cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peru8 07-02-2012

Algemene score

9,5
Perfecte afwikkeling door CameraNU.nl, ook na retourzending.
De informatie over dit product op de website is zeer compleet. De bestellingsprocedure en de levering verlopen vlekkeloos en zeer snel.
Omdat deze camera niet geheel aan de (mijn) verwachtingen zoals gesuggereerd door Sony voldeed, heb ik de camera geretourneerd. De afwikkelingsprocedure hiervan (inclusief de terugbetaling) is zeer snel en perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kalma 06-02-2012

Algemene score

9,7
Op donderdag Canon powershot sx40 hs bestelt. Helaas lag Ideal eruit waardoor de betaling niet doorging. Volgende dag een link gekregen naar Ideal om alsnog te betalen. Vervolgens vlotte afhandeling na telefonisch contact en op zaterdag PostNL op de stoep. Helaas vrouw net even naar de wc en niet op tijd bij de deur waardoor de camera weer meeging. Op maandag 2e poging en inmiddels vol lof over de nieuwe camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME76 06-02-2012

Algemene score

7,5
Na bestelling is de scanner de volgende dag geleverd.

Het enige minpuntje was de verpakking. De adressering was direct op de doos vd scanner gedaan ipv een extra doos eromheen te doen.

Verpakking was dus beschadigd echter de scanner had geen schade.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

DirkdeBoswachter 06-02-2012

Algemene score

7,8
Goede service en aflevering, Cameranu is begaan met de klant en communiceerd daar duidelijk mee, dat kunnen veel andere niet zeggen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan ter Maat 06-02-2012

Algemene score

9,0
De voorraad van cameraNU is heel erg goed, zij hadden een objectief wat zelfs bij de winkels van de grote jongens op dat gebied niet op voorraad was.
Na een controle via de telefoon bleek het gewenste objectief inderdaad op voorraad te zijn.
Daarbij werd ik zeer goed en accuraat te woord gestaan.
De internetbestelling was gemakkelijk, de belofte van de volgende dag geleverd klopte ook als een bus.
Kortom een bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen, en waar ik in de toekomst zeker meer gebruik van ga maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael P.D. 05-02-2012

Algemene score

9,2
De site is duidelijk en de levering is zoals aangegeven op de site. ERG snel, GEWELDIG.
Prijs kwaliteit verhouding goed.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radyhyn 05-02-2012

Algemene score

8,5
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Als combodeal besteld zoals als suggestie op de pagina stond. Heel tevreden, het was precies wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Syds 05-02-2012

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering door Cameranu.nl, echt TOP!
Prettig klein camcordertje. Makkelijk om snel leuke filmpjes te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ebro 05-02-2012

Algemene score

8,0
Via meerdere zoekcriteria terecht gekomen bij cameranu.nl. Prijs was zeker prima in orde en de levering was erg snel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Vanwege het (nog) geringe gebruik van het product kan ik hier nog niets nuttigs over melden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erna 22 05-02-2012

Algemene score

8,8
Tijdens de week van de studioflitsers ben ik in Urk geweest, uitgebreid gesproken met 1 van de medewerkers. Deze flitsset uitgekozen en hij heeft de gegevens doorgemaild. De bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Omdat ik iets niet helemaal begreep, heb ik gebeld en daar een heel duidelijk antwoord op gekregen. Fijn! Ook na de aankoop een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 22 05-02-2012

Algemene score

8,5
Website is overzichtelijk / duidelijk. En bij vragen word je heel vakkundig te woord gestaan. Deze bestelling was ik vergeten, maar 's avonds om 21.00 uur besteld en keurig volgende morgen in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk98 04-02-2012

Algemene score

8,8
Bestelling en bezorging binnen 24 uur!! Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy1972 04-02-2012

Algemene score

8,5
Snelle vlotte levering. Besteld voor 22:30 is volgende dag in huis, klopte helemaal.
En gratis aangetekend verzonden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tttammy 04-02-2012

Algemene score

9,7
Zeer duidelijke website en mooi assortiment! Gisteravond de Sony DSC-HX9V Gold besteld en keurige updates via de mail ontvangen. Vanmorgen werd het fototoestel al geleverd! Zeer snelle levering dus (en nu ook nog eens zonder verzendkosten!), heel erg blij mee! CAMERANU.NL IS EEN ABSOLUTE AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stampilo 04-02-2012

Algemene score

9,3
Bestellen, betalen en afleveren verliep probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toepus 04-02-2012

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering. Datgene wat vermeld wordt op de site: "voor 22.30 uur besteld, volgende dag in huis" wordt zeker waargemaakt. Ook factuur en orderbevestiging allemaal duidelijk en snel binnen via e-mail. Uitleg op de site over extra 5 jaar garantie op Tamron objectieven staat duidelijk (via link) omschreven. Uiteraard was ook de prijs doorslaggevend om bij CameraNu.nl te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Nix 04-02-2012

Algemene score

8,0
Ik ben zeer te spreken over de service en het geduld van de medewerkers. Ze nemen echt alle tijd die nodig is om je te informeren over mogelijkheden en werking van het te kopen object. Klasse.
Ze zijn ook nog eens goedkoper dan Ebay.
Ben er graag klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trips 04-02-2012

Algemene score

8,3
Gebruiksgemak van de site is goed. Bestelling is gemakkelijk te plaatsen. Snelle levering. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart502 04-02-2012

Algemene score

8,0
Prima levering en zeer snel ! s avonds half 10 besteld, volgende ochtend om half 10 al bezorg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tjerk zweers 03-02-2012

Algemene score

8,7
Prima op tijd geleverd, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fcgrunn78 03-02-2012

Algemene score

9,3
Site overzichtelijk,met leuke combo aanbiedingen.
volgende dag keurig in huis tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrique50 03-02-2012

Algemene score

8,0
Goede, snelle site en zoekmachine, voldoende keuzemogelijkheden voor camera's, objectieven, etc. Levering conform de op de site vermelde voorwaarden. After sales niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MartvanOers 03-02-2012

Algemene score

10,0
Geen ervaring met after sales omdat alles perfect is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbie77 03-02-2012

Algemene score

9,2
besteld om 19.00 volgende dag 16.00 in huis zonder verzendkosten echt een voorbeeld voor anderen! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVolders 03-02-2012

Algemene score

9,0
Gewoon goed en snel. Zoals het hoort. Altijd weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mgudg 03-02-2012

Algemene score

9,5
Vrijdagavond om 17.50 besteld en de volgende dag binnen. Echt super. Was er zo blij mee. Het is ook een prachtig toestel. Mooie foto s. Website ook duidelijk en van genoeg informatie voorzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.H. Hilgers 03-02-2012

Algemene score

9,3
zonder vele worden kan ik een aankoop aanbevelen het was gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kanzi 03-02-2012

Algemene score

10,0
hele snelle levering.

heb hiervoor ook andere dingen besteld. Het ging altijd heel goed, in alle opzichten, en heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van gelder 03-02-2012

Algemene score

8,5
Wij hebben een sigma lens 18-250 besteld via de website van cameranu.nl. De website ziet er prima en overzichtelijk uit, de produkten zijn makkelijk te vinden. De bereikbaarheid van de webshop is prima en je wordt vriendelijk te woord gestaan. De levering was prima op tijd en het bestellen is zeer gemakkelijk. De after sales is prima verzord omdat je een mail krijgt en daar kan je dan op reageren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan11235 03-02-2012

Algemene score

8,0
Het was de dag erna gewoon in huis. Prima! Belofte waargemaakt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Reijbroek 03-02-2012

Algemene score

9,0
Ik heb diversen producten bij camera.nl besteld en dat ging zeer correct door de bezorger ( super ) en mooi optijd
Ook al is het op een ander wat duurder zal ik bij jullie bestellen
Het is vertrouwd en veilig ,dat is wel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

katje 74 03-02-2012

Algemene score

9,0
Echt een super prijs en service.
Het scheelt met de media markt €14,-. Fotograferen is mooi en kostbaar dus dit voordeel is mooi meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Warren 03-02-2012

Algemene score

9,8
De product was bij mij de dag na de bestelling.

Hartelijk fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.van Roon 03-02-2012

Algemene score

9,5
Service is goed, de koerier erg vriendelijk. Ruime keus in de webshop. Zal zeker in de toekomst meer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ess71 03-02-2012

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering (binnen 12 uur) en goede en duidelijke webshop. Camera nu is heel goed aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zanna 03-02-2012

Algemene score

9,5
Op de vraag die ik op mijn bestelformulier had gesteld kreeg ik heel snel antwoord.

Er ontbrak een klein onderdeeltje van de bestelde afstandsbediening. Dit werd zonder enige discussie vlot nageleverd, erg prettige service.

AZ

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robda370 03-02-2012

Algemene score

8,5
Alles naar wens verlopen.
Er was dus geen aanleiding om contact op te nemen.
Voicerecorder functioneert naar behoren en daarom nog geen ervaringen met de Aftersales
CameraNU.nl heeft bij mij een goede indruk achtergelaten.
Een bestelling aldaar is voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carlo2012 03-02-2012

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden over deze WEBshop, goede prijsstelling en snelle levering (volgende dag al in huis).
Ook kan je via track en trace alles prima volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barend143 03-02-2012

Algemene score

9,3
Hi,
Op tijd geleverd,goed verpakt.
Vriendelijk te woord gestaan bij een telefonische vraag.
Alleen jammer dat ik 14 Euro moest betalen voor het gebruik van
mijn Visa card.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rijk 03-02-2012

Algemene score

10,0
Snelle levering en snelle reactie op vragen. Prima site. geen ervaring met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdbrinken 03-02-2012

Algemene score

9,2
buitengewoon snel en prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.K.A. Booij 03-02-2012

Algemene score

9,0
Ben al jaren klant de website wordt steeds beter.
En de levering zoals gewoonlijk weer goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton HGH 03-02-2012

Algemene score

9,8
's-Middags tegen 18:00 uur de bestelling geplaatst op de website. De volgende dag, omstreeks 12:00 uur, werd de bestelling door de postbode in de brievenbus gedeponeerd. Zo'n snelle levering nog nimmer meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey1991 03-02-2012

Algemene score

9,2
De website was goed en makkelijk te bedienen en ik vond snel wat ik nodig had
Verder is er een groot assortiment aan camera spullen (waar de site voor bedoeld is)

De levering was zeer snel en was netjes afgeleverd en alles zat netjes in de verpakking

En ik heb al wat plezier gehad van de lens die ik er gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stef346 02-02-2012

Algemene score

7,2
Levertijd van bepaald product bleek langer te zijn dan op de website vermeld. Telefonisch beperkt bereikbaar. Verder snelle verwerking order en levering door hun eigen koerier. Scherpe prijzen, mooie producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Duncan33 02-02-2012

Algemene score

9,5
Ik wist precies wat het me ging kosten. Daarnaast is mijn bestelling goed en veilig verpakt, waardoor het in goede staat door mij ontvangen is. Helaas is binnen 24 uur net niet gelukt. Al zou ik niet weten hoe het sneller kan...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

specialmade 02-02-2012

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Uitgebreide site met veel aanvullende informatie. Snelle levering, goed verpakt en thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib van Holst 02-02-2012

Algemene score

4,8
Is door Cameranu op 27-01-2012 verzonden naar Yerseke
maar nog steeds niet ontvangen (02-02-2012).
Volgens Cameranu is er door Postnl wel op 28012012 geleverd maar niet voor ontvangst getekend.
Het pakket is nu zoek en ik kan nu gaan zitten wachten en hoor verder niets meer - zeer slechte zaak want net als in URK geldt ook in het vissersdorp YERSEKE "een man een man een woord een woord"!!!!!
Heb wel al betaald maar wordt nu in de wacht gezet en een vervangend artikel is ook al niet op voorraad.
Cameranu regel een nieuwe zending binnen een week en dan zijn we weer tevreden, zoniet dan nemen we stappen.
Snap trouwens niet waarom jullie op vrijdag met de post pakjes naar bedrijven sturen - die ggan dat op zaterdag proberen af te leveren maar staan dan voor een dichte deur - simpele oplossing - verstuur op maandag!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

R.J.J. Janssen 02-02-2012

Algemene score

7,7
Het feit dat ik slechts een 5 geef voor de site is omdat ik op het moment van bestelling dacht dat ik er zoals in de omschrijving staat een flashbounce en Encore Fast Charger + 4 AA Batterijen (2700 mAh)-setje bij zou krijgen. Na betaling zag ik in de mail die ik ontving slechte alleen de YN565EX staan... Toen bleek dus dat ik een extra bundel had moeten bestellen... Ik had hetzelfde produkt inclusief flashbounce en ZONDER bezorgkosten voor €169,95 in Aalten kunnen bestellen. Nu was ik €175,50 kwijt en heb ik geen flashbounce... Ik zal hierdoor volgende keer alles 5x goed nakijken voor (en als) ik nog ooit iets bij cameranu.nl bestel...

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

edv1 02-02-2012

Algemene score

9,3
ik vind de website erg goed ingedeeld, er is makkelijk mee te werken en je kunt producten gemakkelijk vinden.
de levering is geweldig en ik vind het prettig dat ik mijn camera hier heb besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews