cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Paulissen 20-12-2011

Algemene score

8,3
Cameratas met enkele muisklikken gevonden en besteld. Na 2 dagen keurig in de bus. Ik zou niet weten hoe het anders moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

corina1234 20-12-2011

Algemene score

9,5
De prijs kwam als beste uit en de bestelling was binnen 1 dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bolderM4n 20-12-2011

Algemene score

8,5
Website is mijns inziens duidelijk/afdoende (misschien tijd voor een nieuwe look?).

Artikel was op voorraad dus snel in huis.

Lekkere kleine 5 in 1 reflector. Eenmaal ingevouwen is het makkelijk om het in je jas of fototas weg te stoppen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

nonnenkamp 20-12-2011

Algemene score

7,5
super snel geleverd de volgende dag erg fijn

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Rensema 20-12-2011

Algemene score

10,0
De winkel communiceert prima, levert snel de juiste produkten en verpakt ze veilig voor transport. Alles uitstekend! - een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happiness01 20-12-2011

Algemene score

8,3
Personeel is kundig en vriendelijk. Werkwijze in de winkel is handig. Goed adres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MMBBNH 20-12-2011

Algemene score

8,0
CameraNU.nl doen wat ze beloven dus een prima service!
Nikkor lens werkt naar tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lies1993 20-12-2011

Algemene score

8,5
Perfecte en snelle levering, ook in de drukke decmebermaand.
Hartstikke bedankt hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcelvana 20-12-2011

Algemene score

9,5
Mooie duidelijke site, telefonisch een vraag gesteld over het product en kreeg hier keurig en snel een e-mail over. Bestelling snel verzonden, keurig verpakt kortom een aanrader om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Vlieks 20-12-2011

Algemene score

8,7
Het hele bestel- en leveringsproces verloopt heel vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Kers 20-12-2011

Algemene score

8,3
De klantvriendelijkheid, de verstrekte informatie,de betrouwbaarheid van de verstrekte informatie, de snelheid van leveren en het volgen van de status van mijn bestelling was prima verzorgt door CameraNU

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GuusL52 20-12-2011

Algemene score

8,8
Goed prijs, snelle levering, goede nazorg. Kortom prima webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Jansen1943 20-12-2011

Algemene score

9,8
Na mijn bestelling geplaatst en betaald te hebben is de verdere afhandeling heel snel en perfect gegaan en ben ik zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty1983 19-12-2011

Algemene score

9,7
Snelle service en zeer netjes bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SWJH 19-12-2011

Algemene score

8,3
Nadat ik de keus had gemaakt had ik nog een toevoeging op de mogelijke opties. Dit werdt snel en goed afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre de Bruijn 19-12-2011

Algemene score

8,5
Een prima webshop via google earth kijk ik altijd even of ik evt. met woonhuis verkoop te maken heb. Dat is bij CameraNU.nl niet het geval er staat een "gelikt" pand in Urk en de snelheid van leveren laat niets te wensen over.Dus de eerste indruk is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

William0202 19-12-2011

Algemene score

9,5
Deze camera tegen een concurrende prijs gekocht met uitstekende Service om 22.00 besteld en voila volgende dag werd het afgeleverd.

eerder ook als spulen gekocht en zeergoede service gehad.

Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariposa 19-12-2011

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een overzichtelijke website met goede uitleg over de producten. Natuurlijk ligt Urk niet om de hoek maar telefonisch zijn zij goed bereikbaar. Meestal als ik iets besteld heb is het binnen een paar dagen al in huis. De producten zijn heel solide verpakt. Als je niet tevreden bent met het product is retourneren ook absoluut geen probleem. Alles samengevat, ik koop nu een aantal jaren mijn foto producten bij Cameranu en ben hoogst tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique88 19-12-2011

Algemene score

8,0
Ik kom makkelijk het artikel vinden op de site en werd netjes via de mail op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. Alles verliep overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul H. 19-12-2011

Algemene score

8,7
Snelle afwikkeling van de bestelling; pas om 22.15 uur besteld en betaald (via Ideal) en toch de volgende dag geleverd op het gewenste adres!! Sneller kan niet! Ook bij vorige bestellingen verliep alles probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Umi 19-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb een Canon Ixus 220 HS bij CameraNu.nl gekocht.
Een scherpe prijs en goede service.
Reageren netjes en snel per e-mail.Snelle bezorging( echt binnen 1 dag).
Groot compliment! Een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Evers 19-12-2011

Algemene score

9,3
Simpele manier van het plaatsen van de bestelling. Levering en product komen overeen met wat beloofd is. Het hele proces van kopen maakt een betrouwbare indruk. Alles functioneert naar behoren, zodat ik niet kan beoordelen of de service bij problemen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

196200000000000000000000000 19-12-2011

Algemene score

9,3
had de camera via internet besteld en had het de volgende dag al in huis. Het is een hele goeie camera makkelijk in gebruik, en goede hd film kwaliteit. kortom heel veel camera voor weinig geld

groetjes en tot koops

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roba1964 19-12-2011

Algemene score

9,3
Een hele klantvriendelijke site waar zoeken heel eenvoudig is en prima informatie over het betreffende artikel te vinden is. Dit is niet de eerste keer dat ik iets bij CameraNU koop en zeer waarschijnlijk ook niet de laatste keer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nnnn-nnnn 19-12-2011

Algemene score

9,0
Prima levering, website overzichtelijk. Geen klantenservice nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Trimbos 19-12-2011

Algemene score

7,5
Probleemloos en snel, een prettige ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

WillemR1972 19-12-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk ingedeeld. De zoekfunctie is goed, waarbij je diverse criteria mee kan geven (zoals prijs indicatie e.d.)
De levering was sneller dan verwacht waarbij ik nog vragen had over het bezorgadres. Deze vragen werden netjes en snel beantwoord.

Al met al weer een uiterst positieve ervaring bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nsam 2012 19-12-2011

Algemene score

7,0
Ik ben content met de site, de levering en de betaling. Prima gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

robdelang 19-12-2011

Algemene score

9,7
was al een tijdje aan het kijken naar nieuwe spullen. Deze site was duidelijk en overzichtelijk. De bestelling was vlot en gemakkelijk en uiteindelijk in de winkel werd ik vlot en vakkundig geholpen. Uiteindelijk ook nog met goede en goedkopere inktpatronen thuis gekomen. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcosan12 19-12-2011

Algemene score

9,0
helemaal geweldig top service updated mail en product snel in huis voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berry2000 19-12-2011

Algemene score

9,3
's avonds om half tien besteld, de volgende ochtend om 10 uur al afgeleverd, supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videofreak2 19-12-2011

Algemene score

8,7
een van de weinige webwinkels die dit product op voorraad had, bovendien tegen een redelijke prijs. Zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul48 19-12-2011

Algemene score

9,5
Snelle levering en bij telefonisch contact erg vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferdivdb 19-12-2011

Algemene score

8,5
is goed winekl aleen ptt post moet goed lees wat er op staad had brief je verkeer bezorgen gelukg heb goed buurman

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sinke 19-12-2011

Algemene score

9,0
Aan te raden ff bellen of het op voorraad is zodat je geen teleurstelling heb.
Heb dit meegemaakt met 4launch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruudmasselink 19-12-2011

Algemene score

8,7
levering was 1 dag sneller dan ik verwacht. dus ze hebben de interne processen goed op een rijtje aangezien ik een handmatige betaling heb gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

klaaseva 19-12-2011

Algemene score

9,0
op de website uitgezocht, toen even naar urk voor de winkel. en meteen meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Bartels 19-12-2011

Algemene score

9,0
Goede leverancier met correcte afhandeling van zaken.Overzichtelijke, en goede site. Het is prettig met CameraNu.nl zaken te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van den Burg 19-12-2011

Algemene score

9,7
CameraNu heeft een ruime sortering in camera's en fotobenodigdheden. De website is zeer duidelijk, de prijzen zijn concurrerend en de bestelling wordt zeer snel geleverd. Met de after sales heb ik geen ervaring, omdat ik nog nooit problemen met een aldaar gekochte camera heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Sutlab 19-12-2011

Algemene score

10,0
Perfect. Niets aan te merken op website, levering, afhandeling. Een tien dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Telkamp 19-12-2011

Algemene score

9,2
Goede site duidelijk, en doen wat er beloofd word. Vlotte reactie en levering.
Ga zo door
Wim Telkamp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. ZOer 19-12-2011

Algemene score

8,3
De website is eenvoudig in gebruik. Je bent snel bij de specifieke afdeling, zonder veel zoeken. De site zit logisch in elkaar.
Na de betaling via Ideal werd de levering direct in gang gezet. Binnen één werkdag was het product al binnen. En dat zonder extra kosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene Video 19-12-2011

Algemene score

8,0
Scherpe prijs en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nils28 19-12-2011

Algemene score

8,2
Ondanks de opkomende drukte wegens de feestdagen, is de camera voor mijn vriendin keurig op tijd geleverd. Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De hele bestelling verliep zoals het hoort en daarnaast is CameraNU.nl, volgens mij, ook de voordeligste. Het enige wat ik vond, is dat de zoekfunctie op de website mij niet in een keer deed vinden wat ik zocht. Maar, al met al fijn om zaken mee te doen, waarvoor mijn dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Reijnen1976 18-12-2011

Algemene score

9,3
Ik heb CameraNU.nl na gedegen onderzoek op kieskeurig.nl geselecteerd als leverancier voor mijn semi professionele camera op basis van de volgende criteria:

- Zeer scherpe prijzen
- Zeer goede recensies
- Alle denkbare betalingsmethoden
- Zeer flexibel en goed bereikbaar
- Snelle en volgbare levering

Ik ben zeer tevreden over CameraNU.nl. Mijn hoge verwachtingen zijn op alle aspecten behaald of zelfs overtroffen. Bij mijn volgende aankoop kijk ik eerst op CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajm623 18-12-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website met veel informatie. Correcte afwerking van de bestelling, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande Gosman 18-12-2011

Algemene score

9,0
Al eerder bestellingen gedaan en altijd een snelle levering en goede service. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma19601 18-12-2011

Algemene score

8,5
Duidelijke site, gemakkelijk zoeken en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

User99 18-12-2011

Algemene score

9,3
Zoals beloofd snel geleverd. Internetshoppen zoals het bedoeld is.
Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DEP. 18-12-2011

Algemene score

8,0
gezocht op internet, vergeleken en bij cameranu terecht gekomen.
besteld en twee dagen later ontvangen, perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews