cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

canon 580ex ii 16-12-2011

Algemene score

9,0
Goedkoopste en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blom12 16-12-2011

Algemene score

9,0
alles geheel volgens planning en keurig netjes verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter458887 16-12-2011

Algemene score

9,5
Supersnelle afhandeling en service. Levering binnen 12 uur. Goed bereikbare klantenservice met vriendelijke en kundige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kitschmann 16-12-2011

Algemene score

8,3
-goede website; uitgebreide beschrijving producten.
-Urk is niet de meest centrale plaats in Nederland,
voor mij goed te bereiken. De plek op Urk is goed;
industrieterrein is goed te bereiken, altijd parkeer-
plek (gratis).
-tot nu toe bij elke bestelling, de volgende dag de
spullen in huis; prima te volgen via PostNL.
Tracktracecode via mail is goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 1963 16-12-2011

Algemene score

9,0
Mooi product. Ziet ee degelijk uit. Goed verpakt voor transport. Snel geleverd. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.ijdema 16-12-2011

Algemene score

9,0
duidelijke website,alles is goed te vinden de bestelling en levering ging perfect 's avonds besteld volgende dag in huis,lens werkte niet geen probleem terug sturen en nieuwe weer ontvangen ,gewoon alles is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suzanne1984 16-12-2011

Algemene score

8,7
het was gemakkelijk de camera te bestellen.
Daarnaast was de camera heel snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pamsspace 16-12-2011

Algemene score

9,2
snelle levering :-)goede service, veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. van den Broek 16-12-2011

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit en prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.v.Reijswoud 16-12-2011

Algemene score

9,5
Prima kwaliteit, goede dienstverlening en prettige communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lapauline 16-12-2011

Algemene score

9,0
probleemloze bestelling en levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alhambra 16-12-2011

Algemene score

8,2
Breed en diep assortiment met zeer redelijke prijzen.
Snelle levering: de volgende dag al ontvangen.
Perfecte service: lens zonnekap teruggestuurd omdat de constructie niet naar wens was. Na een paar dagen het aankoopbedrag op mijn rekening gestort.
Conclusie: Cameranu.nl staat voor solide.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.L van Bueren 16-12-2011

Algemene score

9,2
deze site is duidelijk,alles is makkelijk en snel te vinden.De bezorging was sneller dan verwacht en de artikelen goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katelin 16-12-2011

Algemene score

7,5
Tevreden over de snelheid van levering, de overzichtelijkheid van de website en over het product.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Laci Nemeth 16-12-2011

Algemene score

9,5
's Avonds besteld, de volgende dag correct in huis!
Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arabesque-bass 16-12-2011

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, goede prijzen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tandokan 16-12-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, vrijdagavond om 20.00 uur besteld en op zaterdagmiddag al ontvangen. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Vogt 16-12-2011

Algemene score

9,2
Keurige service, keurige levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydeke55 16-12-2011

Algemene score

9,3
je word heel vriendelijk geholpen,
en je bestelling word heel snel geleverd.
En een heerlijke winkel om rond te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert G. Kok 16-12-2011

Algemene score

9,0
In vergelijk met uw collega's komt u er erg goed uit
zowel de verzorging van uw site als de wijze waarop ik ben geholpen in uw shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwbob37 16-12-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en zonder vraagtekens en werkt zeer begrijpelijk.De bereikbaarheid en behulpzaamheid is goed is mij bij vorige bestelling gebleken.
Bestelling enlevering zijn correct en volgens de voorwaarden op de website. Met de after sales heb ik geen ervaring omdat ik die tot dusver niet nodig gehad heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten-J 15-12-2011

Algemene score

8,7
Goede duidelijke site, krijg snel mijn spullen gevonden. En scherpe prijs. Als vaste klant tweemaal technische problemen gehad, keurig onder garantie opgelost, en tijdens reparatie altijd op de hoogte van de voortgang gehouden. Ik beveel CameraNu.nl altijd bij mijn kennissen aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AliPo 15-12-2011

Algemene score

9,0
Makkeljk te bestellen. Vlotte levering. Netjes verpakt. Factuur per email.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Massaut 15-12-2011

Algemene score

8,5
Wat een snelheid! Om 22:26 besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam Johannes 15-12-2011

Algemene score

8,0
Goed overzichtelijk en duidelijk aangaande de site, en snelle levering, en goede service als ik mijn collega kan geloven , en dat doe ik. Dus mijn eerste ervaring is goed en positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Avis-foto 15-12-2011

Algemene score

9,5
Ik heb op internet gezocht naar de beste prijs, en toen kwam ik uit bij CameraNu. Ik heb hem 's avonds besteld en de volgende ochtend had ik het geld overgemaakt. De dag erna werd hij keurig bezorgd. Dus ontzettend snel. De set is ook erg mooi, en werkt perfect. Ben erg blij met mijn aankoop, en zal bij mijn volgende aankopen zeer zeker deze website eerst bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Peeks 15-12-2011

Algemene score

8,2
We hadden snel een printer nodig en kwamen via kieskeurig uit op CameraNU.nl
Duidelijke informatie en makkelijk te bestellen. Ook prettig dat er zo laat nog besteld kan worden & de volgende dag inderdaad ook geleverd wordt! Super. En heel handig; zending te traceren. Prima printer tot dusverre.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

women 15-12-2011

Algemene score

9,2
site is klant vriendelijk en super snelle levering.

Klein min puntje is dat bij sigma garantie verlengingsregistratie blijkt dat het objectief niet is aangekocht bij Sigma benelux en dus niet in aanmerking kom voor totaal 3 jaar garantie ipv 1 jaar. Camera.nu zegt mij de garantie toe (staat ook op hun site). Sigma heeft mij de 3 jaar garantie toegezegd, als ik de factuur opstuur, momenteel wacht ik nog op de bevesting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Homma 15-12-2011

Algemene score

9,8
Donderavond besteld, vrijdagmiddag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerry50 15-12-2011

Algemene score

10,0
Goedkoop product,snelle levering, direct leverbaar, geen verzendkosten.
Gewoon perfect :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peej 15-12-2011

Algemene score

8,5
Supersnelle levering (avond besteld, middag in huis)! Top.
Daarom ook deze webshop, dus keep up the good work!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

User24 15-12-2011

Algemene score

9,3
Even voor 21.30 besteld en toch de dag erna al geleverd.
Alles in prima staat ontvangen. Toestel doet wat het beloofd en is uitermate gemakkelijk in gebruik. Ook zonder handleiding eenvoudig in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke56 15-12-2011

Algemene score

8,7
Zoeken ging uitermate eenvoudig
Camera besteld om22:00 uur en de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Huitema 15-12-2011

Algemene score

9,0
Als je belt en de vraag kan niet meteen beantwoord worden omdat degene, die het meeste verstand van het gevraagde onderwerp heeft, niet aanwezig is, krijg je een heel duidelijk antwoord later, of via de telefoon of via de mail, net wat je zelf wilt. Ik zal dit bedrijf bij mijn vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bspa 15-12-2011

Algemene score

8,2
Makkelijk besteld Duidelijke info over de status, voorraad etc

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

petra53 15-12-2011

Algemene score

10,0
Hekle snelle levering (na een dag) en keurig verpakt met goede instruktie erbij. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ber6235 15-12-2011

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, scherpe prijzen, en dan ook nog een supersnelle levering de volgende dag.
Fijn dat je 's avonds nog gewoon kunt bestellen, en dat de volgende ochtend PostNL voor de deur staat met het pakket. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.vruggink 15-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, s'avonds besteld de andere dag in huis. Concurerende prijstelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Singerling 15-12-2011

Algemene score

9,2
Een klacht , die voor de tweede keer buitengewoon klantgericht en netjes wordt opgelost, zonder gezeur in de trant van ,, zou het niet uw eigen schuld kunnen zijn of zo iets,,

Chapoo Heel erg tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prusen32 15-12-2011

Algemene score

10,0
mijn eerste aankoop van een set lensen voor mijn videocamera is bij CameraNu gebeurt en ik was verrast door het zeer uitgebreid pakket alsmede door de zeer scherpe prijzen EN heel veel op voorraad !;
derhalve wederom een aankoop gedaan en e.d.d. ga ik persoonlijk naar Urk om de winkel te bekijken voor verdere aanschaf van accessoires bij mijn videocamera.
Ik durf CameraNu nl bij een ieder aanbevelen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doesje 15-12-2011

Algemene score

9,3
Goede site, overzichtelijke wijze van bestellen en prompte levering.
Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper Jan 15-12-2011

Algemene score

9,7
We hebben de camera nog niet uit kunnen testen omdat dit een kerstcadeau is. Over CameraNu alleen maar lof. Dit is mijn tweede "grote" order bij hen en ook deze keer weer een razensnelle levering. Camera met toebehoren in perfecte staat ontvangen. Ook vragen over een bijpassende cameratas snel en accuraat beantwoord. Kortweg: chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jekje100 15-12-2011

Algemene score

9,5
Ik heb de bestelling via internet gedaan en binnen 24 uur. Werd het pakket keurig afgeleverd.
Artikelen waren perfect verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaCie Wireless Space 15-12-2011

Algemene score

10,0
Aankoop makkelijk te vinden op de website.
Makkelijke betaling.
Zeer snelle informatie over de gang van zaken via verschillende emails en levering al de volgende dag.
Pakket zat in een zeer degelijke verpakking.
En ook nog belangstelling na levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamMPV 15-12-2011

Algemene score

9,0
De website is zeer overzichtelijk met veel informatie.

De winkel is makkelijk en snel vanaf de snelweg te bereiken, goede parkeergelegenheid en in de winkel staat deskundig personeel die op een vriendelijke manier je helpt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johthepa 15-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle, correcte levering. Prima afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario1942 15-12-2011

Algemene score

9,0
Camera makkelijk te vinden op de site.
De camera werd de dag nadat ik hem besteld had geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Velders 15-12-2011

Algemene score

9,0
Niets op aan te merken. Mail ontvangen dat de tas binnen was, bestellen, betalen en de volgende dag de postbode op de stoep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Harry 15-12-2011

Algemene score

9,5
Via een aanbieding in de Kampioen van de ANWB ben ik in contact gekomen met CameraNu.nl.
Een kleine en handige digitale camera met meer dan voldoende mogelijkheden, echt een aanrader.
De service en de behulpzaamheid is voortreffelijk.
Wat mij betreft kunt U met een gerust hart zaken doen met cameraNu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

truus2901 15-12-2011

Algemene score

9,0
Ik had de site al eens bekeken, maar kwam er zelf niet helemaal uit. Een ritje naar Urk gedaan en advies gevraagd van een medewerker. Wilde graag een camera waarmee ik zelf de instellingen kon bepalen, maar waar ik ook op de automatische piloot van de camera zelf kon vertrouwen. En het moest passen in de tas.
De medewerker kwam met deze camera en in ontdek nog steeds nieuwe mogelijkheden. Ik ben tevreden en kom een volgende keer zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews