is netjes ingepakt verzonden. Ik heb goede ervaringen met de producten van Cameranu, nog nooit problemen gehad met hun producten.

Onduidelijkheden worden netjes telefonisch uitgelegd.

Eenvoudig te bestellen met een account,
De site is overzichtelijk en specificatie van het producten uitgebreid en duidelijk beschreven.



Kortweg, Super serves, Snelle levertijd, Eenvoudig bestellen en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marike Vergeer 14-11-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering. Na 21.00 besteld toch volgende avond al in huis. Prima verzorgd door post.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansAnnelies 14-11-2011

Algemene score

9,0
In vond op de website onmidellijk wat ik zocht, een Canon PowerShot Sx230, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook het aangeboden accessoire pakket stond mij wel aan. Besteld en de volgdende dag, rond het middag uur, al in huis!. Keurig verpakt. Het kan niet beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews