cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43703 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ben7712 22-12-2011

Algemene score

9,2
goede afhandeling van het product
goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef59 22-12-2011

Algemene score

10,0
De webwinkel bij uitstek om tegen een zeer concurerende prijs fotoartikelen te kopen.
De levering is geweldig: gratis verzendingen en nog wel aangetekend.
Heb al meerdere artikelen besteld, en alles is altijd naar wens verlopen. Een aanrader voor iedereen die via internet bestellingen wil doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekskepiekske 22-12-2011

Algemene score

9,0
Bestelling werd dag erna al bezorgd in zeer goede staat! Boek is prachtig en precies wat ik ervan verwacht had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arko500 22-12-2011

Algemene score

8,3
Gisteren besteld en vandaag al afgeleverd. Nog een contact met aftersales nodig gehad. Alle beloften zijn wederom waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RudigerO 22-12-2011

Algemene score

9,3
Over de lens kan ik momenteel nog niets zeggen, wat de levering aangaat...dit lijkt me nog moeilijk te overtreffen. Via het trakingsysteem bleek de lens donderdagmorgend in Brussel te zijn toegekomen...een algemene stakingsdag hier in België. Ik hoopte dus nog op vrijdag. Donderdag om 17.00u was het objectief geleverd. Puik werk. Verzendkosten inbegrepen toch nog 50€ beter koop dan bij de goedkoopste in mijn omgeving (tot 50km) Waar ik de volgende lens koop weet ik nu al. Als een D7 dan nog 200€ beter koop is weet ik ook waar ik mijn volgende toestel koop. Als extra slag in het gezicht wordt in Nederland bij Canon nog een cashback gedaan ook en in België niet. Niet zeuren over een teruglopende economie, gemiste kansen zou ik denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan01 22-12-2011

Algemene score

9,3
Supersnelle levering, duidelijke communicatie, goede prijs (gezocht via Tweakers Pricewatch). CameraNu.nl is een prima webshop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baldwinh 22-12-2011

Algemene score

8,2
Door drukte met de canvas-actie was er enige vertraging opgetreden. Dat is heel netjes gemeld en vervolgens kwam de bestelling toch nog vlot binnen. Het komt helder, snel en goed over wat camera.nu doet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingritt 22-12-2011

Algemene score

9,2
Mijn ervaring met Cameranu is uitstekend! Producten worden altijd correct en snel geleverd conform toezegging. Producten zijn makkelijk vindbaar op de website, veel producten zijn op voorraad en je wordt correct en professioneel te woord gestaan aan de telefoon. In geval van een aankopen op fotografiegebied is Cameranu mijn eerste keus. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flower0105 22-12-2011

Algemene score

9,0
Ik kon het product makkelijk vinden, werd goed aan de telefoon geholpen en had de camera de volgende dag na mijn bestelling al in huis. Al met al heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBteH 22-12-2011

Algemene score

10,0
Geweldige service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Merks 22-12-2011

Algemene score

8,7
Groot gemak t.a.v. bestellen en een uitermate snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Boer 22-12-2011

Algemene score

7,8
Bij betaling met creditkaart duurt de levering langer omdat het bestelde pas de volgende dag wordt verzonden, hier voldoet men dus niet aan de 24 uurslevering. Dit staat niet (helemaal) op de site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jo Lennhaarts 22-12-2011

Algemene score

10,0
Goede Website Bestelling en levering binnen 24 uur.
Heb betaald met ideal ook geen probleem.
Heb deze site gevonden op www.beslist.nl
Deze camera bestelt voor mijn vrouw had eerst een kodak maar daar kon ze geen mooi foto,s van mijn klein kinderen maken, maar nu geweldig mooi camera eenvoudige bediening.Dus een dikke10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri V. 22-12-2011

Algemene score

9,0
Groot pluspunt is de keuzemogelijkheid op de website; overzichtelijk, duidelijk en compleet. De verzending is zoals wordt beloofd binnen de gestelde termijn en redelijk trackable. Kortom....tevreden met de verleende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de Langen 22-12-2011

Algemene score

9,0
levering keurig op tijd. Alles verloopt vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Kootstra 22-12-2011

Algemene score

10,0
alles is perfect gegaan, goede informatie en aftersales!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc34sd 22-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de goede servies en bezorging. De kosten voor mijn bezorgingen waren dan wel 20euro. Maar ik kreeg een telefoontje hoela ik het kon verwachten en kon goed aangeven wanneer ik thuis zou zijn om de bestelling die al snel bezorgt kon worden binnen was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Srebbul 22-12-2011

Algemene score

10,0
prima bedrijf snelle levering redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke25 22-12-2011

Algemene score

9,3
Snelle service, goede informatie per telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a musters 22-12-2011

Algemene score

8,0
alles keurig bezorgd conform afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Schut 22-12-2011

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke internet site welk ook zijn beloften volkomen nakomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca Stoel 22-12-2011

Algemene score

9,8
Ik was af gegaan op eerdere beoordelingen en die blijken volkomen waar te zijn. Een camera koop je niet iedere dag en dan is het heel prettig als alles wat er beloofd wordt ook wordt nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wicky29 22-12-2011

Algemene score

8,0
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en super snel in huis. Mijn complimenten. Ik ben ook een paar keer in de winkel geweest en daar is de service ook altijd heel goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mr.J. Spoelman 22-12-2011

Algemene score

8,3
Heb mijn product niet gekocht via de webwinkel, maar gewoon in de vesteging in Urk.
Wel het voorbereidende werk gedaan op de website.
Verder is het voor mij flink oefenen met die nieuwe lens, mede omdat ie heel gevoelig is voor licht/donker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurij 22-12-2011

Algemene score

10,0
Goede prijs! Snelle en goede service! ZEEEER tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salwiczek 22-12-2011

Algemene score

9,5
's middags besteld en de volgende dag in huis met alle communicatie precies zoals vermeld op de website.
Complimenten voor deze service, waarvan we eigenlijk zouden moeten uitgaan als de enige service die standaard in de industrie zou moeten zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

June2064 22-12-2011

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden in alle opzichten. In eerste instantie schrok ik even omdat na de eerste bevestiging per mail van mijn bestelling er na 10 minuten nog een bevestiging van mijn bestelling kwam, maar dan met een ander ordernummer. Ik heb direct per mail gemeld dat er iets niet goed was gegaan en dat ik maar 1 bestelling heb gedaan. De volgende ochtend had ik al een keurig antwoord per mail dat ze de fout hersteld hadden en mijn bestelling ontving ik vervolgen keurig de volgende dag. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron6419 22-12-2011

Algemene score

9,8
Artikel was niet op voorraad maar perfecte service om het toch voor de kerst te leveren. Klasse!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klan 22-12-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle en goede service,
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Heveling Fotografie 22-12-2011

Algemene score

9,3
Een website die duidelijk is en de informatie biedt die je wenst.
Nooit gemerkt dat de CameraNu site langzaam was, of onbereikbaar.
Goede info over de ordervoortgang, en als beloofd de volgende dag geleverd.
Aftersales heb ik nog nooit 'gebruikt' bij CameraNu. Nooit nodig gehad. (en dit is echt niet mijn eerste aankoop bij CameraNu)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Bastings 22-12-2011

Algemene score

6,7
tel. bereikbaarheid is in bepaalde uren niet voldoende. Ik denk dat je daar vandaag de dag iets aan moet doen. Verder prima service en prijs. Zeker een aanrader

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Chicken1960 21-12-2011

Algemene score

9,2
Goed product dat ook nog op voorraad was!! Levering binnen 2 dagen. Prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hao Wang 21-12-2011

Algemene score

9,8
Everything is good so far. The price is probably the lowest in Holland, the delivery is lightning quick and there various payment method to choose from. I'll probably recommending your shop to people that I know.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Boxtel 21-12-2011

Algemene score

8,3
ben sinds een paar dagen bekend bij cameranu en ben heel goed tevreden netjes geleverd de volgende dag in huis pas om 22.00 uur besteld heel tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marjon G 21-12-2011

Algemene score

9,5
Een hele goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KieskeurigeKlant85 21-12-2011

Algemene score

9,5
Na verschillende goede beoordelingen te hebben gelezen, de webshop maar eens banaderd per mail om de voorraadindicatie te controleren.

Tot mijn verbazing kreeg ik binnen twee minuten al een nette reactie terug. Dat (samen met de andere beoordelingen) was voor mij genoeg om over te gaan tot het bestellen van een (vrij prijzige, met iDeal te betalen) GlideCam.

Rond 22.00u. `s avonds kreeg ik de verzendbevestiging met track&trace code en de volgende dag kreeg ik het pakketje ook echt binnen.

Ik heb tussentijds nog gemaild met de mensen van CameraNu en ze stonden mij iedere keer netjes te woord.

Dit heeft ze een extra vaste klant opgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoyceFr 21-12-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle levering en de goedkoopste!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan M 21-12-2011

Algemene score

9,0
Voorafgaand aan bestelling telefonisch contact gehad. Zeer goede bereikbaarheid en net contact. Goede service.
Zeer snelle levering. 's morgens besteld. s'Avonds via ideal betaald volgende ochtend al thuis.
After sales nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annel1978 21-12-2011

Algemene score

9,8
Hele goede service, en de verkopers denken met je mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Lenssen 21-12-2011

Algemene score

10,0
Scherpe prijs, uitgebreide en precies kloppende informatie; heldere website; groot bestelgemak, snelle levering, goed verpakt, uitstekend produkt. After sales was - anders dan deze enquete - niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnsZ 21-12-2011

Algemene score

7,8
Vlekkeloos afgehandelde bestelling, zorgvuldige communicatie, nagekomen toezeggingen. Prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels33 21-12-2011

Algemene score

7,5
Tas besteld.
Verkeerde (Duurdere) tas gekregen.
Netjes aangegeven. Ook aangeboden deze t ehouden, maar dan hadden ze eerst een foto nodig.
Verder werd mijn eerste mail niet correct gelezen en wordt er slecht geluisterd aan de telefoon.
Uiteindelijk wel goed opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

BjornE 21-12-2011

Algemene score

9,5
Vorige week de scanner gekocht 's avonds rond 20.30 uur en direct betaald met iDeal. De volgende dag hadden we het product al in huis!

Scanner al gebruikt om verschillende foto's in te scannen en dit werkte direct goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meeuwes Schulting 21-12-2011

Algemene score

9,0
De Epson voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen en zeer gebruiksvriendelijk.
Het installeren van de software zowel voor Windows en/of Mac geen enkel probleem, alles werkte in een keer. Op de website uitgebreide specificatie. En de service, bestellen en bezorgen helemaal top, het gebeurde zoals op de site aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DroemBa 21-12-2011

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website, met actuele stand van de magazijn voorraad. Om 22.18 uur besteld en nog diezelfde avond verzonden. Na amper 15 uur tijd werd de camera door TNT post thuis afgeleverd.

Klein puntje van verbetering, de vrachtbrief/verzendlijst zat onder in de doos onder een laagje papier. Normaal gooi je dit ineens weg.
Gelukkig dat ik dit op tijd zag.

Maar al met al zeer zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM69180 21-12-2011

Algemene score

8,8
PRIMA SERVICE VAN CAMERANU. ENIGE HULP OP DE WEBSITE VOOR BESTELD TASJE (BLEEK NIET TE PASSEN) ZOU OP ZIJN PLAATS ZIJN.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bopdewoert 21-12-2011

Algemene score

8,7
Duidelijke webshop, ook op de iPad waarin je goed kunt navigeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogier1976 21-12-2011

Algemene score

7,8
Zoals omschreven op hun web site, voor 22:30 besteld volgende dag in huis. Dat vind ik goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jasperdejong 21-12-2011

Algemene score

8,2
Snelle levering.
Avond om 22.00 uur besteld en volgende dag al om 11.00 in huis!
En laagste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob_Hoofddorp 21-12-2011

Algemene score

8,0
Prima service en vlotte levering. Nadeel zijn de standaard verzendkosten voor paketpost, ook als het een artikel is dat in een envelop kan worden verstuurd. verdre prima service en correcte en vlotte afhandeling. Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews