cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

japjaan 19-01-2012

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Product 's avonds besteld en volgende dag in huis. Beter kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henknobel 19-01-2012

Algemene score

9,3
Bestelling ging vlekkeloos snel en juist

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoeskabw 19-01-2012

Algemene score

9,0
Supersnel geleverd waardoor ik prachtige foto's aan mijn portfolio heb kunnen toevoegen. CameraNU.nl is snel, scherp met prijzen en keurig op tijd qua levering. Ook het zoeken naar de juiste lens voor mijn camera-body was supereenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coert Winkel 19-01-2012

Algemene score

9,8
Had een groothoeklens waarover een auto gereden was. Geringe schade, maar er was twijfel over reparatie of een nieue aanschaffen (met wat verzekerings geld). Cameranu heeft me hier in ondersteund en de lens opgestuurd. Onderwijl moesten er onderdeel informatie uit Japan komen en duurde het een paar weken. In tussentijd werd ik heel netjes steeds schriftelijk op de hoogte gesteld en nop vragen werd dzelfde dag nog gereageerd met steeds met een vriendelijke, niet geautomatiseerde, tekst. Hierdoor had ik het gevoel dat ik als klant echt serieus werd geholpen, terwijl nog onduidelijk was of ik een nieuw product daar zou kopen. Ik zal Cameranu zeker aanbevelen bij mij (foto) vrienden. Thxs......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Nijholt 19-01-2012

Algemene score

9,2
Er was bij de ptt iets fout gegaan met mijn zending. 1 mail naar camera nu en dezelfde dag had ik mijn pakket binnen. Plus nog een mail achteraf of het allemaal gelukt was. Heb hier eerder besteld en ben altijd tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Solomon 19-01-2012

Algemene score

10,0
wo 18 jan 12.07 uur TV en GSM kabels besteld
wo 18 jan 12.08 uur betaling ontvangen
wo 18 jan 16.30 uur bestelling verstuurd
do 19 jan 13.45 uur bezorgd door TNT post
Een kabel werkt. Nog een te gaan.Kortom heel tevreden over CameraNU en TNT-post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Solomon 25-01-2012

Andere kabel werkte ook.

Reageer

Jan van Schoonhoven 19-01-2012

Algemene score

10,0
1 's-avonds besteld, volgende middag al op de stoep!
2 scherpe prijs
3 correcte simpele financieele afhandeling
4 uitstekende stevige verpakking, apparaat puntgaaf
gearriveerd
5 apparaat is zoals was aangekondigd, een lust voor
de fotofiel, evenals de bijgeleverde programmatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cootje60 19-01-2012

Algemene score

9,0
Een goede website met een zeer vlotte afwikkeling per post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom1992 19-01-2012

Algemene score

9,3
alles werd netjes op tijd afgeleverd de site is duidelijk. en toen mijn camera helaas kapot ging was eenvoudig te vinden waar ik hem naartoe moest sturen en alles werd netjes gemaakt en weer terug gestuurd.

de camera zelf bevalt goed, duidelijke foto's en werkt erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alflin 19-01-2012

Algemene score

9,3
Supersnelle service! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Namaisa 19-01-2012

Algemene score

10,0
Allereerst ben ik uiterst tevreden over de snelle en duidelijke service van CameraNU.nl
Communicatie met de winkel was uitstekend, de product verkeren in perfecte staat en zijn keurig netjes verpakt verzonden.
Ook ben ik erg te spreken over het feit dat de factuur elektronisch wordt verzonden, dit scheelt papier en spaart dus het milieu! Dit mag ook best gezegd worden.

Over de producten: De lampen geven geweldig licht, uitermate geschikt voor zowel fotografie als filmen, op welk moment van de dag dan ook!
In mijn geval worden de lampen gebruikt voor filmen, en het resultaat is verbluffend!
Het statief is van zeer degelijke kwaliteit, staat stevig op zijn poten en biedt veel mogelijkheden, zoals kantelen, draaien, omhoog of omlaag richten, en in hoogte verstellen. En dit voor een zeer lage prijs!

Al met al geef ik CameraNU.nl een dikke 10+ voor service, kwaliteit en snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aati 19-01-2012

Algemene score

8,8
Ik heb eerst een camera gekocht, in augustus. Daar waren wat problemen mee. Ben uitstekend, snel en vriendelijk geholpen met het probleem. De dames, die ik aan de telefoon had, hebben ook verstand van zaken. En een belangstellend oor doet heel veel.
De cameratas heb ik pas aangeschaft. Ook daar snelle en vlotte levering.
Ik kan CameraNU van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD5 19-01-2012

Algemene score

9,3
Website: overzichtelijke indeling, uitgebeide specificatie van het product
Bestelling en levering: alles liep perfect, de scanner werd ruim voor de aangegeven tijd bij mij bezorgd.
After sales: de scanner bleek helaas defect. Op een mailtje daarover kreeg ik binnen een uur(!) een vriendelijk antwoord. Ik kon de scanner kostenloos terugsturen, kreeg toen hij bij de winkel was aangekomen direct een mailtje om te zeggen dat ze de nieuwe scanner hadden verzonden, en de volgende ochtend had ik hem thuis. Hulde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laaf77 19-01-2012

Algemene score

9,0
Bestellen en leveren verdient een pluim. Zoals aangegeven staat op de website betekent bestellen voor 22:30 een levering de volgende dag bij voldoende voorraad. Netjes afgeleverd met Pakjegemak (ook een goede service). Ik heb de website daarom ook direct aangeraden bij een kennis, maar toen was het product niet meer voorradig.

De website heb ik iets lager beoordeeld, maar nog steeds voldoende hoog. Na plaatsen van mijn order wilde ik opnieuw aanmelden om te kijken hoe het ervoor stond met mijn order. Ik kwam niet meer aangemeld omdat opeens mijn account niet meer geactiveerd was. De webshop heeft na mail contact de dag erop werk ervan gemaakt. Ik had wel graag vernomen wat de oorzaak was.

Bereikbaarheid heb ik op een 9 gezet. Het bedrijf ligt in Urk en dat is niet om de hoek, maar ik laat toch alles bezorgen en heb via mail redelijk snel reactie mogen ontvangen. Voor mij dus prima.

After sales niet mee te maken gehad. Dusver geen problemen ondervonden met de ontvangen bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogierJanssen 19-01-2012

Algemene score

8,7
Alles wat de website claimt, wordt ook nagekomen. Op de website stond vermeld dat de artikelen op voorraad waren. Zijn op dezelfde werkdag nog verzonden en was op de dag erna bij thuis afgeleverd. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rokovobo 19-01-2012

Algemene score

8,0
Lectori salutem ,nadat ik -uiteraard- hier in drachten rond gekeken had maar erg afstandelijk behandeld wordt koos ik op nieuw om voor in urk boodschappen te doen .
maar daar kleeft ook een nadeel aan want je moet bij iedere web winkel maar afwachten of datje en welke spullen je krijgt ,wat KAN leiden tot retour moeten sturen en opnieuw afwachten ,koop je in het dorp hier dan spring je op de fiets en trekt iemand over de balie.
het oordeel blokkeert het begrijpen ,sterker nog het maakt luisteren overbodig ,andersom verdwijnen de morele oordelen als u meer kennis neemt van de werkelijkheid, ben dik tevreden .

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pam1989 18-01-2012

Algemene score

9,7
Op internet gezocht maar ook in diverse winkels gekeken naar deze bovengenoemde camera voor de verjaardag van mijn dochter.Cameranu.nl sprong er in positieve zin goed uit met de prijs en de service.
Ik had weinig ervaring met bestellen via internet,groot was de teleurstelling toen na de snelle levering er een rood rondje steeds in beeld kwam(Pixel stuk?)Complimenten voor de prima service,camera zonder kosten terug kunnen sturen en binnen 3 dagen de nieuwe camera al weer in huis.Perfect hoor en heel hartelijk bedankt .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark1600 18-01-2012

Algemene score

8,7
Alles snel en goed geregeld. 's avonds besteld, andere dag geleverd. Goede statusinfo per e-mail.
Helamaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marco9911 18-01-2012

Algemene score

8,2
Snelle levering. Om 22.25 besteld, volgende dag in huis. Keurig verpakt. Nederlandse versie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

begro 18-01-2012

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website.
Gunstige prijs en geen verzendkosten berekend voor het aan mij geleverd artikel.
Bijzonder snelle levering.
Kortom , ben als nieuwe klant van deze webshop zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v.d. Laan 18-01-2012

Algemene score

10,0
Had een mooi goedkoop trigger set besteld voor mijn flitsset, de volgende dag erop keurig netjes in huis.
Op de site kon ik het goed vinden, andere sites plaatsen ze soms in de verkeerde catagorie. Maar met CameraNU.nl is alles héél overzichtelijk. En erg snel met bestellen en haar levertijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.v.duyvenvoorde 18-01-2012

Algemene score

8,3
Mooie en overzichtelijke website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.Boermans 18-01-2012

Algemene score

10,0
Beste kopers,

Een van de beste sites en webshops op het net.
Besteld, betaald en geleverd in 2 dagen."
HET KAN NIET BETER.
Deze webshop is een predikaat "De beste webshop van het jaar, meer dan waard.
DOEN!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Verhoek 18-01-2012

Algemene score

8,7
Ik heb de camera besteld,betaald en had hem de volgende dag al in huis. Prima service. Omdat ik de verkeerde lens erbij bestelde heb ik telefonisch contact opgenomen. Ook toen prima behandeling,denkt met je mee,zeer klantgericht. Voldoende retourmogelijkheden. Al met al zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dodo01 18-01-2012

Algemene score

8,3
Er wordt gedaan wat er is beloofd: tijdig besteld dan wordt de bestelling ook conform de belofte geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.E 18-01-2012

Algemene score

8,8
betellen en leveren is prima
after sales heb ik nog geen ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bram1100 18-01-2012

Algemene score

8,2
Super snelle levering!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rupsje 18-01-2012

Algemene score

9,5
Goeie site! Heb de camera 's avonds besteld en de volgende werkdag had ik m in handen. Geen omkijken naar gehad, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ismofoto 18-01-2012

Algemene score

8,5
Kocht deze camera maar het viel tegen (ondanks een schitterend Vario-Summicorn object; dezelfde als in mijn Panasonic LX5). De lichtmeting was matig en kreeg continu overbelicht foto's met zonlicht. Camera teruggestuur en werd meteen geholpen om een andere camera te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wildfotograaf 18-01-2012

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke website, telefonisch zeer goed te bereiken en netjes te woord gestaan met duidelijke uitleg/antwoorden op mijn vragen.
Cameranu.nl maakt het waar!! 's Avonds om 21:30h besteld en de volgende dag toen ik thuis kwam lag het pakketje al op me te wachten! Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanZout 18-01-2012

Algemene score

8,7
De eerste keer dat ik bij CameraNu wat heb besteld.
's avonds om circa 22.00uur besteld en de volgende dag om 10.00uur is de bstelling op mijn werk afgeleverd. TOP. Website is duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diederik234 18-01-2012

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar de losse lampjes (helder wit/blauw licht) voor mijn Konig ministudio, en dacht ze gevonden te hebben.

Op de site stond dan ook: 'vervangingslampjes voor de Konig fotostudio'.

Toen ik ze binnen kreeg bleken het gewone gele halogeenlampjes te zijn. Het waren dus niet de vervangingslampen die ik zocht.

Van een gespecialiseerde site als cameranu.nl mag je verwachten dat er voor fotografie van productfoto's geen geel licht gebruikt mag worden. Natuurlijk mocht ik ze terugsturen, maar wel zonde van de verzendkosen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Douwe Struiksma 18-01-2012

Algemene score

9,0
als steeds juiste informatie en adequate afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy v P 18-01-2012

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle levering,duidelijke en goed overzichtelijke webshop.
ik vind dit een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek R 18-01-2012

Algemene score

9,0
overzichtelijk, snel en afspraken worden nageleefd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hingmo 18-01-2012

Algemene score

9,0
afstandsbediening gekocht, die werkt prima.
snelle en correcte afhandeling order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gideon Kessler 18-01-2012

Algemene score

10,0
De goedkoopste en snelste webwinkel in fotografie, film en nog veel meer die ik ben tegengekomen. Vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Takoean 18-01-2012

Algemene score

8,7
Snel gevonden op de website en de volgende dag in huis, uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit L. Honkoop 18-01-2012

Algemene score

10,0
Systeem compleet op voorraad, snel en correct geleverd etc. Product voldoet uitstekend in combinatie met Nikon D7000. De Pad zou overigens wat groter mogen zijn wat mij betreft maar deze opmerking voor de fabrikant! Geweldige aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Hagedoorn 18-01-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke Website,Goede Prijs,Snelle levering.
Keurige telefonische Hulp,en deskundig.
Hier kom ik zeker terug,en beveel hem mijn vrienden aan.
Ga zo door SUPER!!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freulnraint 18-01-2012

Algemene score

10,0
Net zoals bij een vorige aankoop snelle en correcte aflevering van het gekochte product de Panasonic HDC-SD900 tegen een concurrerende prijs. Alleen de bijgekochte Sandisk Extreme HD Video SHDC UHS-I 30MB/s
16 GB kaart was aan de prijzige kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowan Richie 18-01-2012

Algemene score

9,5
Prima product, wordt helaas geleverd met beschermhoes van dubieuze kwaliteit (ligt aan fabrikant) dit is een ernstig minpunt. De hoes had bij levering al een scheur en bij uitpakken ging de rist finaal kapot.
Cameranu is supersnel met afhandelen van de bestelling, jammer dat post.nl minder snel is. Ik heb onnodig een hele dag extra moeten wachten door de koerier maar dat heeft dus niks te maken met de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nn2012 18-01-2012

Algemene score

8,0
Perfect toestel, eenvoudig te bedienen en uitstekende beeldkwaliteit Snelle levering; goed en snel emailcontact.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Liven 18-01-2012

Algemene score

10,0
Easy website, Good price, quick delivery. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHB47 18-01-2012

Algemene score

9,5
Super snelle levering en alles was ook goed verpakt. Camera nog niet uitgepakt in verband met een cadeau.

Zelf vorig jaar een spiegelreflex gekocht. Helaas naar een paar maanden een kleine technische storing, maar dit is prima opgelost door Cameranu.nl. Nadat mijn camera gerepareerd is, is deze kosteloos aangetekend verstuurd. Tussentijds ben ik steeds via de e-mail door Cameranu.nl op de hoogte gehouden. Super service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van wijngeeren 18-01-2012

Algemene score

8,0
goed advies en eerlijke beoordeling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lisette prins 18-01-2012

Algemene score

9,5
CameraNU is een super betrouwbare en efficiente website. De levertijden zijn onmeetbaar snel en het assortiment erg breed. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHasselm 18-01-2012

Algemene score

8,5
's-avonds besteld om 22.00 uur en de volgende dag werden de handschoenen keurig bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JFWW 18-01-2012

Algemene score

9,0
Prima ministudio. Camera kan goed vast op standaard gemonteerd worden. Makkelijk mee te nemen en ziet er allemaal prima uit. Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Verder is CameraNU is zeer betrouwbaar als het gaat om uw aankopen. Maakt beslissen laagdrempelig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hewassi 18-01-2012

Algemene score

8,0
Bestelling snel geleverd zoals op de site beloofd.
Zeer goed verpakt om schade te voorkomen.
Ben hierover dan ook zeer te spreken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews