cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jip 4 07-12-2011

Algemene score

9,3
Snel juiste product gevonden met de SP'ers.
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 99999 07-12-2011

Algemene score

10,0
Ik had hem 's middags besteld en de volgende dag in huis.TOP toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REP 07-12-2011

Algemene score

9,5
Had hier mijn vorige camera ook gekocht en merkte toen al dat het qua service en afhandeling dik in orde was.
Vandaar dat ik weer terug gekomen ben voor de aanschaf van mijn nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario794 07-12-2011

Algemene score

9,0
Bestelling prompt volgende dag geleverd. Communicatie rondom betaling & levering netjes verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marietje de Winter 07-12-2011

Algemene score

9,0
De camera is direct verzonden en goed aangekomen. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F.Heintzbergen 07-12-2011

Algemene score

9,8
Ik had op internet al het een en ander uitgezocht .
Maar in de winkel werd mij eerst gevraagd wat ik er mee wilde gaan doen . Na goede uitleg van de verkoper
heb ik toch een betere kwaliteit gekocht als dat ik van plan was .Toen ik thuis kwam heb ik alles uit geprobeerd en ben zeer te vreden met het resultaat
van mijn aankopen in Urk .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tidde F. 07-12-2011

Algemene score

8,8
Ik ben zeer tevreden over de webshop van cameranu.nl, alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden. het bestellen van het product werkt prima en overzichtelijk en de levering van het product is perfect! super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan20121 07-12-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Gunstige prijzen ook t.o.v. andere
soortgelijke webwinkels. Na bestelling snel via PostNL geleverd.
Als meerdere bestellingen gedaan en tot op heden geen problemen
ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Zonderland 07-12-2011

Algemene score

9,0
Inmiddels is de foutieve informatie op de site aangepast. Correcte afhandeling van mijn klacht.
Herman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kickmansch 07-12-2011

Algemene score

10,0
Mooie prijs, Helder bestelproces, Duidelijke emails en supersnelle levering, ruim binnen de 24 uur m'n lens in mijn handen, thanks!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IAN WATSON 07-12-2011

Algemene score

8,7
dit is de eerste keer dat ik iets via c\CameraNU.nl heb gekocht en ik kan en wil hat aanraden aan mijn kennissen. Maakelijk te bestellen, maakelijk betaaling en snel en betrouwbare levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PPMG 07-12-2011

Algemene score

10,0
Perfecte shop. Zeker aan te bevelen.
Al meerdere artikelen gekocht altijd prima volgens afspraak geleverd.
Laatste keer gebeld om cameratas om te ruilen, direct contact, dat is wel eens anders bij webshops, perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ire62 07-12-2011

Algemene score

8,5
ik heb het fotolijstje 's avonds besteld en de volgende ochtend alin huis. zeer snelle sevice en goed verpakt. ik heb het product nog niet helemaal uitgeprobeerd. maar ben zeer blij met deze snelle servive zeker omdat je vooraf moet betalen. het product was goedkoper als in de winkel ook al ben ik meer iemand die het liefst eerst iets ziet voordat ik het koop is dit mijn goed bevallen en wie weet koop ik hier mijn fototoestel ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Casteleyn 06-12-2011

Algemene score

10,0
Maandag middag besteld en dinsdagmiddag reeds geleverd !
Onvoorstelbare service !
Super lens en super service : ik ben een tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Houwers 06-12-2011

Algemene score

8,2
We hadden een probleem met onze cameradie laden niet meer op. Daar kwamen we achter op de laatste dag van de garantie. hij wordt nu onder een coulantse regeling gemaakt.
Ook na tel. overleg werd ik binnen 10min. terug gebeld.
Zeer goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baken 06-12-2011

Algemene score

10,0
Zelfs in de drukke periode enkele dagen voor 5 december waren alle verschillende modellen camera's op voorraad en was de levering binnen een dag.

Alle informatie omtrent de levering was duidelijk. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie1505 06-12-2011

Algemene score

9,3
Goede duidelijke website. De volgende dag mijn bestelling al in huis. Perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario-gekeurd 06-12-2011

Algemene score

9,0
Even een beetje verwarring doordat ik per abuis koos voor de mogelijkheid vooruit betalen en niet rechtstreeks via Ideal. Mijn bestelling was hierdoor dus niet de volgende dag maar 2 dagen later in huis. (voor mij nog snel genoeg) Heb hierna de helpdesk gebeld en daar werd ik persoonlijk en direct te woord gestaan, iets wat tegenwoordig heel prettig is i.p.v. een 0900 nummer en een eindeloos keuzemenu te doorlopen. Dank daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rossi1970 06-12-2011

Algemene score

9,7
Op 29-11-2011 besteld op 30-11-2011 al binnen.
Goede en (zeer) snelle levering.
Ik heb hier al eens eerder wat besteld, ook toen werd er de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Sol 06-12-2011

Algemene score

8,3
lens is gewoon de lens, de kwaliteit van de levering is top: goede info over de aflevering, direct email met bevestiging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Twan Gevers 06-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb nu al meerdere producten hier besteld en met volle tevredenheid.
Snelle levering en goedkoop voor topproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edsim1 06-12-2011

Algemene score

8,5
Goede duidelijk info op de website en prijs en levertijd o.k.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ivovan 06-12-2011

Algemene score

7,0
prijs ok.
het duurde iets langer dan verwacht.
ik verkeerde in de veronderstelling dat er een
bewaarkoker voor de lens bij zou zitten.
dat viel dus tegen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

H van den Bor 06-12-2011

Algemene score

9,0
Buitengewoon goed en snel. Corecte afhandelink en vriendelijk personeel.

In 1 woord, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel103 06-12-2011

Algemene score

8,8
Bestelling zeer snel in huis. Lens werk prima.
In eerste instantie de verkeerde besteld, zonder problemen kon deze retour, netjes snel afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RaymondMarike 06-12-2011

Algemene score

9,2
heb niet zo heel veel verstand van objectieven, dus heb eerst een mail gestuurd om te vragen of ik het goede objectief had geselecteerd. Ik kreeg snel een antwoord en heb toen het objectief besteld in de webshop. had de lens de volgende dag al in huis.

Super bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meldering 06-12-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering,keurig bezorgd (zonder beschadigingen ed) Goed op de hoodte gehouden over bestelling via de mail.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick Cromberge 06-12-2011

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste bestelling bij CameraNu.nl Maar zal zeker niet de lastste zijn. Waren alle web winkels maar zo. Ik kon snel vinden wat ik zocht en het werd binnen de beloofde tijdsbestek afgeleverd. Dat geeft wel een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Brabander 06-12-2011

Algemene score

9,0
Ben al langer klant bij CameraNu en ben zeer tevreden over deze zaak. Ik heb nimmer ook maar enig probleem ervaren met een levering en ben altijd goed en met kennis van zaken geholpen. Ben kort geleden 2x vanuit Zoetermeer naar de winkel in Urk gereden, iets wat ik nooit zou hebben gedaan als ik andere ervaringen zou hebben gehad met CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visieonair 06-12-2011

Algemene score

9,0
Al meerdere keren heb ik een camera of accessoires gekocht via cameranu.nl. Iedere keer weer is een vlekkeloze service, bereikbaarheid en snelheid de reden dat ik koop via cameranu.nl. Vele andere webshops kunnen een voorbeeld nemen aan cameranu.nl.
Ik kan iedereen cameranu.nl van harte aanbevelen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andor010 06-12-2011

Algemene score

8,5
Snelle en nette levering.
Zou graag een keus zien tussen verschillende verzendopties. Nu standaard aangetekend. Pakketje kon in dit geval ook met de gewone post. Scheelt al snel weer een paar euro.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Titus Nachbauer 06-12-2011

Algemene score

8,8
Levering gebeurde snel en volgens afspraak. Printer was netjes verpakt en werkte prima. Toen er een vraag was over de software werd deze vraag door de support van CameraNu direct vriendelijk opgepakt. Hoewel ik uiteindelijk de supportdesk van Epson moest bellen werd het probleem in ieder geval snel en goed opgelost en daarom krijgen zij voor after sales een 10.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cirrus777 06-12-2011

Algemene score

9,7
Dit is mijn tweede camera die ik koop bij cameranu en ik heb alleen maar positieve ervaringen. Toen ik via ideal wilde betalen werkte de server van ING niet die hadden problemen. Cameranu regelde onmiddellijk via een mail met link een nieuwe betalingsmogelijkheid wederom via Ideal. Hierdoor kon de betaling toen de server het weer deed snel plaats vinden en had ik de camera toch nog de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris001 06-12-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke overzichtelijke website en een snelle levering. Om 20.30 besteld en de volgende dag al om 10.00 in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1DR 06-12-2011

Algemene score

9,0
Uistekende site voor als je weet wat je nodig hebt.Het ondersteunen van een keuze door algemene tips & tricks ontbreekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Emans 06-12-2011

Algemene score

9,0
Het aangekochte product was niet goed maar de garantie was goed en het probleem was snel en goed opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten F. de Vries 06-12-2011

Algemene score

9,3
Prima geholpen door de winkel bij het aanbieden van de reparatie van een canon lens. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Afhandeling ook zeer correct verlopen. Hulde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2106 06-12-2011

Algemene score

10,0
Gewoon alles keurig en op tijd afgeleverd.
Website is helder en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j-w woef 06-12-2011

Algemene score

9,0
Bestellen ging simpel en makkelijk evenals het betalen.
Binnen twee dagen had ik mijn, goed verpakte, bestelling al in huis. Top leverancier!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Viem Tummers 06-12-2011

Algemene score

8,0
ik vond de webshop gebruiksvriendelijk, dus vond mijn produkt snel, verder wees alles zich vanzelf en had ik het product redelijk snel in goed verpakt, onbeschadigd in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saart 06-12-2011

Algemene score

8,8
CameraNU.nl is een bedrijf waar je van op aan kan. Zoek je een product, heb je een vraag over een product, je krijgt altijd antwoordt. Het enige wat jammer is, dat diegene op de telefonische service afdeling zit wat meer onderricht moet worden mbt de producten. Als ik een simpele vraag stel moet ze 9 van de 10 keer om hulp vragen. Verder ben ik zeer tevreden over cameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Leeuwis 06-12-2011

Algemene score

8,8
De hele bestelling en levering is prima verlopen.
Werd van alles via mail perfect op de hoogte gehouden.
Kan niet anders dan zeer tevreden zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob55 06-12-2011

Algemene score

8,2
Vriendelijke hulp en keurige afhandeling. Zeer snelle levering en prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j van loon 06-12-2011

Algemene score

9,0
pagina is goed en duidelijk
bij de bestelling wordt het gehele trajekt doorlopen
als omschreven in de voorwaarden
afhandeling geheel volgens het boekje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV63 06-12-2011

Algemene score

9,0
de website is duidelijk eenvoudig en overzichtelijk, de bestellingen keurig netjes verwekt en via de mail op de hoogte gehouden van de orderstatus, daarbij is het product degelijk verpakt om transportschade te voorkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Zonderland 06-12-2011

Algemene score

7,0
De informatie omtrent mijn bestelde product was onvolledig, waardoor ik heet bestelde voorlopig niet kan gebruiken.
Het product dat ik bestelde blijkt alleen geschikt voor een FX camera en niet voor een DSLR camera. Dit stond niet op de site vermeld. Ik wacht echt nog steeds op een oplossing van CameraNu.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wtvnl 06-12-2011

Algemene score

9,0
Niet alleen functioneert de website zonder problemen, maar ook de contacten met de mensen achter de schermen zijn uitstekend. Tot nog toe heb ik van CameraNu.nl alleen maar antwoorden op mijn vragen gekregen die echt hout sneden. Daarom kon ik bijv. een objectief kopen wat ik heel graag wilde hebben :-) En af en toe werd een oneffenheidje, door m'n eigen onhandigheid veroorzaakt, in m'n bestellingen weggepoetst als ik daarover een mailtje had gestuurd.
Niets dan lof dus voor deze webshop en de mensen in de 'back-office'.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeertjeK 06-12-2011

Algemene score

9,3
Goede uitleg en veel voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westie35 06-12-2011

Algemene score

8,0
Ik ben zeertevredn over de zending het produkt was goed verpakt en in goede staat het werte prima ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PCMone1972 06-12-2011

Algemene score

8,7
De levering vond ik deze keer minder goed dan ik gewend ben. Het zou per post komen maar werd zonder mij op de hoogte te stellen omgezet naar koerier waardoor de levering naar een dag later plaatsvond. Door de dag later moest ook het leveringsadres veranderd worden er werd mij verteld dat dit aangepast werd, toen ik gebeld werd over het leveringstijdstip was dit niet bekend. De koerier kwam 7 kwartier later dan het afgesproken tijdstip en het pakketje was te groot en zwaar voor haar en zij had geen karretje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews