cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten Teunissen 17-01-2012

Algemene score

9,0
Een prettige internetsite met duidelijke informatie.
Prijzen van de aangeboden producten zijn zeer scherp in relatie tot concurrent.
Het bestelproces is duidelijk en de informatievoorziening per e-mail voortreffelijk

Volgende X weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuppenssoep 17-01-2012

Algemene score

9,8
Cameranu.nl heeft een erg overzichtelijke website waar alles duidelijk onder verschillende kopjes te zien is. Ook is het prettig om direct de mogelijk te hebben om te kiezen voor een pakket waarbij ook een extra accu, geheugenkaart en tas inbegrepen zit voor een gereduceerde prijs. Tot slot was de levering van het product echt geweldig snel. 'S avonds om 18:30 besteld, volgende dag om 16:00 uur in huis.

Cameranu.nl is een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chappi1954 17-01-2012

Algemene score

9,5
Fantastisch dat het product de volgende dag al geleverd wordt.
Alles erbij, zeer goed verpakt en het apparaat zelf is zeer gemakkelijk te installeren en te bedienen.
Prima webshop, prima aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiellie1981 17-01-2012

Algemene score

10,0
Ik heb voor de 2de keer iets besteld bij cameranu.nl. Eerst een canon powershot en nu een objectief voor mijn spiegelreflex. Beide keren had ik het de volgende dag al in goede orde ontvangen en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de vooruitgang en aan de telefoon was mijn ook erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ik blijf hier zeker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerst Opa 17-01-2012

Algemene score

8,3
alles bij elkaar: duidelijk en snel dus gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jac p 17-01-2012

Algemene score

7,5
website is duidelijk
levering is prima gegaan
bereikbaarheid en aftersales niet nodig gehad

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

jgawel 17-01-2012

Algemene score

8,3
Goede service, en je bestelling word super snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

martinew 17-01-2012

Algemene score

9,2
Vlot mailcontact, snelle levering én degelijk verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Fan 17-01-2012

Algemene score

8,3
De website is overzichtelijk en de producten zijn goed op voorraad. Bij vragen is men goed bereikbaar.

Wat jammer is, is dat men niet openstaat voor andere combinatiedeals dan op de website vermeld, zeker niet wanneer het om een grotere bestelling gaat. De communicatie daarover verloopt per mail ook vrij bot. Dit heeft mij even doen twijfelen of ik daar wel mijn camera wilde bestellen. Het feit dat men toch goedkoper is dan anderen heeft mij alsnog over de streep getrokken. Ik hoop dat men bij eventuele defecten vriendelijker is.

De levering zelf gaat bijzonder snel. Ik heb rond 22.15 uur mijn bestelling geplaatst. De volgende dag werd aan het begin van de middag de camera al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

xray79 17-01-2012

Algemene score

9,0
Website is duidelijk vormgegeven.
De bestellign werd via mail bevestigd en levering was snel en te volgen via tracker code. Netjes verpakt in bruine doos om de echte doos met plactic luchtzakjes tegen schuiven.
After sales is super.
We hebben per ongeluk de sony cashback actie naar de shop verstuurd ipv naar Sony.
Kregen een mail van het serviceteam dat ze de gegevens hebben doorgestuurd. Erg netjes van ze! Nu nog wachten op Sony ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Kreuningen 17-01-2012

Algemene score

9,0
Het objectief had ik binnen 20 uur keurig verpakt
in huis. Ook de bestelling verliep vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Karduks 17-01-2012

Algemene score

7,0
Goede info en snelle bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

phsj 17-01-2012

Algemene score

8,5
In eerste instantie had ik een combipak (printer + cartridges) besteld. Later zag ik dat er een actie van Epson gaande is, waarbij je als je de printer en een multipak cartridges koopt je 2 vliegtickets kunt krijgen. Toen ik mailde naar CameraNu of ze mijn bestelling konden wijzigen, was dit geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cadeautje 17-01-2012

Algemene score

7,2
gekozen voor aangetekend verzenden op mijn eigen naam.
Het aflever adres was mijn werkadres.
Na 2 dagen was de levering niet bij mij aangekomen.
Gebeld met CameraNu : het is geleverd en er is getekend met de naam van jullie bedrijf.
Zoektocht geweest om binnen ons bedrijf de zending te traceren.
Waarom wordt bij aangetekend verzenden niet minimaal naam en ID van degene die aanneemt gevraagd en genoteerd?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

001Martin 17-01-2012

Algemene score

8,3
CameraNu.nl heeft een website die prettig is in het gebruik met een groot en breed assortiment. De prijzen liggen laag en de snelle levertijden worden nageleefd.
Bij mijn aankoop werden geen verzendingskosten in rekening gebracht en met after sales heb ik niet van doen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Skwiet 17-01-2012

Algemene score

8,8
Snelle levering, vond het prettig dat er samenstelling was van accessoires die bij het product horen.

Heb de camera te kort om hierover te beoordelen, eerste indruk was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sijtse 16-01-2012

Algemene score

9,5
na aankoop van een camera eerder di jaar wat goed bevallen is weer gekozen voor camera nu.
goede service.
snelle levering.
goede adviezen voor de keuze voor een spiegel reflex camera en welk objektief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rotjedam 16-01-2012

Algemene score

9,0
Camera bestelling zoals op de site wordt aangegeven de ene dag besteld en de volgende dag geleverd !
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Steenwijk 16-01-2012

Algemene score

10,0
Prima website met veel informatie. Bestelling geplaatst en die dezelfde dag nog opgehaald in Urk (was in de buurt). Hier nog wat advies gekregen om uiteindelijk met een betere (keuze) camera de winkel uit te lopen. Compleet assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Heb nog geen ervaring met de after Sales maar die denk ik de komende weken ook niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ufo60 16-01-2012

Algemene score

8,7
Uitstekende winkel, goede service en goede beantwoording van vragen ook als je belt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.L. Weil Fischer diPalotta 16-01-2012

Algemene score

10,0
Beste winkel op 't net
Dit geld voor de prijzen en ook voor de service wat CameraNu bied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SilviaW 16-01-2012

Algemene score

9,7
Prima! 's Avonds rond 20.00 uur besteld en de volgende dag werd de camara al bezorgd.
De website kende ik niet, ik vond het daaronm wel spannend om het op deze manier te doen. Maar alles verliep prima. Inclusief extra accu, tas en 4 GB SDHC nog 40 euro goedkoper als dat de camara zonder toebehoren bij de winkel in de buurt zou worden aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Lebert 16-01-2012

Algemene score

10,0
Ik bestel al heel lang mijn foto appartuur bij CameraNu.nl en ben nog nooit teleurgesteld in de bezorging, afhandeling en de kwaliteit van het geleverde produkt. Mocht ik eventuele vragen hebben over het produkt dan werden deze altijd perfect beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheFrenchConnection 16-01-2012

Algemene score

9,0
Geen 10, omdat ik als lid van NCN (Nikon Club Nederland)alleen in aanmerking kom voor 5% korting, wanneer ik in de winkel mijn lidmaatschapspas laat zien. Ik zou het een 10 waard vinden, wanneer je lidmaatschap ook voor online zaken doen zou gelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huissen TV 16-01-2012

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zomaareengebruiker55040 16-01-2012

Algemene score

9,2
Nette website, duidelijk, goed geprijsd. Werkelijk s avonds om 21:00 besteld en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansje47 16-01-2012

Algemene score

8,7
Deskundige voorlichting en betaalbare prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ftj. nolden 16-01-2012

Algemene score

8,2
heldere website; prima bereikbaarheid
scherpe prijs en snelle levering
top dus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m klein langenhorst 16-01-2012

Algemene score

9,5
perfecte service , 2 jaar garantie ruime keus in accesoires en supersnelle levering woensdag om 20.30 besteld donderdag 1 uur levering aan huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieme Wels 16-01-2012

Algemene score

9,5
Afgelopen week heb ik de Nikon flitser SB-700 besteld bij CameraNU. Wat op hun website staat, is gewoon volledig waar! Maandag om 19.00 uur besteld, volgende dag in huis! Super snel dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. v. Raalte 16-01-2012

Algemene score

9,0
Prima website met erg goede informatie.
Erg gemakkelijk om een item te vinden door goede selectiestappen op de website. Levering wordt prima begeleid met informatie over leverdatum van CameraNu. Netjes en degelijk verpakt geleverd met afleverbon met serienummers er zelfs op.
Heel erg tevreden over CameraNu.
Koop je camera nu bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrewb47 16-01-2012

Algemene score

8,0
Zoeken op de website gaat goed. Voorstellen van bijbehorende accessoires zijn nuttig. Betalen haperde door fouten in de koppeling met iDeal, maar na wat email verkeer met de orderdesk was het opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

serge finder 16-01-2012

Algemene score

8,2
snelle levering, duidelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeffjaspar 16-01-2012

Algemene score

8,7
's Avonds besteld, de volgende ochtend geleverd. Levering van de bestelling kon gevolgd worden via de site van PostNL. Informatievoorziening van CameraNU was top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klinki 16-01-2012

Algemene score

9,0
Het was allemaal snel en keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John MM 16-01-2012

Algemene score

9,0
Camera Nu is een hele goede ervaring gebleken over de afgelopen jaren.
Wij zijn aangenaam verrast echte service te ontvangen!
Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansjeH 16-01-2012

Algemene score

8,0
Website is erg overzichtelijk, met goede uitleg. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luus86 16-01-2012

Algemene score

9,0
Echt enorm blij met de snelle service! 's Avonds rond 8 uur besteld en de volgende dag gewoon al in huis! Super fijn omdat ik dit product een paar dagen naderhand al nodig had voor een shoot. Ook nog eens betaalbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdidden 16-01-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering van het bestelde. Nalevering van een verloopring is adequaat aangepakt en afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trafficman 16-01-2012

Algemene score

7,3
imac 21,5inch gekocht. Na 13 maanden crasht de HD. Apparaat is goed door ons verpakt en opgehaald door door camera nu. Ruime maand later krijgen we m terug met fikse beschadigingen op de linker en rechter bovenkant van het scherm. Waarschijnlijk is de imac in de auto gekwakt door de chauffeur. Ook sloeg de mac nu spontaan af en deed geen backup meer naar een externe HD.De mac is opnieuw opgehaald maar zou vandaag weer bij ons bezorgd worden. Vandaag kregen we een belletje dat ze de imac vergeten hebben in te pakken dus nu wordt de imac twee dagen later bezorgd. Conclusie camera nu uitstekende snelle levering, After sales zeer twijfelachtig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

s kemp 16-01-2012

Algemene score

9,0
Is de tweede camera die we via deze website gekocht hebben, de eerste was een sony spiegelreflex en we zijn uitermate tevreden over het geheel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katje46 16-01-2012

Algemene score

9,7
De site is erg overzichtelijk op de homepage zodat je makkelijk uitkomt waar je heen wil op de site.
Zodra je iets besteld hebt wordt er snel en duidelijk mail-contact met je gezocht. Je krijgt de track en trace code en een link waar je op kan klikken zodat je direct op de site van post.nl bij track en trace uitkomt. Verder doen ze wat ze beloven, het pakketje was voor 22.30 uur besteld, en werd de volgende ochtend al bezorgd. Je bon zit bij een eerder mailtje en die kan je zelf uitprinten.Ik zou hier beslist nog een keer wat bestellen indien nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlike 15-01-2012

Algemene score

7,2
Ik ben zeer tevreden met de camera en de service van cameranu.nl. De camera bevalt tot nu toe heel erg goed en is zeer prettig in het gebruik.

Echter het enige min puntje zit bij de tnt. De postbode had de camera in de carport op de grond achtergelaten ipv afgegeven bij de deur. Als het donker was geweest op het moment dat ik thuis kwam had ik er zo met de auto overheen kunnen rijden. Ik begrijp dat jullie hier niks aan konden doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tedje65 15-01-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke website en snelle levering. Bijgeleverde cameratas als onderdeel van combodeal bleek te klein maar werd zonder gedoe en verzendkosten vervangen door een grotere. Prima service en een winkel waar je nog een keer naar terug gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An3na 15-01-2012

Algemene score

9,0
Super levering. Binnen 12 uur in huis. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fimke dijkstra 14-01-2012

Algemene score

10,0
Makkelijk online bestellen, duidelijk of het in voorraad is en snel in huis, ook het bestellen online en bij de winkel afhalen was heel prettig,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perusesc 14-01-2012

Algemene score

10,0
Ik heb goede ervaringen met de winkel cameraNu.nl, producten worden netjes op tijd afgeleverd en heel vaak kun je leuke aanbiedingen op hun site vinden. Het is een top winkel dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Escha 13-01-2012

Algemene score

9,0
Mooie ruim aanbod van alles wat de foto liefhebber of prof maar nodig kan hebben.
Duidelijke presentatie van de artikelen in duidelijke categorieën. Snelle levering, goede betaalmogelijkheid en een nette klantenservice. Zeker voor herhaling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jb snoek 13-01-2012

Algemene score

9,8
ik wist wat ik zocht, vond het bij CamaeraNu.nl als zeer goed geprijds. De toezegging over de levertijd wordt nagekomen, wordt perfect afgeleverd. Ik had en heb niets te klagen, alleen maar lof voor de afhandeling van de bestelling.
Voor herhaling vatbaar. 100%

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick1955 13-01-2012

Algemene score

9,2
Levering zoals beloofd voor 22.30 uur besteld de dag erna geleverd.

Er ontbrak een formulier. Via mail cntact opgenomen. Is direct opgelost.

Zeer tevreden, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews