cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yokado 04-01-2012

Algemene score

9,0
voor het eerst via jullie een betselling geplaats maar zeer tevreden goede service goed email contact en perfecte levering voor mij zeker een aanrader voor anderen toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeandarque 04-01-2012

Algemene score

8,7
snelle levering per post , goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ritaber 04-01-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering en goede afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimgottmers 04-01-2012

Algemene score

10,0
Heel Heel goed!Bij mijn zat geen EOS Cashback kaart bij even gebeld en de andere dag in mijn brievenbus nog bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique F. 04-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer snelle levering: donderdagmiddag besteld en vrijdag al in huis in degelijke verpakking.
Prijzen goedkoper dan elders.
Ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marcopaula 04-01-2012

Algemene score

9,3
IK heb de tas op 2e kerstdag besteld en kreeg de dag er na 's morgens al een mail dat hij op de post was. De volgende dag is hij al aangekomen. Tevens kreeg ik een mail waar op een trackentrace nr stond vermeld. IK ben ook zeer te vreden over de website. Via de site kon ik een formulier in vullen over wat ik allemaal in de tas wilden hebben. En hier kwamen dan aanbevelingen uit. Verder klopt wat er op de site over de tast staat precies met het product wat ik heb ontvangen. Dus ik ben zeer tevreden. Ik zal zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkbt60 04-01-2012

Algemene score

8,0
goede prijs, service en aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

post46 04-01-2012

Algemene score

8,2
Wat CameraNu belooft, wordt ook nagekomen: Keurig en supersnelle levering van een macro-objectief tegen een aantrekkelijke (laagste prijs). Ik heb al eerder een camera besteld bij CameraNU en die bevalt me nog steeds prima! Als ik weer foto-accessoires nodig heb, neem ik eerst een kijkje op hun website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zora1983 04-01-2012

Algemene score

8,0
's avonds om 20.30 uur besteld en de volgende dag al bezorgd. Netjes op tijd dus. Er was een voucher die neit bij mijn camera zat en na gemaild te hebben kreeg ik heel snel een mail terug en 2 dagen later alsnog de voucher in de bus. Dus ik kan niets anders zeggen dan superservice en ben erg blij met mijn 600D!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TheoP56 04-01-2012

Algemene score

9,3
Levering ondanks de feestdagen razendsnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Middel 04-01-2012

Algemene score

8,0
Uitstekende en snelle service. Website helder en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mirjelle 04-01-2012

Algemene score

8,5
de bestelling en aflevering is goed en betrouwbaar, en verpakking netjes en veilig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

margreet01 04-01-2012

Algemene score

8,5
keurige prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fotolex62 03-01-2012

Algemene score

8,2
Cameranu doen wat ze beloven en bovendien niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nhvg 03-01-2012

Algemene score

9,0
Weinig aan te merken, koop al heel lang bij cameranu.nl.
Bij deze zending viel me wel de hoeveelheid verpakkingsmateriaal op. Allemaal wel papier, geen plastic, maar toch. De doos was wel erg veel groter dan de inhoud.
Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HaLemmer 03-01-2012

Algemene score

7,2
Lekker simpel zoeken, snelle levering. Top!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ron Haarlem 03-01-2012

Algemene score

9,3
Product bij Camera.nu de beste prijs. Order snel en gemakkelijk, betaling zonder probleem en aflevering lekker snel. Had al een goede ervaring met Camera.nu en dat is wederom bevestigd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard brands 03-01-2012

Algemene score

9,3
Erg fijn toestel, gekocht in een fijne winkel. Heb beperkt verstand van fotografie, maar de medewerker wist aan de hand van een aantal vragen de juiste camera voor mij te vinden ( voor een zeer mooie prijs )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Gijssel 03-01-2012

Algemene score

9,3
Super hoe jullie mijn wensen hebben vervuld en hebben afgehandeld. Bekijken, beoordelen, bestellen en ontvangen.

De beste wensen en succes met jullie succesvolle werkwijze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant09 03-01-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede afwerking, keurig verpakt. Nog geen after sales contact gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GJM Dumaij 03-01-2012

Algemene score

9,8
Mijn hoge waardering is gebaseerd op de keurige afwikkeling van de aankoop; gemakkelijk en snelle bestelling, zeer snelle levering. Al meerdere malen heb ik bij CameraNu iets besteld, telkens waren mijn ervaringen onveranderd positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Koch 03-01-2012

Algemene score

8,7
Ik heb meerdere malen via de website van CameraNU besteld, en telkens kreeg ik het product snel en correct geleverd. De scanner was er zelfs de volgende dag al, terwijl ik die pas rond 21:00 had besteld.

De keer dat ik naar Urk ben afgereisd voor een hele grote aankoop, werd ik prettig en deskundig geholpen. Het personeel vond het fijn dat iemand de moeite nam om het product eerst zelf te komen bekijken alvorens het aan te schaffen. Deze ervaring was wel in hun vorige vestiging, zo'n 6 jaar geleden, maar heeft gemaakt dat ik hier graag mijn fotospullen blijf kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BobKL 03-01-2012

Algemene score

8,8
Cameranu.nl os een goede webshop met dito beoordeling. Service is goed als je ook een goed verhaal hebt. Kundige medewerkers met voldoende kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Kolsteren 03-01-2012

Algemene score

9,0
Heldere site met ruime groeperingen en selectiemogelijkheden, ruime keuze en dito voorraad. Gunstige prijsstelling.
Maakt wat bestelling en verzending betreft zijn belofte waar.
Chapeau kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PK te Haarlem 03-01-2012

Algemene score

8,3
Hallo,mensen van CameraNU jullie website is heel overzichtelijk alles is makkelijk op te zoeken.
Bereikbaarheid is goed voor mensen met een auto zo'n beetje in het midden van het land.
Bestelling en levering is meestal de volgende dag binnen als het op voorraad is,op wat voor manier je het ook besteld,en een leuke dame die in het CameraNU busje rijdt.
En tot slot de after sales is ook goed.
Met de vorige bestelling ben ik ook zeer tevreden maar dat mag ook wel dat was de EF 70-200mm f2.8 IS II usm.
Zelf heb ik de EOS-1D M4 en dat voor een uit de hand gelopen hobby.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

John 71 03-01-2012

Algemene score

9,2
positief gemotiveerd personeel in de winkel
snelle mailbeantwoording en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reukers 03-01-2012

Algemene score

8,5
Camera nu is een zeer goede webshop. De zoomlens hebben wij besteld via een adres in Tilburg en was er binnen een dag. Zelfs in Frankrijk waar wij onze camera hadden besteld kwam het pakje binnen 3 Dagen aan. Er werd door de firma ook nog gebeld of alles goed was aangekomen prima firma.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Elders 03-01-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke website, artikelen zijn goed te vinden via zoekfunctie, voorraad informatie is duidelijk en voor zover ik weet up-tp-date. Snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis Tax 03-01-2012

Algemene score

9,7
Bij cameranu.nl Vorige week een jjc drijvend camera koort gekocht werd goed op de hoogde gehouden door track en trace.

toch was ik de eerste leverdag niet aanwezig dus voor een andere lever dag gekozen. op de aangegeven dag zijn ze 4 uur te vroeg gekomen en dus moest ik jammer genoeg het pakketje zelf ophalen.

gelukkig heb ik het product en kan niet wachten om hem te gebruiken tijdens mijn backpack tour

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchchow 03-01-2012

Algemene score

9,0
Helder en duidelijk van website tot afhandeling en bestelling/aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco van de Sanden Fotografie 03-01-2012

Algemene score

9,5
Een superwinkel. Tussen kerst en oud/nieuw besteld in de avond om 20.00, de volgende morgen om 09.00 in huis. Snel, goedkoop en geen verzendkosten :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes1985 03-01-2012

Algemene score

7,2
Inmiddels heb ik contact gehad met CameraNu i.v.m. de klacht van een niet werkende Nikon Coolpix S3100. Erg netjes te woord gestaan en ik verwacht dat het nu goed opgelost gaat worden.

Ben ik blij om!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Joep0826 03-01-2012

Algemene score

9,2
Geweldig snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Wesemael 03-01-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Goede info over de verzending. Snelle reactie op zowel vraag als klacht. Goede en effectieve reactie op laatstgenoemde aspect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre053 03-01-2012

Algemene score

9,0
Goede service, aktuele voorraad op de website, mooie winkel die goed bereikbaar is en een goede service. Kortom dik tevreden :-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan M 03-01-2012

Algemene score

7,8
De website is duidelijk en CameraNU is makkelijk en op diverse manieren bereikbaar. De bestelling is volgens afspraak geleverd. Wel een minpuntje is dat er vingerafdrukken op het LCD-schermpje zaten, welke natuurlijk vreemd is bij een nieuwe camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

R_kj 03-01-2012

Algemene score

8,7
's avonds besteld, 's morgens om 10 uur geleverd. Prima voor elkaar. Contact met de klantenservice prima verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

scomo 03-01-2012

Algemene score

8,0
Mis aan de camera een statief bevestiging en beeldstabilisatie kwalteit van de beelden is goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

JKC61 03-01-2012

Algemene score

9,7
Zoals altijd snelle levering en perfect verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Bato 03-01-2012

Algemene score

9,0
Bestelling binnen 24 uur in huis , betreffende camera Nikon Coolpix L23 Zilver met de goedkoopste prijs die ik kon vinden op internet bij CameraNU.nl, werd keurig verpakt geleverd via de post. Camera werkt perfect en voldoet ruim aan mijn wensen. Instellingen zijn gemakkelijk te kiezen en in te stellen. Foto's zien er keurig uit en met het op cd-rom bijgeleverde programma ViewNX 2 te bekijken en naar wens bij te werken. Al met al een prima aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jt2 03-01-2012

Algemene score

9,0
Alleen maar lof over CameraNU.Super levering.
De scherpste prijs, dus ik hoef nooit lang te zoeken.
Goede informatie m.b.t. vragen over je eventuele aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan28946573 03-01-2012

Algemene score

7,7
Website kan iets strakker en duidelijker. Bezorging was perfect in orde.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

EosLover 03-01-2012

Algemene score

8,3
Het product vinden op de website viel niet mee omdat ik niet wist hoe ik deze adapterring moest noemen.. Eenmaal gevonden ging het bestellen makkelijk. Ik heb het om 22u 's avonds besteld en betaald, de volgende dag al in m'n bezit! Superservice dus!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

D. van Braam 03-01-2012

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering, alles compleet! een winkel zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. van V. 03-01-2012

Algemene score

9,3
Alvorens tot bestellen over te gaan heb ik eerst gebeld voor meer informatie. Ik werd erg vriendelijk en geduldig te woord gestaan en besloot daarop te bestellen. De volgende morgen voor 12.00 uur was mijn camera met toebehoren in huis. Ongelooflijk, wat een goede en snelle service. Een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kp6700 03-01-2012

Algemene score

9,0
Ik heb dit product eind van de dag besteld. Ik wist niet zeker of ik de juiste bestelwijze had gekozen om de levering dezelfde werkdag te laten verzenden en heb daarom per mail een reactie gestuurd op de orderbevestiging. Ik kreeg direct een mail terug dat alles in orde was en de scanner nog die dag zou worden verzonden. De levering heb ik de dag erop in de middag in perfecte staat ontvangen. Goedkoop, snel en prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca26 03-01-2012

Algemene score

9,5
Al diverse malen zaken besteld bij Cameranu, website is erg overzichtelijk en bestellingen zijn enorm snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Acvermaat 03-01-2012

Algemene score

7,8
De website werd voor de aanschaf van de huidige lens veelal gebruikt om de informatie over veel lenzen. De website is overzichtelijk, duidelijk en handig in gebruik. Daarnaast was de aangeschafte lens ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Dit heeft besloten om de lens bij cameranu.nl te kopen. Ook de levering van de lens ging zelfs boven verwachting! Binnen 24uur was de lens in huis!!

De volgende grote aanschaf zal zeker weer via cameranu.nl verlopen..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Willie van Leusden 03-01-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijk, inderdaad de goedkoopste, zeker met de actie gratis verzending!
Alles tip top in orde bij ontvangst, de volgende dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eel63 03-01-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke instructies, betrouwbare uitstraling website, vlotte levering, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews