cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43582 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred16755 02-12-2011

Algemene score

9,2
Op de levering is niets aan te merken. Product volledig in overeenstemming met de infoop de website. Levering goed te volgen via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph van der Linden 02-12-2011

Algemene score

9,8
In eerste instantie ben ik naar de winkel in Urk gereden om een Canon 7d aan te schaffen. Nadat de verkoper er achter kwam dat ik het toestel vooral ga gebruiken om te filmen, raadde hij mij aan om ook eens te kijken naar de nieuwe Sony a77. Deze valt in dezelfde prijscategorie maar is uitgebreider wanneer het gaat om het opnemen van video. Daarnaast een goed advies gehad over de toebehoren.

Bij thuiskomst bleek dat de camera niet goed werkte, er was een probleem met de microfoon. Na enig gegoogle kwam ik er achter dat er meer mensen waren met dit zelfde probleem. Direct een e-mail gestuurd naar CameraNU.nl. Deze belde mij dezelfde ochtend nog terug met de melding dat de camera omgeruild zou worden. Binnen 40 uur na verzending had ik een nieuwe camera.

Hetgeen mij aanspreekt aan CameraNU is dat zij een fysieke winkel hebben en daar de prijzen hanteren van een webwinkel. Daarnaast werken er mensen met verstand van zaken.

Meer dan tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rami223 02-12-2011

Algemene score

10,0
The shipping was fast, the camera pictures is just wow. great camera for looking for compact camera with DSLR options

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV E 02-12-2011

Algemene score

8,0
Niet goedkoop maar wel goede ne snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

H. van Duinen 02-12-2011

Algemene score

8,2
Erg laat besteld, maar toch de volgende dag al geleverd. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kees8756 02-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke afspraken. vriendelijke email ter bevestiging waardoor je weet wat je kan verwachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annette1973 02-12-2011

Algemene score

8,5
Heel erg prettige web shop. Reeds meerdere aankopen bij jullie gedaan naar volle tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Harkink 02-12-2011

Algemene score

9,2
Prima service en zeer vlot geleverd voor een lage prijs en geen verzendkosten ondanks aangetekent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cz2607 02-12-2011

Algemene score

9,0
- website is duidelijk en gebruiksvriendelijk
- bezorging de volgende dag uitstekend
- bereikbaarheid via internet uitstekend, per telefoon geen ervaring
- after sales is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carolien1976 02-12-2011

Algemene score

9,0
makkelijke site, goede prijs, snelle service, idd voor 21.00 besteld, volgende dag bezorgd, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker40 02-12-2011

Algemene score

9,0
Website is goed en overzichtelijk. Je kan makkelijk de bijbehorende accessiores vinden bij het fototoestel. Ook de bestellingsprocedure is klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko2011 02-12-2011

Algemene score

10,0
Alleen voor flitser gold aktie "geen verzendkosten" maar dit werd ook voor het andere artikel in de bestelling toegepast zodat gehele bestelling zonder verzendkosten geleverd werd. Levering volgens afspraak snel en goed verpakt ontvangen. Uitstekende communicatie over orderstatus en verzending. Overzichtelijke website met cuncurerende prijzen. Aangeboden combinatie kortingen met passende accesoires zijn handig en interessant. Nog geen beroep op after sales hoeven doen. Ik heb vaker iets bij CameraNu besteld en ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WijnandvanHaarlem 02-12-2011

Algemene score

8,8
Gezien de overige reviews en beoordelingen voor CameraNU gekozen.
Levering snel en goed verpakt.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anny 02-12-2011

Algemene score

9,0
Exact volgens de gegevens op de site werd de lens keurig een dag later bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RikCan 02-12-2011

Algemene score

9,8
Garantietermijn was verlopen, onduidelijk wat defect was, communicatie verliep snel en duidelijk.
Verloop proces werd duidelijk steeds gecommuniceerd en binnen korte termijn had ik objectief weer thuis.
Kortom, prima service en grote klantvriendelijkheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael putman 02-12-2011

Algemene score

9,3
Mijn mp3 stopte er mee toen ik hem net had,maar de geweldige service dieCameraNU leverde was geweldig binnen een week had ik een nieuw apparaatje.
Wil ze nogmaals bedanken voor de goede service,en vind CameraNU.nl zeker een aanrader!!grtz michael.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OlyFlitser 01-12-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website. Producten met goede prijs-kwaliteit verhouding. Flitser bestelde ik om 19.00 uur 's avond en had hem de volgende morgen om 09.00 uur afgeleverd. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alice1964 01-12-2011

Algemene score

9,5
Prima behandeling, objectief was niet meer op voorraad, maar een week gewacht!!
Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijnp79 01-12-2011

Algemene score

9,5
Prima levering, 's middags besteld, 's morgens al geleverd voordat ik de track en trace code kon volgen. Verpakking ook prima in orde. Kortom erg tevreden, kan er niks anders van maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon P 01-12-2011

Algemene score

10,0
Alles prima. Alleen jammer dat een concurrent van jullie het aandurft om 5 jaar garantie te geven op dezelfde Panasonic GF2 met 14mm pancake i.p.v. de standaard 2 jaar die Cameranu.nl geeft. Aftersales wordt een 10 als Cameranu.nl hetzelfde kan doen.

Verder zijn jullie een prima webshop (heb al meer bij jullie besteld en diverse bekenden naar jullie gestuurd - maar dat terzijde).

Groet,

Ramon Pallares
Zaandijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renevandekaart 01-12-2011

Algemene score

8,7
Scherpe prijzen, mooie website, snelle levering en beantwoording van mijn emails... wat kun je nog meer verlangen?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John.864 01-12-2011

Algemene score

8,5
De site heeft een goede zoekfunctie op trefwoord, maar het filteren binnen een categorie laat weinig criteria toe. In een getoonde subgroep kan niet worden gesorteerd of worden geschakeld van bijv lijstweergave naar thumbnails e.d.
Verzending is als beloofd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

angelique van eijk 01-12-2011

Algemene score

10,0
Mijn man besteld vaak spullen bij jullie, ik heb een eigen account aangemaakt omdat hij een kadobon van de sint krijgt van jullie en hem daarmee wil verrassen.
Ik had de kadobon erg snel en ik weet dat jullie een goede service hebben. Dus dit was zeker niet de laatste keer dat we bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Hakkeling 01-12-2011

Algemene score

9,5
Mooie overzichtelijke en gemakkelijke website. Gemakkelijke bestelprocedure. Om 21.00 uur besteld en de dag erna al om 12.00 uur door TNT bezorgd. Prima informatie ook over de bestelling. Een aanrader wat mij betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nachtegaal3 01-12-2011

Algemene score

10,0
klantvriendelijk
vaker bestellingen gedaan ,service is erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smakers 01-12-2011

Algemene score

9,5
Snelle en accurate service, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.A.J. Kleene 01-12-2011

Algemene score

10,0
Mooie winkel met minstens zo'n mooie en overzichtelijke website, vriendelijke mensen en scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lya Lindeman 01-12-2011

Algemene score

9,7
Product in de avond besteld en de volgende middag al in huis, super!!!! Ook het product voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertusP 01-12-2011

Algemene score

9,3
Eigenlijk te laat besteld, toch de volgende ochtend (dus binnen 15 uur)bezorgd.
Prima verzorgd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jape1952 01-12-2011

Algemene score

8,0
Goede info na koop, snelle levering, scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jobohu 01-12-2011

Algemene score

9,2
Prettige winkel, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms wel even wachten als het erg druk is, maar dat is ook weer een goed teken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrianus johannes jozef 01-12-2011

Algemene score

10,0
donderdagavond besteld,
vrijdag gelijk bericht via de mail dat geld ontvangen was,en dat pakbon op pakket zou zitten
zaterdag werd hij bezorgd
kon hem via link naar track en trace volgen.
erg prettig dat er gelijk contact via mail gemaakt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lofrabeth 01-12-2011

Algemene score

8,3
wij zijn erg blij met onze nieuwe printer,we waren eerst overal aan het zoeken totdat we dachten he camera nu heb je ook nog,even google en we hadden het. we zijn erg tevreden over de snelheid en de afhandeling van onze bestelling echt super ,ja we zullen jullie echt aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

robert kramer 01-12-2011

Algemene score

7,3
De website is overzichtelijk. Er is een breed aanbod van artikelen. De levering kan vrijwel niet sneller.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Willy Wonka 01-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site met veel informatie en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanna 46 01-12-2011

Algemene score

8,5
Snel en correct. Had zelf nog n fout gemaakt, die werd meteen herstelt door camaraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rademaker P. 01-12-2011

Algemene score

9,0
Alles prima, ik heb een klacht gestuurd ivm de levering en de afbeelding deze suggereerd dat een opslagmedium bij de koop was inbegrepen.
Voelde me dus toch nog bekocht en misleidt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micle69 01-12-2011

Algemene score

9,8
Uiterst vriendelijke en correcte behandeling en heel strak de afspraken nakomen, daar hou ik van. Na verzending Tracking info ontvangen en keurig op afgesproken tijd geleverd!! CameraNU bedankt, ik kom terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Beug 01-12-2011

Algemene score

8,2
Goede verhouding prijs/kwaliteit.
De lens voelt bij het inzoomen een beetje stug aan maar niet hinderlijk.Na telefonisch contact met mijn vraag over bovenstaande opmerking werd ik uitstekend te woord gestaan en werd duidelijk (na uitproberen van overige dezelfde lenzen) dat dit bij deze lens hoorde.Inmiddels veel foto's gemaakt met goede technische en beeldresultaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter abc 01-12-2011

Algemene score

9,0
Al eerder de nodige zaken besteld via Cameranu, waarvan alle keren vlekkeloos verlopen van bestelling tot levering. Ook deze keer weer het geval. Bellen naar Cameranu is ook buitengewoon plezierig, mensen weten waar ze het over hebben. Meeste zaken hebben ze in hun mooie professionele winkel op voorraad en worden zeer snel geleverd. Verpakking ook heel duigdelijk, dus een en al tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce79 01-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, degelijke verpakking en een zeer duidelijke website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHaarlem 01-12-2011

Algemene score

8,7
op laatste moment nog een lens besteld, die prima op tijd bezorgd werd. Mijn dochter was erg happy

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pieter14679258 01-12-2011

Algemene score

9,2
Zowel telefonisch als in de winkel word je geholpen door mensen met kennis van zaken.
Ze nemen de tijd voor je ook om dingen uit te leggen.
Benadering is vriendelijk. Levering is super snel keurig verpakt. Ik heb zeker geen geen klacht.
Ben een tevreden klant en heb er inmiddels al drie camerea's en diverse toebehoren gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanm 01-12-2011

Algemene score

8,7
De bestelling was binnen de afgesproken tijd in huis en keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edwin hoppentocht 01-12-2011

Algemene score

9,2
erg snel en goede servies goede kenis van zaken van de mensen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olorin 30-11-2011

Algemene score

9,7
Snelle levering (helaas zat ik bij de 6% die niet binnen een dag hun produkt binnen hebben, maar dat lag niet aan CamaraNU.nl). Ook de bereikbaarheid van de winkel is prima: door een storing bij het internetbankieren had ik drie bestellingen staan, waarvan één betaald. Na een mail aan de klantenservice was dit zo opgelost: de twee loze bestellingen werden verwijderd en de betaalde bestelling was al verder in behandeling genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hors 30-11-2011

Algemene score

9,7
zeer snelle en correcte levering, goede berichtgeving m.b.t. betaling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Leek 30-11-2011

Algemene score

9,3
printer gekocht via de webshop
Volgende dag al in huis perfect grote klasse
en 38 euro goedkoper dan de media markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

88shopper88 30-11-2011

Algemene score

8,0
ook naar aanleiding van vorige aankopen waar de garantie goed verzorgd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Tode 30-11-2011

Algemene score

9,2
Ondanks de "lange" reparatieduur (naar reparatiecentra gestuurd) keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Zelfs na opsturen naar een "oud" niet meer actueel verzendadres geen probleem, maar een net mailtje waar de camera dan naar toe moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews