cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Dijstelberge 13-03-2012

Algemene score

10,0
Ik heb uitsluitend meer dan uitstekende ervaringen met Cameranu. Ik ben al klant sinds de dagen dat het drie zeebonken waren met een kantoortje boven een viswinkel aan de haven. Dat was wel romantischer, maar ze blijven onveranderd goed - en leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irmarc 13-03-2012

Algemene score

7,5
filmcamera besteld nadat we hem cadeau zouden krijgen van ouders.
het verzenden zou aangetekend geburen, dus d.w.z. dat wij moeten tekenen alleen wij als geadresseerden voor de camera.
wat schetst onze verbazing, hij wordt afgeleverd bij een ander adres.
wat betekent dan aangetekend verzenden voor zo'n groot bedrag?? wie tekent er nu dan?
wat als de mensen zeggen we hebben het niet ontvangen?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
irmarc 27-03-2012

Een dag later kregen wij bericht via de mail dat
Camera Nu het uit ging zoeken waar het mis gegaan is.
TNT had een foutje gemaakt.
Ter compensatie hebben wij een kadobon gekregen.
Keurige afhandeling en bedankt voor het meedenken.
We kregen de kadobon aangetekend geleverd, dit keer ging alles zoals het hoort te gaan.

Reageer

eiddegmeel 13-03-2012

Algemene score

9,0
Snel gegaan, Lens is goed scherp en ook scherp van prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mahoflan 13-03-2012

Algemene score

9,0
Prima geregeld en geheel conform hetgeen voorgesteld wordt. Betrouwbaar dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijmen95 13-03-2012

Algemene score

8,0
Goeie levering en goed product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VVVVV 13-03-2012

Algemene score

8,0
Was al een tijdje op zoek naar een converter om filters op mijn Canon SX20IS te kunnen monteren. Via Google kwam ik op CameraNU.nl. Meteen besteld en de volgende dag al in huis. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lis3101 13-03-2012

Algemene score

7,2
Goede snelle service, echter vind ik nooit een gebruiksaanwijzing bij de producten die ik bestel bij CameraNU.nl. Als je vervolgens beld wordt je vriendelijk en snel verder geholpen maar men vind het vreemd als je om een gebruiksaanwijzing vraagt want "je moet toch enkel weten waar alle knopjes voor zijn"!
Conclusie: zeer snelle en vriendelijke service maar kan nog net even iets beter door een kleine handleiding bij de producten te stoppen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Anita666 13-03-2012

Algemene score

10,0
Deze winkel is altijd erg snel met zijn bestellingen versturen. Mijn pakket was zorgvuldig ingepakt, en helemaal zoals het hoort te zijn! Als ik spullen bestel, ga ik altijd hierheen, omdat ik ze vertrouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.winckers 13-03-2012

Algemene score

10,0
de site is prima in orde heel overzichtelijk en de afhandeling na de koop was binnen 24 uur zo als beloofd op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulnoo 12-03-2012

Algemene score

10,0
snel goed volledig en ook nog service na die tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leok123 12-03-2012

Algemene score

9,3
Op de website snel gevonden wat ik zocht.
Goede info over de leveringstermijn.
Apparaat de volgende dag al in huis.
Lage prijs en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petersch1975 12-03-2012

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Zaterdagmiddag besteld en maandag in huis. Goede prijzen, wat wil men nog meer....?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB007 12-03-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website, ruim assortiment, gewenste product was op voorraad, scherpe prijs, telefonisch goed geholpen bij vraag over levering en verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Ewalt 12-03-2012

Algemene score

9,0
De site vond ik heel overzichtelijk en ik kon makkelijk het product vinden dat ik zocht. De beschrijvingen van de producten zijn ook goed en het bestellen was snel en makkelijk gedaan. Mijn bestelling was de volgende werkdag al in huis en ik ben tot nu toe super blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yuma 12-03-2012

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling van bestelling. Lens was op voorraad en volgende werkdag al geleverd. Goed verpakt, zending via Track en Trace te volgen. Kan nit beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jankeeshelms 12-03-2012

Algemene score

8,0
Canvasprints bij CameraNU besteld en ze werden goed verpakt bezorgd. Daarnaast zagen de prints er goed uit. Wat een gemis is, is dat er geen preview is op internet, waarop je de uitsnede kan beoordelen, maar na telefonisch overleg met een werknemer is dit goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristina846 12-03-2012

Algemene score

10,0
Een echte aanrader als je niet alleen de goedkoopste camera, maar ook de BESTE service wilt! Ik had een TG 3000 besteld en die bleek kapot te zijn( het niet te doen) ik kon hem meteen terug sturen en zelfs een ander model uitzoeken. Heel vriendelijke mensen. Ik stuurde een mail met de klacht er werdt meteen terug gebelt en vriendelijk geholpen. Een bedrijf waar KLANTENSERVICE nog groot geschreven word! Zij verdienen een PLUIM!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Winters 12-03-2012

Algemene score

9,5
Zeer komplete website.
Je hebt snel iets gevonden wat je zoekt.
De snelheid van leveren is uitstekend.
Extra mailtje over de 3 jaar garantie ter herinnering van de klant spreekt mij wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moby Braams klant nr 821733 12-03-2012

Algemene score

8,8
Ik koop graag bij CameraNU,omdat in de meeste gevallen
de prijs concurerend is.
Deartikelen vrijwel altijd voorradig zijn en de service en nazorgservice zeer correct zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weskam 12-03-2012

Algemene score

8,7
Alweer een snelle levering na bestelling. Ook kon ik zonder problemen nog een artikel retourneren terwijl de datum daarvoor al verstreken was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Meppel 12-03-2012

Algemene score

5,5
Het bestelde is tot op heden niet geleverd.
Op de mail werd wel snel gereageerd, maar met het advies om nog even te wachten kon ik niet zo veel. Ik had het produkt snel nodig. Uiteindelijk maar in de winkel gekocht. Dus nu dubbele kosten, want ik denk dat het bestelde niet meer komt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Onvoldoende

Reageer

eFFemeer 12-03-2012

Algemene score

8,3
De website geeft duidelijke info en is makkelijk in gebruik. Vlot geleverd en te volgen via track&trace.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CvG1959 12-03-2012

Algemene score

8,0
Bijzonder handig via de website een artikel te kunnen bestellen. In mijn geval was het een omkeerring waardoor ik een objectief met filtermaat 49 mm achterstevoren kan schroeven op een op de camera gemonteerd macro-objectief met filtermaat 62 mm. Hierdoor heb ik de mogelijkheid van heel dicht bij macro-opnamen te maken. Mijn bereikbare resultaat was reeds 1:1, maar is nu 2:1 geworden. Vaak is het noodzakelijk bij een webwinkel een account aan te maken, maar bij CameraNu.nl was dat niet eens nodig. Dit is - wat mij betreft - een extra stimulans om hier eerder een product te bestellen dan bij een webwinkel waar wel een account moet worden aangemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin Pfeifer 12-03-2012

Algemene score

9,0
Super overzichtelijke website, gemakkelijke en prompte bestelling mogelijk. Dito de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verheugd 12-03-2012

Algemene score

8,3
De website is duidelijk en de levering was accuraat en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roll the bones 12-03-2012

Algemene score

8,5
Via internet besteld en na enkele keurige mailwisselingen en een bevestiging van mijn bestelling had ik het objectief na een paar dagen in huis. Dat is erg makkelijk en snel geregeld.
Het objectief besteld in verband met de gunstige prijsstelling in vergelijking met de winkels in mijn omgeving. Dit is voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kareltje86 12-03-2012

Algemene score

7,0
De e-mails dat de betaling ontvangen is en dat het product verstuurd is vond ik handig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ab58 11-03-2012

Algemene score

8,2
Op voorraad, tijdig geleverd, goede berichtgeving, kortom, afspraken nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Veen 11-03-2012

Algemene score

8,2
Het te leveren produkt is goed afgeleverd en ook heel snel. Ben goed op de hoogte gehouden waar mijn zending was.
Het enige punt van kritiek is van de website.
Het is moeilijk te vinden welke accessoires van een bepaald produkt te vinden zijn. Ik had een specifieke kabel nodig voor een type camera. Dat vond ik persoonlijk lastig te vinden. Wat ook geresulteerd heeft in een verkeerd besteld produkt.
Ik neem nog contact hierover op, hoe dit op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natasja8500 11-03-2012

Algemene score

9,8
Alle lof, ik had snel de camera in mijn bezit, al bleek dat ik niet de goede camera had besteld. Snel mailcontact. In de winkel omgeruild, winkel met heel veel camera's en toebehoren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Versteeg 11-03-2012

Algemene score

9,0
Geweldige webshop. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Is aanbevolen bij familie en vrienden/kenissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KjG 11-03-2012

Algemene score

8,0
Prima afhandeling van bestelling van cameranu. Versturen via PakjeGemakje heeft totaal geen voordeel boven thuisbezorging door verlate bezorging. Ondanks melding op TNT site bleek pakketje nog niet bezorgd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Z Jo 11-03-2012

Algemene score

9,0
Heldere en overzichtelijke website.
Beoordelingsmogelijkheid product en bestelling invoeren prima.
Levering zeer snel en leveringsafspraak vooraf met eigen koerier uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward2707 11-03-2012

Algemene score

9,3
LS
Makkelijk zoeken op de webside !
Snelle correcte levering en goede info over de status van de order !
Pretig afgehandeld voor een order van een laag bedrag.


Groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieblabla 11-03-2012

Algemene score

8,8
Zeer prettige winkel: Overzichtelijke site en zeer snelle levering. Goed gesorteerd, veel voorraad en handige combi-deals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gabber 1 11-03-2012

Algemene score

9,0
De bestelling perfect afgeleverd en goed verzorgd.
Vriendelijk aan de telefoon en goede uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnnyBgood 11-03-2012

Algemene score

8,2
Spullen zijn makkelijk te vinden op de site en handig in categorieën verdeeld (prijs/ merk etc.). Eindelijk een site waar je in een paar klikken bij de spullen bent die je zoekt. Ruime sortering. Levering is vlekkeloos. Goede informatie over zending (trackTrace)+ fatsoenlijk verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fototropie 11-03-2012

Algemene score

9,2
De bestelling is volledig op tijd uitgevoerd. Toen in de verpakking van Canon een klein boekje bleek te ontbreken heb ik daarover gemaild; de reaktie van CameraNu kwam binnen een dag. Het ontbrekende boekje is binnen vijf dagen nagezonden. Dit vind ik professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib van Holst 11-03-2012

Algemene score

8,5
Na zoek raken van zending bij TNT keurig opgelost door CameraNu.nl.
Hebben geheel kostenloos vervangende artikelen geleverd!!!
Perfecte After Sales!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Iisabel 11-03-2012

Algemene score

7,0
Goede, duidelijke website en bestelling op tijd geleverd. Heb echter geen informatie ontvangen over de levering, had wel graag een afhaalbericht of track&trace nummer ontvangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

geer 75 11-03-2012

Algemene score

9,3
een zeer overzichtelijke site en de levering ook perfeckt op tyd al met al zeer tevreden en ook met het produckt voor een heraling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Appelman 11-03-2012

Algemene score

9,0
bestellen ging makelijk via de site,heb ook telefoonies contact gehad, werd goed tewordt gestaan en vlot geholpen.
heb de spullen zaterdag's besteld en had die dinsdag er op alles netjes binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanH1961 11-03-2012

Algemene score

9,0
snelle levering in stevige verpakking.
Zoals het hoort!
Ik heb al vaker via cameranu.nl gekocht, en telkens ben ik dik tevreden over hen.
Ook was cameranu.nl duidelijk de goedkoopste aanbieder van deze videocamera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernard rieken 11-03-2012

Algemene score

8,5
snel te vinden van de website.
vlotte levering.
goede verpaking.
en een goede voor verwerking en voorlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Langius 10-03-2012

Algemene score

9,0
Het gewenste artikel was goed te vinden op de website, prima . In een paar klikken gevonden met een goede en heldere beschrijving er bij,
Het bestellen verliep in een paar goed aangegeven stappen vlekkeloos
Het bestelde artikel had ik binnen twee werkdagen in huis. Na bestelling ontving ik mails die de bestelling bevestigen. Dat gaf al voldoende zekerheid en vertrouwen.
Het artikel werd goed verpakt aangeboden. De betaling via Ideal verliep probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilko1963 10-03-2012

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen, goede informatie, op voorraad en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc drek 10-03-2012

Algemene score

7,8
Goede shop en zeer vriendelijk en snel reagerende service. Helaas kon een artikel niet geleverd worden en waren er bij de leverancier ook problemen, waardoor ik 2.5 maanden heb gewacht. Maar het annuleren van dit artikel ging zonder problemen, ook het terugboeken van het betaalde bedrag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Weirdrutger 10-03-2012

Algemene score

8,5
Heldere website met eenvoudige bediening.
's avonds besteld, de dag erna al in huis, wat wil je als consument nog meer tegenwoordig.
+1 in mijn boekje, het aanraden waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan19751234567890 10-03-2012

Algemene score

9,7
Handige site, goede informatie en voorwaarden wat garantie en ruilen aan gaat. Grandioos goed levering. Topsite. Kom ik bij terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn_me 09-03-2012

Algemene score

8,5
's avonds besteld om acht uur, na 10 minuten een emailtje dat het verzonden was, echt supersnelle service.
Produkt was degelijk verpakt, ga hier zeker vaker spullen bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews