cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43585 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RSL4u2 17-03-2012

Algemene score

8,8
Cameranu.nl heeft een uitgebreid assortiment. Ze hebben een duidelijke website.
Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van het bestel en levering proces
De zending was keurig in een ongemarkeerde doos verstuurd en werd in een paar dagen geleverd.
Via de Cameranu.nl site werd ik attent gemaakt op een Olympus cashback actie waar ik ook gebruik van heb gemaakt. Dat had ik bij andere sites nog niet gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PerrieR 17-03-2012

Algemene score

9,3
Snelle service. Juiste bestelling geleverd en als ze zeggen op voorraad is het ook op voorraad.
Bovendien uitstekende prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Meppel 17-03-2012

Algemene score

8,2
De eerste zending kwam niet aan. Wel een snelle reactie van de winkel. Na een kleine 2 weken werd ik gebeld of de zending inmiddels binnen was. Helaas nee.
Toen is het opnieuw verstuurd en was het een dag later binnen. Eind goed, al goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

schaijik 17-03-2012

Algemene score

10,0
Alles werkte perfect, snel en goedkoop, precies wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Visserx 16-03-2012

Algemene score

8,7
Duidelijke informatie, scherpe prijs en peilsnelle levering. (vrijdagavond besteld op zaterdag in huis !)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arie pahuijzen 16-03-2012

Algemene score

9,5
Ik zocht een flitser voor mijn canon 1000D na even zoeken kwam ik op de site van camera nu uit daar mijn flitser bestelt omdat de prijs daar goed was heb deze flitser nu enkele keren gebruikt en hij doet waar ie voor is geeft een flinke licht bron en hij werkt perfect samen met mijn camera
de bestelling werd goed vepakt en binne 24 uur afgeleverd op mijn adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zorra123 16-03-2012

Algemene score

8,3
Duidelijke uitleg op de site en zeer snelle levering met de mogelijkheid zelf te bepalen hoe je geleverd wilt hebben. Zelf ophalen, leveren aan de deur of ophalen bij zelf gekozen punt. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruimel53 16-03-2012

Algemene score

9,0
Vrijdagavond net voor 10 uur besteld, zaterdagochtend geleverd, nou, sneller kan gewoon niet! Prima prijs, prima lens. Geen ervaring met aftersales want alles is puik in orde. Voor een volgende aankoop ga ik zeker weer bij CameraNu kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits. 16-03-2012

Algemene score

9,0
Gewoon een keurige levering.
Wel een heel grote doos voor
zo'n klein toestelletje :)
Actie; gratis tasje en geheugenkaart
Dus uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy... 16-03-2012

Algemene score

8,2
Duidelijk website, echter jammer dat de lenzen bouwers zoals Sigma niet te selecteren zijn per type vatting.

Uitstekend geholpen in de winkel door mensen die weten wat fotograferen is en dat zelf ook als hobby hebben!

Per ongeluk werd een fototas dubbel gescanned/afgerekend, waar ik thuis pas achter kwam. Het te veel betaalde is snel weer terug gestort na een telefoontje. Kortom prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rinie de Jonge 16-03-2012

Algemene score

8,8
Ik ben uitstekened door de webshop van Camaranu geholpen
Mail voor ontvangst van order, mail voor het tijdstip van opsturen. Daarnaast in korte tijd order binnen. Heel erg goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dajen 16-03-2012

Algemene score

9,2
Van voortraject tot natraject, bij cameranu.nl ben je aan het juiste adres! Overzichtelijke website, goede bereikbaarheid en reactietijd per e-mail en als er iets mis gaat met je bestelling houden ze je volledig op de hoogte. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pijlman 16-03-2012

Algemene score

9,0
Gebeld was op voorraad en opgehaald. Klantvriendelijk en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

esje69 16-03-2012

Algemene score

10,0
s 'Avonds laat besteld en inderdaad de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Schulp 16-03-2012

Algemene score

9,2
CameraNU, niet alleen nu maar altijd! Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannieberben 16-03-2012

Algemene score

9,7
Ik had bij mijn nikkon een sd kaartje besteld. Deze bleek niet te werken. Na contact te hebben gehad, deze terug kunnen sturen en kreeg een nieuwe. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

01steven 16-03-2012

Algemene score

9,5
Heb onlangs een Epson V600photo gekocht via de zeer duidelijke website.
S'avonds besteld, de volgende dat in huis.
Ze doen wat ze beloven.
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pixie 16-03-2012

Algemene score

9,7
Heldere communicatie, bestellen tot laat op de avond en toch al volgende middag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JasperK. 16-03-2012

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te spreken over de snelheid en service van dit bedrijf. Na mijn bestelling was deze binnen 24uur in huis, netjes en veilig verpakt.

Helaas was mijn bestelde objectief defect, ik heb gebeld naar cameranu.nl en werd vriendelijk te woord gestaan en duidelijk geholpen met het terugstuur proces. Ik heb mijn objectief terug gestuurd en ik kreeg een e-mail van cameranu dat ze mijn pakketje retour hebben ontvangen. Ze hebben direct een nieuw objectief besteld en deze naar mij verzonden.

Bedankt voor de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobN2 16-03-2012

Algemene score

8,8
Zoeken op de site gaat goed. Telefonische informatie werd snel gegeven (geen wachttijd).
Levertijd: bloedsnel; de volgende dag.
Komplimenten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DUVOILE 16-03-2012

Algemene score

8,3
Geen enkel probleem met bestellen, betalen en levering gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick60 16-03-2012

Algemene score

10,0
Heldere website. De bestelling is goed verlopen. De volgende dag werd order aan geleverd. De RD16 paste niet op mijn statief, Er was een verloop nippel voor nodig en deze zat er niet bij. Na gebeld te hebben werd zonder probleem deze verloopnippel opgestuurd. Deze ontving ik de volgende dag zonder kosten. Top service en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick60 16-03-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website. De bestelling is vlot verlopen en de levering was al de volgende dag. De lens was goed verpakt. Alles onbeschadigd ontvangen. Ik heb de after sales niet nodig gehad dus deze kan ik op dit product niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NO NAME 48 16-03-2012

Algemene score

9,5
Vlotte,en vriendelijke afhandeling...

Bestelling optijd afgeleverd ,KLASSE!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Wijnants 16-03-2012

Algemene score

8,5
Perfecte levering door Cameranu.nl , zeer snelle levering en goede prijsstelling.
Ben zeer tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

explosives41 15-03-2012

Algemene score

8,3
Gemakkelijke en duidelijke site, vlotte informatie omtrent levering en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rockdans 15-03-2012

Algemene score

8,3
Duidelijke website met een juiste prijs/kwaliteit verhouding van de producten .
Snelle levering zonder veel rompslomp.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Biemond 15-03-2012

Algemene score

10,0
Goede service. Website is overzichtelijk. Pakketje was de volgende dag meteen binnen. Terugsturen ook geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.Lochtenberg 15-03-2012

Algemene score

8,3
website: Duidelijke website snel reagerend op aanklikken van menu items. Logische indeling van de site. Uitgebreid artikel bestand

bereikbaarheid: telefoonnummers mailadressen etc. makkelijk terug te vinden op de site zelfs een route beschrijving.

bestelling en levering: Makkelijke, duidelijke bestel en betaal afronding en snelle levering, een artikel op voorraad, is ook op voorraad. Goed bijgewerkte voorraad beheer.

aftersales: nog geen ervaring mee, geen (moeilijke) vragen hoeven stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RuthD 15-03-2012

Algemene score

9,7
Makkelijk site en wat ze beloven gebeurd ook.
's Avonds besteld en af laten leveren bij een pakjegemak winkel. Via de website kun je de bestelling volgen, dus de volgende ochtend gekeken, en toen stond er dat hij zelfs al was afgeleverd op het pakjegemak adres, dat was om 09.00, dat noem ik een supersnelle levering. Ook hebben ze scherpe prijzen. Vanwege de goede beoordelingen bij CameraNu besteld en daar heb ik dus geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk_P 15-03-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website met logische keuzemogelijkheden na aankoop vlotte verzending en goederen goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Ghandi 15-03-2012

Algemene score

9,7
Heel tevreden met jullie service en vooral snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fireman_dirk 15-03-2012

Algemene score

9,2
Ik vind Cameranu.nl een super winkel zowel op internet als de winkel zelf, zeer overzichtelijk ruim en alles duidelijk aangegeven. een groot assortiment, snellen en goede afhandelingen bij de aan koop en de service is ook goed. internet bestellingen worden goed en snel afgehandeld even zo bij eventuele gebreken en klachten. kort om ik ben super te vrede over cameranu.nl als over de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarik 15-03-2012

Algemene score

9,2
Veel producten op de site.
Bestelling snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens93 15-03-2012

Algemene score

10,0
Zo nu en dan koop ik mijn materiaal in bij Cameranu.nl. Soms een besteding van 20 euro soms van een paar honderd euro's. Altijd is Cameranu.nl snel met verzenden, geven de juiste informatie en bied een uitstekende klantenservice. Ook bij gebreken denken zijn 100% aan de klant en zorgt Cameranu ervoor dat alles op zo snel mogelijk, kosteloos, in orde wordt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter362 15-03-2012

Algemene score

9,2
Totnutoe 2x bestelling geplaatst en beide keren heel dik tevreden over de afhandeling en snelheid van verzending.
Kan menig webshop nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer2000 15-03-2012

Algemene score

8,5
Ik heb bij het filiaal op Urk een camera gekocht. Ik ben daar uitstekend geholpen door één van de medewerkers. Deze nam alle tijd om alles uit te leggen en advieen te geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

a999 15-03-2012

Algemene score

9,7
duidelijke productbeschrijving
gemakkelijk bestelproces / duidelijke voorwaarden
's avonds besteld en de volgende dag rond 14:00 geleverd, conform bestelling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickyV 15-03-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering. Goed product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Willy_the_wolf 15-03-2012

Algemene score

9,2
Goede en snelle service. De 2e camera die ik bestelde bleek niet meer voorradig en er werd hier meteen contact met mij opgenomen. Hierna hebben we samen gekeken naar een vervangend model. Goede en vriendelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden koper123 15-03-2012

Algemene score

8,5
Service erg goed en heb snel en makkelijk kunnen bestellen wat ik wilde hebben. Binnen 1 dag in huis en dit keer zelfs zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mijnaam 14-03-2012

Algemene score

10,0
Mijn vragen zijn dezelfde dag per mail beantwoord, product voor 12 besteld en een dag later thuis !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian8776 14-03-2012

Algemene score

9,3
Na een mislukte bestelling bij bol.com waarbij na een aantal weken wachten de camera in deze kleur niet leverbaar was en de klantenservice te wensen over liet, ben ik op zoek gegaan naar dezelfde camera in dezelfde kleur, met dezelfde prijs. Deze vond ik bij cameranu.nl. Ik heb hem s'avonds besteld en had het de volgende dag al in huis. Dat is even wat anders dan weken wachten en nog niks hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carleau 14-03-2012

Algemene score

10,0
Het product zat keurig netjes en compleet in de doos. En de levering van het product was zeer snel. Al met al een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seti 14-03-2012

Algemene score

9,8
Geweldige advies en vriendelijke service, binnen enkele uren bezorgd. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fn1946 14-03-2012

Algemene score

9,5
ondanks dubbele bestelling toch correct uitgevoerd en begrepen dat dit niet zo bedoeld was
Keurig mensen die met je meedenken

Perfect !!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niomio31 14-03-2012

Algemene score

8,7
De winkel is echt een aanvulling op de webshop.
Winkelpersoneel weet waar ze het over heeft.
Het zou handig zijn dat je in de winkel een basic-checklist kunt vinden of je alles hebt gekocht als je een nieuwe camera koopt. Nu was ik nieuwe swibes vergeten.. Toch jammer dat ik dan weer verzendkosten moet betalen. Zou leuk zijn als je je bestelling op komt halen dat je een bon krijgt met een keertje de verzendkosten tegoed :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdknarf7 14-03-2012

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering en het was makkelijk zoeken op de site.
Het enige wat vreemd is, is dat de prijs per dag fluctueerd. Dan € 139,00, dan € 129,00 en nu weer € 149,00.
Verder alles uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petervh1276 14-03-2012

Algemene score

9,2
Update:
CameraNu heeft bijzonder veel moeite gedaan een vervangend artikel aan te bieden voor een ongekend scherpe prijs. Omdat ik toch het eigen gekozen artikel wilde en de exacte levertijd daarvoor niet te geven was, heb ik gekozen voor de optie "geld terug". Dit is meteen uitgevoerd. Ik ben zeer onder de indruk van de snelheid en de betrouwbaarheid van deze firma.

CameraNU.nl heeft uit eigen beweging direct contact met mij opgenomen met de mededeling dat dit niet had moeten gebeuren. Mij is aangeboden de scanner kosteloos om te ruilen. Bedankt voor deze goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnniexxx 14-03-2012

Algemene score

9,0
Goede en eenvoudige flitser voor de amateur.
Degelijke behuizing.

Enigste nadeel: flitser kan alleen naar boven gericht worden, niet naar de zijkanten.

Snelle en accurate levering door cameraNU.nl binnen 2 dagen. Je krijgt direct een bevestigingsmail van je opdracht en de dag erna (heb 's avonds besteld) een bericht met de trackingcode. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews