cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mieke320 30-03-2012

Algemene score

7,3
Advies en informatie prima gegeven door de winkelmedewerker. Camera fantastisch. Jammer dat de verkeerde foto kaart erbij is geleverd. Dus dat betekende een extra ritje naar de plaatselijke fotoshop i.p.v. naar Urk . En wel erg veel GB voorraad voor mijn spiegelreflex waar dat kaartje wel in past.
En die mevrouw zette het kaartje er ook voor me in.
Ik ben speciaal naar de winkel in Urk geweest om een goed advies te krijgen. Dat deel is gelukt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Henk Henkes 30-03-2012

Algemene score

9,3
Website is overzichtelijk en informatief. Prijstechnisch en kwalitatief zeker concurrerend.
Voortgang wordt correct medegedeeld.
Bestelling is de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Groot39 30-03-2012

Algemene score

8,3
Nette en snelle afhandeling na bestelling via website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

testiturtle 30-03-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke site, goede informatie, uitstekende afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nijveen 30-03-2012

Algemene score

9,2
Cameranu heeft een overzichtelijke goede website en levert mijn bestelde producten altijd zo snel mogelijk. Bovendien hebben ze een uiterst klantvriendelijke instelling en zijn ze een betrouwbare en professionele leverancier van fotografische producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvkr 29-03-2012

Algemene score

9,3
Camera is snel en goed afgeleverd. Alles heel soepel verlopen. Maar dat ben ik helemaal gewend van camera.nu. Al veel spullen gekocht daar en altijd zonder enig probleem! Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Cor 29-03-2012

Algemene score

9,0
Heldere website. Prima prijs. Duidelijke communicatie over de bestelling. Netjes op tijd geleverd. Zou er de volgende keer weer zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wa1234 29-03-2012

Algemene score

9,5
Goed product, snelle levering. Handige bestelprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Roos 29-03-2012

Algemene score

9,0
Gemakkelijk besteld en gemakkelijk betaald. Product was op voorraad, dus vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonnyvT 29-03-2012

Algemene score

9,0
De levering van de lens was supersnel: de volgende dag werd ie afgeleverd. Helaas maakte de lens bij het scherpstellen (IS) een naar krassend geluid (BULK-produkt, ik weet niet of dat er mee te maken heeft). Meteen gebeld met vraag wat te doen. Erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Nieuwe lens (op mijn verzoek geen BULK-produkt) zou worden toegestuurd zodra defect exemplaar binnen was. Is inderdaad per omgaande gebeurd. Dus niets aan te merken op service en snelheid. Enig minpuntje: ik kreeg een mail dat aan de door mij geretourneerde lens niets mankeerde. Op mijn verzoek dat toch nog eens goed te controleren, aangezien het defect zich niet continu manisfesteerde, heb ik geen reactie meer ontvangen. Het zou dus zo maar kunnen dat iemand anders dit toch echt defecte exemplaar gaat ontvangen. Jammer, anders had de after sales ook een 10 gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nikonnetje 29-03-2012

Algemene score

9,2
Prima geregeld, snel, conform afspraak, bestelling goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Vette 29-03-2012

Algemene score

9,3
Veel keus in producten tegen een goede prijs. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransieh 29-03-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelling via de website verloopt makkelijk. Het telefonisch contact wat ik heb gehad (met een vraag over de bestelprocedure) verliep naar tevredenheid en gaf antwoord op mijn vraag. Via verschillende mails ben ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bestelling was uiteindelijk binnen 2 dagen in mijn bezit, in originele verpakking en in goede staat. Dus al met al zeer tevreden over de service van CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sailingsophie 29-03-2012

Algemene score

8,5
Om 15:30 besteld en de volgende dag binnen, netjes factuur op de mail. Duidelijke garantie en erg goede prijs en geen verzendkosten! Super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tolletje 29-03-2012

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, 's avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag al thuis ontvangen.
Camera was keurig ingepakt, top prestatie van CameraNU.nl.
Reeds meerdere keren naar volle tevredenheid bestellingen gepleegd bij CameraNU.nl. Ik zal deze dan ook aanbevelen onder vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoHuls 29-03-2012

Algemene score

8,0
Snel geleverd, goed verpakt. correct geinformeerd.
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Cornet 29-03-2012

Algemene score

9,2
Zeer goede voorraadposities. Sterke prijzen en zeer snelle levering. 's Avonds om 21.30u besteld en de volgende morgen al in huis!! Werkelijk fantastisch.
Tevens zeer goede feedback op de bestelling. Juiste terugkoppeling van de order/verzendstatus. Hier zien ze me vaker terug....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. de Ridder 29-03-2012

Algemene score

10,0
Supersnelle afwikkeling en levering. Kan niet verbeterd worden. Geen incident omdat ook een eerdere levering net zo adequaat werd afgehandeld. Dit bedrijf al met aparte mail complimenten gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadwagner 29-03-2012

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere malen spullen besteld op Cameranu.nl en ben erg tevreden over de website, prijs en de levering. Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoinetje 29-03-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle verzending, nette en stevige verpakking. Website is gebruiksvriendelijk opgezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhk22463 29-03-2012

Algemene score

8,3
Volop keuze en scherpe prijzen.
Levering is lekker vlot en alles is goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Soest 29-03-2012

Algemene score

9,5
Heb al diverse malen bij CameraNU.nl besteld en het werd de volgende dag keurig verzorgd geleverd. Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarloesOpp 29-03-2012

Algemene score

10,0
Bestelling was snel en duidelijk. Duidelijke mails over elke stap die binnen een levering wordt gedaan.
's Avond om 21.00 uur bestelt, volgende dag al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptpt 29-03-2012

Algemene score

9,5
Snelle en correcte aflevering, vandaag besteld en morgen in huis, goede informatie-communicatie, heeft zoveel assortiment, de prijzen zijn tussen de gemiddelde en goedkoopste (vergelijk met de andere)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene-1983 29-03-2012

Algemene score

9,0
Op wonsdag rond het middaguur besteld en op donderdag om 15.30uur in huis. Zeer goed verpakt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotofanny 28-03-2012

Algemene score

9,5
De bezorging was inderdaad de volgende dag, terwijl het de avond ervoor besteld was. Het was keurig verpakt.
De lens voldoet aan onze vewachtingen, is zelfs scherper dan de vorige orginele lens.
De factuur werd ook keurig verzonden. En van de status van de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrGreen 28-03-2012

Algemene score

6,0
De afstandsbediening werkt over het algemeen goed, al reageert hij niet altijd even goed/snel. Verder is er weinig informatie beschikbaar bij het product, en zit er geen beschrijving bij voor het geval de batterij leeg is.
De service van cameranu.nl is redelijk, voor de aankoop had ik een paar vragen gesteld en de reacties daarop waren snel maar minimaal. De levering was simpelweg slecht, het doosje met de afstandsbediening zat helemaal open en deels kapot in de enveloppe.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Wfrietse 28-03-2012

Algemene score

9,5
Je kunt op de website goed alle merken bekijken en met elkaar vergelijken. De winkel is goed bereikbaar, vlak bij de snelweg. Prima personeel met verstand van zaken. Ook bij ruilen, bedenkingen prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Live4life 28-03-2012

Algemene score

8,3
Kan het niet duidelijker maken dan dit: het werkt gewoon precies zoals het hoort te werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joomar 28-03-2012

Algemene score

9,3
Toestel was inderdaad op voorraad.
Levering volgens afspraak ( de eerst volgende dag)en via trek en trace keurig op de aangegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariska de graaff 28-03-2012

Algemene score

9,5
het ging super snel.om de lens en ringen binnen te hebben.
daar na moest ik een T2 retour sturen om dat hij niet werkte.
maar ook dit is zeer snel op gelost.zonder morren.
werd mij gelijk een andere gestuurt.
het bestellen en het retour ,en het op nieuw toesturen
ging alle maal binnen een week.ongelofelijk .wat een service.zeker ga ik dit door geven aan mijn vrienden en ook ga ik zelf weer bestellen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG Hennus 28-03-2012

Algemene score

9,0
Laagste prijs, makkelijk besteld, vlot geleverd, werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van IJzeren 28-03-2012

Algemene score

8,5
We hebben een canon ixus 115 en een canon 1100 besteld.
Snelle levering.
De 1100 was een foutje van ons.
Zonder probleem retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco159 28-03-2012

Algemene score

9,0
Uitgebreide info bij de producten.
's Avonds bestelt en de volgende dag al in huis, dat is bijna sneller dan in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Nooit 28-03-2012

Algemene score

10,0
Altijd correct in kontakt en fouten worden netjes afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkleinwo 28-03-2012

Algemene score

8,3
Verrekijker in webshop uitgezocht, naar Urk gegaan omdat ik er niet echt uitkwam, zo veel keuze. In Urk een uitstekende voorlichting gekregen zodat ik gemakkelijk een goede keus kon maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Vuijk 28-03-2012

Algemene score

9,5
Super Snelle levering want had de Sony HDR-TD10E de andere dag al in huis. De keuze om deze 3D Camcorder bij CameraNu.nl te bestellen , daar hoefde ik niet lang over na te denken. Hun service is perfekt . Al eerder heb ik zaken met hun gedaan tot volle tevredenheid! En als je als klant goed behandeld wordt heb je ook meer vertrouwen in het bedrijf. De 3D camcorder ben ik erg blij mee want hij heeft haarscherpe lenzen. De 3D beelden zijn prachtig en kun je meteen al op het display in 3D afspelen. Na het opladen van de akku kon ik meteen een video maken en het eerste resultaat was al verbluffend. Ik raad iedereen aan om een 3D camcorder aan te schaffen En ja dan natuurlijk SONY want die heeft de beste lenzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Dijkmans 28-03-2012

Algemene score

8,5
Snelle en goede levering en bestelprocedure. Betaling via PayPal zou nog pretitg zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joophaan 28-03-2012

Algemene score

8,0
Ze hebben gewoon precies gedaan wat ze beloofd hebben. De toestellen waren op voorraad, en werden dus de volgende dag al direct netjes bezorgd. Netjes verpakt en werkend. Dus tot nu toe was after sales niet nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Bergmans 28-03-2012

Algemene score

8,7
Perfecte, snelle bestelling, betaling en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sierk Jan Schotanus 28-03-2012

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft erg veel te koop op fotografiegebied. De prijzen zijn altijd aan de onderkant van de markt en al een tijdje zonder bezorgkosten. De bezorging is echt binnen 24 uur en uitstekend ingepakt zodat beschadiging nagenoeg uitgesloten is. Wat een gemak dat je voor belangrijke aankopen niet naar allemaal verschillende winkels hoeft maar gewoon bij zo'n mooie complete webwinkel kunt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hesje 28-03-2012

Algemene score

9,0
Prima site, goede en snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hesje 28-03-2012

Algemene score

9,0
Prima afhandeling van mijn bestelling en snel! Ook goed verpakt. En de site vind ik erg overzichtelijk en logisch, extra accessoires zijn goed te vinden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gm4950 28-03-2012

Algemene score

9,0
snelle levering, prima info, zorgvuldige verpakking en
kwaliteitsartikelen....kortom een prima adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker67 28-03-2012

Algemene score

9,0
De snelheid van afhandelen is erg hoog. 's-avonds laat besteld, de volgende ochtend vroeg al in huis.
Super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kieker 28-03-2012

Algemene score

8,2
De bestelde Metz flitser, de volgende dag in huis!
Zij zijn een van de weinige die Metz flitser voor de Panasonic leveren.
Tevens een UV-filter 37mm besteld, ook al zo zeldzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MCBoss 28-03-2012

Algemene score

8,3
Via mail wordt je goed geïnformeerd over de levering. Tevens maken ze de levertijd waar, voor 21:30besteld is de volgende dag afleveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EdW44 28-03-2012

Algemene score

9,3
Uitgebreid assortiment, goede website en hele snel levering zelfs bij late besteltijd.
Handig als je iets snel nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pasmartens 28-03-2012

Algemene score

8,7
Duidelijke website, zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Auke van Hal 28-03-2012

Algemene score

8,3
Sony Camcorder werkt naar volle tevredenheid.
Echter bij de aankoop in de winkel werd door de verkoper gemedl dat in de camera een geheugen zat. Dit bleek echter niet juist. Daar er een kaart bijgekocht is kon toch de camera worden gebruikt. Jammer voor deze misser.
Camaera werkt zoals je dat van Sony mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews