cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Hermans 22-01-2012

Algemene score

9,0
Beste prijs die ik kon vinden en duidelijke site. Ik heb nog even gezocht naar gebruikerservaringen en niets verontrustends gevonden. Besteld en volgens planning enkele dagen later in huis.

Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

todw50 22-01-2012

Algemene score

9,5
laagdrempelige website, informatief.
makkelijke bestelprocedure, goede iinformatie over de bestelling
vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HoogendoornJH 22-01-2012

Algemene score

8,5
Ik had de Braun Digiframe 1560 gekocht maar die beviel niet omdat het foto's niet random genoeg kon afspelen. Retourneren was geen probleem en het bedrag was al snel op mijn rekening teruggeboekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kgb49 22-01-2012

Algemene score

9,8
Besteld,

een foutje gemaakt in de adressering, maar CameraNu paste dit snel en probleemloos aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Ulrich 22-01-2012

Algemene score

9,0
Alles verloopt snel en soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijs van der Heijden 22-01-2012

Algemene score

8,5
Cameranu.nl is gewoonweg super. Duidelijke website.
, prima prijzen en de levering is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

prinsesje2012 21-01-2012

Algemene score

8,5
Doorslaggevend voor deze nieuwe bestelling : betrouwbaar ; duidelijk ; service als laatste de prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi55 21-01-2012

Algemene score

9,0
Super snelle levering goede info na mail kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eliza van de Ven 21-01-2012

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst bij een andere leverancier een telelens besteld had, die na 2 weken nog steeds niet afgeleverd was, heb ik die bestelling gecancelled, en bij cameraNu.nl besteld. De volgende dag was de telelens al afgeleverd, perfect! en zelfs nog iets voordeliger dan bij de eerdere firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coes 21-01-2012

Algemene score

9,0
Niets is perfect, dus geen tienen, maar de website is overzichtelijk en duidelijk. Er wordt ook aangegeven als iets minder geschikt is voor bepaalde toepassingen. Een ontbrekend voucher bij mijn order (afgehaald in de winkel), werd na één emailtje opgestuurd en lag de volgende dag in de brievenbus. Email werd ook snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Brunsveld 21-01-2012

Algemene score

9,0
probleemloze snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Michael___ 21-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer vlotte afhandeling (binnen 24 in huis), duidelijke bevestigingen via mail en scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Graseter 21-01-2012

Algemene score

9,2
Lamp met statief besteld en na een dag in huis. Bij uitpakken bleek de reflector te zijn gedeukt. Na tel overleg met DOA nummer via antwoordnummer retour en 2 dagen nieuwe onbeschadigde lamp weer in huis. Dat is service. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Venray 21-01-2012

Algemene score

9,0
alles keurig volgens afspraak en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trotse FX700 bezitter 21-01-2012

Algemene score

9,0
De site is erg duidelijk ook wat de voorraad betreft.
Ik heb eenmaal gebeld of ik ook kon ophalen of dat ik moest bestellen via de site.
Dit werk meteen duidelijk en helder uitgelegd.
het toestellag aal klaar toen we daar aankwamen.
Wel was het erg druk.
In de winkel kon de persoon die ons hielp het een en ander uitleggen over het toestel, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan031987 21-01-2012

Algemene score

9,5
voor 22:30u besteld is volgende dag in huis (betalen via Ideal) gaat inderdaad op voor deze website, uitstekende service dus. (de binnen 24-uur levering is namelijk niet bij alle websites gegarandeerd, ook al zeggen ze van wel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Tolman 21-01-2012

Algemene score

8,5
Prima voorlichting.
Normale prijzen.
Goed berijkbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Atalanta 1 21-01-2012

Algemene score

7,3
Website is mooi om alles te bekijken en te vergelijken,
Met werkelijke siteverkoop heb ik geen ervaring omdat ik voor dit soort bedragen wil zien, voelen en ervaren wat ik daadwerkelijk koop.

After sales heb ik geen ervaring mee, juist omdat er geen after sale nodig was.

Goed en correct door personeel behandeld.

Zal er zeker vaker komen of misschien wel via de site bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Keecie57 21-01-2012

Algemene score

8,8
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van CameraNu.nl en ik kan niet anders zeggen dat alles supergoed geregeld is. Een van tevoren gestelde vraag werd meteen beantwoord en zowel de bestelling als levering ging supersnel.
In de avond besteld en de volgende dag geleverd.
Zo zouden alle webshops moeten werken!!
Ik beveel jullie graag aan bij andere.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bertie256 21-01-2012

Algemene score

8,0
geweldige tas voor even een dagje foto's maken! ligt heerlijk op je rug! beide handen vrij en super indeling voor elle camera benodigheden! service en levering was perfect!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fotograaf33 21-01-2012

Algemene score

9,7
Snel en vlot geleverd. Helaas bij CameraNu moet men ook vooruit betalen via het net, dit is niet de veiligste methode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aekiameh 21-01-2012

Algemene score

10,0
Prima service, snelle, perfecte levering. Retourzending werd zonder pardon geaccepteerd, ook daar weer prima service. Prijzen liggen hier behoorlijk lager dan in de winkels, assortiment is ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kijfje 21-01-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website en wat er staat qua bezorging, wordt ook aan gehouden. Op de dag van bestelling terug gebeld door cameraNu.nl i.v.m een onvolledige opgave van persoons gegevens.De dame die mij terug belde handelde t op een rustige en vriendelijke manier af.
De volgende dag werd zoals beloofd de camera op het huis adres geleverd. Tot nu toe erg tevreden met de aanschaf. Camera maakt schitterende panorama foto's
:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert M 21-01-2012

Algemene score

9,5
Heel duidelijke website. Kreeg onmiddellijk antwoord op mijn mail. Werd super snel geleverd. Een tevreden klant bij !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchChow 21-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer u2date met fotoapparatuur en scherpm in orijssstelling. Goede omschrijvingen van de diverse artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waldster 21-01-2012

Algemene score

9,5
Via de overzichtelijke website een eerste keus gemaakt. Voor de winkel was ruim voldoende parkeergelegenheid. Werden vlot, vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Met een voldaan gevoel (en statief) weer naar huis gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waldster 21-01-2012

Algemene score

9,5
Via de overzichtelijke website een eerste keus gemaakt. Voor de winkel bleek ruim voldoende parkeergelegenheid.
Werden vlot, vriendelijk en "met kennis van zaken" geholpen. Met een voldaan gevoel (en statief) weer naar huis gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grimbeer 21-01-2012

Algemene score

8,0
overzichtelijk aanbod, goede produktinfo, correcte en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Dijkema 21-01-2012

Algemene score

8,8
Een van de grote voordelen van CameraNU.nl is de combinatie van een webwinkel en een echte winkel waar vakmensen de kennis in huis hebben om je van goed advies te voorzien. Ben erg blij met mijn Tamron 10-24 mm groothoek.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan2051 21-01-2012

Algemene score

9,3
's avonds om 21 uur besteld, de volgende ochtend om 11 uur op de stoep. Amazing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin-H 21-01-2012

Algemene score

9,5
De hele bestelling liep zoals het zou moeten lopen: perfect...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle152 21-01-2012

Algemene score

9,0
Goede service, woensdagavond besteld en donderdag ochtend al in bezit! Super!! Goede combinatie acties was prettig voor een beginnende fotograaf. Gelijk een complete set waar je genoeg mee kunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Robsp5 21-01-2012

Algemene score

8,2
Snelle levering! Overzichtelijke site met vergelijkingsmogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tombie1998 20-01-2012

Algemene score

9,0
Ik heb met plezier een hele mooie camcorder gekocht die zeer goed werkt en snel is geleverd. Als ik weer iets nodig heb zoals een camera weet ik waar ik moet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddylong 20-01-2012

Algemene score

8,3
Goed gedocumenteerde site waar alle artikelen snel en overzichtelijk te vinden zijn.
No-Nonses website die gewoon doet wat ze zeggen.
Deden alle webwinkels dat maar!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

katje46 20-01-2012

Algemene score

9,7
Zeer overzichtelijk site, alles wat je moet weten op de home-page, het gebruik wijst zich de weg vanzelf. Binnen een uur na bestelling een mail en track en trace code en link naar de postnl site. Binnen 24 uur geleverd. Zeer goed beschermd verpakt. Een volgende keer zou ik hier beslist weer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kina 20-01-2012

Algemene score

9,0
Betrouwbare, gebruikersvriendelijk en strakke website, erg veel keuze, goeie prijzen, snelle en zorgvuldige bezorging, goeie bereikbaarheid. Aanrader om online je foto materiaal aan te schaffen. Voelt safe!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon Verharen 20-01-2012

Algemene score

7,5
Bestelling en product top, alleen jammer dat ze postnl gebruiken voor aflevering. Wat een slecht bedrijf is dat. Niet werkende website, niet meewerkende medewerkers. Heeft me 4 dagen extra gekost om de camera in mijn bezit te krijgen terwijl het de dag van bestelling verstuurd is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

R.Zaaijer 20-01-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke website betaling ging makkelijk en levering was snel vrijdag besteld zaterdag binnen.After sales niet nodig gehad ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

margrad 20-01-2012

Algemene score

8,0
supereenvoudig bestellen en betalen, razendsnel opgestuurd, alleen bezorger Post.nl liet het afweten, dus zelf op moeten halen bij postkantoor. Prima flitser!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

sonja starbucks 20-01-2012

Algemene score

9,0
Prima, nog nooit snellere levering gehad.
Vrijdag half 10 's avonds besteld. Zaterdag middag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

reinier47 20-01-2012

Algemene score

8,5
ik had een foute bestelling gedaan, terug gestuurd geen probleem van gemaakt, geld na een week al terug gestort. prima en netjes geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark432 20-01-2012

Algemene score

8,0
Producten zijn goed te vinden op de site. Vrijdag middag bestelt, zaterdag geleved. Prima! Ook het retourneren van 1 van de accessoires verliep zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Markwnchatrin 20-01-2012

Algemene score

8,5
Ben zeer tevreden over de Webshop van Cameranu.nl om de volgende reden.

Ben chauffeur van beroep ( vaak laat thuis ) en kan bij de webshop altijd nog wat bestellen en de volgende dag in huis hebben als ik een foto klusje heb of in t aankomende wknd.

Men kan ook voor vrage online goed terrecht en worden zeer netjes binnen korte tijd (dag) beanwoordt en ook duidelijk beanwoordt.

Prijzen zijn netjes en kwaliteit van produkten is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes41 20-01-2012

Algemene score

9,5
De lens had problemen met scherpstellen, is na een test daar (was erg druk) gelijk omgeruild voor een nieuwe, snelle levering, deskundig personeel, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boeroe666 20-01-2012

Algemene score

9,2
Na diverse prijzen vergeleken te hebben, heb ik de gok genomen om via cameranu.nl te bestellen.

Vrijdagavond om 22:00 uur de bestelling geplaatst en betaald via Ideal.
Diezelfde avond kreeg ik al een bevestigingsemail dat de bestelling in behandeling was en de dag erna bezorgd zou worden.
En inderdaad! De zaterdag erop (dus direct de volgende dag) werd de camera rond 17:00 uur door TNT bezorgd. Dat noem ik nog eens een snelle service!

Heb met aftersales nog geen ervaring aangezien de camera nog steeds werkt en ik (nog) niet voor garantie moet reclameren. De camera was trouwens verpakt in een grote doos en werd zo keurig beschermd.
Nogmaals petje af voor de snelle bestelling/bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phonik41 20-01-2012

Algemene score

9,2
Website is overzichtelijk
snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waesje 20-01-2012

Algemene score

9,0
Alles zoals je maar kan wensen; duidelijk, correct en erg snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LydiaR 20-01-2012

Algemene score

9,0
Super camera! Netjes verpakt.Paste alleen niet in de cameratas, maar deze kon zonder problemen retour. Kreeg netjes een mail dat ze de tas ontvangen hadden en daarna was het geld ook zo weer retour op mijn rekening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John171b 20-01-2012

Algemene score

9,2
Telefonisch contact was effectief, speciale notities betreffende de aankoop, inclusief wijzigingen t.o.v. de website, was geen enkel probleem.
Levering de volgende dag al !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews