cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LaCie Wireless Space 15-12-2011

Algemene score

10,0
Aankoop makkelijk te vinden op de website.
Makkelijke betaling.
Zeer snelle informatie over de gang van zaken via verschillende emails en levering al de volgende dag.
Pakket zat in een zeer degelijke verpakking.
En ook nog belangstelling na levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamMPV 15-12-2011

Algemene score

9,0
De website is zeer overzichtelijk met veel informatie.

De winkel is makkelijk en snel vanaf de snelweg te bereiken, goede parkeergelegenheid en in de winkel staat deskundig personeel die op een vriendelijke manier je helpt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johthepa 15-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle, correcte levering. Prima afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario1942 15-12-2011

Algemene score

9,0
Camera makkelijk te vinden op de site.
De camera werd de dag nadat ik hem besteld had geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Velders 15-12-2011

Algemene score

9,0
Niets op aan te merken. Mail ontvangen dat de tas binnen was, bestellen, betalen en de volgende dag de postbode op de stoep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Harry 15-12-2011

Algemene score

9,5
Via een aanbieding in de Kampioen van de ANWB ben ik in contact gekomen met CameraNu.nl.
Een kleine en handige digitale camera met meer dan voldoende mogelijkheden, echt een aanrader.
De service en de behulpzaamheid is voortreffelijk.
Wat mij betreft kunt U met een gerust hart zaken doen met cameraNu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus2901 15-12-2011

Algemene score

9,0
Ik had de site al eens bekeken, maar kwam er zelf niet helemaal uit. Een ritje naar Urk gedaan en advies gevraagd van een medewerker. Wilde graag een camera waarmee ik zelf de instellingen kon bepalen, maar waar ik ook op de automatische piloot van de camera zelf kon vertrouwen. En het moest passen in de tas.
De medewerker kwam met deze camera en in ontdek nog steeds nieuwe mogelijkheden. Ik ben tevreden en kom een volgende keer zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eve01 15-12-2011

Algemene score

8,5
zeer goede afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sdijks 15-12-2011

Algemene score

8,5
Ik had om half 10 in de avond mijn fototoestel besteld en de volgende dag werd deze netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla Kik 15-12-2011

Algemene score

9,0
Al een paar keer bij Cameranu gekocht. Echt een fijne shop. Duidelijke site. Doen wat ze beloven. Snelle levering. Ook de service is prima. Goed bereikbaar, via mail en telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenT78 15-12-2011

Algemene score

10,0
Mijn derde bestelling bij deze webshop en net als de vorige twee bestellingen perfect afgeleverd. Alles conform afspraak en je wordt perfect op de hoogte gehouden van de het proces.
Alleen maar lof voor CameraNu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rien kors 14-12-2011

Algemene score

9,5
Prima service en een prettige onderhoud met medewerkers bij camera.nu in Urk.
Begin deze maand Canon 200mm lens gekocht.
Anderhalf jaar geleden Canon 7d gekocht,
deze ook in rep.gehad met een correcte afhandeling.
Hier kom ik zeker nog wel eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk277 14-12-2011

Algemene score

10,0
Via Internet terecht gekomen bij Cameranu.nl, heel gemakkelijke site om door te bladeren of artikelen te zoeken. Artikel is gemakkelijk te bestellen en te betalen en de levering een dag later was subliem. In het kort...... ik zou het zo weer doen en zal het in de toekomst zeker weer via Cameranu.nl doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc1970 14-12-2011

Algemene score

8,2
Goede service en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nijoa 14-12-2011

Algemene score

9,0
Ik kon 's avonds mijn bestelling makkelijk doen via internet en de volgende dag had ik mijn camera al in huis. En dan ook nog voor de laagste prijs.. wat wil een mens nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Coomans 14-12-2011

Algemene score

9,0
Prettige site
Snelle levering

Kortom voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Gorkum 14-12-2011

Algemene score

9,0
Ongelooflijk. De reclame blijkt waar te zijn. Voor 22.00 besteld: volgende dag netjes bezorgd, voorzien van bonnen voor eventueel retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Ras 14-12-2011

Algemene score

10,0
website is helder en duidelijk, bereikbaarheid/afstand?
Welke afstand, vóór 22:30 besteld tot nu toe de volgende dag rond 10:00 uur thuisbezorgd. Ik had een fout gemaakt bij het bestellen, via de telefoon alles in een paar minuten vriendelijk en correct hersteld. Dit neigt niet naar perfectie, dit is perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Dillen 14-12-2011

Algemene score

9,7
Het ging echt super om zo een camera te bestellen. De volgende dag al in huis! En met een extra pakket nog goedkoper dan bij de MAKRO!!Wij zijn HEEL tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaDumais 14-12-2011

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed verpakt, en natuurlijk een top product...Ben zeker van plan om er vaker te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenH31 14-12-2011

Algemene score

8,5
De camera heb ik aangekocht via de website van Camernu.nl. Na een aantal dagen online zoeken naar een geschikte camera heb ik contact opgenomen met Cameranu.nl. Ik kreeg Bea aan de lijn en stelde mijn vragen aan haar. Ik werd uitstekend geholpen met een zeer goed advies!

Uiteraard ben ik het product gaan opzoeken op internet en cameranu.nl bleek ook nog eens een van de voordeligste te zijn. Al twee pluspunten dus.. Gelijk die avond besteld voor 22.30 uur en de volgende dag om 14.00 uur kreeg ik het toestel binnen! Nog een pluspunt dus.. 1+1=3 bij cameranu.nl ..

De reden dat ik zeer positief ben over cameranu is dat ik veel via internet aanschaft, maar dat ik bijna niet heb meegemaakt dat een webshop op 3 punten goed scoort.

Qua aftersales heb ik een 7 gegeven. Dit komt doordat ik hier niet mee te maken heb gehad.

De canon 600d bevalt zeer goed. Duidelijke onscreen uitleg wat alles inhoud, wat voor een beginner als ik alles vergemakkelijkt.

Topproduct+topservice= waar men naar op zoek is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ReneP17 14-12-2011

Algemene score

8,7
Woensdagmiddag besteld, donderdag afgeleverd. Jammer alleen dat ik niet thuis was. Ik had gevraagd om het vrijdag af te leveren. Ik kreeg een keurig excuus-mailtje dat het te laat was opgemerkt.
Toch netjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miekepiek 14-12-2011

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over de levering (duidelijk,via de email) en website van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turtle49 14-12-2011

Algemene score

9,0
Wat er verteld wordt op de site, dat is wat er ook werkelijk gebeurd.
Prima service en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zappie35 14-12-2011

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website levering keurig op tijd en uit ervaring een geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bushviking 14-12-2011

Algemene score

8,7
Super snelle levering, alles correct en in orde, top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RRJfoto 14-12-2011

Algemene score

10,0
Professionele bediening en adequate advisering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calandra 14-12-2011

Algemene score

8,0
Website intuïtief opgezet. heel eenvoudig tot een bepaald product te komen, zoekveld werkt ook goed.
Het betaalproces werkt vlekkeloos.
De afhandeling (info via mail etc.) is helder en correct.
ALs laatste: een link naar de website van de bezorgdienst.
bottom line: tot in de puntjes verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Frans van Gink 14-12-2011

Algemene score

9,5
Ik heb mijn bestelling 's avonds na 21 uur gedaan,
en 's morgens om 9 uur werd hij al afgeleverd.
heel goed!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoFietsMargreet 14-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roely 14-12-2011

Algemene score

9,0
Voor mijn spiegelreflex heb ik een 32 Gb-kaartje gekocht. Prijstechnisch gezien was het een schitterende aankoop, omdat de grote concurrent maar liefst 176% van de prijs van Camera.nu vraagt!
Samen met een microkaartje voor mijn telefoon keurig in een dikke envelop door de brievenbus gegooid. Hoefde daar dus niet voor thuis te blijven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mars8 14-12-2011

Algemene score

8,3
Goed advies en service. Enige dat jammer is zijn de extra kosten als er per creditcard betaald wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mo L 14-12-2011

Algemene score

10,0
geweldige service; bestellen en een dag later in huis. De website is erg overzichtelijk, klantvriendelijk. Ook direct een reactie voor een eventuele verzekering. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffmann 14-12-2011

Algemene score

8,3
Website is zeer overzichtelijk, en de levertijd was zeer snel. (om 17:00 uur besteld, de andere dag om 12:00 uur geleverd)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RSoomer 14-12-2011

Algemene score

8,2
De gezochte lens snel gevonden.
Binnen de afgesproken levertermijn afgeleverd in goede staat.
Goede uitleg op de site over aansluitmogelijkheden e.d.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van der Leek 14-12-2011

Algemene score

9,8
Vlotte levering en correcte behandeling aanvraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Haket 14-12-2011

Algemene score

8,0
Info bij keuze was uitstekend, er stonden 15 klanten in de winkel maar je wordt geholpen of je de enige klant bent. Uitleg aangaande het product is uitgesproken goed.
Ik ben een zeer te vrede klant zowel ten aanzien van mijn aankoop als ten aanzien van de manier waarop ik ben geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fleur Sophie 14-12-2011

Algemene score

9,0
Hoi Camernu,

Een paar dagen geleden heb ik bij jullie een bestelling gedaan.
Dit ging heel gemakkelijk door de overzichtelijke site.
De bestelling werd heel snel geleverd en zag er goed uit. Jullie hebben
er zeker een tevreden klant bij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanshine61 14-12-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website; CameraNu.nl doet wat ze zeggen; 'wat u vandaag voor 18.00u besteld wordt de volgende dag geleverd (mits op voorraad natuurlijk). Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneguiaux 14-12-2011

Algemene score

8,2
Het bestellen via de website liep vlotjes. De bestelling was binne 2 werkdagen binnen. Netjes verpakt. Alleen de coupon met actiecode ontbrak. Deze verwacht ik vandaag alsnog over de post.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pietro Usai 14-12-2011

Algemene score

9,0
Makkelijke website, alles goed te vinden, simpel systeem om te bestellen, alles wat een online winkel moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Birgelen 14-12-2011

Algemene score

8,3
Supersnelle levering, binnen 1 dag de camera in huis. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron6311 14-12-2011

Algemene score

9,0
Goede ervaringen, alleen maar lof.
Snelle service en goed afgeleverd!
Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave... 14-12-2011

Algemene score

9,0
Great service, will definately use you again.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K. Lieben 14-12-2011

Algemene score

8,3
Website is functioneel, maar mooi is anders....
Afhandeling bestelling is goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Pengel 13-12-2011

Algemene score

8,7
het bestellings- en betalingsprocedere was makelijk en overzichtelijk; de levering was in der daad binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lokkie_wezep 13-12-2011

Algemene score

9,2
Super snelle levering.
Volgende dag in huis.
Bij vragen binnen 2uur beantwoord.
Had de verkeerde camera besteld.
deze retour gedaanen binnen 2 dagen geld terug gestort.
De tweede camera was wel de juiste.
En ook weer de volgende dag in huis.

Dus van mij een dikke pluim.

Groet Robert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19 13-12-2011

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over de scanner.
Voor deze prijs,zeer goed product
alles ging zeer snel,en netjes verzorgd thuisgekregen.
Werkt uitstekend ,en is gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

igdyer 13-12-2011

Algemene score

9,5
S'avonds iets voor 22:00 besteld volgende dag 14:00 in huis. Dat noem ik snel. En ze waren ook nog eens het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dk11 13-12-2011

Algemene score

8,0
duidelijke en heldere website
grote keus
correcte levernig
after sales moet nog blijken, waarschijnlijk gaat camera retour (dochter wil waarschijnlijk toch iets anders)
maar: so far, so good !

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews