cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Veen2 20-12-2011

Algemene score

9,2
De camera was zeer zorgvuldig verpakt. Geen verzendkosten! Ondanks dat we zelf een fout hadden gemaakt in de adres gegevens werd de camera keurig op tijd bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimp my Pie 20-12-2011

Algemene score

9,0
Jammergenoeg was mijn artikel heel kort in het bezit. Had een Canon printer aangeschaft via deze site. Echter na een paar printjes deed deze het al niet meer. Door middel van een DOA formulier is alles netjes afgehandeld. Omdat mijn gekozen object niet voorradig was op dat moment, heb ik er voor gekozen om mijn geld terug te krijgen. Binnen een paar dagen is alles afgehandeld en het geld is teruggestort op mijn rekening. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oebele15 20-12-2011

Algemene score

8,0
Netjes en snel geleverd en tegen een scherpe prijs. Prima!@

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

greatgriffin 20-12-2011

Algemene score

9,3
Ruime keus, duidelijke website en aantrekkelijke prijzen.
Dat, samen met een perfecte en snelle levering kan alleen met een dikke 9 beoordeeld worden! Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jogchum Reitsma 20-12-2011

Algemene score

8,5
Helaas was de verkeerde maat van de ring geleverd. Verder prima en ook is de fout goed hersteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nienkevijver 20-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle service, duidelijke communicatie over eventueel verlate levering, netjes afgeleverd, prima product, verhouding prijs-kwaliteit super (aanbieding)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frisod 20-12-2011

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk maar er is te veel informatie die niet klopt/overeenkomt met de foto's. De bestelling en omwisselen voor een product zonder defect verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneC 20-12-2011

Algemene score

9,0
Uitgebreid online aanbod, geen verzendkosten voor het versturen van de Canon 17-40L USM, snelle levering - blij met alle bestellingen tot nog toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddybeethoven 20-12-2011

Algemene score

10,0
overzichtelijke website, actuele status en prima bezorgservice. Maar, ook de winkel is een bezoek waard.
Zeer klantvriendelijke service en een goed, persoonlijk advies.
200% aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a2bos 20-12-2011

Algemene score

8,0
- Duidelijk
- Gemakkelijk
- Prima feed-back
- Levering uit voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tester33 20-12-2011

Algemene score

8,7
snelle service, volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal.1978 20-12-2011

Algemene score

9,0
Na een zeer snelle reactie op mijn vragen ben ik over gegaan tot aankoop. Op zaterdag besteld en op maandag al netjes geleverd. Keurig! En wat een superaankoop. Het voldoet meer dan aan mijn verwachtingen. Zeer scherpe beelden zelfs met hoge ISO. Nu veel het apparaat verkennen maar ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen. Afgelopen weekend foto's gemaakt met zeer weinig licht en de beelden zijn prachtig geworden. Kortom ik ben na een week enthousiast en weet zeker dat ik nog veel enthousiaster ga worden. Bedankt voor de zeer snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Ruiter 20-12-2011

Algemene score

10,0
Het zijn kerstcadeaus voor de kinderen en dus nog niet opengemaakt. Maar voor mezelf heb ik ook een Pan.SD90 videocamera bij CameraNu gekocht, bijna een jaar geleden en die voldoet prima.
In de winkel word je professioneel geholpen en ook contact via email is vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinvanlangen 20-12-2011

Algemene score

8,5
Netjes verpakt, binnen één dag binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Nagel 20-12-2011

Algemene score

10,0
Actuele voorraad klopt op de website. Besteld voor 22:30 de volgende dag in huis als je hebt betaald en het product op voorraad is. Goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wtjuwel 20-12-2011

Algemene score

10,0
Alles goed en 100% verzorgd, van de bestelling 's middags rond half zes, tot de levering, de volgende ochtend om 1/2 elf! Alles netjes verpakt en volgens afspraak. Goede prijs kan dus wel samengaan met goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonvdB 20-12-2011

Algemene score

10,0
Vooraf aan de aankoop van een printer heb ik advies gevraagd aan CameraNu.NL waarop vrijwel direct is gereageerd met een voor mij gedegen advies en tips. Aan de hand hiervan heb ik deze Epson Stylus Foto PX820FWD gekocht die de volgende dag al door TNT is afgeleverd. Na installatie van het geheel conform de handleiding ondervond ik een probleem met een van de cartridges die o.a. ten dele door deze printer werd herkend. Na weer contact te hebben opgenomen met Camera.NU is wederom nagenoeg direct gereageerd (binnen 30 minuten) en is het probleem stap voor stap doorgenomen en mijn inziens goed opgelost. Kortom, echte service gezien de reactiesnelheid, de deskundige aanpak en goede ondersteuning hierin.
AvdB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koobnobbe 20-12-2011

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs een Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Canon lens gekocht bij CameraNu.nl, service en afhandeling is zoals beloofd en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden.

Qua lens: dit is een ideale allround lens voor diegenen die vaak in de 40-150mm range fotograferen. Op die manier hef je niet steeds de lens te wisselen.
De kwaliteit van de foto's is niet anders dan foto's van de 18-55 en 70-300mm standaard lenzen van canon. P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.J. Jonkers 20-12-2011

Algemene score

9,0
Uitstekende service, er ging wat mis met een pouch van Markins, maar dat werd heel goed opgelost. Er wordt echt moeite gedaan je als klant te helpen, zowel telefonisch als per mail. Fijne zaak, met service hoog in het vaandel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Paulissen 20-12-2011

Algemene score

8,3
Cameratas met enkele muisklikken gevonden en besteld. Na 2 dagen keurig in de bus. Ik zou niet weten hoe het anders moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

corina1234 20-12-2011

Algemene score

9,5
De prijs kwam als beste uit en de bestelling was binnen 1 dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bolderM4n 20-12-2011

Algemene score

8,5
Website is mijns inziens duidelijk/afdoende (misschien tijd voor een nieuwe look?).

Artikel was op voorraad dus snel in huis.

Lekkere kleine 5 in 1 reflector. Eenmaal ingevouwen is het makkelijk om het in je jas of fototas weg te stoppen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

nonnenkamp 20-12-2011

Algemene score

7,5
super snel geleverd de volgende dag erg fijn

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Rensema 20-12-2011

Algemene score

10,0
De winkel communiceert prima, levert snel de juiste produkten en verpakt ze veilig voor transport. Alles uitstekend! - een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happiness01 20-12-2011

Algemene score

8,3
Personeel is kundig en vriendelijk. Werkwijze in de winkel is handig. Goed adres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MMBBNH 20-12-2011

Algemene score

8,0
CameraNU.nl doen wat ze beloven dus een prima service!
Nikkor lens werkt naar tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lies1993 20-12-2011

Algemene score

8,5
Perfecte en snelle levering, ook in de drukke decmebermaand.
Hartstikke bedankt hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelvana 20-12-2011

Algemene score

9,5
Mooie duidelijke site, telefonisch een vraag gesteld over het product en kreeg hier keurig en snel een e-mail over. Bestelling snel verzonden, keurig verpakt kortom een aanrader om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Vlieks 20-12-2011

Algemene score

8,7
Het hele bestel- en leveringsproces verloopt heel vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Kers 20-12-2011

Algemene score

8,3
De klantvriendelijkheid, de verstrekte informatie,de betrouwbaarheid van de verstrekte informatie, de snelheid van leveren en het volgen van de status van mijn bestelling was prima verzorgt door CameraNU

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GuusL52 20-12-2011

Algemene score

8,8
Goed prijs, snelle levering, goede nazorg. Kortom prima webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Jansen1943 20-12-2011

Algemene score

9,8
Na mijn bestelling geplaatst en betaald te hebben is de verdere afhandeling heel snel en perfect gegaan en ben ik zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty1983 19-12-2011

Algemene score

9,7
Snelle service en zeer netjes bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SWJH 19-12-2011

Algemene score

8,3
Nadat ik de keus had gemaakt had ik nog een toevoeging op de mogelijke opties. Dit werdt snel en goed afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre de Bruijn 19-12-2011

Algemene score

8,5
Een prima webshop via google earth kijk ik altijd even of ik evt. met woonhuis verkoop te maken heb. Dat is bij CameraNU.nl niet het geval er staat een "gelikt" pand in Urk en de snelheid van leveren laat niets te wensen over.Dus de eerste indruk is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

William0202 19-12-2011

Algemene score

9,5
Deze camera tegen een concurrende prijs gekocht met uitstekende Service om 22.00 besteld en voila volgende dag werd het afgeleverd.

eerder ook als spulen gekocht en zeergoede service gehad.

Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariposa 19-12-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een overzichtelijke website met goede uitleg over de producten. Natuurlijk ligt Urk niet om de hoek maar telefonisch zijn zij goed bereikbaar. Meestal als ik iets besteld heb is het binnen een paar dagen al in huis. De producten zijn heel solide verpakt. Als je niet tevreden bent met het product is retourneren ook absoluut geen probleem. Alles samengevat, ik koop nu een aantal jaren mijn foto producten bij Cameranu en ben hoogst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique88 19-12-2011

Algemene score

8,0
Ik kom makkelijk het artikel vinden op de site en werd netjes via de mail op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. Alles verliep overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul H. 19-12-2011

Algemene score

8,7
Snelle afwikkeling van de bestelling; pas om 22.15 uur besteld en betaald (via Ideal) en toch de volgende dag geleverd op het gewenste adres!! Sneller kan niet! Ook bij vorige bestellingen verliep alles probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Umi 19-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb een Canon Ixus 220 HS bij CameraNu.nl gekocht.
Een scherpe prijs en goede service.
Reageren netjes en snel per e-mail.Snelle bezorging( echt binnen 1 dag).
Groot compliment! Een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Evers 19-12-2011

Algemene score

9,3
Simpele manier van het plaatsen van de bestelling. Levering en product komen overeen met wat beloofd is. Het hele proces van kopen maakt een betrouwbare indruk. Alles functioneert naar behoren, zodat ik niet kan beoordelen of de service bij problemen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

196200000000000000000000000 19-12-2011

Algemene score

9,3
had de camera via internet besteld en had het de volgende dag al in huis. Het is een hele goeie camera makkelijk in gebruik, en goede hd film kwaliteit. kortom heel veel camera voor weinig geld

groetjes en tot koops

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roba1964 19-12-2011

Algemene score

9,3
Een hele klantvriendelijke site waar zoeken heel eenvoudig is en prima informatie over het betreffende artikel te vinden is. Dit is niet de eerste keer dat ik iets bij CameraNU koop en zeer waarschijnlijk ook niet de laatste keer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nnnn-nnnn 19-12-2011

Algemene score

9,0
Prima levering, website overzichtelijk. Geen klantenservice nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Trimbos 19-12-2011

Algemene score

7,5
Probleemloos en snel, een prettige ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WillemR1972 19-12-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk ingedeeld. De zoekfunctie is goed, waarbij je diverse criteria mee kan geven (zoals prijs indicatie e.d.)
De levering was sneller dan verwacht waarbij ik nog vragen had over het bezorgadres. Deze vragen werden netjes en snel beantwoord.

Al met al weer een uiterst positieve ervaring bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nsam 2012 19-12-2011

Algemene score

7,0
Ik ben content met de site, de levering en de betaling. Prima gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

robdelang 19-12-2011

Algemene score

9,7
was al een tijdje aan het kijken naar nieuwe spullen. Deze site was duidelijk en overzichtelijk. De bestelling was vlot en gemakkelijk en uiteindelijk in de winkel werd ik vlot en vakkundig geholpen. Uiteindelijk ook nog met goede en goedkopere inktpatronen thuis gekomen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcosan12 19-12-2011

Algemene score

9,0
helemaal geweldig top service updated mail en product snel in huis voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berry2000 19-12-2011

Algemene score

9,3
's avonds om half tien besteld, de volgende ochtend om 10 uur al afgeleverd, supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews