cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jaharoje 27-01-2012

Algemene score

10,0
Bestelling geplaatst vrijdagavond net voor 22.30 uur, Zaterdagmiddag was de bestelling al in huis. Perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hittepetitje 27-01-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke webshop en na 1 dag geleverd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franskuh56 27-01-2012

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk weer gemakkelijk mijn items gekozen via de overzichtelijke website. Betaling gaat vlotjes via Ideal. Per email op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Deze kon ik ook via track&trace volgen. Bestelling werd keurig op tijd en geheel compleet bij me bezorgd.
Kortom...opnieuw voor 100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke051 27-01-2012

Algemene score

8,8
Ik moest voor eencollega een camera bestellen. Het bedrijf waar wij een mantelovereenkomst mee hebben stuurde tot 2x een andere camera dan moesten we diemaar nemen. Bij cameranu.nl was diezelfde camera wel voorradig alleen niet meer in het zwart en daar konden wij welmee leven.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annetje3 27-01-2012

Algemene score

9,2
Qua prijs en klantenservice een heel goede webwinkel. Tot twee keer toe heb ik accessoires besteld voor mijn fotocamera die toch niet bleken te passen. Dat was dus niet de schuld van cameranu.nl. Het retour brengen/sturen van de bestellingen en terugbetaling van het geld bleek gelukkig geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleejenrob 27-01-2012

Algemene score

8,5
prima verstuurd en verpakt, snel en keurig de volgende dag geleverd, materiaal prima in order, voldoet geheel naar verwachting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Sopers 27-01-2012

Algemene score

8,0
Besteld product was heel snel in mijn bezit, het product voldeed goed aan de beschrijving op de site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.tienstra 27-01-2012

Algemene score

7,8
Voor de eerste keer in uw zaak, maar we komen vaker. Er zijn nog zaken bij u in bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Richard Bekkers 27-01-2012

Algemene score

9,5
Goede overzichtelijke site. Altijd scherpe prijzen. Nog nooit problemen gehad met levering of retours. Zelfs in het verleden een x na een jaar wat problemen met mijn camera gehad. Binnen een week was dit verholpen.

10 punten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry19000 27-01-2012

Algemene score

8,7
's avonds om een uur of 9 besteld
de volgende dag al in huis

supper snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joratten 27-01-2012

Algemene score

8,0
Keurige afhandeling keurig gedocumenteerd.
Erg prettig en dat zonder verzendkosten !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob4 27-01-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke informatie op de site.
Supersnelle levering: 's avonds om 20.00 uur besteld, de volgende ochtend al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JG78 27-01-2012

Algemene score

8,0
Info op website is prima, maar voor de indeling van de tassen moet je ze toch wel even zelf zien om verantwoord te kunnen kiezen.
Bereikbaarheid hangt af van de afstand, die is voor ons redelijk. Op zich heel makkelijk en goed te bereiken.
Heb bestelling opgehaald, en nadien geen contact gehad (was ook niet nodig!), dus laatste twee opties nvt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Melchers 27-01-2012

Algemene score

9,0
Goede webshop, goed up-to-date wat betreft de voorraad.
Ook de bereikbaarheid is prima.
Kennis van zaken ligt op een zeer behoorlijk niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nell 1972 27-01-2012

Algemene score

8,3
Fijne ervaringen met CameraNu. Snelle afhandeling en netjes verpakt wat weer belangrijk is tegen beschadigingen van het artikel.
Zeer tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen196t 27-01-2012

Algemene score

9,0
Uitstekend product, snelle levering, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brar 27-01-2012

Algemene score

9,0
Website was duidelijk, steeds bereikbaar. Bestelde product was de volgende dag in mijn bezit. Heb nog geen ervaring met aftersales (geen nederlands woord voor?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gladoren 27-01-2012

Algemene score

7,7
Zeer snelle levering. Geen ervaring met "after sales" omdat de kijker pas de komende weken uitgebreid zal worden gebruikt. Ziet er nu allemaal prima uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Iamnikon 27-01-2012

Algemene score

9,0
Helaas nog niets ontvangen omdat de post het waarschijnlijk heeft zoekgeraakt of verkeerd bezorgd. Volgens de voorwaarden kan ik bij Cameranu geen aanspraak maken op vervanging. Ok, daar kan ik mee leven. Afspraak is afspraak. Mijn klacht betreft dan ook richting Postnl dat een waardeloze organisatie is geworden door de z.g. privatisering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat Lejeune 27-01-2012

Algemene score

10,0
CameraNU.nl is duidelijk in wat ze wel en niet hebben, goede en juiste informatie en .... ze zijn erg scherp met hun prijzen. De zending was compleet en perfect verpakt en dat is bij deze dure spullen erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd Kottier 27-01-2012

Algemene score

9,5
Artikel was zoals beloofd volgende dag al bezorgd. Goede communicatie over de bestelling en levering. Alles prima, dus verder geen contact of aftersales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Dieters 27-01-2012

Algemene score

9,0
Prima levering, correcte communicatie. Geen probleem :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan85 27-01-2012

Algemene score

8,8
Erg fijne en snelle service. Mocht ik weer iets voor de camera willen aanschaffen zal ik zeker eerst even op deze site kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Onderdelinden 27-01-2012

Algemene score

9,5
Ik had een fout gemaakt met mijn bestelling.
Geen probleem bij Camera.nu
Zeer vlot geholpen en afgehandeld door de klanetenservice zowel telefonisch als via e-mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul den Breejen 27-01-2012

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering. Nog te weinig gebruikt om product te kunnen beoordelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nis 27-01-2012

Algemene score

8,8
Mijn ervaring met cameranu.nl is uitstekend. Al een paar keer via deze site wat artikelen besteld. Een bestelling plaatsen gaat vrij simpel en snel en de producten zijn goed verpakt. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander de Vree 27-01-2012

Algemene score

9,3
Dit is de derde camera die ik bij Cameranu.nl bestel zonder problemen en op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert_2 27-01-2012

Algemene score

9,0
Overzichttelijke website, kreeg snel reactie op mijn vraag, prduct was snel geleverd en erg netjes verpakt.
Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonvanKempen 27-01-2012

Algemene score

9,5
Toegenkelijke Website, het is makkelijk te vinden wat je nodig hebt.
De beriekbaarheid is gebaseerd op eerdere aankoop, evenals aftersales, deze heb ik nu niet nofig gehad, maar bij de vorige aankoop was deze fantastisch en correct, keep ip the good work.
Levering is even niet maximaal, maar dit komt door TNT, welke om iets over vijf een bericht had achtergelaten dat er niemand aanwezig was (afgeleverd op werkadres), terwijl duidelijk was aangegeven dat bij geen gehoor even gebeld moest worden, er waren meerdere mensen aanwezig.
Door ziekte ben ik komende tijd aan huis gekluisterd, de lensbabysetjes zijn dan ook zeer welkom, hier zijn al menige foto's meegemaakt van mijn zes fotomodellen (Ragdoll katten), dit zijn enorm leuke lenzen voor de fotograaf die leuke foto's wil maken zonder gebruik van Paintshop of fotoshop.
Het was een flinke aankoop, maar ik kan weer heerlijk mezelf uitleven.
Bedankt Cameranu !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jv36 27-01-2012

Algemene score

9,0
Voor zover ik kan beoordelen na 1 week is het een fijne compacte camera die zich goed laat bedienen.
Ook de bijgeleverde beschrijving is goed te volgen.

Uw bedrijf doet wat ze zegt, na 1 dag was de camera in mijn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basbrrr 27-01-2012

Algemene score

9,7
Goede overzichtelijke site en bestellen / bezorgen kan gewoon niet beter!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.Wittens 26-01-2012

Algemene score

9,0
Goed snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brou0905 26-01-2012

Algemene score

8,7
Heb online de Canon PowerShot SX220 HS complete pack besteld en heb het de dag daarna opgehaald in de winkel.
Winkel is erg mooi en goed ingericht, webwinkel is ook zeer overzichtelijk. Het aangeboden pack is zeer compleet: de camera zelf, extra accupack, 4gb sd card en een hoesje waar alles inpast voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco64 26-01-2012

Algemene score

9,7
Alles naar behoren volgens aangegeven route ontvangen.
Opgeven verzendadres pakjesgemak vind ik bijzonder prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoupmtouter 26-01-2012

Algemene score

8,7
Website is makkelijk in te navigeren en is duidelijk in opzet en structuur. De zoekfunctie werkt ook goed. Betaling is duidelijk en overzichtelijk, en de levering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wallie1953 26-01-2012

Algemene score

9,2
duidelijke website,vlotte levering en goede aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dimitri75 26-01-2012

Algemene score

9,5
Heb eerst voor een paar tientjes goedkoper op simplyelectronics.net de camera proberen te kopen maar heb uiteindelijk nooit een camera geleverd gekregen en na veel gedoe mijn geld terug gekregen. Nooit doen dus.
Vervolgens 2000uurbij Cameranu besteld en volgende dag om 1800 uur in huis.
Super service en aftersales

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Engelbrecht 26-01-2012

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte levering voor een gunstige prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GerryV 26-01-2012

Algemene score

8,5
Overzichtelijke website, snelle levering, goed ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hettyvandonge 26-01-2012

Algemene score

9,5
De bestelling werd direct na betaling afgeleverd. De verpakking was prima zodat het product in goede staat is ontvangen. Cameranu.nl was de goedkoopste aanbieder van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Gerits 26-01-2012

Algemene score

9,5
Goede beschrijving en compatibiliteit van diverse items en apparaten.
Zeer tevreden over de prijs en suggesties voor een eventueel vervangend onderdeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Jan L 26-01-2012

Algemene score

8,8
Eén telefoontje voor een diagnose op afstand.
Goede en duidelijk bericht hoe verder te handelen.
De website heeft een perfect opdrachtbon die digitaal naar CameraNU gaat.
Per kerende mail een opdrachtnummer waarmee ik mijn lens op kon sturen.
De aankomst van mijn lens wordt gemeld.
De offerte wordt gemaild. Accoord op de reparatie wordt bevestigd. De reparatie was binnen no time klaar.
Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kosta63 26-01-2012

Algemene score

9,0
duidelijke en eenvoudig te doorzoeken website.
snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famvandijk 26-01-2012

Algemene score

8,2
vandaag besteld morgen geleverd. Top geregeld dus! Geen ervaring met aftersales

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 1955 26-01-2012

Algemene score

9,8
Het hele traject van orderverwerking tot levering verliep perfect. Wat vooral prettig is dat je alles kunt volgen, ook de levering zelf.
Dat wat beloofd wordt, wordt ook stipt nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hubers 26-01-2012

Algemene score

8,2
Ben in de shop geweest, had verkeerde zonnekap opgegeven,deze terug gestuurd op vrijdag(20 januari), zaterdag ( 21 januari)was er aleen mail dat deze ontvangen was.
Nieuwe zonnekap is maandag aangeboden op mijn huisadres.
Het teveel betaalde geld is inmiddels ook al teruggestort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nvt bestel gewoon 26-01-2012

Algemene score

8,7
zeer snelle service 's avonds om 22.15 betseld, volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pjotr82 26-01-2012

Algemene score

8,5
Ik was via kieskeurig op cameranu.nl uitgekomen, via de link die bij het product hoort. Ik heb de website dus niet hoeven te gebruiken om te zoeken o.i.d.
Mij is niks opgevallen aan de website, heel negatief of heel positief. Het functioneert in ieder geval prima en is overzichtelijk.

Bereikbaarheid kan ik niks over zeggen. Ik heb geen contact hoeven te zoeken verder.

Bestelling en levering: Ik had het om 22.15u besteld op een woensdag en had voor 'Pak je Gemak' gekozen. Zelf ophalen bij een ophaalpunt dus. De bestelling was om 22.45u verwerkt. Op donderdag kon ik het al ophalen. Heerlijk snel dus!
In de doos zat wat weinig vulling, maar canon verpakt de spullen ook goed, dus samen was het voldoende om de gangbare schokken goed op te vangen.
Al met al een 9. Een wat betere vulling van de doos, voor het geval dat, zou een 10 betekenen.

After sales: nog niet nodig gehad. Hopelijk blijft dat ook zo!:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naamrenkum 26-01-2012

Algemene score

9,7
Snel op te zoeken op de website en duidelijke gegevens over de aankoop. Bestelling en levering snel en accuraat. Aan tre bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duco10 26-01-2012

Algemene score

8,0
Makkelijk vanaf de A6 te bereiken. Website ziet er goed uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews