cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hjhgfhgfhgfhgfhgfhjgjhgjhg 26-01-2012

Algemene score

10,0
Altijd goede service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Bosch 26-01-2012

Algemene score

9,7
Zowel per telefoon als ook via webshop: Prima service en snelle antwoorden en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike J.A 26-01-2012

Algemene score

8,5
Goede snelle levering TOP

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LauraVer 26-01-2012

Algemene score

9,2
S'avonds om 21 uur hebben we de camera besteld, de volgende dag gewoon al in huis! We hebben keurig van te voren een track and trace nummer gekregen. Betrouwbare webshop en supersnelle levering. Ik ben heel tevreden en zou hier zeker nog eens bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Dhaen 26-01-2012

Algemene score

10,0
Perfecte service :

goeie begeleiding,
correcte mededelingen,
snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dickok 26-01-2012

Algemene score

8,3
Na even zoeken kwam ik voor de camera bij camera.nu uit. Goede prijs, goede aflevering. De duitse handleiding was jammer, maar via internet een nederlandse handleiding gevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerrit_gh 26-01-2012

Algemene score

9,0
goede , overzichtelijke website met veel relevante info; beriekbaarheid winkel vanuit Meppel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Steenman 26-01-2012

Algemene score

9,0
Bestelling en levering vlekkeloos verlopen.
Een tien was vroeger alleen voor de juf. Vandaar een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertKk 26-01-2012

Algemene score

8,3
Bestelling en levering goed verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simsax 26-01-2012

Algemene score

10,0
Snelle levering, aantrekkelijke prijzen en een prima website maken deze (web)winkel tot een must voor camera liefhebbers. Daarnaast zijn er regelmatig workshops die meer dan de moeite waard zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin24 26-01-2012

Algemene score

9,7
Zeer overzichtelijke site.
Bij vergelijk de goedkoopste.
Snelle levering. Geen verzendkosten.
Camara.nu werd mij aangeraden door een familielid die ook al prima ervaringen had.
Prima advies wat betreft bij producten bij het gewenste product.
Ik ga zeker in de toekomst vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arienic 26-01-2012

Algemene score

8,3
De website is duidelijk, navigatie verloopt probleemloos. Bij afhalen van de camera en accessoires in de winkel word je op een prettige en deskundige manier geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L10M 26-01-2012

Algemene score

9,0
Er wordt heel alert gereageerd op mail. Goede en snelle afhandeling van vragen. Prima service: vriendelijk en klantgericht. Komen afspraken na.
Website biedt veel informatie en is toegankelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brendidos 25-01-2012

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke site. Goede detailering productgroepen Snelle afhandeling order en levering. Aanrader. AAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerkje 25-01-2012

Algemene score

9,0
Buiten verwachting snelle levering, maar vooral het juist bestelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Killron 25-01-2012

Algemene score

9,0
Website was duidelijk. Geen verzendkosten vind ik een pré. Bestelling en levering volgens afspraak. Daarom geen review over after-sales. Heb ik (hopelijk) niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold_ 25-01-2012

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide website, met duidelijke informatie over de producten. En na bestelling een ultrasnelle levering! Binnen 12 uur na bestelling belde de postbezorger aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie2503 25-01-2012

Algemene score

9,0
Mooie fotocamera, makkelijk in gebruik binnen en buiten, niet vergeten zelf de flitser open te zetten, want dat gaan niet automatisch.
Mooi pakket gekocht met alles erop en eraan, prijs kwaliteitverhouding vind ik er goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hajo35 25-01-2012

Algemene score

8,0
Aanvankelijk een (op advies van de site van Lowepro) te kleine tas gekocht. Na de constatering hiervan de tas teruggestuurd, waarna CameraNU.nl adviseerde de grotere tas te kopen die volgens hen wel zou passen. Goed meegedacht!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

volledig tevreden klant 25-01-2012

Algemene score

8,5
Bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd, valt niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Denekamp 25-01-2012

Algemene score

9,0
Camera in de winkel in Urk opgehaald. Mooie winkel, een walhalla voor fototechneuten. Prima geholpen, goede adviezen en geen onnodige verkooppraatjes. En goede koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gelukkige klant 25-01-2012

Algemene score

9,0
Zoals beloofd werd de camera de volgende werkdag per aangetekende post toegezonden. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara de Boer 25-01-2012

Algemene score

10,0
Razend snelle levering! Binnen 18 uur was de bestelling in huis. Goede producten (objectief en opzetflitser) tegen goede prijs. Kortom: heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid971 25-01-2012

Algemene score

8,5
erg tevreden over de snelle reactie per e-mail, bevestiging van bestelling/betaling en vervolgens snelle levering.

zeer klantvriendelijk, dank

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Diepeveen 25-01-2012

Algemene score

9,5
Laagste prijs, gratis levering.
Camera 's avonds om 21:55 u. besteld, werd onmiddellijk bevestigd, ook de i-Deal werd direct bevestigd, en de camera werd de volgende dag al geleverd.
Prima service, verbazingwekkend vlotte afhandeling.
Complimenten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle_82 25-01-2012

Algemene score

8,0
Supergoede service en nette behandeling! Zoals altijd tevreden over CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roger45 25-01-2012

Algemene score

7,8
Duidelijke en overzichtelijke site,deskundig personeel en nemen tijd om je te helpen met vragen en/of uitleg.Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

beppie222 25-01-2012

Algemene score

10,0
20:00 besteld, volgende dag in huis. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco_1975 25-01-2012

Algemene score

9,0
Ik ben zeer te spreken over cameraNu.nl kreeg alles op de afgeproken tijd en kon meteen alles met het track en trace nummer volgen, zeer goed en zeer gunstige prijzen die ze hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Domstadsplato 25-01-2012

Algemene score

8,0
Prima webwinkel voor je cameraspullen. Goedkoper dan grote webwinkels zoals bol.com en zeer veel keuze, alleen jammer dat de verzendkosten relatief groot zijn. 6,50 is te groot bedrag!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

John Grofstein 25-01-2012

Algemene score

10,0
Groot assortiment, toegankelijke site. Goede prijs/kwaliteit verhouding. mijn nummer 1 website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinhead13 25-01-2012

Algemene score

9,2
Printer nu een week in het bezit en deze bevalt goed. Met name draadloos printen is een voordeel. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
Printer s' avonds bestelt en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ismofoto 25-01-2012

Algemene score

8,5
Kreeg een camera dat niet aan de verwachtingen voldeed maar kon 'm zo ruilen. Was makkelijk en snel. Nu heb ik iets wat veel beter werkt en was niet duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees van harten 25-01-2012

Algemene score

9,0
zeer overzichtelijke site,
goede concurrerende prijzen,
snelle, zorgvuldige en prima levering.
een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan de Vries 25-01-2012

Algemene score

9,5
Een eerste bestelling via de website op woensdag avond 21.30 uur besteld, afgeleverd de volgende ochtend om 11.00 uur. Ik ben onder de indruk van de proffesionele benadering, zeker nadat ik door mijn eerste ervaring naar de winkel in Urk ben gereden. Een echte speciaal winkel met grote diversiteit aan apparatuur, overzichtelijk opgesteld. Deskundige adviseurs (totaal 7 stuks direct beschikbaar na het trekken van een nummertje).Ik ben zelf eigenaar van een bedrijf met 150 mensen in dienst, daarom vallen voornoemde aspecten mij zo op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 26 25-01-2012

Algemene score

7,7
Prima bedrijf, duidelijk overzicht op de website en directe en corecte levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frank0310 25-01-2012

Algemene score

9,7
Duidelijke website.
Ik heb dit product later op de dag besteld. En ja, ongelooflijk, de vorige dag was het er. Keurig afgeleverd. Ze maken waar wat op hun website staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karen stonestore 25-01-2012

Algemene score

9,8
Ik ben erg enthousiast over cameraNu.nl en heb er al meerdere onderdelen gekocht, ze hebben veel keus, zijn super snel en vaak ook nog de goedkoopste, maw helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mambaum 25-01-2012

Algemene score

9,3
Flitser bleek niet goed samen te werken met tussenringen. Ze gaven zelfs een Antwoordnummer om hem terug te sturen en gaven uit zichzelf het geld terug.
Zoek functie op site is even wennen, maar dan kun je er best goed mee filteren om het juiste te vinden.
Overzichtelijke site, goede prijzen, goede service. Snel en sores-loos. Zo maken we dat graag mee. Het zijn dit soort leveranciers waar je graag terug komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea Smit. 25-01-2012

Algemene score

9,2
Op vakantie bleek dat onze onder water camera toch niet zo goed tegen water kon,en na de tweede duik bleek hij stuk te zijn. Ik heb dit gemeld bij Cameranu, en zij hebben dit keurig geregeld met de leverancier en binnen korte tijd kregen we te horen dat we een nieuwe camera toegestuurd kregen.
Toen onze kapotte camera al verstuurd was kwamen we er achter dat we de disc er niet uitgehaald hadden. Ik heb dit gemeld bij Cameranu, en zij hebben de leverancier hierover gemaild. Toen bleek dat dit niet meer te achterhalen was (camera waarschijnlijk al in de kliko lag)kregen we heel netjes van Cameranu een nieuwe disc (die hadden we tegelijk met de camera bij hun besteld, dus zij konden precies terugvinden wat voor disc we hadden). Al met al een geweldige service van Cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis Ford 25-01-2012

Algemene score

8,5
Vriendelijk geholpen en snel geleverd. De site en het aanbod zijn goed op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G.C. van den Berg 25-01-2012

Algemene score

9,0
Website is goed doorzoekbaar, bestellen + betalen via Ideal verloopt probleemloos.
Er komt direct een bevestiging en iets later een mail voor het volgsysteem.
De bestelde goederen zijn tot nu toe steeds binnen 24 uur ontvangen.
Van de aftersales heb ik nog geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pi.Frank 25-01-2012

Algemene score

9,3
Bestel al vele items bij cameranu.nl, snel en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie24 25-01-2012

Algemene score

8,5
Goede overzichtelijke website.
Op de website was niet alleen de camera te koop, maar kan je ook kiezen om aanverwante producten te kopen, zoals een tasje, geheugenkaart en een extra accu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarkVanEijj 24-01-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede prijs. De accessoires zijn te duur qua prijs, dus geen pakgarens kopen bij des firma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek1010 24-01-2012

Algemene score

8,0
Ik kon mijn producten makkelijk vinden op de website. Ik had de bestelling 's avonds om 22.00 uur gedaan en eind van de middag, volgende dag had ik het al in huis. DAt was wel supersnel. Handig hoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chrbos 24-01-2012

Algemene score

9,0
Goed, snel en deskundig advies met betrekking tot vragen gesteld voor doen van juiste aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delilahs 24-01-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website, je weet waar je aan toe bent!
En zelfs voor 22.30 uur bestellen de volgende dag in huis!!!
En de prijzen zijn ook nog aantrekkelijk, wat wil je nog meer :-) M'n volgende aankopen voor mn camera ga ik hier weer zeker aanschaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem678 24-01-2012

Algemene score

8,3
Lekker overzichtelijke site met de juiste informatie. Geen pretenties en komt eerlijk over. Zakelijk en doelgericht wat het prettig maakt om specifiek te zoeken. Er zijn geen plotseling bijkomende kosten en de prijs is scherp. Snelle levering met de mogelijkheid om het pakketje elders te laten bezorgen. Ik ben een tevreden klant. Ik heb nog niets met de klantenservice van doen gehad en hoop dat dat zo blijft (hangt af van hoe lang de camera meegaat), maar heb het idee dat dat wel goed komt, ook als ik er toch mee naar de klantenservice moet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nicoV75 24-01-2012

Algemene score

10,0
Er was iets mis gegaan met de levering,dit is KEURIG!!! En naar alle tevredenheid opgelost,super geholpen door de klantenservice door snel te reageren en goed op te lossen,daarom een dikke 10 ....vr gr nico

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews