cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hellyfax 05-12-2011

Algemene score

8,0
Website en bestelling overzichtelijk en makkelijk. Duidelijk overzicht wat er in je winkelwagen zit. Ik kreeg mijn bestelling 2 dagen later binnen. Netjes en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Math Vestjens 05-12-2011

Algemene score

7,3
Ben uiterst tevreden over de gang van zaken bij CameraNU.nl alleen heb ik een minpuntje over de bezorging waarbij ik gelijk wil opmerken dat datgene wat CameraNU.nl beloofd ook voor 100% uitgevoerd is.
Het probleem ligt echter bij Postnl, zij zeggen dat in 97,6% binnen 24 uur door hun bezorgd wordt en dat was in mijn geval 48 uur.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

L van Slooten 05-12-2011

Algemene score

10,0
service is prima, vakkundig geholpen,fantastische zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentCameraNU 05-12-2011

Algemene score

8,7
De website kan bijna niet beter en overzichtelijker, plus zuperscherpe prijzen de camera die ik heb gekocht was de goedkoopste bij cameraNU.nl volgens de pricewatch op tweakers.net. Ik heb de webshop één keer moeten bellen, en kreeg meteen iemand aan de lijn, en werd goed geholpen. Alleen de levering was iets later als verwacht maar dat had meer te maken met problemen bij tntpost geloof ik. kortom een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia238 05-12-2011

Algemene score

6,7
Via Kampioen bij jullie uitgekomen. Kon het heel makkelijk en snel bestellen. Voor meer informatie en foto's heb ik wel verder gekeken voordat ik de keuze maakte.
Levering via PostNL vind ik wat traag. Ik had hem na 48 uur in huis. Bij een andere pakketdienst was dit 24 uur geweest. De camera zat goed verpakt en dat is weer een pluspunt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Matthijs Smilde 05-12-2011

Algemene score

8,5
Alles prima, het verpakkings materiaal voor het reflectiescherm had van mij wat beter gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman Caarls 05-12-2011

Algemene score

8,5
via de website was ANWB aanbieding niet te krijgen, wel telefonisch.
Enorm plus zelfs betaling gewoon internetbankieren nog die zelfde dag ontvangstbevestiging. en zending te volgen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Johanna 05-12-2011

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke website en een snelle levering, Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

iMarcus 05-12-2011

Algemene score

9,5
Besteld, daarna door Cameranu gebeld dat er 1 dag vertraging zou zijn door een fout van hun zijde. 1 dag... Er zijn bedrijven die je weken laten wachten, en Cameranu belt als er 1 dag vertraging is. Waar maak je dit soort goede service nog mee, super!

De camera bevalt prima, mooie foto's, ongelofelijk voor zo'n kleine sensor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolt 1962 05-12-2011

Algemene score

8,0
Wij zijn getipt om op de site van cameranu.nl te kijken voor de aankoop van een fototoestel.

De site was zeer duidelijk. Wij konden makkelijk de informatie vinden, die nodig was om een keuze te maken. Wij hebben een Canon EOS 1100 D en fototas gekocht op basis van de kwaliteit en de goede prijs.
De levering was binnen twee dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

internetontdekker 05-12-2011

Algemene score

8,0
Site is mooi maar, voor mij, niet op alle punten even duidelijk.
Toen mijn betaling niet lukte heb ik het opnieuw geprobeerd en toen bleek ik 2 camera`s besteld te hebben. (1 betaald en nog niet betaald) echter voor dat ik kon reageren kreeg ik al een berichtje dat de niet betaalde bestelling geannuleerd was. Super snel en duidelijk. 1 dag later dan dat ik had gedacht werd hij keurig verpakt geleverd. Ik zou zo weer zaken doen met deze aanbieder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rikk 05-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering,goed beschermd verpakt,alle nota's bijgeleverd,kort om niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Limburg-haelen 05-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website, bestelling netjes ingepakt en goed functionerend binnen de afgegeven levertijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Zimmeren 05-12-2011

Algemene score

9,5
De overzichtelijkheid van uw website Cameranu.nl, en daarbij de correcte en snelle levering c.q afhandeling van mijn bestelling, was aanleiding tot bovenstaande beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick666 05-12-2011

Algemene score

9,0
Heb bij deze webshop een grip gekocht voor mijn Sony Alpha camera.
Deze is dezelfde dag nog verstuurd en ik kreeg daarbij netjes een Track & Trace nummer van PostNL

Get arktikel wad verpakt in een iets grote doos verpakt die was opgevuld met luchtzakken.

Zeer terverden met verloop en ik zal er vaker wat bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van de Waerdt 05-12-2011

Algemene score

8,0
De batterij grip werd pas twee dagen later afgeleverd. Dat is het enigste wat ik vervelend vond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

sleat 05-12-2011

Algemene score

9,8
fijne webside snelle levering mooi tot voor bepaalde tijd besteld volgende dsg in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WGK 05-12-2011

Algemene score

10,0
2e keer bij CameraNU gekocht. Snelle levering en mailantwoord op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luusjeindelucht 05-12-2011

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Olympus Pen E PL 1 en heb lang op internet gezocht naar een webshop waar hij het goedkoopst werd verkocht. Uiteindelijk ben ik hier terecht gekomen. Ik had hiervoor nog nooit van de site gehoord.

Ik heb de camera besteld, dat ging heel makkelijk op de website. De informatie over de camera was duidelijk, ook de foto's zien er goed uit. Was vooral blij met de vergroot mogelijkheid.

De levering ging goed. Heb niet lang hoeven wachten en het was goed verpakt.

Zeer goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Koster 05-12-2011

Algemene score

9,3
Website is duidelijk, alles wat ik wilde weten (zoals levertijden) is goed te vinden. produktomschrijving is beknoopt maar is ruim voldoende. levertijd is zoals beloofd en produkten zijn goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJP Colle 05-12-2011

Algemene score

7,8
Levering liep wel iets uit !
Waarschijnlijk door de Sinterklaasdrukte.
Vier dagen gewacht na bestelling !
Niet erg hoor !

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ruud76 05-12-2011

Algemene score

10,0
Reeds eerder bij CameraNu gekocht en zal dat zeker weer doen - deze winkel laat zien hoe het hoort: hier heb ik al sinds jaar en dag het gevoel dat de klant centraal staat. Bij deze bestelling voor het eerst kennis gemaakt met de after-sales van CameraNu en ook die is uitmuntend. Ik had een DOA aangemeld (USB stick), maar was er niet gelijk aan toe gekomen deze op te sturen (antwoordnummer). Na enkele dagen kreeg ik een mail of ik de DOA al had verstuurd. Klasse!! Uiteindelijk kreeg ik twee dagen na verzenden van de defecte USB stick een vervangende bezorgd. Wat mij betreft verdient deze zaak een 11 - en ze zien mij zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koopster 05-12-2011

Algemene score

7,8
we hebben de camera 1 dag later dan verwacht ontvangen.
verder was alles prima.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joop Visserr 05-12-2011

Algemene score

8,3
Een camerawinkel met een grote voorraad en een uitstekend assortiment. Scherp geprijsd en adequate voorlichting en vriendelijke behandeling. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

twink 05-12-2011

Algemene score

9,5
Ik heb al vaker wat bij CameraNu gekocht en het loopt altijd zeer voorspoedig. De prijzen zijn gunstig! De website is helder. De levering gaat volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcvanderstaaij 05-12-2011

Algemene score

10,0
zoals gebruikelijk is het goed zaken doen met deze leverancier. Nooit een probleem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansD22 05-12-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtlijke website en een snelle levering. Dinsdag besteld en woensdag in huis.
After sales kan ik niet beoordelen omdat ik deze niet nodig heb gehad.
Ik ben erg tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 70 05-12-2011

Algemene score

8,0
Helder site, correcte afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Productbeschrijving is correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oskar23 05-12-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Snel bestellen en snelle levering.
Afhandeling defecte accessoire adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darklydreamingdexter 05-12-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, duidelijke communicatie (emails) en snelle levering (op voorraad, dus volgende dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHB2011 05-12-2011

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website. Vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gbeekie 05-12-2011

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering en status opdates van het bestelproces zijn prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

troela70 04-12-2011

Algemene score

9,3
Ik kon duidelijk de weg vinden naar mijn product en de levering is keurig en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audiovisual facilities 04-12-2011

Algemene score

9,5
Ouderwets aandacht voor de klant waar informatie verstrekken hoofdzaak heeft en daardoor vindt er een aankoop plaats, betrouwbaar voordelig en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zolika14 04-12-2011

Algemene score

10,0
Ging perfect, beste prijs en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga Hoff 04-12-2011

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is zeer betrouwbaar als leverancier. Ze hebben een ruim aanbod en het gekochte product is in mijn geval altijd voorradig. En dus heb je het product binnen een paar dagen thuis. Ik heb nu al een aantal keren via de webshop gekocht en ik ben nog nooit teleurgesteld.
Prima dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrin 04-12-2011

Algemene score

8,0
Duidelijk overzicht op de site. Competitieve prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arje 04-12-2011

Algemene score

9,0
Na wat zoeken viel de dsc-hx9v op als goed getest. Bij cameranu was de prijs goed, ook icm een tas en geheugen. Bestellen ging prima, en de site heeft een goed voorraad indicatie. Binnen twee dagen hadden we het toestel in huis. Toestel bevalt goed, heeft veel opties en een mooie lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellas Canon 04-12-2011

Algemene score

8,5
- Prima en zeer snelle behandeling door CameraNu.
- Product geheel in orde, compleet en goed verpakt gestuurd.
- Binnen anderhalve dag was de bestelling al ontvangen.
- Ook is het feit dat er niet (extra) portokosten in rekening werden gebracht zeer te waarderen.

Suggestie voor CameraNU.nl:
- meer flexibele combi-deals te geven, vooral door voor meer bestelde producten per bestelling korting te bieden (bijv. oplopende korting, bijv. 10%, 20%, enz korting per elk aanvullend product).
- Ook zou verwijzing naar Kieskeurig of andere beoordelingssites, met meer informatie over producten (incl. reviews) nuttig zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

elsstra 04-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede verpakking en uitgevoerd zoals beloofd werd op de site; prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hhh3 04-12-2011

Algemene score

8,3
Duidelijke site. Goede uitleg over de aan te kopen spullen. Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding een aanrader dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin van Leeuwen 04-12-2011

Algemene score

8,7
Ik bne bij CameraNu terecht gekomen omdat ze mijn vorige Sony toestel een keer onder garantie hadden hersteld. Dit was toen allemaal netjes verlopen, dus heb ik daar nu weer een camera besteld. Duidelijke info op de website en een snelle leveringg van de camera. Al-met-al tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ieda 04-12-2011

Algemene score

10,0
Onze bestelling bij CameraNU van een Nikon Coolpix S3100 met cameratas en SD-geheugenkaart werd binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over CameraNU, ook bij eerdere bestellingen. Duidelijke website, heldere leveringsvoorwaarden die ook volledig worden nagekomen, correcte terugkoppeling van de bestelling en de status van de aflevering, heldere factuur en garantievoorwaarden. Een voorbeeld van hoe een webleverancier moet zijn georganiseerd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario4friends 04-12-2011

Algemene score

8,5
duidelijke website met betrouwbare financiele afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leo van tuijl 04-12-2011

Algemene score

8,7
Site zeer overzichtelijk alles eenvoudig te bestellen en goed te volgen via post.nl
Al met al geen negatieve puntjes.Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.m.j.grooten 04-12-2011

Algemene score

10,0
de bestelling werd heel vlot afgehandeld.
het product lag - ondanks de drukke sinterklaastijd - de volgende dag al in de bus! prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline meijs 04-12-2011

Algemene score

10,0
Super goede site, goede informatie, makkelijk om producten te bestellen en een snelle levering!!! echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judy135 04-12-2011

Algemene score

8,0
Snelle levering en toegankelijke website.
Heb helaas de filters nog niet uitgeprobeerd vanwege het belabberde weer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jet1966 04-12-2011

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van de bestelling, in goede staat ontvangen, goed verzorgd. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Josr70 04-12-2011

Algemene score

10,0
In het verleden al vaker spullen gekocht bij CameraNu. Werkelijk alles op fotografie gebied is hier verkrijgbaar. En vrijwel alles hebben ze ook nog op voorraad. De uitgebreide info per item en de concurerrende prijzen maakt het een aangename winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews