cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2399 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marinus95 02-01-2012

Algemene score

8,5
overzichtelijke site
razendsnelle bezorging!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert en Alie 02-01-2012

Algemene score

9,2
Ik heb al meerdere artikelen gekocht bij Camera nu.nl. Ben ook al een paar keer in dee winkel geweest.
Prima uuitleg en service. Heb al een aantal keren Camera nu.nl geadviseerd bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem123456 02-01-2012

Algemene score

10,0
Super snelle levering, de volgende werkdag was de bestelling er. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patjew570 02-01-2012

Algemene score

10,0
ruim in keuze en voorraad en super snel bezorgd zelfs tijdens de feestdagen, perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansxyz 02-01-2012

Algemene score

9,0
Prima service, snelle bevestiging en keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterentoos 02-01-2012

Algemene score

9,0
ik had een paar vragen over de tas maar die kon men per telefoon niet beantwoorden .
verder had ik een fout gemaakt met de betaling van de order maar dat was zo geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Keijsper 02-01-2012

Algemene score

9,2
De bestelling werd snel correct afgewikkeld en conform afspraak binnen enkele dagen afgeleverd. De camera's waren netjes en stootvrij verpakt. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpie2 02-01-2012

Algemene score

9,3
Uitermate overzichtelijke en prettig werkende website met meer dan voldoende informatie over de producten en duidelijke informatie over Cameranu.nl.
Zeer concurrerende prijzen.
De bestelde artikelen waren in no-time binnen.
Kortom een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes groen 02-01-2012

Algemene score

10,0
Ondanks dat de bestelling tussen kerst en oud&nieuw plaatsvond kwam er direct na de bestelling n bevestiging en vervolgens had ik de lens nog voor t eind van t jaar in huis!
Website is overzichtelijk, duidelijk en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan van Dongen 02-01-2012

Algemene score

8,0
Zeer snelle afhandeling van de order.
Bestelling vlak voor de jaarwisseling geplaatst,als extraatje zat er een kerststol in het pakket!
De bestelling bestond uit een camerakit, een paar filters, een cameratas,etc. Dat was allemaal bij elkaar in 1 dunne kartonnen doos verpakt die tijdens het transport was opengegaan, dat kon beter. Ook had ik een lenskap besteld die echter ook al bij de lens zelf zat ingesloten - nu zit ik met een overbodige lenskap. Ik had iets meer meedenken verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sunny 1971 02-01-2012

Algemene score

7,0
De doos was zonder omverpakking verstuurd. Hierdoor was het voor de vervoerder zichtbaar dat het om een scanner ging. Aflevering was verder netjes. het zelfde geldt voor de wijze waarop de bestelling verwerkt wordt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Saah1234 02-01-2012

Algemene score

9,3
Zoals het hoort te zijn, nette prijzen, nette communicatie en levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anhemico 02-01-2012

Algemene score

9,2
Super snel afgehandelde bestelling, zelfs vlak voor de feestdagen ! Geweldig !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arrewald 02-01-2012

Algemene score

9,8
Keurige web winkel al heel wat bestellingen gedaan en zeer snel ontvangen.
De laatste keer dacht ik een niet goed werkende lens te hebben gekregen en er werd meteen netjes actie ondernomen.
Achteraf was het een fout van mijzelf.
Kortom een zeer goede winkel met uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf88 02-01-2012

Algemene score

9,5
Duidelijke site, prettig geholpen bij het vragen naar informatie via de klantenservice. Zeker een winkel om te onthouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolpat 02-01-2012

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site. De levering is vlekkeloos verlopen en ging snel.
Via de mail goede informatie ontvangen over de bestelling en de status

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Lakeman 02-01-2012

Algemene score

9,2
Na dagen lang zoeken naar een geschikte camera kwam ik eindelijk uit bij cameraNU.nl. Een onwijs overzichtelijke site met veel informatie en ook zeer goede prijzen. De prijs scheelde bijna €200 ten opzichte van een andere winkel waar ik de Sony NEX-C3K heb bekeken. Mijn camera werd netjes binnen één dag geleverd en bevalt uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

morkie69 02-01-2012

Algemene score

9,0
overzichtelijke website. Zeer scherpe prijs en snelle, acurate levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris13011976 02-01-2012

Algemene score

9,3
Uitstekende en overzichtelijke website.
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NvdB 02-01-2012

Algemene score

7,5
overzichtelijke website en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

totopim 02-01-2012

Algemene score

9,2
Geweldige service. De eerste bestelling kwam niet aan. Waarschijnlijk door de feestdagen en omdat ik niet om aangetekend versturen had gevraagd.
Na een telefoontje werd mij direct een nieuwe zending gestuurd en wel aangetekend op kosten van Camera Nu. Binnen 2 dagen had ik de zending in huis. De eerste zending kwam van de week ook binnen toen ik met vakantie was. Die laat ik nu terug sturen door het post filiaal.
Al met al: Camera Nu een aanrader om bij te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladyduna 02-01-2012

Algemene score

7,0
Alleen een beetje jammer dat er geen Nederlandse Handleiding bij zit. Alleen maar Duits, Portugees en Spaans... Hier over wordt nog gebeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

MartinusLouise 02-01-2012

Algemene score

8,3
Snelle en complete levering. Uitstekend!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JohnYfke 02-01-2012

Algemene score

9,5
Binnen enkele dagen persoonlijk afgeleverd.
Vooraf een belletje/mail of geplande tijdstip akkoord was.
Mogelijkheid tot inzien van het geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deJong81 02-01-2012

Algemene score

9,2
Zeer nette service van Cameranu.NL, heb mijn camera omgewisseld voor eentje met een ander objectief zonder problemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nnsnent 01-01-2012

Algemene score

7,5
Website is overzichtelijk, de bestelling duurde wat langer dan verwacht maar dat zal ook te maken hebben gehad met de feestdagen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

bosje38 01-01-2012

Algemene score

8,5
prima geholpen, en snelle levering, en kundig personeel.
niets op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelster 01-01-2012

Algemene score

9,0
Fijne webshop, snelle levering, goed verpakt. Kortom, top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19paul59 01-01-2012

Algemene score

9,3
het kopen en afhandelen van het proces verliep uitstekend. levering iets later dan verwacht echter de feestdagen (Kerst) hebben hier waarschijnlijk een rol gespeeld.
Al meerdere bestellingen gedaan tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Schellevis 01-01-2012

Algemene score

10,0
De Canon EF 100-400mm f4.5-5.6L IS USM besteld tijdens de kerstdagen. Er werd keurig vermeld dat deze na de kerstdagen meteen word verzonden. Dit is ook gebeurt. De dag na de kerst verzonden en de volgende dag in huis in prima kwaliteit.

Snelle levering en je krijgt wat je verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clements 01-01-2012

Algemene score

9,3
Ben woonachtig in Portugal.
Tweemaal iets besteld bij CameraNu. Tweemaal op dag A besteld en op dag D in de namiddag afgeleverd. Perfect.
De website is een echte winkel. Veel aanbod en toelichting, zodat je rustig kunt vergelijken en beslissen.
De keren dat ik gemaild heb werd ik prompt geantwoord.
Complimenten de hele ketting van aanbod, bestelling en aflevering klopt gewoon. Warm aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jomar spanjaard 01-01-2012

Algemene score

9,5
Tijdens de drukke dagen mijn bestelling geplaatst, direct feedback via mail, na de gesloten kerst periode werd gelijk de track & trace gemaild, volgende dag in huis, product prima zoals omschreven, en gebruik naar alle tevredenheid de battery grip.
Site is duidelijk en helder, zeker niet mijn laatste aankoop via de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Roossink 01-01-2012

Algemene score

10,0
Wat een prettige online shop/ winkel.
Omdat ik dichtbij Urk woon reserveer ik op de website en haal dit op in de winkel. wat mij opvalt is de deskundigheid maar ook de eerlijkheid van de verkopers. Mijn hobby is fotografie en zodoende kom ik vaker bij Cameranu. Ik vraag altijd de mening van de verkopers en in sommige gevallen valt dan toch iets af van wat ik besteld had. Ze hadden ook gewoon af kunnen rekenen en de kassa kunnen vullen. Cameranu...een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes1985 01-01-2012

Algemene score

6,0
Toestel laad niet op. Helaas meerdere dagen gesloten waardoor ik niet geholpen kan worden. Camera ligt nu ongebruikt in de hoek.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter FJ 01-01-2012

Algemene score

8,0
Nette site, product snel geleverd, digitale factuur. Je wordt goed op de hoogte ehouden van de levering via mail.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

john98761234 01-01-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, Alles wat ik wilde hebben in voorraad terwijl anderen dat niet hadden. Duidelijke informatie over de leveringen. Al met al een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Helden 01-01-2012

Algemene score

10,0
Goeie webwinkel snelle service en je word er via e-mail erg goed op de hoogte gesteld van de status van de zending.
Het objectief wat we hebben aangeschaft heeft een prima prijs kwaliteit verhouding. Echt het aanschaffen waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Klaassen1980 01-01-2012

Algemene score

9,3
Ik wist al wat ik graag wilde hebben. Op de site was dit gemakkelijk te vinden. Met de uitgebreide specificaties zodat een goed vergelijk mogelijk was. Bestelling, betaling en levering nam ook weinig tijd in beslag. Daardoor is het bestellen via deze winkel veel gemakkelijker dan naar een winkel toe te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeiNiessen 31-12-2011

Algemene score

9,0
Bij cameraNU.nl
Ben ik altijd perfect geholpen en de bestellingen zijn altijd mooi optijd geleverd zonder ook maar een propleemje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Aanraad 31-12-2011

Algemene score

8,8
Valt bijna niks op aan te merken! Het zoeken op de site vond ik iets lastig vandaar een lagere score.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crommie 31-12-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle service & levering van het product!
De communicatie over je aankoop, aankoopstatus en levering is snel, duidelijk, overzichtelijk en hierdoor zeer plezierig voor de koper, want deze weet hierdoor precies hoe het ervoor staat met zijn aankoop en de levering hiervan! Complimenten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beeldkracht 31-12-2011

Algemene score

9,0
Goed navigeerbare site en product was snel geleverd, goed verpakt. Niks te klagen alleen maar blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Zellenrath 31-12-2011

Algemene score

10,0
Besteld op 23 december en toch op 24 december al geleverd. Had dat met de kerstdagen in het verschiet en het feit dat de 24e op een zaterdag niet verwacht. Groot compliment dus, biedt vertrouwen voor de toekomst en voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamperbox 31-12-2011

Algemene score

9,2
Hoewel vooraf de keuze van de teleskoop met toebehoren gemaakt was, werd er in de winkel uitgebreid de tijd genomen om een en ander door te nemen. Wat heel bijzonder was, is dat na een paar dagen opgebeld werd door de teleskoop specialist van Cameranu om de aankoop nog eens door te nemen en te kijken of alles naar verwachting was. Als resultaat werd besloten om één assessoire om te ruilen. Wat verder ook vlekkeloos verliep. Hulde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gooofy 31-12-2011

Algemene score

8,5
Tevreden over order afhandeling. S'avonds laat besteld, volgende dag in huis, zelfs tijdens de kerstdrukte, perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nico van der Lem 31-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering! ( Volgende dag! ) Zorgvuldig verpakt. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stephan1971 31-12-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk, de prijs was de laagste op internet en de levering was snel. Geen minpunten voor zover ik kon zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fireblade929 31-12-2011

Algemene score

9,3
Leuke camera voor een scherpe prijs. Geen verzendkosten, geen addertjes onder het gras. Simpel, duidelijk en correct.
Super. Een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han1967 31-12-2011

Algemene score

8,3
Goede snelle levering voorzien van alle relevante informatie dmv mail. Kon de levering goed volgen en was ruim op tijd, zoals geadverteerd. Vond wel dat de Nikon doos beter had kunnen worden ingepakt in de grotere doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean Paul 1969 31-12-2011

Algemene score

8,3
Lens besteld en 24 uur later al binnen. Zending was goed verpakt, en ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews