cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mstr 25-11-2011

Algemene score

8,8
Nadat ik telefonisch contact heb gehad is het e.e.a. keurig en snel geregeld. m.a.w. een perfecte en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB1980 25-11-2011

Algemene score

9,0
Ik had vrijdag om 20:58 via de website besteld. Ik had verwacht dat de levering op maandag of dinsdag zou plaatsvinden, maar tot mijn verbazing stond de volgende dag al een postbode voor de deur met een pakketje.

Supersnelle levering en keurig verpakt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

McMullies 25-11-2011

Algemene score

10,0
Alle gegevens makkelijk te vinden en bij telefonisch contact wordt alles duidelijk uitgelegd. Levering is hellemaal correct, precies zoals vermeld op website en telefoon.Daarnaast een prima prijs.
Prima de luxe en voor mij een goede reden om dit iedereen te adviseren en verder hier nog meerdere producten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick19685 25-11-2011

Algemene score

9,2
Volledig, duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mile-stone 25-11-2011

Algemene score

10,0
een hele goede winkel waar je spullen kunt kopen en dan heb je het ook meteen in huis. super tevreden over de onlineshop CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van den Broek 25-11-2011

Algemene score

9,0
Prima te bereiken, voor ons niet echt dicht bij maar goed te doen.
Website is duidelijk
Bestelling ga ik liever ophalen, als ik advies nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Affaire765 25-11-2011

Algemene score

9,5
vrijdag besteld en zaterdag in huis, dus helemaal goed. Maandagochtend toch een paar vragen over de camera: maandagochtend!!!! Maar toch heel snel contact en een gemotiveerde medewerker aan de lijn die alles over de camera wel uiteen wilde zetten. En goed ook! Neem ook nog even de prijsstelling in ogenschouw en ja, waar kun je dan beter uitkomen dan bij CameraNu!! Wij hebben in elk geval een geweldig gevoel overgehouden aan deze firma en onze aankoop! Dus... tot gauw!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucas23 25-11-2011

Algemene score

9,2
Het bestellen via de web shop is erg makkelijk. De site is erg overzichtelijk en je kunt alles makkelijk zoeken en vinden.
Ik heb nu een bestelling aan huis gehad en 1 bestelling gehaald maar de mensen in de winkel zijn erg vriendelijk. De winkel is makkelijk bereikbaar en je kunt goed parkeren. Alles is overzichtelijk en je krijgt goed advies. De mensen controleren het artikel en laten het je zien. Ik vind het een super zaak en de moeite om een stukje voor te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Scholtens 25-11-2011

Algemene score

9,5
Een goeie site, mooi overzichtelijk.
Leuke aanbiedingen en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Voorma 25-11-2011

Algemene score

9,5
Altijd goede ervaring met Cameranu. Alles is tot in de puntjes verzorgd, klantenservice, website, ontvangen mailtjes over de status en afhandeling van de bestelling. Kortom, top.
En de Cactus set werkt prima, plug and flash!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Berg0018 25-11-2011

Algemene score

9,0
Goed product. Maar dat geldt voor alles waar Nikon op staat. Ik heb o.a. diverse camera's van Nikon in een paar jaar tijd angeschaft. Degelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

igsp 25-11-2011

Algemene score

8,3
Prima site en dienstverlening. Duidelijk overzicht om vergelijkingen te maken tussen producten en zoals beloofd de volgende dag het product in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

canon koper 24-11-2011

Algemene score

8,2
vakkundig, accuraat, service en goed product.
duidelijk en eerlijk geïnformeerd door verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joop leusink 24-11-2011

Algemene score

8,0
het product is vooral goed en degelijk verpakt, en met tnt post snel geleverd.

de website is goed bereikbaar en de lens was ook snel gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos480 24-11-2011

Algemene score

7,3
dit was de 2e keer dat ik een bestelling plaatste bij CameraNu.nl. En precies als de vorige keer is de verwerking weer perfekt. Snelle reacties op vragen en snelle levering. Duidelijk is ook wat er precies geleverd gaat worden. Duidelijke verwijzing op de siet naar; in de doos. Zo wordt je niet verrast door bijvoorbeeld een zgn., Europees model, waarbij zaken die er normaal gesproken standaard bijhoren, dan niet meegeleverd worden.
Warm aanbevolen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GvdB77 24-11-2011

Algemene score

9,3
Zeker snelle service en ondanks pas (laat) besteld, de volgende dag al in huis. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

god 24-11-2011

Algemene score

10,0
Hartelijk dank voor de snelle levering en vriendelijke, vlugge reacties op email ! Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm-Jan62 24-11-2011

Algemene score

9,0
snel geleverd, vragen worden vakkundig beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bos kamer 24-11-2011

Algemene score

8,0
Goede bediening, veel kennis van de producten, en een goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

syblam 24-11-2011

Algemene score

10,0
's avonds besteld, volgende dag in huis! Prima en snelle levering, ook telefonisch goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MS02 24-11-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website, makkelijk bestellen en de volgende dag in huis! Waren alle webwinkels maar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TerpenTijn 24-11-2011

Algemene score

8,7
De website is duidelijk, ik miste echter de mogelijkheid om produkten te selekteren en naast elkaar te vergelijken.
Heb via de website besteld en in de goed bereikbare winkel, waar de bestelling dus al klaarlag, de goederen afgehaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remark 24-11-2011

Algemene score

9,3
Camera.nu maakt waar wat zij zegt. Nu bestellen morgen leveren. Verpakking was ook perfect. Volgende keer koop ik weer daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaroldN 24-11-2011

Algemene score

9,7
Super snelel service. hierdoor doe ik zowel prive als zakelijk al een aantal jaren zaken met cameranu.nl

Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linkmiegel 24-11-2011

Algemene score

8,7
Snelle en correcte afhandeling en levering van het bestelde artikel. Overzichtelijk en adequaat beschreven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel mulder 24-11-2011

Algemene score

9,7
De flitser s'middags besteld in de webshop, betaald met IDEAL, waarna ik keurig een paar mailtjes kreeg waarin ik op de hoogte werd gehouden van de orderstatus. De laatste mail was al na een paar uur, daarin stond dat het pakket was verzonden.Factuur was bijgevoegd in .pdf.
De volgende dag werd het pakket door PostNL bezorgd, de flitser was verpakt in een stevige, neutrale doos.
kortom, ik ben zeer tevreden over deze webshop. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WMA09 24-11-2011

Algemene score

10,0
De website van CameraNu.nl is zeer duidelijk en gemakkelijk als je een bestelling plaatst.
De levering was een dag later, maar dat lag aan het postsorteercentrum, en niet aan CameraNu.nl, ze hebben het pakket gewoon een dag langer op het sorteercentrum laten liggen volgens track&trace.
De printer was zoals de website beloofde heel gemakkelijk te installeren, ondanks dat wij geen techneuten zijn!
Vooralsnog werkt alles prima, dus voor ons een prima koop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Spies 24-11-2011

Algemene score

9,0
Als eerste in de winkel geweest in Urk om mij te laten informeren. Ik ben heel goed geholpen en het juiste advies gekregen om de juiste producten te kopen. Later via de website besteld wat heel makkelijk ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Middendorp 24-11-2011

Algemene score

8,3
Ik heb 18 November een canvas print van 60x40 cm besteld, vandaag 24 November heb ik de print binnen gekregen en hij is werkelijk fantastisch! Haarscherp en precies de kleuren zoals ik ze bewerkt heb in Adobe Lightroom, ik was bang dat de kleuren (teveel) zouden afwijken maar daar is geen sprake van dus ik was blij verrast! Eerder heb ik de winkel bezocht en daar mijn oog laten vallen op de Nikon D90, ik had al wat rondgekeken op internet en ik was al zeer enthousiast over deze camera, het probleem was echter dat deze camera moeilijk te leveren was, bij CameraNu was het gelukkig geen probleem!

De website van CameraNu vindt ik erg overzichtelijk, echter heb ik wel wat kritische kantjes, zo verdwijnt de balk met "vindt uw product sneller" op het moment dat ik de specifieke keuze heb gemaakt binnen een merk. Deze optie mis ik omdat dit erg makkelijk is om je te beperken in bijvoorbeeld de prijs! Een kleine aanpassing maar voor mij is deze erg veel waard! Over het algemeen kun je dus stellen dat de site zeer goed is, een mooie 9 dus!

De bereikbaarheid van de winkel vindt ik goed, een mooi open terrein, voldoende (gratis) parkeergelegenheden en de locatie van de winkel is erg geschikt (i.v.m. meteen proberen van de gekochte producten!) Wat mij echter tegenvalt is de openingstijd op Zaterdag, ikzelf kom uit Eindhoven wat betekend dat ik nog al wat kilometers moet maken om bij de winkel terecht te komen, veel kilometers betekenen een lange reistijd. En aangezien ik graag "rondneus" vindt ik 15:00 vaak een beetje vroeg om weer te vertrekken, ik denk dat er genoeg mensen zijn die vele kilometers rijden om in Urk terecht te komen en dat zij graag wat meer tijd hebben, vooral op een Zaterdag!

De canvas print is in vier werkdagen geleverd wat dus binnen de verwachte levertijd valt, het is prettig om een idee te hebben van de levertijd, nog prettiger is als er in deze levertijd wordt voorzien!

Van after sales heb ik nog geen gebruik gemaakt, simpelweg omdat het nog niet nodig is geweest, echter kan ik hier wel een kleine verwachting over doen; de service ín de winkel was top dus daarmee verwacht ik dat ook de after sales top zullen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Chrisfoto 24-11-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs, perfecte snelle levering, duidelijke site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fotasch 24-11-2011

Algemene score

9,3
Geen bijzonderheden. Gewoon keurige afhandeling overeenkomstig de bestelling. Besteld en binnen 20 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan dirven 24-11-2011

Algemene score

8,5
na bestelling snel geleverd. is cadeau vor 5/12 dus gebruik nog niet bekend. leuk dat er af en toe aan klanten mening gevraagd wordt. succes verder en ik zal, denk ik, wel klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joan le Poole 24-11-2011

Algemene score

7,7
Deze statief is erg makkelijk in het gebruik en bovendien helemaal niet duur bij CameraNu.nl!
kortom, toppie!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John de Leeuw 24-11-2011

Algemene score

9,8
Camera binnen een dag ontvangen. Helaas was er een defect aan de camera. Door middel van een retour formulier via de website de andere dag een nieuwe camera ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekup 24-11-2011

Algemene score

10,0
Webshop is perfect te doorzoeken, prijzen zijn echt super scherp en de levering was super snel in huis! helemaal perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ccbaars 24-11-2011

Algemene score

9,5
website is goed overzichtelijk en makkelijk.
de dag na de bestelling werd het product al afgeleverd prima service en we zijn dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schad129 24-11-2011

Algemene score

8,0
Artikel (BENRO-statief) was niet in voorraad, maar na mijn bestelling in een paar dagen afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Melle van der Werff 24-11-2011

Algemene score

10,0
Zoals altijd goede service, vriendelijke mensen.
Al een aantal jaren vaste klant en dat blijft ook zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowi 24-11-2011

Algemene score

10,0
Deskundig, vriendelijk; prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans creugers 24-11-2011

Algemene score

9,0
zeer snel antwoord op vragen via mail. uitmuntend!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1071 24-11-2011

Algemene score

9,7
Een grote keuze en een snelle en betrouwbare levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. Reiling 24-11-2011

Algemene score

8,5
Zowel bij de aankoop als bij mijn volgende bezoek, toen ik nog wat technische vragen had over mijn aankoop, werd ik uiterst vakkundig en heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camerakoper 23-11-2011

Algemene score

7,5
Positief:
- Supersnelle levering (binnen 24uur)
- Berichtgeving omtrent kortingsactie van Tamron; netjes dat ze dit doorsturen.

Negatief:
- Zegel van de cameradoos was al gebroken; is iemand mij soms voor geweest? (geen zichtbare gebreken verder, dus ik geef het voordeel van de twijfel).

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ric19k 23-11-2011

Algemene score

9,8
Echt een geweldige winkel!
Via kieskeurig op de site gekomen van cameranu.nl aantal vragen gesteld. Binnen een aantal uur al antwoord op me vraag. Snelle service! En het bestelde product was binnen 24 uur thuis gestuurd. Echt geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boaz.. 23-11-2011

Algemene score

8,5
Alles verliep soepel, het product was op voorraad en werd bezorgd zoals van te voren werd aangegeven. Geen klachten! Prima webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno_vos 23-11-2011

Algemene score

8,3
Een bijzonder klantgerichte webshop, waarbij ook mijn specifieke verzoek om niet bij de buren af te geven werd bevestigd via een aparte e-mail. Verder ben ik dik tevreden over de kwaliteit van de camera en de aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ThePictureCreator-nl 23-11-2011

Algemene score

9,0
Na het niet kunnen vinden van het artikel bij CameraNu terecht gekomen en zij hadden het wel op voorraad. Gezien het aantal advertenties in de vak-media zonder twijffel het artikel besteld en binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chema 23-11-2011

Algemene score

9,8
Goede site geen gekke dingen erg snelle en verzekerde levering.Heb al vaker iets gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van der Hoek 23-11-2011

Algemene score

9,5
Uw site gevonden via een prijsvergelijker op tweakers.net, Uw site ziet er goed en overzichtelijk uit. De levering was heel snel, ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11FotoFeest 23-11-2011

Algemene score

8,5
Goeie, snelle levering. Bestel vaak bij camera nu. Betrouwbaar, snel en goeie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews