cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2854 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karen 01-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de site van cameraNU.nl is heel overzichtelijk met een uitgebreid gamma aan producten aan eerlijke prijzen. de service die zij aanbieden is fantastisch; bij vragen heb je effectief binnen de 24:00u een duidelijk antwoord en is men heel bereidwillig. ik heb al een aantal zaken online besteld die correct geleverd werden op de vooropgestelde datum. CameraNU.nl is mijn uitverkoren site , ik kan geen enkele reden aanhalen waarom ik nog op een andere site zou gaan zoeken, enkel spijtig dat er in België geen fysieke winkel is! ik raad iedereen deze zaak/site aan!!!! een héél tevreden klant :)

Reageer

Myla Labee 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de fujifilm x-t30 + 15-45mm camera besteld op vrijdag na 17:00 met credit card en had niet goed gezien dat dit na 17:00 (op werkdagen) niet geregistreerd kan worden en dus niet op zaterdag bezorgd ou worden , dus heb ik contact opgenomen via whatsapp (echt top dat dit mogelijk is btw) en er werd snel gereageerd met een oplossing dat ik hem wel de volgende dag zou kunnen krijgen. zo heeft degene met wie ik heb gesproken er voor georgd dat mijn credit card bestelling geannuleerd werd en ook meteen een mail verstuurd naar mij zodat ik hem met ideal kon betalen waardoor de camera de volgende dag werd geleverd, echt top service en erg vriendelijk. Product spreekt voor zich als je onderzoek hebt gedaan weet je wat je krijgt en wat je kan verwachten top dus.

Reageer

Marc 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel aanbod. Gemakkelijk te bestellen en correcte prijs. Had nog leveringsadres aangepast en dit werd perfect opgevolgd.

Reageer

Léon 30-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na bestellen van een lens kreeg ik netjes een mailtje dat ze binnen 1 tot 2 werkdagen weer op voorraad zouden zijn en dan tot verzending zou worden overgegaan. Daarna had ik de lens snel in huis.

Reageer

Alex 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering. Betrouwbaar. Fijn product, goede beschrijving ervan

Reageer

Stef Visser 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat heb ik intussen hier al niet gekocht? Via de webshop altijd prima in orde en volgens de levertijd en op Urk altijd meer dan goed advies. Nu voor de tweede maal een gebruikt objectief gekocht wat niet van nieuw is te onderscheiden.
Blij dat ik destijds CameraNU heb gevonden.

Reageer

Hieke 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu.nl reageert snel en vakkundig op vragen. De medewerkers zijn superaardig en denken heel goed mee. Eindelijk 'n winkel waar je niet tig keer dezelfde vraag moet stellen en ze herhaaldelijk over vragen heen lezen. Nee - CameraNu heeft intelligente en vriendelijke mensen in dienst!

De levering is keurig netjes aangekomen, snel bezorgd. De bestelling via de site gaat heel eenvoudig.

Ik had er eerder al spullen gekocht, omdat het gewoon een ouderwets goede winkel is met de nieuwste spullen.

Reageer

Marco 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reden waarom ik altijd graag kom bij CameraNU.nl in Urk is omdat ze altijd de tijd voor je nemen en niet pushen om iets te kopen maar je genoeg informatie, adviezen en tips op je keuze te maken. Of in mijn eerste instantie genoeg dingen om over na te denken om in alle rust een keuze te maken en deze dan eventueel online te bestellen. Daarnaast is het enorm fijn dat bij de luxere camera's je deze ook een dagje kan huren om te kijken hoe deze je bevalt. Zelf bij het huren nemen ze genoeg tijd om je even de basis uit leggen.

Reageer

Jopie 29-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige mensen die verstand van zaken hebben en die goed en eerlijk advies geven en die niet de duurste opties proberen te verkopen.

Reageer

Desiree 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging op weg naar Cameranu voor informatie over een nieuwe camcorder. Vanaf de Ketelbrug was er dikke mist. Deze loste volledig op door de uitgebreide en heldere informatie die ik van de medewerker kreeg op al mijn vragen. Zeer tevreden reed ik huiswaarts met mijn nieuweDesiree Sony camcorder.

Reageer

Berry 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke website . Ik kreeg precies binnen wat ik verwachtte en wat er op de site stond. Snelle levering dus niks dan lof.

Reageer

Iris 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supers snelle en makkelijke bezorging! Ook echt goede kwaliteit, zeker een aanrader. Duidelijk, makkelijk en snel!

Reageer

Will 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en vriendelijke hulp in de winkel van Camera NU in Urk er wordt goed naar je geluisterd 👍

Reageer

Susanna 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU is heel persoonlijk. Ze nemen ruim de tijd voor je, om alles uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Ze kijken niet alleen naar het verkopen van de duurste dingen, maar juist naar wat de klant zelf wil. Ze proberen je dus niet het akker duurste aan te smeren.
Zelf ben ik een beginner als het op fotografie aan komt. In de winkel werd ik fijn geholpen. Zeker de moeite waard om naar de winkel zelf ook te gaan, niet alleen online bestellen.

Reageer

JoopB 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer grote keuze. Supersnelle levering. En ik had wat vragen en kreeg meteen een reactie met advies. Heel fijn.

Reageer

Sylvia van Straalen 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meer dan uitstekende service. De allereerste bestelling die ik deed (lens) bleek bij ontvangst defect te zijn. Hier kwam ik vrijdagavond om tien voor tien achter. Maar de klantenservice bleek nog te bereiken, en er werd voor gezorgd dat er de volgende dag (!) zonder kosten een nieuwe lens bij me was. Defecte lens mocht ik later terug sturen. Mooi staaltje klantenservice zoals het zou moeten zijn. Eerste, maar zeker niet laatste bestelling hier. Prijs van de lens lag trouwens ook ver onder de prijs van concurrerende winkels.

Reageer

Peter 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Panasonic G9 aangeschaft in Amsterdam. Super aardig geholpen zoals altijd. Ben al ruim 55 jaar trouwe klant en dat zegt wel iets .
Personeel neemt rustig de tijd voor de klant, kreeg uitgebreide informatie. geen moeite te veel. Kortom helemaal tevreden.

Reageer

Lucas 28-11-2019

Algemene score

7,0
Fijn om een shop te hebben die weet waar het over gaat en daardoor adviezen geeft waar je wt aan hebt.

Reageer

Ry 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende winkel, netjes geholpen met de levering van diverse producten. Ook bijzonder snel was de afhandeling van retourneren van een product wat niet aan mijn verwachting voldeed (niets met de winkel zelf te maken). Wat mij betreft nog genoeg te bestellen in de toekomst hier!

Reageer

MPB 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ontving geen bevestiging door een typfout bij mailadres, maar na een belletje werd dat snel verholpen. Vriendelijk en goede service. Levering ging snel ondanks de drukste periode van het jaar!

Reageer

Mevr. de Vries 27-11-2019

Algemene score

9,0
Voor ons bedrijf op zoek gegaan naar een compacte fotocamera die stofvrij en tegen een stootje kan en voor een mooi prijsje. Cameranu.nl ken ik van mijn vorige werkgever en zodoende ook bij hun op de website gekeken. Heel makkelijk om je wensen te selecteren en nog goedkoper dan een concurrent! De volgende dag hadden we de camera al. Het lukte even niet met de betaling, maar dat was binnen een dag opgelost (was trouwens een fout van onze kant ;-)).

Reageer

Yvonne Boeren 26-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google kwam ik op deze site terecht. Ze verkochten het artikel wat ik zocht, ook nog in de gewenste kleur en voor een wel heel voordelige prijs. Aangezien het een kadootje is voor onze kleindochter voor sinterklaas komende zaterdag was ik superblij dat het zeer snel en goed verpakt aan kwam. Zeker aan te raden deze site 👌

Reageer

Truus 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit. Snelle levering goed verpakt. Zeer goede beschrijving van het product.

Reageer

Bart 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment. Al heel lang betrouwbaar advies en uitstekende levering van div. artikelen

Reageer

Rick Schepers 25-11-2019

Algemene score

4,0
Geleverde dia scanner werd afgeleverd zonder software voor IOS Catalina.
Via de site van de scanner software gevonden. Deze koste USD 99.95.
Camera NU weigert me er deels in tegemoet te komen.
Overigens de scanner werkt erg goed. Daarom nog een 4.

Reageer

Hans 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al heel veel jaren bestel ik fotospullen bij deze zaak. Uitstekend assortiment en bijna alles op voorraad. Snelle levering. Ook de fysieke winkel is goed uitgerust en heeft deskundig personeel. En, niet onbelangrijk, goede prijzen.

Reageer

A.wolters 25-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering van mijn bestelde lens.binnen 18 uur,en netjes verpakt.

Reageer

Cor Van Der W 24-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Epson Ecotank printer 2750 gekocht bij cameranu, alles is netjes geleverd, en de printer bevalt mij prima en veel goedkoper dan cartridges, een aanrader.

Reageer

Lacour 24-11-2019

Algemene score

6,0
Geleverd product is prima. Echter heb ik extra betaald om de volgende dag op zondag geleverd te worden. Dit is niet gelukt en artikel is pas op dinsdag afgeleverd.

Reageer

Marijke Wouters 23-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer weer blij verrast door deze webwinkel. Overzichtelijk, vaak de laagste prijs en als er iets niet helemaal goed verloopt in de bezorging, dan wordt het in een mum van tijd super opgelost. Ook als je wat meer informatie wilt, dan zoeken ze het super voor je uit.
Ik zou niet weten waarom ik nog ergens anders zou gaan kijken!
Dames jullie zijn top ( en de heren vast ook, maar die heb ik nog nooit aan de lijn gehad).!

Reageer

G. S. 23-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe Nikon fotocamera gekocht bij Camerastools in Apeldoorn. Is inmiddels een vestiging van
CameraNu. Hele goede service !!! .... en erg klantvriendelijk !!!

Reageer

jan 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kocht reeds meerdere keren een toestel of lens op deze website en elke keer opnieuw verrasten ze mij met hun correcte beschrijving van het objekt en met een snelle levering en prima service

Reageer

NoProblem 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima info op de website over het product. Snel en betrouwbare levering. Goede prijs/kwaliteit.

Reageer

Berry 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een omruilactie aangevraagd en er was snelle en duidelijke comminucatie waardoor ik goed wist waar ik aan toe was. Daarna in de winkel gehandeld naar wat er geschreven was, dus dat was een fijne actie.

Reageer

S. Joosen 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via vergelijkingen tot een van de goedkoperen
Duidelijke site en alles in goede staat en snel ontvangen.

Reageer

Tom 21-11-2019

Algemene score

3,0
Cameranu verkoopt zonder schroom geopende en aantoonbaar gebruikte producten als nieuw. Dat is teleurstellend. Het is mij nu al 2x overkomen. De laatste keer bleek product ook beschadigd te zijn. Dat heeft mijn vertrouwen beschadigd in het team en de eigenaar.

Reageer

Alphons 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle professionele afhandeling, 5 jaar garantie op mijn video, toppie, zal zeker weer naar hen toe gaan voor aanschaf

Reageer

ian 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product met 5 jaar garantie en no de goedkoopste die ik kon vinden. En snel geleverd!

Reageer

Geertje 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel en ben verschrikkelijk goed geholpen door de medewerkers om mijn cintiq in elkaar te zetten terwijl dit veel werk was en best een lastig karwei.
Dus ik ben heel tevreden en blij met Camera nu!!

Reageer

Dejaegere 21-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service bij CAMERANU! Reeds meerdere aankopen gedaan en telkens een levering volgens
afspraak.

Reageer

Jeroen B 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hebben regelmatig aanbiedingen en de site is zeer overzichtje met veel toelichtingen op het product wat je graag wil aanschaffen. Doen wat ze beloven en service is perfect.

Reageer

Ck 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week een camera gekocht. We twijfelde tussen systeem camera of spiegel reflex. We hebben zelf nog weinig ervaring met deze twee fantastische camera’s. We kregen goed advies over beide camera’s zodat we zelf goed konden kiezen wat we wilde. Heel goed geholpen, zeker aanrader voor advies en aankoop. Bedankt

Reageer

Michiel 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijzen, snelle levering. Adverteren wel met zelfde dag nog in huis, maar vermelden later pas dat hier €2,- extra verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Reageer

Sanne 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU.nl is een fijne, overzichtelijke webshop: what you see is what you get. Goede foto's van de producten en deze worden ook duidelijk omschreven. Ik vond snel wat ik zocht. Daarnaast zijn de prijzen - in vergelijking met concurrenten - scherp. De levering was supersnel, zoals beloofd. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Reageer

Manon van Baarsen 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een zaterdag naar het testcentrum in Urk gereden voor de aanschaf van een goede verrekijker. Dat bleek zeker de moeite waard! Wij werden heel vriendelijk geholpen en kregen zeer deskundig advies. Er werd ruim de tijd genomen om de verschillende modellen uit te proberen en we kregen goede uitleg over de techniek.
Een aanrader voor iedereen die weloverwogen een keuze wil maken.

Reageer

Linda Vriesen 20-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als professioneel fotograaf ga ik alleen voor het allerbeste. En bij Cameranu heb ik al meerdere malen produkten aangeschaft. Ze hebben een ruim assortiment, goede service en advies, vriendelijke klantenservice, heldere omschrijving van de produkten met vaak ook reviews van gebruikers. Ik zou Cameranu zeker aanbevelen aan anderen.

Reageer

SatoriStones 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een verbeterpuntje overlaten is mij geleerd, vandaar een 9. Supersnelle levering, zorgvuldige verpakking, product als aangegeven op de site, mvg Madelon

Reageer

Bert 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, denken mee vanuit je vraag en niet (alleen) vanuit commercieel oogpunt.

Reageer

Willem 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klant zijn bij Cameranu betekend voor mij als amateurfotograaf dat ik met mijn vragen terecht kan bij een team die weet waar over ze praten en vragen snel en adequate behandelen. De product prijs, kwaliteit en eventuele garantie afhandeling is goed. Vanaf mijn eerste aanschaf tot nu toe ben ik zeer tevreden en beveel ik camaranu bij een ieder aan.

Reageer

Mick van der Werff 19-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over cameranu, omdat ik prettig en vakkundig geholpen ben.
Er is alle tijd voor mij genomen, zodat ik alles rustig kon bekijken en beoordelen.

Reageer

Toon meer reviews