cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43623 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aankoop Sony RX100 14-10-2018 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden over deze winkel en zijn medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende compact camera's in enkele weken besteld, geprobeerd en terug gezonden. En dat was geen enkel probleem. Snelle ruiling en verrekening van de prijs van de camera's. Nogmaals ik ben zeer tevreden over deze winkel en zijn medewerkers. Zowel via de mail, telefonisch of in persoon. Ik kan deze winkel dan ook zeker aanbevelen. Ik ben dus in de winkel geweest om te ruilen maar de camera die ik uiteindelijk heb gehouden, heb ik via de website gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrtje 2 14-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Snel schoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de vakantie ontdekte ik dt er een sensorvlek op zat. Naar Urk gereden, 20 minuten gewacht en de camera is weer schoon. Heerlijk snel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ynos2222 13-10-2018 Via de website gekocht

Photokina bezocht, statief gezien, cameranu.nl bezocht, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben dit jaar op de Photokina geweest, had een statief gezien cameranu.nl had een prijs die geen enkele winkel kon toppen. Nog in Keulen besteld, ( op terras bij een kop koffie ) de dag erna al bezorgd. Zo is het fijn als je de Photokina in de praktijk de dag erna al kunt proberen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. de Waal 13-10-2018 Via de website gekocht

Goede telefoondesk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder al een zeer goede positieve ervaringen. Doet wat het beloofd, goede spullen en telefonische informatie. Pakketje (in mijn geval) was zogenaamd niet aangekomen, werd direct op gereageerd en opgelost (fout kpn ophaalpunt). Door mij als super betrouwbaar ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Heugten 13-10-2018 Via de website gekocht

prima en complete webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, beschikbaar voor vragen (chat, en telefoon), kennis van zaken en ruime keuze.
Snelle levering en alles netjes ingepakt.
Ze laten niets te wensen over

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 13-10-2018 Via de website gekocht

Laat besteld maar gewoon de volgende ochtend in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het fijne van Cameranu vind ik dat je nog aan het einde van de avond kunt bestellen met het gemak dat het de volgense dag bezorgd wort! Snellere service gaat het niet worden, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik 12-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte onlineshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu al een paar keer iets bij cameranu.nl besteld en tot nu toe helemaal niets ontdekt waar je over zou kunnen zeuren. Helemaal niets! Of je het nu per post laat bezorgen of afhaalt in Apeldoorn, de bestelling is er op de afgesproken tijd en goed verpakt. Gewoon perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJT 12-10-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een toegankelijke website met veel achtergrond informatie van de aangeboden producten.
Wat erg prettig is dat je tot laat kunt bestellen en toch de volgende dag leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl geeft een uitgebreide specificatie van de artikelen en verzorgt een correcte en vlotte levering. De bezorging klopte ook op de tijd die vooraf werd aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is geweldig. Het pakketje was zo snel binnen dat ik er haast van schrok. Ik vind dat Cameranu.nl ook goede acties heeft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanon Boulanger 11-10-2018 Via de website gekocht

het juiste advies niet altijd voor de duurste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies regelmatig voor Cameranu; duidelijke info, goed advies en niet altijd voor de duurste prijs, en ook in alle redelijkheid een oplossing zoeken als er een fout is gemaakt (want dat kan iedereen gebeuren).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toby 11-10-2018 Via de website gekocht

goeie prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service zoals je zou verwachten. Items netjes verpakt en op tijd verstuurd. Duimpje in de lucht voor cameranu!
Jammer dat postnl niet zo netjes is. Had mijn pakketje naar postnl punt gestuurd maar bezorger had 't niet afgegeven dus wat vertraging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. Laan 11-10-2018 Via de website gekocht

Heel vriendelijk geholpen op een telefonische vraag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een camera besteld, andere dag keurig verpakt geleverd, supersnel.
Ik ga in de toekomst zeker meerdere bestellingen plaatsen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Weener 11-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een eenvoudige en snelle bestelling. Direct een mail reactie Niets om op aan te merken! Prima dus. In het verleden ook al eens bestelt zonder problemen. Daarom wederom bij Cameranu.nl een bestelling gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle en zeer correcte levering, zoals altijd!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere malen bij cameranu besteld en steeds dezelfde correcte afhandeling, makkelijk bestellen, keuze uit betaalmogelijkheden en aflever mogelijkheden!!!

Reageer

Ton de Jong 11-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Oprechte dank aan de medewerkers van CameraNu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dankzij de medewerkers van CameraNu kon ik op reis met mijn nieuwe Nikon Coolpix P1000. Een paar dagen voor mijn vertrek werd deze camera gereleased en zij hebben ervoor gezorgd dat ik hem op tijd in mijn bezit kreeg!

Klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn Top!

Hartelijk Dank!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 11-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service snelle reactie top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service snelle reacties en vriendelijk
meedenkend en bestellen gaat erg makkelijk en snel levertijden supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Gosseye 11-10-2018 Via de website gekocht

Levering-service na verkoop- klantvriendelijkheid ten top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De correctheid en service hebben de doorslag gegeven. Een omruilactie correct uitgevoerd.
De 5-jarige garantie is eveneens iets wat men bij geen enkele andere winkel verkrijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-10-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

Prettige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig geholpen door een medewerker van de winkel, die wist waarover hij praatte. Hij nam de tijd en gaf uitgebreid advies. De ledlamp die ik uiteindelijk kocht was precies wat ik zocht. Ik kom zeker nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 10-10-2018 In de winkel gekocht

Goed inruilactie en daardoor een mooie nieuwe A 77 II-body!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege een inruilactie, ben ik in de auto gestapt naar Urk. De "oude" camera mee en een eerlijk en duidelijk advies gekregen over mijn nieuwe aanschaf, aangezien ik twijfelde tussen enkele modellen.
Ik ben super geholpen en heb X niet te vaak laten lopen ;) en nu in het bezit van een vervanger van mijn oude 77 II
Het was de rit zeker waard!

Reageer

Rien F 10-10-2018 Via de website gekocht

Cameranummer voor nu en altijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel al jaren bij cameranu gezien de scherpe prijzen, communicatie, en altijd betrouwbare levering.

Lees altijd de weer geven, review s die zijn weergeven bij hun producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Berg 10-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, gratis verzending, duidelijke shop met duidelijk hun artikel nummer erbij, zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous 10-10-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel. De levering is snel en de bezorgingskwaliteit is ook heel goed; Pakketje wordt goed ingepakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 10-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kon een product niet gemakkelijk ergens anders vinden. Op Cameranu.nl hadden ze het product wel. Meteen besteld en het was de volgende dag in huis. Goed assortiment en uitstekende service.

Reageer

Peter 10-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte snelle service en zeer scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, en veruit de goedkoopste voor wat ik zocht (Canon Selphy cp1300).
Ook de levering was vlot en binnen de beloofde termijn.
Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden, zeer positieve ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anjo brombacher 10-10-2018 Via de website gekocht

Plezierig, snel, accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ervaringsfeit: de webshop van camera.nu is gebruikersvriendelijk en behoorlijk snel.
ook de zoals de telefonisch ondersteuning is prima geregeld. ik bestel meestal 's avonds (vaak laat) en de volgende ochtend rond 09.00 uur vindt de levering al plaats - via post.nl zowel de webshop als de fysieke winkel in Urk zijn aanraders.

Reageer

Adri Ligtvoet 10-10-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een eenpootstatief gekocht Ik werd op de hoogte gehouden wanneer hij werd verzonden en hoe ik hem kon volgen. Hij werd keurig op tijd afgeleverd. Website is overzichtelijk en voldoende keus. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 10-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en goed betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via familie achter deze site gekomen. Vind het geweldig. Alles staat duidelijk vermeld. Info, prijs, voorraad ja of nee, levercondities. Allemaal erg duidelijk. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauren 09-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren besteld bij CameraNu.nl en kan niets anders zeggen dan professionele service. Als je iets besteld komt het op tijd en zit het artikel stevig ingepakt.
Misschien ooit in de toekomst nog achteraf betalen(op factuur) toevoegen, dat zou het voor mij als cijfer een 10 geven!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie webshop makkelijk te doorlopen. Het product was snel geleverd en de volgende dag bezorgd. En goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

knyntsje 09-10-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, goede producten voor een scherpe prijs en zeer snelle levering en de keus is om het bij een afhaalpunt af te leveren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leopold 09-10-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijk en niet te evenaren service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag namiddag een Canon printer besteld en woensdag morgen al thuis dit is een levering zo snel en vlot zeker niet te evenaren! Zelfs om te betalen heel vlot en gemakkelijk ook vanuit België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EPK - Heelsum 09-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede artikelen die snel geleverd worden.
Je wordt ook goed geholpen als je vragen hebt.
De beschrijving van de artikelen is heel duidelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patryck 09-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving en goede communicatie. Ook met eventueel retour sturen is er duidelijke communicatie over het terugstorten van het bedrag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had per ongeluk een verkeerde woonplaats doorgegeven tijdens het bestellen en na mijn bestelling snel een mail gestuurd om de fout door te geven. Dankzij de klantenservice werd het pakket alsnog gewoon de volgende dag geleverd! Daarnaast was het bestelde artikel heel goed geprijsd in vergelijking met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Daniels 08-10-2018 In de winkel gekocht
URK

98 procent compleetheid, 100 procent service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds twee jaar koop ik nagenoeg al mijn fotoapparatuur en accesoires bij CameraNu.nl.
Omdat ik niet altijd over alle specificaties beschik vraag ik regelmatig een sluitend advies aan het CamerNu team alvorens ik een order plaats.
De specificaties en verwachtingen komen soms niet overeen met hetgeen wat ik vooraf verwacht.
Dit levert dan enige teleurstelling op na ontvangst van de order.
CameraNu.nl heeft echter een uitmuntend service niveau en doet er alles aan om naar volle tevredenheid de order alsnog compleet te maken of tot een goed compromis te komen.
Dit is voor mij een van de belangrijkste reden om ook bij een volgende bestelling, als eerste, wederom de CamerNu.nl winkel te raadplegen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oleg 08-10-2018 Via de website gekocht

Really impressed by service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was in rush...huge rush as I was going for vacations and I needed film for my film camera, so I will not miss any moment of this time.

There was no possibility to get a film in other place, and with cameranu I got a chance! Delivery next day, thats amazing, lowes price in NL, so I am happy! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walvisch07 08-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zocht een instapmodel flitser voor op Nikon D7100. Na google-en besloten om deze te bestellen. Goede prijs bij Cameranu.nl. Probleem mbt levering (beschadigde verpakking) goed opgelost door Cameranu.nl.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 08-10-2018 In de winkel gekocht
Urk

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klant vriendelijk .
Ik heb de Nikon P 1000 omgeruild zonder problemen .
Met een goed advies heb ik nu de FZ2000 gekocht .

Zal deze winkel ZEKER aanraden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 08-10-2018 Via de website gekocht

Snel en goed, zoals het moet..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inderdaad de volgende dag, keurig verpakt, het bestelde ontvangen . Via de overzichtelijke site besteld voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 08-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden met aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, prijzen zijn oke. Produkt voldoet volledig aan gegeven omschrijving.
Verzending was goed verpakt en werd op tijd verzonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 08-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan, en met één mailtje was het weer in orde gemaakt. Op de site is alles makkelijk te vinden, en geordend op artikel.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton van Beek 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel niet alleen online maar ga ook graag naar Urk. Het is mijn vaste adres geworden om al mijn fotospullen te kopen. Altijd goede adviezen en super betrouwbaar.

Reageer

Peter Bosma 07-10-2018 Via de website gekocht

Top product met snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is makkelijk navigeren op de site van cameranu.nl. Er zijn ruime mogelijkheden om je zoekopdracht te specificeren. Desalniettemin blijft er een scala aan merkproducten over waaruit je kunt kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emily 07-10-2018 Via de website gekocht

Goeie webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb cameranu meerdere keren gebruikt en ben altijd erg tevreden over de snelle levering en goede klantenservice. Enige minpunt: Laatst heb ik voor het eerst iets moeten retourneren, omdat de tas me toch wat tegen viel, en moest ik de verzendkosten voor retour zelf betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zeebra 07-10-2018 Via de website gekocht

Volgende dag geleverd en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk iets te laat besteld, maar toch gewoon de volgende dag afgeleverd. Ik koop bij voorkeur bij cameraNU.

Reageer

Leonie 07-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, professionele service, goede kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al redelijk vaak dingen besteld via cameranu en ben tot nu toe erg tevreden! Toen ik een nieuwe lens wilde kopen heb ik eerst contact met hen opgenomen voor informatie. Zij gaven mij een goed advies en ben erg blij met mijn aangeschafte lenzen! De kwaliteit van de artikelen is goed net al het aanbod. Volgende keer koop ik weer hier!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 06-10-2018 Via de website gekocht

Leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had deze camera al gevonden maar dan voor 238 euro maar toen vond ik dit aanbod voor 179 euro. Hij mocht dan al een keer teruggestuurd zijn maar alles doet het nog goed. De service was ook goed, ik had in een dag mijn camera :).

Reageer

erwin 06-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was mijn lensdop kwijtgeraakt, balen, gelijk nieuwe besteld en die was er dus de volgende dag, voor mijn gevoel was het binnen 24 uur, duikt die lensdop in de was op, heeft gewoon in mijn zak gezeten, hoe dan ook snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 06-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, en ze doen wat ze beloven te doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een Wildlife camera, en heb deze hier gevonden, was snel besteld König DR22 Wildlife camera en de volgende dag al in huis, en alles was aanwezig zoals beloofd in de mail. En hij doet waar hij voor gemaakt is.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews