cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Wesdorp 24-12-2011

Algemene score

8,8
Jullie maken waar wat je op de website zegt.
Op tijd en het gehele leverringsproces is te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvdVrande 24-12-2011

Algemene score

9,5
Super snelle levering, zeer lage prijzen! Ik kan iedereen Cameranu.nl aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 2011 24-12-2011

Algemene score

10,0
Ben regelmatige bezoeker van de website; vind deze helder en overzichtelijk.
De bestelling verliep ook vlot; de camera + tas werden snel en goed verpakt afgeleverd. Helemaal prima dus.
De after sales heb ik nog niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wpbm 24-12-2011

Algemene score

9,3
Zowel telefonisch als persoonlijk contact uitstekend. Bestellen eenvoudig en met de print van de shop is ophalen snel geregeld. Mooie winkel om nog meer inspiratie op te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Boelens 24-12-2011

Algemene score

9,2
Behandeling in shop zeer goed. Tijd genoeg om te bekijken terwijl je dan niet lang op behandeling hoeft te wachten door nummer. Perfect en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodriess 24-12-2011

Algemene score

9,3
Deze winkel heeft een snelle levering met goede aanbiedingen met gratis verzending Daar het nu toch drukke tijden zijn KIES EN KEURIG ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reigermanneke 24-12-2011

Algemene score

9,0
De website is:
- makelijk toegankelijk.
- duidelijk.
- betaling gaat eenvoudig.
- snelle levering
- snelle reactie van cameranu.nl
- prettige website.
- leuk om in de webwinkel te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuji X10 24-12-2011

Algemene score

8,2
Zoals altijd een duidelijke website met duidelijke zoekfuncties en een keurig betalingsysteem.

Snelle levering met een extra waardebon deze keer. Zulke acties vallen natuurlijk altijd in de smaak.

Tot op heden, en ik koop al zo'n 2 jaar via de webshop en fysieke winkel, niets dan lof voor deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matti1976 24-12-2011

Algemene score

4,0
Naar aanleiding van een mailing met een kerstaanbieding van cameranu heb ik twee foto's op canvas besteld. Direct na mijn bestelling ontving ik de bevestiging waarin een levertijd van 5 werkdagen werd genoemd. Enkele dagen later ontving ik een mail dat ivm drukte de bestelling later bezorgd zou worden. Toen ik verder niets meer hoorde, heb ik contact opgenomen met cameranu. Zij konden helemaal niets doen. Het was niet mogelijk om te zien of mijn bestelling al klaar was, wanneer deze verstuurd zou worden en of deze nog wel voor kerst (het is tenslotte een door hen zelf aangeboden KERST aanbieding) bezorgd zou worden. Annuleren kon ik de bestelling ook niet meer. Het enige wat mij werd aangeraden was om af te wachten (!!!!) of de bestelling op tijd zou komen. Inmiddels is de bestelling voor mij te laat, ik ben naar mijn vakantieadres afgereisd zonder mijn bestelling. Waardeloze service!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Photo Vinnie 24-12-2011

Algemene score

9,7
De website was uo to date qua voorraad, vind ik belangrijk.
Zowel de website als de telefonische helpdesk was uitstekend.
Levering was op tijd en op gewenste datum, alleen enige onduidelijkheid in het bestelproces over de manier van verzending, maar dit werd keurig door telefonische helpdesk verduidelijkt. Geen ervaring met de After Sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metchel 24-12-2011

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bij Cameranu. De status van de voorraad op de website klopt altijd. De werknemers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Is er een probleem of een klacht dan word het netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toomen 24-12-2011

Algemene score

7,2
Snelle levering.
Hetgeen je besteld wordt keurig de andere dag bezorgt.
Prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Bottelier 24-12-2011

Algemene score

10,0
Er valt niet veel te beschrijven als alles vlekkeloos verloopt. Telefoontje of het pruduct echt op vaarraad is ging vlot. Ja is op voorraad. Vrijdan aan het begin van de avond order geplaatst en zaterdagochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico van Walstijn 24-12-2011

Algemene score

9,0
Genoemd produkt kon niet op de Nikon body 5000 worden gemonteerd, terwijl ik toch duidelijk een body D5000 heb gesproken.
De Nikon SB-4000 besteld en de ontvangen flitder teruggestuurd.
Daar deden jullie niet moeilijk over.
In de verwachting dat het allemaal goed komt, wens ik een paar prettige feestdagen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel de Haan 24-12-2011

Algemene score

9,0
De scanner is nog niet uitgeprobeerd. het bestellen en leveren werkte perfect. De mensen in Urk zijn heel deskundig en prettig in de omgang, weet ik van vorige aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unvds 24-12-2011

Algemene score

8,2
Website is erg duidelijk. Telefonisch goed bereikbaar, al is de onderbreking 's middags niet erg handig. Snelle levering. Goede informatievoorziening via telefoon, e-mail en/of website.
Misschien is het wel handig op de website te vermelden wat de garantieperiode van een demomodel is, want dat heb ik niet kunnen terugvinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansBrouwer 24-12-2011

Algemene score

9,0
een duidelijke website en goedkope prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoofs 23-12-2011

Algemene score

10,0
heel duidelijke website
snelle levering
probleem gehad met de verrekijker prisma afstelling was niet goed. binnen 2dagen alles geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W D 23-12-2011

Algemene score

9,0
Camera lamp besteld, die ik de volgende dag nodig had.

Zeer snelle reaktie, en inderdaad de volgende dag geleverd. Geweldig toch...... W D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Cool 23-12-2011

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en goed toegankelijk. De winkel is erg klantvriendelijk en een reactie op vragen volgt snel! Wij zijn bijzonder tevreden en zullen hier waarschijnlijk vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits1966 23-12-2011

Algemene score

8,3
Camera vlak na aankomst bij maken eerste foto's defect (lamellen bleven hangen); direct info omtrent gratis terugsturen en snel gemaakt en retour!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob Bolster 23-12-2011

Algemene score

8,0
Alle producten op voorraad, 's avonds om 21:30 uur besteld, en de volgende dag geleverd. Heel netjes!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

comojb 23-12-2011

Algemene score

9,5
Wat moet ik veel schrijven, wederom een uitstekende prijs en supersnelle levering en zeer goed verpakt.
Voor mij absolute top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leem1939 23-12-2011

Algemene score

9,3
Donderdag voor Kerstmis 2011 's avonds tegen 21.15u. besteld en de vrijdag daarop volgend al om 11.30u. ontvangen. Hoe doen ze dat?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. V. 23-12-2011

Algemene score

10,0
Al meerdere bestellingen gedaan via internet.
Ook na een fout van mij bij het invullen van de bestelling is de oplossing vlot afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vink 23-12-2011

Algemene score

9,0
De site is duidelijk en helder en bestelling gaat als een speer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke van Loenen 23-12-2011

Algemene score

9,7
Nadat ik mijn Canon fototoestel had laten vallen en echt stuk was moest ik snel een ander toestel hebben voor de feestdagen.
Ben gaan kijken op allerlei types fototoestellen die niet al te moeilijk bedienbaar zijn maar wel met een goede kwaliteit.
N.a.v. reviews van verschillende merken kwam dit toestel er goed uit en ja hoor, deze is geweldig en binnen één dag had ik mijn toestel binnen via cameranu.nl.
Eerst de klantenservice gebeld wat voor accessoires ik er bij zou moeten bestellen en kreeg een deskundig advies.
Een aanrader dus en .... de klantenservice wist meteen alles over dit toestel te vertellen. Ik bestelde de camera op vrijdagavond en zaterdag vóór 12.00 u. zaterdag werd de camera bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prusen32 23-12-2011

Algemene score

9,0
na aankoop van mijn filmcamera bleek CameraNu een uitgebreid assortiment accessoires voor deze camera te hebben, niet alleen in de catalogus, maar ook op voorraad !
dit heeft mij doen besluiten deze aanvullingen hier te bestellen en in de winkel te kopen;
VEEL SUCCES VERDER !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WBlom 23-12-2011

Algemene score

10,0
Super snelle levering
Goed gecommuniceerd via mail.
Ik kan niets anders zeggen dan....fantastisch!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam1970Ab 23-12-2011

Algemene score

8,5
Ik had de pech dat mijn aankoop snel stuk ging. Dit moest worden opgestuurd en dat duurde wel even. In die tijd heb ik goede service ervaren en ben ik perfect op dehoogte gehouden. Mijn volgende aankoop weer bij camera.nu

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco74dh 23-12-2011

Algemene score

8,2
Besteld via de website en opgehaald.
Daardoor lag de camera klaar en ondanks dat ik hem al had gekocht kreeg ik alsnog een stukje advies en bevestiging van de goede koop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Canonlens2011 23-12-2011

Algemene score

8,7
Prima gelopen, ik was op korte termijn op zoek naar lens en batterijen en die waren zoals ook op de website stond voorradig. After sales geen mening of nvt want de producten die ik heb gekocht waren gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie40 23-12-2011

Algemene score

8,5
Ongelooflijk, net 2 dagen voor kerst besteld,
's avonds na half 10, de volgende dag om 12 uur
's middags in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marco ringeling 23-12-2011

Algemene score

10,0
echt een geweldige site die jullie hebben! duidelijk en overzichtelijk en heel ergscherp geprijsd, dit gaf voor mij de doorslag om via jullie site mijn bestelling te plaatsen. Nu ik de camera binnen heb ben ik helemaal erg enthousiast en zeer tevreden.
Ik ga hier zeker weten heel veel plezier aan beleven.
Nogmaals bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verrassing 1956 23-12-2011

Algemene score

9,0
's avonds om 21.15 uur besteld en de volgende dag al keurig aan huis bezorgd. Goed verpakt en compleet.

Zeer aan te bevelen als webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balt K. 23-12-2011

Algemene score

10,0
Bestelling, bezorging en betaling allen zonder
haperen verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axelw 23-12-2011

Algemene score

10,0
Bestelling cameratas en SD kaart 's avonds gedaan, volgende dag in huis.
De camera in kwestie was niet voorradig en heb ik bij een andere webshop moeten kopen.
De website van cameraNU geeft bij de camera duidelijk aan welke accesoires erbij passen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mady22 23-12-2011

Algemene score

9,2
Zowel bestelling als levering uiterst korrekt.
Ik ben meer dan tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toxit 23-12-2011

Algemene score

8,8
Ik heb bij CameraNU.nl een harde schijf gekocht die helaas niet compatible was met mijn QNAP NAS. Ik heb meteen contact opgenomen met CameraNU.nl. Ze hebben de harde schijf zonder problemen teruggenomen en heel netjes het aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling, ik heb het met andere webshops al vaker anders meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ConsumerX 23-12-2011

Algemene score

8,0
Vlotte levering, zoals beloofd de volgende dag bezorgd thuis.
Alleen jammer dat de prijs 2 dagen na mijn aankoop nog 2 euro goedkoper werd...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wilkra 23-12-2011

Algemene score

9,0
De bestelde camera retour gezonden en dat is uitstekend door CameraNu afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. van Verseveld 23-12-2011

Algemene score

8,0
Snel, makkelijk en prijs is marktconfort

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulien42 23-12-2011

Algemene score

9,3
De lens was op voorraad en binnen een dag bij mij thuis afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renjol 23-12-2011

Algemene score

9,0
Precies als afgesproken, goed verpakt en snel....beter kan niet!
Tot nu toe gelukkig geen gebruik hoeven maken van after-sales!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne van Raaij 23-12-2011

Algemene score

8,3
De canvas is heel eenvoudig te bestellen, je kunt precies kiezen welk gedeelte van de foto je wil en evt inzoomen. Ik had hem 2 dagen na de bestelling al in huis, zeker op tijd voor de kerst zoals op de website staat, en hij ziet er heel mooi uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans en emiel 23-12-2011

Algemene score

9,0
Supersnelle en correct uitgevoerde levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Door63 23-12-2011

Algemene score

8,5
Voor mij als fotograaf is de webshop van CameraNU.nl een echte snoepwinkel! Genoeg om uit te kiezen en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Mourik 23-12-2011

Algemene score

9,0
Dwe website (ghoord van een collega) is perfect: alles wat je wilt weten, kun je eenvoudig zoeken. Vooral welke accesoires geschikt zijn voor de camera vond ik erg fijn.

De prijs bi Cameranu is de laagste vergeleken met andere sites.

Kortom, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanceto 22-12-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Het bestellen gaat makkelijk. De lens werd een dag na betaling geleverd, dus top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooz32 22-12-2011

Algemene score

8,5
De Canon Ixus 220HS besteld op een vrijdag en werd de volgende ochtend om 9.00uur al thuis bezorgd! Kan nog niets over de werking van de camera zelf zeggen aangezien het een cadeau voor iemand anders is. Maar vwb cameraNU.nl; overzichtelijke site, goedkope prijzen en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews