cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43280 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2390 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Bogers 08-01-2012

Algemene score

8,7
Had al een tijdje zin in de Pentax K5. Bezit al een Pentax K20D. Met de K5 kun je ook filmen, hogere iso, meer snufjes dan op de K20D. Vrijdagavond (23/12)laat nog de camera besteld, wel voor 22.30 uur. Zou leuk zijn als ik hem de andere dag nog had (dacht ik zo). Kon ik de camera met X-mas uit proberen. Zaterdagmorgen waren we niet thuis en vond een briefje van postnl in de bus dat hij was geweest. Verdorie nou, cameraNU.nl komt na wat ze zeggen en ik ben niet thuis !!! Maar.... de bezorger had zijn 06 nr op het briefje achter gelaten. Ik gebeld, voice-mail ingesproken en kwartiertje later wie komt er aangereden, jawel postnl. Dus een heel fijne Kerstmis gehad dankzij CamuraNU.nl - Postnl - en van mijn vrouw dat ik de camera mocht kopen. Die was voor 10 personen een Kerstmaal aan het voorbereiden en dat loopt ook in de paparassen. Toppie dus voor allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JB_ 08-01-2012

Algemene score

8,5
CamaeraNU.nl levert echt de volgende dag: besteld op zondagavond om 10:00 uur en de volgende dag de camera in huis. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trebor1980 08-01-2012

Algemene score

9,7
Na zelf een uitgebreide productbeoordeling te hebben gemaakt, kwam ik tot deze keuze. De website van CameraNU.nl is overzichtelijk en duidelijk in hetgeen meegeleverd wordt. Daarbij keuzemogelijkheden voor aflevering door een eigen bezorgdienst of door TNT. Ik heb gekozen voor de eerste, wegens slechte ervaring met TNT en andere 'derden'-leveranciers.

Het pakket werd binnen twee dagen bezorgd en zelfs een tussentijdse wijziging in het afleveradres leverde geen probleem op. Ik heb bij aflevering het product eerst nog bekeken, wat geen probleem was voor de oudere en vriendelijke chauffeur.

Derhalve een goede waardering voor de 'aftersales' en daarmee de klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indomak 08-01-2012

Algemene score

10,0
Dit is niet mijn eerste aankoop bij Cameranu.nl. De webshop biedt goede informatie over het product dat ik op het oog heb. De bestelling en de levering is vlekkeloos. Met after sales heb ik, ook voor de vorige aankopen, geen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimmmm 07-01-2012

Algemene score

6,0
Ik koop voor het eerst bij deze webwinkel en ik krijg een gebruikt product (waarschijnlijk een demomodel)wat zo in de doos is gestopt en met plakbandjes is verpakt.
Als ik een gebruikt model wilde, dan ging ik wel op marktplaats kijken of naar een gewone winkel en met korting een demomodel aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

MGP 07-01-2012

Algemene score

8,0
Prima shop! Snelle levering. Prima prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janter 07-01-2012

Algemene score

9,3
Zoals beloofd perfecte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Leeuw 07-01-2012

Algemene score

9,3
Prettige website om te bezoeken, alles duidelijk en gemakkelijk te vinden.
Al een paar keer goede ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy123 07-01-2012

Algemene score

7,3
Duidelijke info over bestelling, voorwaarden, verzending.
Snelle en correcte bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

GooitzenHilbert 07-01-2012

Algemene score

8,0
Bestelling was stipt op tijd en was compleet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rob571 07-01-2012

Algemene score

9,2
Goede Service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries93 06-01-2012

Algemene score

9,2
ik vind dit persoonlijk de beste webshop van Nederland, ze zijn zeer correct in het leveren van pakketjes, mede dankzij UPS!
zeker een aanrader :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hensepens 65 06-01-2012

Algemene score

9,2
Beoordelen, bestellen, betalen, volgende dag in huis.
Zo wil je toch je bestelling afgehandeld hebben?
Ga zo door, mij bevalt het prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert kars 05-01-2012

Algemene score

9,0
Product was op voorraad. Elke stap in het proces via mail bevestigd. 's avonds om 8 uur besteld en de volgende dag al in huis. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RM75 05-01-2012

Algemene score

7,3
Op de website is niet altijd duidelijk te vinden welke accessoires je bij jouw modelcamera kan gebruiken. Daarin tegen is de service en zeker de bereikbaarheid top. We kwamen in de problemen qua levering (niemand thuis, courier). Dit is keurig en snel afgehandeld waardoor we de lens toch nog mooi voor onze vakantie geleverd hebben gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem van Zuylen 05-01-2012

Algemene score

9,0
Uiters simpel bestellen en razensnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veer38 05-01-2012

Algemene score

8,2
woensadgavond voor 22.30 uur een videocamera besteld,de volgende dag werd het al keurig aan de deur afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 82 05-01-2012

Algemene score

8,0
Nette service na een dag mijn camera ontvangen en ben goed geholpen!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Neeke de Hikker 05-01-2012

Algemene score

10,0
Allereerst via contactformulier een vraag gesteld met snelle reactie terug.
s`Avonds om 21.00 bestelling gedaan, via i-deal betaald en s`morgens om 09.15 uur de bestelling al in huis. Supersnel!!! Keep up the good work.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Y. 05-01-2012

Algemene score

9,0
Erg snel geleverd (de volgende dag). Op verzoek ingepakt. Erg netjes, met deze winkel ga ik vaker zaken doen.

Overzichtelijke website, alhoewel er misschien wat extra zoekfilters kunnen worden toegevoegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 1934 05-01-2012

Algemene score

8,0
Het hele proces van kiezen, bestellen en leveren verliep vlekkeloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luigi Bulsing 05-01-2012

Algemene score

7,3
Ben geen liefhebber van webshoppen mede omdat je met het passeren van de plaatselijke middenstand de leefbaarheid in je eigen dorp/stad de nek omdraait. De snelle levering van het gewenste artikel gad helaas de doorslag. De afwikkeling van het een en ander liet overigens niets te wensen ov er.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bartel Hulst Uq Design 05-01-2012

Algemene score

10,0
ING-ideal betalingen lag er landelijk uit.
CameraNU stuurde meteen een mail met een link waarmee ik na de storing eenvoudig de betaling kon herstellen.
Inmiddels al een aantal keer camera's gekocht bij CameraNU en zoals altijd weer perfecte afhandeling van de order en supersnelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinekea 05-01-2012

Algemene score

8,7
Voor de eerste keer een camera besteld.Goede gemakkelijke website met veel informatie over de artikelen. Bestelling keurig de volgende dag in huis. Met vriendelijke groet, Tineke

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rienegade6910 04-01-2012

Algemene score

9,0
Cameranu is een geweldig bedrijf. Zowel de winkel in Urk als de webshop bieden een ongekende service. Ook voor wat betreft de prijzen zijn ze erg scherp. Voordat ik m'n bestelling plaatste heb ik contact gehad met de winkel omdat ik e.e.a. aangepast wilde hebben. Daarbij wordt alle medewerking verleend en met de klant meegedacht. Ook de supersnelle service mag best eens genoemd worden. Vaak als je iets besteld wil je het liefst zo snel mogelijk de bestelling thuis hebben, althans ik wel. Dit is ook geen probleem bij Cameranu, de volgende dag was het in huis, goed verpakt precies volgens wens.
Kortom, een fijn bedrijf waar ik graag mijn spullen koop. De volgende aankoop zal zeker weer bij Cameranu zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcenMonika 04-01-2012

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding van het produkt.
Duidelijke website,de laagste prijs,snelle levering en goede informatie in de periode tussen bestelling en levering.CameraNu is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardM2011 04-01-2012

Algemene score

8,3
Net een week voor de Kerst besteld en keurig op tijd voor de kerstvakantie op donderdagavond ontvangen. Perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 1980 04-01-2012

Algemene score

10,0
In december 2011 heb ik een Canon D600 gekocht bij Cameranu in Urk. De zaak is goed bereikbaar en ziet er modern en overzichtelijk uit. Het personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig, neemt echt de tijd voor je en je merkt gewoon dat ze kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ze geven dan ook liever een goed advies, dan dat ze per se iets aan je willen verkopen. Misschien wel de mooiste zaak op fotogebied van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqie80 04-01-2012

Algemene score

8,2
Helaas voldeed het digitale lijstje niet aan mijn verwachtingen. Toen ik hem uit pakte vond ik hem toch te klein, maar ik heb hem gewoon zonder problemen terug kunnen sturen en alles is netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robby42 04-01-2012

Algemene score

8,5
de site is gemakkelijk .
De flitser was de volgende dag al in huis .
dus ze doen wat ze beloven.
dus erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Waltertjooo 04-01-2012

Algemene score

10,0
Vaker na tevredenheid besteld bij Cameranu.nl.
ben zeer tevreden over de camera.
Eerder ook al een voor mijn ouders gekocht en ze zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swinkels MJ 04-01-2012

Algemene score

8,0
Leuk ingerichte winkel.
Deskundig personeel.
Men wordt bij de klantenservice netjes behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gios1 04-01-2012

Algemene score

9,2
meerdere items bij deze zaak gekocht altijd zeer tevreden. En wat nog belangrijker is "personeel heeft verstand van zaken"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyla 04-01-2012

Algemene score

9,0
Om 18 uur besteld en om 19 uur een mailtje dat de bestelling onderweg is, super toch! De dag erna hadden we de camera inderdaad in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

yokado 04-01-2012

Algemene score

9,0
voor het eerst via jullie een betselling geplaats maar zeer tevreden goede service goed email contact en perfecte levering voor mij zeker een aanrader voor anderen toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeandarque 04-01-2012

Algemene score

8,7
snelle levering per post , goed verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ritaber 04-01-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering en goede afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimgottmers 04-01-2012

Algemene score

10,0
Heel Heel goed!Bij mijn zat geen EOS Cashback kaart bij even gebeld en de andere dag in mijn brievenbus nog bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique F. 04-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer snelle levering: donderdagmiddag besteld en vrijdag al in huis in degelijke verpakking.
Prijzen goedkoper dan elders.
Ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marcopaula 04-01-2012

Algemene score

9,3
IK heb de tas op 2e kerstdag besteld en kreeg de dag er na 's morgens al een mail dat hij op de post was. De volgende dag is hij al aangekomen. Tevens kreeg ik een mail waar op een trackentrace nr stond vermeld. IK ben ook zeer te vreden over de website. Via de site kon ik een formulier in vullen over wat ik allemaal in de tas wilden hebben. En hier kwamen dan aanbevelingen uit. Verder klopt wat er op de site over de tast staat precies met het product wat ik heb ontvangen. Dus ik ben zeer tevreden. Ik zal zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkbt60 04-01-2012

Algemene score

8,0
goede prijs, service en aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

post46 04-01-2012

Algemene score

8,2
Wat CameraNu belooft, wordt ook nagekomen: Keurig en supersnelle levering van een macro-objectief tegen een aantrekkelijke (laagste prijs). Ik heb al eerder een camera besteld bij CameraNU en die bevalt me nog steeds prima! Als ik weer foto-accessoires nodig heb, neem ik eerst een kijkje op hun website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zora1983 04-01-2012

Algemene score

8,0
's avonds om 20.30 uur besteld en de volgende dag al bezorgd. Netjes op tijd dus. Er was een voucher die neit bij mijn camera zat en na gemaild te hebben kreeg ik heel snel een mail terug en 2 dagen later alsnog de voucher in de bus. Dus ik kan niets anders zeggen dan superservice en ben erg blij met mijn 600D!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TheoP56 04-01-2012

Algemene score

9,3
Levering ondanks de feestdagen razendsnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Middel 04-01-2012

Algemene score

8,0
Uitstekende en snelle service. Website helder en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mirjelle 04-01-2012

Algemene score

8,5
de bestelling en aflevering is goed en betrouwbaar, en verpakking netjes en veilig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

margreet01 04-01-2012

Algemene score

8,5
keurige prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fotolex62 03-01-2012

Algemene score

8,2
Cameranu doen wat ze beloven en bovendien niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nhvg 03-01-2012

Algemene score

9,0
Weinig aan te merken, koop al heel lang bij cameranu.nl.
Bij deze zending viel me wel de hoeveelheid verpakkingsmateriaal op. Allemaal wel papier, geen plastic, maar toch. De doos was wel erg veel groter dan de inhoud.
Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HaLemmer 03-01-2012

Algemene score

7,2
Lekker simpel zoeken, snelle levering. Top!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews