cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43630 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. Lens 28-12-2011

Algemene score

9,2
De website geeft alle relavante informatie.
Ruime parkeergelegenheid voor de deur, wel was ik er op een niet druk moment. Reservering keurig vastgelegd via e-mail. Na koop nog een telefonische vraag gesteld die keurig werd beantwoord/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene van den Biggelaar 28-12-2011

Algemene score

9,8
Een paar dagen voor de kerst nog op zoek naar een kerstkado, de canon speedlite 430ex. Overal gezocht maar overal uitverkocht en niet voorradig, behalve bij Cameranu. Ik was bang hem niet voor de kerst binnen te hebben, maar de site beloofde dat dit geen probleem was. En inderdaad, bestelling geplaatst om 20:30 en binnen een uur kreeg ik al een mail met een track and trace nummer en de vermelding dat mijn bestelling verzonden was. De volgende dag had ik hem in huis.

Alles netjes verpakt en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Invent 28-12-2011

Algemene score

9,2
Binnen 12 uur bestelde camera in huis, en dat in de drukke Kersttijd.
Uitstekende ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Langwerden 28-12-2011

Algemene score

8,0
Het feit dat ik op deze link klik wil al zeggen dat ik tevreden ben anders deed ik dat niet. Waarom tevreden allereerst dat ik u telf kan bereiken en ook telf een goed advies krijg bij 1product was ik niet tevreden na telf overleg retour gestuurt en ook dat werd perfect verzorgd met vriendelijke groeten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

OzzieRia 28-12-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en keurig mail contact.....echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haggis 55 27-12-2011

Algemene score

9,3
Op een avond voor 22.30 uur de bestelling gedaan.
De zending vervolgens prima volgbaar op de website.
De dag na de bestelling inderdaad het bestelde in huis.
Dit was niet de eerste keer dat het super verliep.

Hulde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mellon001 27-12-2011

Algemene score

9,0
Na 20:00 besteld en de volgende dag geleverd. Precies zoals toegezegd. Een betrouwbare winkel met scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joshooft88 27-12-2011

Algemene score

8,0
Alles is goed verlopen. Product voldoet aan de verwachtingen en het is snel bezorgd zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

den Oudsten. 27-12-2011

Algemene score

8,5
Het gekochte produkt voldeed aan de verwachting.

Snel en correct aangeleverd.
Na een tlf gestelde vraag over het produkt volgende
dag per mail antwoord.

Kort om prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kwaspen 27-12-2011

Algemene score

9,0
Prima communicatie t.a.v. de bestelling en voortgang, supersnelle levering!
Beste wensen voor 2012!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rood002 27-12-2011

Algemene score

9,0
Probleemloze en snelle levering, binnen 24 uur.
Het oorspronkelijk bestelde product voldeed niet aan de verwachtingen, de retourzending werd net zo snel en zonder gedoe afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VBC Doorn 27-12-2011

Algemene score

9,0
Vlotte verzending, snelle aflevering, degelijke verpakking. Geen enkele aanmerking op het geheel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukas13 27-12-2011

Algemene score

9,5
Dit is niet mijn eerste aankoop bij Cameranu.nl Ze denken mee en zijn zeer pro actief. Ik had namelijk mijn postcode verkeerd ingevuld en zij belden direct op. Aangezien ik de telefoon niet had gehoord, heb ik ze een half uur later terug gebeld en alsnog mijn juiste postcode doorgegeven. Ondertussen hadden ze ook al een mail gestuurd. Ze komen ook de levertijd goed na. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kwadraat 27-12-2011

Algemene score

8,8
Snelle en goede levering. Alles komt zeer betrouwbaar over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrissyja 27-12-2011

Algemene score

8,8
Super leuk toestel, met (zoals op het scherm te zien) haarscherpe foto's. Heel gemakkelijk te bedienen en geeft tal van mogelijheden. Klein en fijn toestel. Camera.nu biedt dit toestel voor de laagste prijs aan.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Timmermans 27-12-2011

Algemene score

9,5
Het aangekochte product beantwoorde niet aan de daaraan te stellen eisen. Hierover overlegd met de medewerkers van Cameranu.nl. Zij constateerden naar aanleiding van mijn telefoontje dat dit inderdaad het geval was en vroegen het product terug te sturen. Daar zij niet tijdig konden beschikken over een ander exemplaar boden ze me aan het betaalde geld terug te betalen.
Dit heb ik geaccepteerd en het terugontvangen bedrag is binnen 5 werkdagen wederom op mijn rekening overgemaakt. De communicatie over de gehele transactie verliep uitermate correct wat mij een heel prettig vertrouwd gevoel gaf. Zeker voor mij een zaak om terug een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeanette57 27-12-2011

Algemene score

9,0
Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPB 27-12-2011

Algemene score

9,8
Prima website en service slechts 1 opmerking, waarschijnlijk te wijten aan mijn haast, is dat bij het in ontvangst nemen v/d camera er geen geheugen kaart bij zat en ik alsnog naar een winkel moest. Tip om dit duidelijker te vermelden en niet enkel en alleen onder het tabblad specificaties hierdoor verkoop je automatisch meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lhendrix 27-12-2011

Algemene score

8,5
Vlotte afhandeling, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dutchdoubles 27-12-2011

Algemene score

9,7
Groot assortiment, goede prijzen en hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine12345 27-12-2011

Algemene score

8,2
Snel gevonden, besteld en de volgende dag vlak voor Kerst geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 2610 27-12-2011

Algemene score

8,2
In het verleden al wat spullen gekocht en een zeer goeie ervaring. wilde nu een klein handzaam toestel kopen en zag via de reclame de Canon IXUS 220HS.
Even kijken bij Camera Nu. De bestelling om 21.30 uur gedaan en de volgende dag lekker in huis dat is nog eens snel en goed geleverd. Altijd zeer positief als men ook nakomt wat men beloofd. Een reden te meer om de volgende aankoop weer bij Camera nu te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Lemaire 27-12-2011

Algemene score

9,2
Vlak voor de Kerst bestelde ik deze camera, waar ik zeer tevreden over ben. In verband met de kerstdrukte bij zowel de winkel als de post dacht ik dat het wel een paar dagen langer kon duren voordat het thuisbezorgd werd, maar 's avonds om half acht, de dag na de bestelling, is het pakketje al bezorgd. Dat is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja2007 27-12-2011

Algemene score

8,5
S'Avonds om 9.00 uur besteld. De volgende morgen om 10.00 in huis. Keurig en degelijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wicky29 27-12-2011

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en het product wat ik zocht was snel te vinden. Op dinsdag avond om een uur of 9 besteld en de volgende middag al in huis. Ook in de winkel is de service trouwens heel goed. Ze nemen alle tijd voor je, heb ik inmiddels meerdere keren ervaren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

keesvanhonk 27-12-2011

Algemene score

8,3
keurig op tijd net voor de kerstdagen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam05-05-1961 27-12-2011

Algemene score

9,0
Ik heb goede ervaringen opdgedaan met de camera .
Ze geeft een goede beeld kwalitijd ook de filmopnamens voldoen aan de verwachtingen.
het is prettig op deze manier zaken met u te doen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12Martin1981 27-12-2011

Algemene score

9,7
Bestelling netjes en compleet volgens afspraak geleverd. Nergens problemen mee ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden bezoeker 2011 27-12-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, handige package deals, goede prijzen en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop west 27-12-2011

Algemene score

9,0
Ben in de winkel op een nette en correcte manier geholpen en de vragen over de nieuwe camera zijn allen keurig beantwoord,dus tot zover geen klachten en de camera bevalt prima en maakt prachtige foto,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert5502 27-12-2011

Algemene score

8,3
Al vaker besteld, goede ervaringen. Prettige website, met een logische opbouw en een interessant assortiment.
Verpakking goed, wel wat grote doos [maar keurig bijgevuld met papierproppen]. Snelle levering als post.nl pakje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HenkOosten 27-12-2011

Algemene score

9,5
Ik heb voor mijn spiegelreflex camera een snuittas gekocht met filter en zonnekap .
dit alles was zeer uitgebreid te vinden op de webshop ( veel keuze ) en verder de afhandeling was perfect .
Dag later alles netjes in huis ( goed verpakt etc )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

driesterren 27-12-2011

Algemene score

9,5
makkelijk zoeken, en winkel super deskundige hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bootsma9 27-12-2011

Algemene score

10,0
Gewoon een echt betrouwbaar en accuraat adres, een plezier om daar iets te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothe48 27-12-2011

Algemene score

8,5
Ik vind het geweldig dat je de tas op internet kunt indelen, dan koop je zeker de juiste maat!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny2011 27-12-2011

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

foto2011 27-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle service en afhandeling.
Volgende dag al binnen.
En de goedkoopste en geen verzendkosten.
Helemaal goed en ik beveel het anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuucA 27-12-2011

Algemene score

8,5
De bestelling was zoals op de website aangegeven de volgende dag geleverd. Echter was de bestelling niet naar mijn zin en heb deze zonder problemen terug kunnen sturen.
Al zeer snel een reactie gekregen dat de retour ontvangen is en mijn geld weer terug gekregen. In de tussentijd had ik al een nieuwe bestelling geplaatst die geheel naar mijn zin is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel norbie 27-12-2011

Algemene score

10,0
Werkelijk een topservice! Geweldige informatie gedurende het logistieke proces en een super complete en tijdige levering. Promesses do still come true @camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christina03 27-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb via de website informatie aangevraagd en binnen 24 uur bericht terug gekregen maar ook welke artikel het beste zou zijn. Helaas voor diegene waarvoor het bedoeld was wil graag toch een andere dus gaat hij zelf naar Urk om te kijken welke het beste bij hem past. Maar het artikel die mij is voorgesteld was wel waar ik om vroeg en ik kan de vraag niet beantwoorden van after sales omdat dit nog moet gebeuren. Maar ik weet dat dit bedrijf altijd behulpzaam is wat betreft de klantvriendelijkheid mijn man komt hier altijd al jaren en met veel plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie Rijkers 27-12-2011

Algemene score

9,0
Het was een kerstcadeautje, ben er heel erg blij mee.
Een camara met heel veel mogelijkheden, dus moet me er nog goed in verdiepen. Ik ben een Canon EOS gewend, maar hier zit zeker zoveel mogelijkheden in.
De bestelling en en verzending is perfect verlopen.
Internet wordt hierdoor steeds toegankelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1961-09 27-12-2011

Algemene score

8,2
Zeer snel afgehandeld en bij per ongeluk 2 dezelfde bestellingen 1 automastisch geannuleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Crouse 27-12-2011

Algemene score

9,2
Bestelling is netjes verlopen.
Snelle levering
Alles netjes verpakt.
Camera voldeed aan alle wensen.
Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel Olischlager 27-12-2011

Algemene score

8,2
levering perfect aangekomen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joooooo 27-12-2011

Algemene score

6,0
de camera is prima alleen de after sale is erg slecht wilde graag een bon om geld terug te vragen ik heb helaas geen printer. moet het volgens hun maar ff aan een ander vragen om uit te printen gaat een ander toch niet aan wat jij koopt en betaald !! een pakbon kunnen ze je wel sturen in het pakje maar een normale bon dat kan dan niet heel VREEMD !!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Erwin.Go 27-12-2011

Algemene score

8,2
Ben zeer tevreden, al een aantal keer iets besteld en elke keer stipt met de verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

guus janssen 27-12-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering, dag na bestelling
Nadat het balhoofd niet goed werkte weer gerepareerd terug binnen een week.
Aanrader om fotoapparatuur te bestellen, goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijboer 27-12-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering van het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roger1975 27-12-2011

Algemene score

9,0
Alle afspraken netjes nagekomen en de bestelling op tijd voor kerstmis binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Janssen 27-12-2011

Algemene score

8,5
Snelle, correcte levering en toen display defect was, snelle reparatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews