cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mp3master 01-02-2012

Algemene score

8,3
binnen 24 uur in huis goed geregeld daar en goed verpakt michien is het wat om gratis te verzenden iets bij cool blue is dat wel zo bij jullie somigen artikelen wel en niet het is maar een idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vi 01-02-2012

Algemene score

9,5
Ruime keuze, goede prijzen. 's Avonds besteld, volgende dag goed verpakt in huis, heel prettig zo snel! Weet van eerdere aankopen dat de tel. bereikbaarheid en snelheid beantwoordem mail prima is.
Gelukkig geen ervaring met After Sales.
Deze zaak is betrouwbaar, snel, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneke80 01-02-2012

Algemene score

8,2
Overzichtelijk en duidelijke website, scherp in de prijs. Ook ondersteuning vanuit winkel toen product door TNT nog niet geleverd was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FairMedia.tv 01-02-2012

Algemene score

10,0
Mijn bestelling via de website van cameranu.nl verliep zoals altijd weer vlekkeloos. De accu werd de volgende dag netjes afgeleverd door TNT. Ik ben al een aantal jaren zeer tevreden over cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Kluit 01-02-2012

Algemene score

9,2
Doen wat ze beloven: 21:30 uur besteld, volgende dag geleverd! Uitstekend! Zo hoort een webshop te zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanzinho 01-02-2012

Algemene score

9,5
Camera.nu doet wat wordt beloofd: goede, snelle levering en prima communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansNieuwkoop 01-02-2012

Algemene score

9,3
ik was al lang op zoek naar een betaalbare ringflitser totdat ik hem bij Cameranu.nl tegen kwam en ook nog voor een goed prijs. Ik heb de bestelling eind van de dag geplaatst en de volgende ochtend vroeg werd hij keurig verpakt afgeleverd. Ik heb heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Drenth 31-01-2012

Algemene score

8,0
is heel netjes de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Art63 31-01-2012

Algemene score

8,7
Zeer goede site en zeer mooie winkel. Voorraad en assortiment is zeer breed, klantvriendelijke instelling.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jethro56 31-01-2012

Algemene score

10,0
De bestelling is snel en prima afgehandeld
Mijn foutive dubbele bestelling werdt netjes gecorriseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charly20 31-01-2012

Algemene score

9,5
Zeer groot assortiment, overzichtelijke website, accurate voorraadstatus, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit76 31-01-2012

Algemene score

10,0
CameraNu heeft in de behandeling van mijn bestelling volledig waargemaakt wat zij pretenderen te zijn, namelijk snel, accuraat en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter0602 31-01-2012

Algemene score

8,2
Zeer snelle levering. Makkelijke en snelle site, en het betalen via IDEAL is snel, makkelijk en veilig.

Ik zou graag een keer in de winkel op Urk komen kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik1980 31-01-2012

Algemene score

8,5
Makkelijke website en super snelle levering!! Helemaal tevreden over de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kruisman 31-01-2012

Algemene score

10,0
Zo een service heb ik in mijn leven (64 jaar) zelden meegemaakt! Door een vergissing van mij betaalde ik per ongeluk mijn bestelde camera twee keer. De volgende dag werd ik al direct om 9.00 uur gebeld door cameranu waarbij zij mij te kennen gaven dat het waarschijnlijk niet de bedoeling was om iets dubbel te betalen. Binnen enkele dagen was het bedrag op mijn rekening teruggestort. De levering verliep zeer vlot, maar dat viel al binnen mijn verwachtingen.
Met een duur woord: dit was proactieve service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Cornelius 31-01-2012

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, supersnelle klantenservice, zeer scherpe prijs! Nu all blij dat ik hier mijn camera heb gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne35 31-01-2012

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, niet alleen deze keer maar ook bij eerdere bestellingen. Na een mail van mijn kant dat er iets niet in orde was kreeg ik nog dezelfde dag een telefoontje om e.e.a recht te zetten. Perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean von Stockhausen 31-01-2012

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk, prijzen zijn duidelijk, voorraad is duidelijk. Altijd binnen één dag binnen. Geweldig elke keer als ik iets moet hebben voor mijn camera dan is het hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten vC 31-01-2012

Algemene score

9,2
Snelle en betrouwbare service, ruim assortiment.

Ik had met spoed 2 extra pro-grade CF kaarten nodig voor een aanstaande bruiloft-reportage. Om 21.30u de bestelling geplaatst en de volgende middag bezorgd. Heb de order ook per abuis dubbel ingevoerd en dat is door de klantenservice naar aanleiding van mijn notitie keurig rechtgezet.
Bovendien fantastisch dat je dit soort (minder gangbare) producten zo snel in huis kan hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon en Adrienne 31-01-2012

Algemene score

9,2
Perfecte online winkel. Na mij werk thuis (rond 18.30 uur) via de pc besteld en de volgende morgen om 9.00 uur kwam de postbode het pakket al bezorgen. Dat noem ik nou echte snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH1977 31-01-2012

Algemene score

9,2
Helemaal super jullie service en levering!!!
Om 22.15 besteld en de volgende dag geleverd. Blijkt het toch niet de goede camera te zijn. Dus de camera dierct geretourneerd. Vervolgens erachter aan gebeld dat ik graag het andere type camera wilde hebben. En geen enkel probleem camera werd opnieuw bezorgd en het nog te verrekenen bedrag stond binnen een aantal dagen alweer op mijn rekening. Dus al met al helemaal super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robemo 31-01-2012

Algemene score

9,3
Ongelooflijk hoog tempo van orderverwerking. De terugkoppeling die je krijgt over de status van de order is zeer volledig. Levering in zijn totaal perfect uitgevoerd. Een voorbeeld voor alle webshops en vooral voor die webshops met vage kreten, onduidelijke procedures en gebrekkige terugkoppeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miranda lamper 31-01-2012

Algemene score

9,0
Mail ontvangen dat het artikel op voorraad was, direct besteld. Was al rond 20.00 een uurtje later mail dat het artikel verzonden was en de volgende dag ontvangen. Zeer goeie en snelle service, alles top verpak. Voor mij geen ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia101 31-01-2012

Algemene score

8,7
overzichtelijke website, leuke aktie: geen verzendkosten. Na 2 dagen al meteen met de nieuwe spullen aan de slag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mircea 31-01-2012

Algemene score

9,0
Ben in de winkel geweest, op het juiste moment zeer correct geholpen met goed antwoord op mijn vragen.
Goede bereikbaarheid ( geen file route ) van de winkel, prettige prijzen.
Bestelling via webwinkel was de volgende dag binnen, via mail op de hoogte gehouden van de afhandeling.
Een volgende aankoop dus weer bij Camera Nu, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis24011979 31-01-2012

Algemene score

8,8
Voor 17:00 besteld en de volgende dag in huis. Netjes gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan-Willem65 31-01-2012

Algemene score

9,5
CameraNu geeft in mijn beleving exact wat je van een gespecialiseerde internet-zaak mag/ kan verwachten. Een goed breed assortiment, helder aangegeven of het op voorraad is of niet, prijsstelling (incl verzendkosten) duidelijk concurrerend met andere traditionele aanbieders. Levertijden & betalingsmethoden transparant gecommuniceerd en met het track-and trace systeem is het bijna op de miunuut te herleiden wanneer je bestelling aankomt. Product was goed, zorgvuldig en met aandacht verpakt. Kortom: zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon2012 30-01-2012

Algemene score

8,3
Een overzichtelijke site en een razend snelle levering inclusief follow-up (tracktrace + facturatie) Complimenten voor deze service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

german46 30-01-2012

Algemene score

10,0
ik ben heel goed te spreken over de totaale handling van het bedrijf,van het momement dat ik de bestelling gedaan heb tot de aflevering. Self daarnaar is nog geinformeert of alles naar wens is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

german46 30-01-2012

Algemene score

10,0
ik ben heel goed te spreken over de totaale handling van het bedrijf,van het momement dat ik de bestelling gedaan heb tot de aflevering. Self daarnaar is nog geinformeert of alles naar wens is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik130 30-01-2012

Algemene score

9,0
Prettige overzichtelijke website.
Objectief werd de volgende geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ltdphoto-com 30-01-2012

Algemene score

9,3
erg overzichtelijke website.

winkel ligt niet ver van de snelweg en is makkelijk te vinden.

de lens in de winkel uitgebreid kunnen testen en ik mocht hem mee naar huis nemen en als hij niet beviel binnen 2 weken terugbrengen/ruilen.
handig want thuis/in het veld fotografeer je toch net even anders.

after sales gelukkig nog nooit gebruik van hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben burg 30-01-2012

Algemene score

9,0
zal een volgende keer graag bij jullie terug komen
super service op het laatste moment door mij nog even bezorg adres gewijzigd geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Dukers 30-01-2012

Algemene score

8,5
Naast de bereikbaarheid, levering after sales, is voor mij een zeer belangrijke factor om bij CameraNu artikelen aan te schaffen de deskundigheid van de verkopers, het is zeker niet een zaak vaan "dozenschuivers"; er is kennis en iedereen wordt, of je nu een uitgebreide set koopt of een simpele klikklakcamera, met hetzelfde enthousiasme en kennis van zaken geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nader1970 30-01-2012

Algemene score

9,7
Mijn ervaring met CameraNU.nl is zeer goed.
De afhandeling van de bestelling is heel snel.
Na een fout van mij(een dubbele bestelling)was er al snel een E-mail dat de tweede bestelling was geanuleerd.
Klasse!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcellus57 30-01-2012

Algemene score

8,7
Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goudas Glorie 30-01-2012

Algemene score

8,3
Prachtige camera, snel en netjes in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

oldenwise 30-01-2012

Algemene score

9,3
Reeds een paar artikel besteld bij CameraNU.nl.
Ik ben dik tevreden, snelle levering, goed verpakt en prima kwaliteit producten voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Loman 30-01-2012

Algemene score

9,2
Ik snap heel goed dat webshop/sites wel varen bij positieve kritieken op consumenten websites en dat ze daar enorm hun best voor doen om veel sterren achter hun naam te krijgen. En ik als consument vind het heel erg fijn als een bedrijf ook werkelijk dat levert waar je om heb gevraagd en daar dan een goed gevoel aan over houd omdat de communicatie soepel verloopt, de bestellingen zeer snel worden geleverd en de klantenservice, in tegenstelling tot menig ander bedrijf in Nederland, snel en adequaat reageert. Dan heeft een winkel als Camera Nu geen revieuws of puntentelling nodig. Dan functioneert een winkel zoals het hoort. En dat mag gezegd worden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto workshopper 30-01-2012

Algemene score

8,3
Per stap in de order werd ik goed op de hoogte gehouden.
Bij een vervolgbestelling was er agv storingen bij ING, Ideal niet bereikbaar en ontstonden 2 bestellingen. Dit is naar mijn idee niet correct in de website. Echter na tel contact was eea snelverholpen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henry1956 30-01-2012

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website.
Goede omschrijving van het produkt.
Ruim aanbod.
Tijdelijk geen verzendkosten dus daarom de goedkoopste.
's Avonds besteld en de volgende dag al geleverd.
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bassetto 30-01-2012

Algemene score

8,2
Het is een goede en overzichtelijke pagina. De afhandeling en het versturen ging goed en gemakkelijk.
Ik ben ten volle tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda11 30-01-2012

Algemene score

9,0
De website is eenvoudig, de bestelling makkelijk te plaatsen. Ik had de camera op dinsdag nodig, pas maandagavond besteld en.... hij was op tijd, geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje20 30-01-2012

Algemene score

8,7
We hebben op zondag het foto toestel besteld en het was op dinsdag middag al binnen. Perfect geregeld.
De site en de bestelling liep op rolletjes, geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

han2012 30-01-2012

Algemene score

8,5
op de site vind ik de verdeling van fotostudioattributen over de 2 hoofdstukjes accessoires en hardware erg onduidelijk. Verder vind ik dat de optie ontbreekt hoeveel produkten er op een pagina verschijnen, waardoor je soms heel veel moet bladeren.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

r.v. ginkel 30-01-2012

Algemene score

8,0
Op website bestelling geplaatst, niet op voorraad, kreeg een email dat het binnen was, direct opgehaald in de winkel, waar nog de nodige tips kreeg voor filters en zonne-kap.
Hartelijk dank voor snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bert Bulder 30-01-2012

Algemene score

9,0
's Avonds om 10 uur besteld. Volgende dag al in huis... Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Moison 30-01-2012

Algemene score

7,7
Levering door problemen bij TNT iets vertraagd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nico Deinum 30-01-2012

Algemene score

10,0
Geen enkele klacht, alles heel soepel en snel verlopen.
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Hekkelman 30-01-2012

Algemene score

9,5
product goed te vinden.
snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews