cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjeuf 06-03-2012

Algemene score

9,5
Bestelde spullen snel en goed afgeleverd.
Aftersales was nu niet van toepassing, heb wel enige tijd geleden een lens opgestuurd met problemen. Alles was binnen redelijke tijd prima opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BAHEER 06-03-2012

Algemene score

10,0
Snelle levering , zeer goed verpakt tegen een faire prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotograaf 1965 06-03-2012

Algemene score

9,8
CameraNU.nl ..... Prettige/vakkundige mensen om mee zaken te doen. Snelle levering Kortom : Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Geluk 06-03-2012

Algemene score

9,0
De vragen die ik over mijn geplande aankoop had
werden correct en snel beantwoord. Eenmaal in mijn bezit ben ik een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Otten 06-03-2012

Algemene score

9,5
Prima van te voren geinformeerd over beschikbaarheid, uiterst snel geleverd in prima verpakking en van elke stap op de hoogte gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MilleCose 06-03-2012

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, snel gevonden wat ik nodig had, en het was voorradig. De volgende dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah65 06-03-2012

Algemene score

8,5
Dit is niet mijn eerste bezoek aan de winkel en het feit dat ik de moeite neem om weer terug te komen voor deze aankopen zegt eigenlijk al genoeg. Het is toch een uur heen en een uur terug.
Het personeel kwam ook deze keer weer vriendelijk en klantgericht op me over.
Ik had me al goed voorbereid op wat ik wilde gaan kopen dus ik had niet echt een uitgebreid advies nodig.
Er hing een ontspannen sfeer in de winkel en je kunt er rustig rondkijken en een kopje koffie of thee pakken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Thijs - Limbricht 06-03-2012

Algemene score

9,0
Prima overzichtelijke website; Besteld via de webshop (voor 22.30!), volgende dag in huis! Zeer snelle afhandeling! Producten prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

everthen 06-03-2012

Algemene score

9,0
er werd een verkeerde bestelling verstuurd, maar de fout werd op een zeer vriendelijke, snelle wijze verholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamatjemies 06-03-2012

Algemene score

9,2
Niets als lof, mooie prijs, snelle levering, super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJ Schouten 05-03-2012

Algemene score

8,5
Cameranu levert snel en correct. Ook telefonisch goed bereikbaar. Duidelijke en correctebinfo op de website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.J. van der Veen 05-03-2012

Algemene score

9,3
Meestal koop ik mijn fotobenodigdheden direct in de winkel. Ik heb een ritje vanuit Groningen er graag voor over. In de winkel wordt men zeer plezierig en accuraat geholpen. De medewerkers hebben verstand van zaken en zijn erg vriendelijk.
Kopen via de webwinkel werkt ook net zo prettig. Het bestelde materiaal wordt op tijd geleverd en er wordt duidelijk vermeld wanneer er levertijden voor bepaalde producten zijn.
Al met al is CameraNU.nl een betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoharlingen 05-03-2012

Algemene score

10,0
vlotte levering van mijn camera en accuraat reageren op mijn vragen.
De website is duidelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray-007 05-03-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering, Makkelijke bestelprocedure, Goede betaalmogelijkheden. Geleverd wat ik besteld heb. Goede informatie op de website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eagle123 04-03-2012

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering. Eerder al eens een camera besteld. Deze kreeg problemen en probleemloos omgeruild voor nieuw exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

falstring 04-03-2012

Algemene score

9,7
website: goeie productinfo
bestellen: heldere, snelle procedure
bevestigen: bevestigingsmail prompt ontvangen
uitleveren: verzending gemeld per mail
beloofde tijd: op beloofde tijd verzonden
ontvangst: correcte aflevering, zorgvuldig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dbloem 04-03-2012

Algemene score

9,3
CameraNu - heel gemakkelijke website ! - kwam haar belofte na (wat ik niet had verwacht: op vrijdag besteld, dus zaterdag misschien ? Maar de scanner wea er op zaterdag !).
Zeer tevreden over CameraNu. Toegankelijkheid en afwikkeling soepel en probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

name1078 04-03-2012

Algemene score

8,0
Duidelijke site, prima product, netjes verpakt en geleverd. Wij zijn dus tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Willemsen 04-03-2012

Algemene score

8,7
Prijs is goed, website duidelijk en snelle levering, prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini1957 04-03-2012

Algemene score

8,0
Reservering van het artikel, de uitleg erover in de winkel en de tijd die men voor je neemt zodat je met ee tevreden gevoel de winkel uit loopt: helemaal top!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gilster 04-03-2012

Algemene score

8,2
No nonsens website. Zeer bevallen ook de mogelijkheden van pakje gemakje en in de winkel ophalen geven deze winkel een toegevoegde waarde.

Pakketje netjes ingepakt en optilde geleverd. Communicatie website over status duidelijk.

Niks op of aante merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Magyar 04-03-2012

Algemene score

9,0
Ik ben tevreden met de wijze waarop deze bestelling door u is afgehandeld. Daarnaast ben ik tevreden met het product. Ideaal om gebruik te kunnen maken van een speciale aanbieding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlijnC 04-03-2012

Algemene score

10,0
Altijd prima bij CameraNU, bestel er al tijden mijn fotoapparatuur, normaal spiegelreflexen en objectieven, nu eens een klein compactcameraatje, en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Levering altijd snel en ze staan je altijd op professionele wijze bij als je vragen hebt. Ook is de garantieregeling goed. Niks dan goeds voor deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdame1 04-03-2012

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de leveringen. De betrouwbaarheid van het bedrijf is voor mij zeer belangrijk en jullie voldoen hier ruimschoots aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda51 04-03-2012

Algemene score

9,5
Ik ben in de winkel geweest, ik vond het ontvangst perfect.
De winkel zag er keurig netjes uit ook het personeel zag er repesentatief uit.
Ik werd met heel veel kennis van de producten geholpen.
Een zeer fijne winkel voor je fotoproducten, ik raad het iedereen aan.

Bedankt voor de fijne service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roodmusje 04-03-2012

Algemene score

8,3
Prima service, zowel telefonisch als in de praktijk. Probleem goed opgelost en snel. Heel tevreden over deze webshop!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert696969 04-03-2012

Algemene score

9,2
Mooie prijs, snelle levering en geen bezorgkosten. Kan een ieder deze winkel aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean De Keukeleire 01-03-2012

Algemene score

9,3
Zeer vlugge levering naar België, ontvangen op 2 dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HSch 28-02-2012

Algemene score

9,7
Weliswaar een eenvoudig product, maar de levering was dan ook supersnel: 's avonds rond 10 uur besteld, de volgende dag netjes verpakt thuis.
Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Duijn01 27-02-2012

Algemene score

9,5
Ik ben erg tevreden rondom het bestellen van artikelen bij CameraNu. De service is er goed. En de artikelen worden erg snel afgeleverd. Van mij krijgt CameraNu een dikke 9!!!


bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJ5D 23-02-2012

Algemene score

10,0
Na telefonisch overleg over de beschikbaarheid had ik de camera via de webshop besteld.
Een paar uur later via de mail de factuur en volgcode ontvangen.
Het pakket werd binnen 24uur bezorgt.
CameraNu is eerlijk, meedenkend, niet patserig, en scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robemo 16-02-2012

Algemene score

9,2
Werkelijk ongelooflijk snelle levering, namelijk de volgende dag, terwijl 's avond om 10 uur was besteld. Ook de feedback over de bestelling is snel en helemaal volledig. Ik zou niet weten, wat je nog meer zou willen. Super
Een voorbeeld voor andere webshops. Zo hoort het. Overzichtelijk, snel en volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marapi 16-02-2012

Algemene score

9,2
Heel snel bezorgd. Netjes verpakt. En werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn spulletjes. Top site. Overzichtelijk. Makkelijk dat je ziet of de spullen voorradig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Duijnhouwer 16-02-2012

Algemene score

9,8
Website prima opgebouwd en heel goed onderhouden.
Bereikbaarheid had nog beter kunnen zijn, maar niet heel erg veel.
Bestelling gedaan om 21.00 uur... de volgende dag al in huis. Ongelofelijk !!
After sales ook helemaal niets mis mee.
CameraNU is dé shop voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Haaksma 16-02-2012

Algemene score

10,0
Alles volgens afspraak en de voorraadgegevens van de
site geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de V 16-02-2012

Algemene score

8,5
Cameranu is een goede keuze omdat zeker de service bijzonder goed is te noemen. Als je de service verdient doet men niet moeilijk over kleinigheden. Ook is er ondanks de webwinkel een persoonlijk contact mogelijk. Ben ook in Urk geweest en heb de mooie winkel die goed bereikbaar is bekeken. Het telefonisch contact vooraf aan de aankoop met één van de medewerkers was verhelderend en aangenaam. Zeer belangrijk vandaag aan de dag. Als ik weer wat nodig heb rijd ik liever een ommetje van 100 km dan een kat in de zak te kopen. Inmiddels heeft een kennis van mij in de buurt de winkel ook op mijn aanraden bezocht en een camera gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fotootjemaken 16-02-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en keurig verpakt alles compleet,
TOP!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rialtho de schitterende 15-02-2012

Algemene score

8,7
gister (14-02-2012) besteld na 22:00 omdat de website waar ik dit artikel had besteld (en betaald via iDEAL) mij om 22:00 doodleuk belt dat de voorraad informatie niet up-to-date was. Daar heb je natuurlijk niets aan. a.s. vrijdag een amateur toneel voorstelling van mijn nichtje en ik wil foto's maken, zonder flits, vandaar deze lens. CameraNu kan tenminste wel leveren. als je voor 22:30 besteld en betaald. Dus opnieuw betaald en ja hoor, volgende dag netjes afgeleverd door TNT. Prima zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Smit 14-02-2012

Algemene score

10,0
Hallo
Ik wil even laten weten hoe byzonder tevreden ik ben over de service van CameraNu .Al geruime tijd koop ik daar al mijn fotospullen en er wordt altijd zeer snel gereageerd en het zijn altijd de laagste prijzen.
Bij een foute bestelling ook altijd binnen een dag geruild en nu mijn laatste ervaring een kabeltje van een remote control(door mij gesloopt)dat vlgs mij niet los te koop is "hadden ze nog liggen"en is kosteloos naar mij verzonden .
WAT MIJ BETREFT EEN HELE HETE DOUCHE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim120949 14-02-2012

Algemene score

10,0
Per ongeluk een aantal artikelen dubbel gekocht en via Ideal betaald. Mijn fout. Een email gestuurd naar de klantenservice om de teveel bestelde artikelen te corrigeren en het teveel betaalde bedrag terug te storten. Volgende dag ook nog telefonisch kontakt gehad met de klantenservice. Levering van de juiste artikelen was de volgende dag en na 2 dagen was het veel betaalde bedrag terug gestort. Hulde voor CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naa1853 13-02-2012

Algemene score

8,0
Na zorgvuldige vergelijking een camera uitgezocht op zondagmiddag. In Urk was men het goedkoopst en het kwam betrouwbaar over. Meteen besteld en vervolgens een mail gestuurd. Had namelijk haast in verband met vakantie. Maandag keurige reactie op de mail en op dinsdag de camera van de post in ontvangst genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NijhoffJ 13-02-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website met goede voorraadindicatie, de telefoon wordt snel beantwoord en wijziging van verzendmethode en creditatie van een deel van de verzendkosten zijn probleemloos opgelost na 1 belletje. De volgende dag geleverd.

Kortom topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansduyx 09-02-2012

Algemene score

9,7
Email gekregen toen het product op voorraad was, meteen besteld en de volgende dag binnen. 's Avonds nog een telefoontje gehad ivm de adres controle. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hakvoort 09-02-2012

Algemene score

10,0
service staat hoog in het vaandel bij CameraNu.
Ik kocht er in het verleden al diverse fotospullen.
Nu had ik een nieuwe cf-kaart gekocht. Hij was slechts een 3 tal keren gebruikt, maar ik kreeg de kaart niet meer uitgelezen/geformatteerd.
Geen probleem: retour sturen en je ontvangt per omgaande een nieuwe.
Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5Y3GT 08-02-2012

Algemene score

9,7
Prima site . Met een paar klikken ben waar je moet zijn.
Had per ongeluk met het betalen op een verkeerde knop gedrukt, alles weer weg. Contact gezocht met telf en binnen een halve minuut was alles geregeld.
Ik hoor en zie wel eens wat anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennisos 08-02-2012

Algemene score

8,5
er was een probleem met de chip kaart op een cartridge. was onmiddelijk en ZONDER problemen geruild. Perfecte service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 18 07-02-2012

Algemene score

9,0
Meerdere reparaties aan de lens, uiteindelijk van Cameranu een nieuwe lens gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlon H. 07-02-2012

Algemene score

9,5
Reeds 3 producten bij CameraNU.nl besteld waarvan het duurste product €900,00 was. Verpakking was met zorg verricht. En kan niet anders zeggen dat van bestelling, verpakking, verzending, administratieve afhandeling en after sales alles correct en klantvriendelijk was afgehandeld. Gewoon een goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peru8 07-02-2012

Algemene score

9,5
Perfecte afwikkeling door CameraNU.nl, ook na retourzending.
De informatie over dit product op de website is zeer compleet. De bestellingsprocedure en de levering verlopen vlekkeloos en zeer snel.
Omdat deze camera niet geheel aan de (mijn) verwachtingen zoals gesuggereerd door Sony voldeed, heb ik de camera geretourneerd. De afwikkelingsprocedure hiervan (inclusief de terugbetaling) is zeer snel en perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kalma 06-02-2012

Algemene score

9,7
Op donderdag Canon powershot sx40 hs bestelt. Helaas lag Ideal eruit waardoor de betaling niet doorging. Volgende dag een link gekregen naar Ideal om alsnog te betalen. Vervolgens vlotte afhandeling na telefonisch contact en op zaterdag PostNL op de stoep. Helaas vrouw net even naar de wc en niet op tijd bij de deur waardoor de camera weer meeging. Op maandag 2e poging en inmiddels vol lof over de nieuwe camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews