cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

foto2011 27-12-2011

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle service en afhandeling.
Volgende dag al binnen.
En de goedkoopste en geen verzendkosten.
Helemaal goed en ik beveel het anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LuucA 27-12-2011

Algemene score

8,5
De bestelling was zoals op de website aangegeven de volgende dag geleverd. Echter was de bestelling niet naar mijn zin en heb deze zonder problemen terug kunnen sturen.
Al zeer snel een reactie gekregen dat de retour ontvangen is en mijn geld weer terug gekregen. In de tussentijd had ik al een nieuwe bestelling geplaatst die geheel naar mijn zin is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel norbie 27-12-2011

Algemene score

10,0
Werkelijk een topservice! Geweldige informatie gedurende het logistieke proces en een super complete en tijdige levering. Promesses do still come true @camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christina03 27-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb via de website informatie aangevraagd en binnen 24 uur bericht terug gekregen maar ook welke artikel het beste zou zijn. Helaas voor diegene waarvoor het bedoeld was wil graag toch een andere dus gaat hij zelf naar Urk om te kijken welke het beste bij hem past. Maar het artikel die mij is voorgesteld was wel waar ik om vroeg en ik kan de vraag niet beantwoorden van after sales omdat dit nog moet gebeuren. Maar ik weet dat dit bedrijf altijd behulpzaam is wat betreft de klantvriendelijkheid mijn man komt hier altijd al jaren en met veel plezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie Rijkers 27-12-2011

Algemene score

9,0
Het was een kerstcadeautje, ben er heel erg blij mee.
Een camara met heel veel mogelijkheden, dus moet me er nog goed in verdiepen. Ik ben een Canon EOS gewend, maar hier zit zeker zoveel mogelijkheden in.
De bestelling en en verzending is perfect verlopen.
Internet wordt hierdoor steeds toegankelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1961-09 27-12-2011

Algemene score

8,2
Zeer snel afgehandeld en bij per ongeluk 2 dezelfde bestellingen 1 automastisch geannuleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Crouse 27-12-2011

Algemene score

9,2
Bestelling is netjes verlopen.
Snelle levering
Alles netjes verpakt.
Camera voldeed aan alle wensen.
Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel Olischlager 27-12-2011

Algemene score

8,2
levering perfect aangekomen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joooooo 27-12-2011

Algemene score

6,0
de camera is prima alleen de after sale is erg slecht wilde graag een bon om geld terug te vragen ik heb helaas geen printer. moet het volgens hun maar ff aan een ander vragen om uit te printen gaat een ander toch niet aan wat jij koopt en betaald !! een pakbon kunnen ze je wel sturen in het pakje maar een normale bon dat kan dan niet heel VREEMD !!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Erwin.Go 27-12-2011

Algemene score

8,2
Ben zeer tevreden, al een aantal keer iets besteld en elke keer stipt met de verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

guus janssen 27-12-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering, dag na bestelling
Nadat het balhoofd niet goed werkte weer gerepareerd terug binnen een week.
Aanrader om fotoapparatuur te bestellen, goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijboer 27-12-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering van het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roger1975 27-12-2011

Algemene score

9,0
Alle afspraken netjes nagekomen en de bestelling op tijd voor kerstmis binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Janssen 27-12-2011

Algemene score

8,5
Snelle, correcte levering en toen display defect was, snelle reparatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus Janssen 27-12-2011

Algemene score

8,5
Snelle, correcte levering en toen display defect was, snelle reparatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

2825st 27-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Putje65 27-12-2011

Algemene score

9,0
Website is duidelijk. Je hebt naast het product ook nog kies uit z.g.n. voordeelpackages. Je wordt tijdens bestelling proces goed begeleid. Na de bestelling word je ook goed op de hoogte gehouden wat de status je bestelling is. Het product is netjes afgeleverd op afgesproken adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr.E. 27-12-2011

Algemene score

9,5
Alles liep soepel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesseyge 27-12-2011

Algemene score

9,2
De website is duidelijk en overzichtelijk en de aflevering is altijd op tijd.telefonische ook goed te bereiken bijna geen wachttijd.Zelfs goede afhandeling van een te reparatie aangeboden lens (keurig op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. van Schooneveld 27-12-2011

Algemene score

10,0
Ik heb me verbaasd over het feit dat mijn nieuwe lens zo snel afgeleverd werd, ondanks alle drukte van de kerst!
CameraNU.nl is een betrouwbare leverancier gebleken en met de overzichtelijke website is het nog eens prettig winkelen ook!
Leg mijn nieuwe flitser maar vast klaar CameraNU.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja9561 27-12-2011

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld, echt niets op aan te merken, Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dockyard 27-12-2011

Algemene score

9,0
Uitgaande van een vorige bestelling werd ook nu mijn verwachting gehonoreerd met een snelle levering zonder extra kosten. Chapeau Camera NU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bos 27-12-2011

Algemene score

9,5
Zeer snelle en correcte levering. Je word via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Termijtelen 27-12-2011

Algemene score

8,7
Zeer concurerende prijs en prima voorlichting. Zeer tevreden over de camera. Met name het feit dat hij met zeer weinig licht kan werken. Ook de keuze en de voorlichting van een bijpassend tasje was zeer goed. Alle complimenten voor CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Heideman 27-12-2011

Algemene score

10,0
Bestelling, levering allemaal heel snel en interactie met mensen van CameraNu was erg goed. Vriendelijk en professioneel. Zou zeker nog een keer hier bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MFKDH 27-12-2011

Algemene score

8,7
Supersnelle en naadloze bestelling, betaling en levering. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cliopoes 27-12-2011

Algemene score

9,0
Alles naar wens verlopen met de bestelling,
en ook de wachttijd was niet lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar1980 27-12-2011

Algemene score

9,0
Aangezien ik tegenwoordig nog maar weinig cd's brand, belanden vrijwel al mijn downloads op een USB stick, ideaal om films, muziek en foto's op te zetten.
Ik gebruik m om af te spelen om Playstation 3, en 8 GB is voldoende om 8 a 9 Div-x film bestanden af te spelen!
al met al is de Sandisk een fantastisch product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco1976 27-12-2011

Algemene score

8,5
Normaal gesproken win ik veel informatie in via internet maar koop de meeste electronica producten bij de Media. Maar het prijsverschil met de Canon G12 was 70 euro hiervoor kon ik dus nu bij CameraNU.nl nog een extra accu en geheugen kaart en tasje bestellen.
Nadat ik de bestelling had geplaatst ontving ik gelijk een mail waarin stond dat de mijn bestelling was geplaatst. Kort daarna kreeg ik mail waarin stind dat de betaling binnen was. En later keurig mailtje dat bestelling werd verzonden. Ik had de bestelling pas om 22.30 uur geplaatst e toch werd het pakket al keurig de volgende dag om 13 uur afgeleverd. Al met al ben ik super tevreden over cameraNU.nl
Helemaal TOP en ga volgende keer zeker weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tom1943 27-12-2011

Algemene score

7,7
Het door mij gezochte produkt was duidelijk te vinden met een goede omschrijving van het produkt. de levering was zeer snel en goed verzorgd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

PvdH1 27-12-2011

Algemene score

8,7
Snelle levering, gemakkelijke betaling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard U.S. 27-12-2011

Algemene score

9,0
De website is erg toegankelijk voor mensen die weten wat ze willen kopen en ook voor mensen die op zoek zijn naar een artikel is de filtering van de website goed.
De aangeboden produkten zijn zeer concurrent van prijs meestal goedkoper of gelijk dan de concurrentie. De voorraad en snelheid van levering is uitstekend. De produkten komen met originele Nederlandse garantie. Er is ook een goede verscheidenheid aan mogelijkheden tot betaling. De webshop CameraNu kan ik zeer aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny28 27-12-2011

Algemene score

9,5
Via de website is alle informatie goed te vinden. M.b.t. de bereikbaarheid kan ik alleen zeggen dat ze telefonisch bereikbaar zijn en daarbij met goede antwoorden op eventuele vragen komen. Over de bestelling niks meer dan lof. s'avons rond 20:00 uur op internet besteld, dezelfde avond een keurige mail dat het pakket was ingepakt en verzonden. Volgende dag 12:00 uur werd het pakketje afgeleverd door Postnl. De materialen waren netjes ingepakt, zodat ze goed beschermd werden tijdens het transport.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vladdermuis 27-12-2011

Algemene score

9,8
Omdat ik andere mogelijkheden zocht voor het gebruik van mijn EOS 60D, na aanschaf van een Canon macro objectief, kan ik nu met dit statief alle opstellingen realiseren die ik wens. De stabiliteit en instellingsmogelijkheden zijn uitstekend voor deze prijs. Enige nadelen zijn: relatief zwaar en ingeschoven nogal lang door het vier segmenten systeem. De levering, met nog enige andere artikelen, was ondanks deze drukke maand gewoon volgens de leveringsvoorwaarden. Binnen twee dagen in huis. Een draadloze afstandbediening die een defect vertoonde kon na telefonisch overleg, na vier keer overgaan contact, retour gestuurd worden om vervangen te worden. Met de kerst ertussen ben ik nu in afwachting hiervan. CameraNU maakt haar beloftes in mijn geval tot op heden waar. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.weldink 27-12-2011

Algemene score

9,0
zeer snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SasB1 27-12-2011

Algemene score

9,0
Na vriendelijk en deskundig telefonisch advies toch via de site voor de Ixus 230 gekozen. Product was er binnen 1 dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies76 27-12-2011

Algemene score

8,5
De website is oke, maar soms een beetje omslachtig. Als je bepaalde accessoires wilt bekijken (zoals cameratassen)en vergelijken, ga je telkens helemaal terug naar het hoofdartikel (camera).
Bestellen is eenvoudig, en de levering uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan van der Kant 27-12-2011

Algemene score

8,2
Snel, goed, vertrouwd, zeker voor herhaling vatbaar!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gezienus65 27-12-2011

Algemene score

9,0
't Is alsof ze op mijn bestelling zitten te wachten: Zo super snel gereageerd en een 100% tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrr72 27-12-2011

Algemene score

8,0
21.30 uur besteld, volgende dag in huis... TOP!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wilma70 27-12-2011

Algemene score

8,7
via de website besteld en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dik23 27-12-2011

Algemene score

9,0
makkelijk bestellen en vlekkeloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene boots 27-12-2011

Algemene score

8,8
via mond op mond reklame bij cameranu terecht gekomen,
is de beste werd mij verteld. Dus zelf gekeken, qua prijs ook zeer voordelig, in de webshop is het zoeken
zeer eenvoudig. Na bestelling komt er keurig een bericht dat de bestelling is ontvangen en vervolgens
wanneer de betelling is verzonden.
Wat ik zeer goed vind is nu de vraag hoe ik cameranu heb ervaren. Dus niet alleen bezig met leveren en omzet maken maar ook kijken waar nog verbetering is te behalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene te Wildt 27-12-2011

Algemene score

8,0
De camera is netjes op tijd geleverd, de informatie over de leveringsstatus was duidelijk en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie N 27-12-2011

Algemene score

10,0
Na bestelling al de andere dag in huis.
Voor verdere uitbreiding van de accessoirs netjes geholpen in de winkel met uitgebreide keuze mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gb1962 27-12-2011

Algemene score

9,0
na het bestellen krijg je snel alle belangrijke informatie toegestuurd.
levering de volgende dag zoals aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Globye 27-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer professionele staf, scherp geprijsd, absoluut de moeite waard om er speciaal voor naar toe te rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freebaken 27-12-2011

Algemene score

8,5
Makkelijk te bestellen op de duidelijke website. Altijd een goede prijs en supersnelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bertdemoor 27-12-2011

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nova1402 26-12-2011

Algemene score

9,0
Perfecte levering, super snel, prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews