cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Klaassen1980 01-01-2012

Algemene score

9,3
Ik wist al wat ik graag wilde hebben. Op de site was dit gemakkelijk te vinden. Met de uitgebreide specificaties zodat een goed vergelijk mogelijk was. Bestelling, betaling en levering nam ook weinig tijd in beslag. Daardoor is het bestellen via deze winkel veel gemakkelijker dan naar een winkel toe te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeiNiessen 31-12-2011

Algemene score

9,0
Bij cameraNU.nl
Ben ik altijd perfect geholpen en de bestellingen zijn altijd mooi optijd geleverd zonder ook maar een propleemje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Aanraad 31-12-2011

Algemene score

8,8
Valt bijna niks op aan te merken! Het zoeken op de site vond ik iets lastig vandaar een lagere score.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crommie 31-12-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle service & levering van het product!
De communicatie over je aankoop, aankoopstatus en levering is snel, duidelijk, overzichtelijk en hierdoor zeer plezierig voor de koper, want deze weet hierdoor precies hoe het ervoor staat met zijn aankoop en de levering hiervan! Complimenten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beeldkracht 31-12-2011

Algemene score

9,0
Goed navigeerbare site en product was snel geleverd, goed verpakt. Niks te klagen alleen maar blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Zellenrath 31-12-2011

Algemene score

10,0
Besteld op 23 december en toch op 24 december al geleverd. Had dat met de kerstdagen in het verschiet en het feit dat de 24e op een zaterdag niet verwacht. Groot compliment dus, biedt vertrouwen voor de toekomst en voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamperbox 31-12-2011

Algemene score

9,2
Hoewel vooraf de keuze van de teleskoop met toebehoren gemaakt was, werd er in de winkel uitgebreid de tijd genomen om een en ander door te nemen. Wat heel bijzonder was, is dat na een paar dagen opgebeld werd door de teleskoop specialist van Cameranu om de aankoop nog eens door te nemen en te kijken of alles naar verwachting was. Als resultaat werd besloten om één assessoire om te ruilen. Wat verder ook vlekkeloos verliep. Hulde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gooofy 31-12-2011

Algemene score

8,5
Tevreden over order afhandeling. S'avonds laat besteld, volgende dag in huis, zelfs tijdens de kerstdrukte, perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nico van der Lem 31-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering! ( Volgende dag! ) Zorgvuldig verpakt. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stephan1971 31-12-2011

Algemene score

9,0
De website is duidelijk, de prijs was de laagste op internet en de levering was snel. Geen minpunten voor zover ik kon zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fireblade929 31-12-2011

Algemene score

9,3
Leuke camera voor een scherpe prijs. Geen verzendkosten, geen addertjes onder het gras. Simpel, duidelijk en correct.
Super. Een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han1967 31-12-2011

Algemene score

8,3
Goede snelle levering voorzien van alle relevante informatie dmv mail. Kon de levering goed volgen en was ruim op tijd, zoals geadverteerd. Vond wel dat de Nikon doos beter had kunnen worden ingepakt in de grotere doos.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jean Paul 1969 31-12-2011

Algemene score

8,3
Lens besteld en 24 uur later al binnen. Zending was goed verpakt, en ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Synchroon 31-12-2011

Algemene score

9,0
De prijzen zijn meestal scherp.
De levering is echt de 'volgende dag' wanneer vóór 22:30 wordt besteld.

De webshop in Urk is goed bereikbaar maar eigenlijk overbodig:
De informatie door de verkopers gegeven voegt niet veel toe aan de via internet te krijgen informatie. Wanneer de vragen even buiten het bestaande stramien komen moeten de verkopers het antwoord schuldig blijven. Dat is wel begrijpelijk gezien de enorme snelheid waarmee de veranderingen plaatshebben. Maar ja, wanneer ik de reis naar Urk onderneem wil ik juist die informatie die niet op internet te vinden is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

h kielsstra 31-12-2011

Algemene score

9,5
website;zeer overzichtelijk
bereikbaarheid;zeer goed
bestelling;zorvuldig en snel
after sales;betrokken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Fitymi 31-12-2011

Algemene score

9,0
In vergelijk met andere webshops is de site van cameranu.nl erg overzichtelijk, ook is er een zeer ruime keuze. Scherpe prijzen worden gehanteerd. Bij telefonisch contact voor informatie over bepaalde producten wordt er goed en uitvoerig beantwoorden. Bij het e-mail verkeer is er ook een snelle reactietijd en is geen vraag te veel. De leveringen zijn snel en goed verzorgd.

Voor mij geen reden om een andere site te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hullie 31-12-2011

Algemene score

9,8
De goedkoopste aanbieder in Nederland. Bijzonder snelle levering. Ik had de camera namelijk om 22 uur besteld en de volgende dag al in huis!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aartje1963 31-12-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke website, hele snelle levering, goed verpakt, kortom ben tot nu toe zeer tevreden. Ik hoop,mocht er ooit wat mee zijn op een goede service, de tijd zal het leren.
Prettig weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien van Do. 31-12-2011

Algemene score

10,0
Camera eerst besteld via de webshop op advies van de klantenservice. Een aantal dagen later opgehaald in Urk. Koffie stond inderdaad klaar. Het wachten duurde nogal wat tijd, maar het was ook enorm druk. Goed rond kunnen kijken in de winkel. Afleveren bestelling was ook uitstekend. Gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barrel 88 31-12-2011

Algemene score

9,0
S'avonds half 10 besteld en de volgende morgen om 10 uur in huis. Keurig verpakt! Doen wat er wordt beloofd kan dus echt! Super ervaring. Camera nu aan t ontdekken maar is nu al een genot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis65 31-12-2011

Algemene score

9,0
Zonder bezorgkosten ,snelle levering , goed gevoel
bij bestelling .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laserbean 31-12-2011

Algemene score

8,7
Uitermate snelle levering! 's avonds 21:00 op de vrijdag voor kerst besteld, de volgende dag in huis. Fantastisch!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

padmvanoostrum 31-12-2011

Algemene score

8,3
Heldere overzichtelijke website
Prima winkel met overzichtelijk gepresenteerde toestellen.
Super volgnummer systeem en vakbekwame uitleg en advisering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr.Lammers 30-12-2011

Algemene score

9,5
De website is duidelijk en gemakkelijk te bedienen.

Ik heb de bestelling 'savonds geplaats en de andere dag werdt hij al geleverd,dat is natuurlijk supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petertrb 30-12-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering. Binnen 24 uur en geen verzendkosten. Super. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Broeks 30-12-2011

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de snelle leveringen en de goede After Sales.
's Avonds voor 22:30 besteld is echt de volgende dag in huis. Op Vrijdagavond besteld en Zaterdagmiddag ontvangen. De After Sales is meer dan goed een probleem wordt serieus genomen en ook zo behandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemvisser1 30-12-2011

Algemene score

9,8
een super team, vooral de afhandeling van het gekochte product.
op internet gezocht en kwam uit bij cameranu.
het is voor mij zo klaar als een klontje.
Er is maar 1 winkel wwar je terecht kan/kunt voor alles wat met fotografie en meer te maken heeft.
Ik wens cameranu het hele team daarom een heel zakelijk en voorspoedig 2012.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart263 30-12-2011

Algemene score

10,0
super snelle levering dit is de tweede camera die ik hier gekocht heb en het is super!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FZ2011 30-12-2011

Algemene score

8,3
's avonds om 21:30 uur besteld en de volgende dag (dag voor kerst) de bestelling al in huis. Zeer tevreden over de snelle bezorging en de scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud de Leeuw 30-12-2011

Algemene score

8,0
via de website op eevoudige wijze kunnen bestellen en betalen. Kort daarna bericht dat de betaling was ontvangen en de bestelling was aangemeld bij TPG post. Echter toen bleef het stil en bleek na een aantal telefoontjes naar en van CameraNu.nl dat de volgcode niet juist was weergegeven. Kortom het pakket was niet de volgende dag bij ons thuis doch een aantal dagen later. Een dag na de bezorging werd dit nog even telefonisch bij ons gecheckt door CameraNu. Keurig. Van de camera hebben wij overigens veel plezier en prachtige foto's. Een aanrader. Wij blijven CameraNu.nl aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LidWienNel 30-12-2011

Algemene score

8,5
Snelle levering, scherpe prijs en vlotte reactie bij een vraag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Hoogeveen 30-12-2011

Algemene score

8,3
Directe levering van het juiste artikel na betaling via iDeal, inderdaad de volgend dag en dat was op zaterdag. De doos had weliswaar een deuk en het handvat was iets uitgescheurd, maar het product was intact.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronaldo55 30-12-2011

Algemene score

8,2
Ik zal niet gauw een enquete invullen omdat ik daar niets mee heb , maar camerNU.nl mag vind ik wel genoemd worden als een nette goede webshop voor zowel voor als na de aanschaf. Inmiddels diverse artikelen bij hun gekocht. Van objectief tot wireless systeem van cactus en nu paraplu met swiffel. Ik zal zeker in de toekomst meer voor mijn hobby bij cameranu.nl kopen. een fijne jaarwisseling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jebbenn 30-12-2011

Algemene score

9,5
het advies van de medewerken bij Cameranu heeft mij prima geholpen met het kopen van een wembely kop.

Prima service SAPO Cameranu.nl

Met vriendelijke, groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knollenees 30-12-2011

Algemene score

9,0
bestelling was op 2 dagen afgeleverd, netjes en degelijk verpakt
De webshop is makkelijk te vinden en ook het juiste objectief is makkelijk te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurine24 30-12-2011

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden. Vooral de snelle levering was erg fijn. Het pakje werd om 9 uur 's morgens al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemA330 30-12-2011

Algemene score

8,5
We wisten wat wij hebben wilde maar desondanks toch nog goede en deskundige info meegekregen. Er werd duidelijk meegedacht over de aankoop.Is dit de juiste keus voor waar je de lenzen voor wil gebruiken etc. Dit geeft een goed vertrouwen. En niet onbelangrijk..... DE PRIJS IS OK !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan steendam 30-12-2011

Algemene score

8,7
Was in augustes voor inlichtingen.Besloot 23 december 2011 een camera te gaan kopen. Bleek helaas niet in voorraad. Misschien ook dit jaar niet meer te krijgen. Kreeg 28 december een mail dat er toch één was. Was 29 december bij u om af te halen. De ontvangst was zeer correct en vriendelijk.
Met dank voor de snelle service.
Hartelijke groeten en een goede jaarwisseling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon2500000 30-12-2011

Algemene score

9,5
Een supersnelle levering zelfs voor de kerstdagen met een kerststol als bonus. Helemaal top!

Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tvrdnklnt 30-12-2011

Algemene score

8,5
M.b.t. product werd veel informatie verstrekt en kon gemakkelijk worden door gelinkt naar website fabrikant. Bestellen ging soepel en afhandeling en verzending zonder problemen. De camera was binnen 2 dagen geleverd.
Paar puntjes van aandacht:
1. Na doorklikken optionele accessoires in de accessoires lijst/overzicht bij geselecteerde product en je wilt terug naar lijst accessoires dan kom je op product pagina weer uit i.p.v. accessoires lijst/overzicht. Niet echt handig als je meerdere accessoires wilt bekijken.
2. Aangezien er gratis verzending gold voor het product krijg je bij aangeven verzendmethode een optie gratis aangetekend versturen binnen NL naast Vooruitbetalen en aangetekend versturen (twv 6,50). De gratis optie wordt niet in de help aangegeven. Navraag bij klantenservice leerde dat ivm de actie de verzend optie Vooruitbetalen .... (twv 6,50) helaas dan niet verwijderd kan worden maar eigenlijk dan overbodig is. Het is maar dat je het weet.
PS. Klantenservice is overigens zeer goed bereikbaar en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J-P001 30-12-2011

Algemene score

8,7
Prima camera met veel mogelijkheden. Het afhalen in Urk ging snel en prettig. Prima webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rehan1964 30-12-2011

Algemene score

9,2
Geen enkele problemen met het bestellen, de site is duidelijk en overzichtelijk.
De bestelling was echt supersnel: 's avonds laat besteld en de volgende dag voor 2 uur was het er al. Heel erg fijn, want het was een kerstcadeau en kwam dus nog op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geroos 30-12-2011

Algemene score

9,0
vrijdagavond 22:15 besteld, zaterdagmorgen 14:30 uur geleverd. Supersnel en tegen een voordelige prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MdH1 30-12-2011

Algemene score

8,2
Ik heb een ouder model fototoestel van Panasonic Lumix, de accessoires voor dit toestel was bijna nergens meer te vinden. Gelukkkig had Camera.nu, deze nog wel in hun assortiment! en betaalbaar!
Bestelling is tevens prima gedaan, snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Jansen Frisco 30-12-2011

Algemene score

8,3
Goede prijs, snelle levering kortom prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kinv 30-12-2011

Algemene score

9,0
Prima service, in de loop van avond besteld, de volgende dag binnen. Dat is "afspraak is afspraak".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie docter 30-12-2011

Algemene score

9,2
eerste keer een bestelling gedaan savonds om 8 uur en de volgende dag om 10 uur in huis geweldige afwikkeling. bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronaldo.1968 30-12-2011

Algemene score

9,2
Vrijdagavond laat besteld 22:25 en Zatermiddag was hij binnen. Zeer goede en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda Adolfs 30-12-2011

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijke site met bij elk onderdeel advies voor welke camera het meest geschikt. Snelle levering. Ik ben uiterst tevreden. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooiplaatje 30-12-2011

Algemene score

8,5
levering was zonder problemen tijdig in huis
camera terug gebracht omdat deze niet geheel voldeed aan de verwachtingen
in Urk een andere uitgezocht
medewerkster erg vriendelijk en behulpzaam
zonder problemen en adequaat werd camera omgeruild

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews