cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk_P 15-03-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website met logische keuzemogelijkheden na aankoop vlotte verzending en goederen goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Ghandi 15-03-2012

Algemene score

9,7
Heel tevreden met jullie service en vooral snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fireman_dirk 15-03-2012

Algemene score

9,2
Ik vind Cameranu.nl een super winkel zowel op internet als de winkel zelf, zeer overzichtelijk ruim en alles duidelijk aangegeven. een groot assortiment, snellen en goede afhandelingen bij de aan koop en de service is ook goed. internet bestellingen worden goed en snel afgehandeld even zo bij eventuele gebreken en klachten. kort om ik ben super te vrede over cameranu.nl als over de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jarik 15-03-2012

Algemene score

9,2
Veel producten op de site.
Bestelling snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens93 15-03-2012

Algemene score

10,0
Zo nu en dan koop ik mijn materiaal in bij Cameranu.nl. Soms een besteding van 20 euro soms van een paar honderd euro's. Altijd is Cameranu.nl snel met verzenden, geven de juiste informatie en bied een uitstekende klantenservice. Ook bij gebreken denken zijn 100% aan de klant en zorgt Cameranu ervoor dat alles op zo snel mogelijk, kosteloos, in orde wordt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter362 15-03-2012

Algemene score

9,2
Totnutoe 2x bestelling geplaatst en beide keren heel dik tevreden over de afhandeling en snelheid van verzending.
Kan menig webshop nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer2000 15-03-2012

Algemene score

8,5
Ik heb bij het filiaal op Urk een camera gekocht. Ik ben daar uitstekend geholpen door één van de medewerkers. Deze nam alle tijd om alles uit te leggen en advieen te geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

a999 15-03-2012

Algemene score

9,7
duidelijke productbeschrijving
gemakkelijk bestelproces / duidelijke voorwaarden
's avonds besteld en de volgende dag rond 14:00 geleverd, conform bestelling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickyV 15-03-2012

Algemene score

8,5
Snelle levering. Goed product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Willy_the_wolf 15-03-2012

Algemene score

9,2
Goede en snelle service. De 2e camera die ik bestelde bleek niet meer voorradig en er werd hier meteen contact met mij opgenomen. Hierna hebben we samen gekeken naar een vervangend model. Goede en vriendelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden koper123 15-03-2012

Algemene score

8,5
Service erg goed en heb snel en makkelijk kunnen bestellen wat ik wilde hebben. Binnen 1 dag in huis en dit keer zelfs zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mijnaam 14-03-2012

Algemene score

10,0
Mijn vragen zijn dezelfde dag per mail beantwoord, product voor 12 besteld en een dag later thuis !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian8776 14-03-2012

Algemene score

9,3
Na een mislukte bestelling bij bol.com waarbij na een aantal weken wachten de camera in deze kleur niet leverbaar was en de klantenservice te wensen over liet, ben ik op zoek gegaan naar dezelfde camera in dezelfde kleur, met dezelfde prijs. Deze vond ik bij cameranu.nl. Ik heb hem s'avonds besteld en had het de volgende dag al in huis. Dat is even wat anders dan weken wachten en nog niks hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carleau 14-03-2012

Algemene score

10,0
Het product zat keurig netjes en compleet in de doos. En de levering van het product was zeer snel. Al met al een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seti 14-03-2012

Algemene score

9,8
Geweldige advies en vriendelijke service, binnen enkele uren bezorgd. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fn1946 14-03-2012

Algemene score

9,5
ondanks dubbele bestelling toch correct uitgevoerd en begrepen dat dit niet zo bedoeld was
Keurig mensen die met je meedenken

Perfect !!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niomio31 14-03-2012

Algemene score

8,7
De winkel is echt een aanvulling op de webshop.
Winkelpersoneel weet waar ze het over heeft.
Het zou handig zijn dat je in de winkel een basic-checklist kunt vinden of je alles hebt gekocht als je een nieuwe camera koopt. Nu was ik nieuwe swibes vergeten.. Toch jammer dat ik dan weer verzendkosten moet betalen. Zou leuk zijn als je je bestelling op komt halen dat je een bon krijgt met een keertje de verzendkosten tegoed :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdknarf7 14-03-2012

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering en het was makkelijk zoeken op de site.
Het enige wat vreemd is, is dat de prijs per dag fluctueerd. Dan € 139,00, dan € 129,00 en nu weer € 149,00.
Verder alles uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petervh1276 14-03-2012

Algemene score

9,2
Update:
CameraNu heeft bijzonder veel moeite gedaan een vervangend artikel aan te bieden voor een ongekend scherpe prijs. Omdat ik toch het eigen gekozen artikel wilde en de exacte levertijd daarvoor niet te geven was, heb ik gekozen voor de optie "geld terug". Dit is meteen uitgevoerd. Ik ben zeer onder de indruk van de snelheid en de betrouwbaarheid van deze firma.

CameraNU.nl heeft uit eigen beweging direct contact met mij opgenomen met de mededeling dat dit niet had moeten gebeuren. Mij is aangeboden de scanner kosteloos om te ruilen. Bedankt voor deze goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnniexxx 14-03-2012

Algemene score

9,0
Goede en eenvoudige flitser voor de amateur.
Degelijke behuizing.

Enigste nadeel: flitser kan alleen naar boven gericht worden, niet naar de zijkanten.

Snelle en accurate levering door cameraNU.nl binnen 2 dagen. Je krijgt direct een bevestigingsmail van je opdracht en de dag erna (heb 's avonds besteld) een bericht met de trackingcode. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siert Sytse 14-03-2012

Algemene score

9,0
Zijn in winkel vlot geholpen.
Deskundige uitleg waar ik iets mee kon.
Product inmiddels in gebruik en ik ben zeer tevreden.
Wat mij is uitgelegd is terug te vinden in het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B-O 14-03-2012

Algemene score

9,0
De achtergronden dinsdagmiddag laat besteld en donderdagmorgen al in huis. Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nielsb1981 14-03-2012

Algemene score

8,7
Ik vind de site door het grote aanbod wat rommelig. Maar dit maakt het ook meteen weer een grote plus. Ze hebben zo veel keuze.
Bestelling geplaatst op 22.20 en de volgende dag voor 11 uur was deze binnen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jekkel 14-03-2012

Algemene score

10,0
Zo als mijn vorige bestellingen wat het dit keer weer uitstekend.
alles wat ik nodig heb bestel ik het via de site ik ben er zeer tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad4370 13-03-2012

Algemene score

9,0
De vijfde keer iets gekocht en dit keer voldeed het product niet. De retourzending werd heel snel en zonder gezeur afgehandeld, de terugbetaling volgde een paar dagen later. Algemene indruk blijft heel positief over deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk34 13-03-2012

Algemene score

9,2
dinsdagavond laat de camera besteld, de volgende dag in huis. Prachtige camera met een extra jaar garantie via camera.nu. Ik beveel deze winkel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans747 13-03-2012

Algemene score

9,5
Ben er al jaren klant, Je wordt vakkundig geholpen. men heeft er echt verstand van zaken.
Ook als er een probleem is met de spullen die geleverd zijn, kun je er goed terecht in hun winkel in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankiko51 13-03-2012

Algemene score

10,0
Om 22 .00 uur mijn bestelling geplaatst volgende ochtend om 8.30 uur lens al thuis geleverd! Keurig en goed beschermd verpakt.
Bevestigingsmail en track conform afspraak na 23.00 uur in mijn mail.
Kortom beter kan een webwinkel niet presteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred vW 13-03-2012

Algemene score

8,8
Prima Site, up to date en in reel life een goede winkel/showroom met zeeer deskundig personeel, de koffie staat klaar als je moet wachten, ben je aan de beurt nemen ze alle tijd voor je. Ook telefonisch worden de vragen deskundig afgehandeld, kortom alle complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pat600 13-03-2012

Algemene score

10,0
De ultieme webshop, grote voorraad, besteld en volgende dag geleverd, zeer goede updates omtrent de bestelstatus, voor al mijn fotoapparatuur nu en in de toekomst, Camera.nu !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Drenth 13-03-2012

Algemene score

8,5
Heb meerdere keren onderdelen besteld na alle tevredenheid. Goed telefonisch advies. Snelle levering en prettig betalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Dijstelberge 13-03-2012

Algemene score

10,0
Ik heb uitsluitend meer dan uitstekende ervaringen met Cameranu. Ik ben al klant sinds de dagen dat het drie zeebonken waren met een kantoortje boven een viswinkel aan de haven. Dat was wel romantischer, maar ze blijven onveranderd goed - en leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irmarc 13-03-2012

Algemene score

7,5
filmcamera besteld nadat we hem cadeau zouden krijgen van ouders.
het verzenden zou aangetekend geburen, dus d.w.z. dat wij moeten tekenen alleen wij als geadresseerden voor de camera.
wat schetst onze verbazing, hij wordt afgeleverd bij een ander adres.
wat betekent dan aangetekend verzenden voor zo'n groot bedrag?? wie tekent er nu dan?
wat als de mensen zeggen we hebben het niet ontvangen?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
irmarc 27-03-2012

Een dag later kregen wij bericht via de mail dat
Camera Nu het uit ging zoeken waar het mis gegaan is.
TNT had een foutje gemaakt.
Ter compensatie hebben wij een kadobon gekregen.
Keurige afhandeling en bedankt voor het meedenken.
We kregen de kadobon aangetekend geleverd, dit keer ging alles zoals het hoort te gaan.

Reageer

eiddegmeel 13-03-2012

Algemene score

9,0
Snel gegaan, Lens is goed scherp en ook scherp van prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mahoflan 13-03-2012

Algemene score

9,0
Prima geregeld en geheel conform hetgeen voorgesteld wordt. Betrouwbaar dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijmen95 13-03-2012

Algemene score

8,0
Goeie levering en goed product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VVVVV 13-03-2012

Algemene score

8,0
Was al een tijdje op zoek naar een converter om filters op mijn Canon SX20IS te kunnen monteren. Via Google kwam ik op CameraNU.nl. Meteen besteld en de volgende dag al in huis. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lis3101 13-03-2012

Algemene score

7,2
Goede snelle service, echter vind ik nooit een gebruiksaanwijzing bij de producten die ik bestel bij CameraNU.nl. Als je vervolgens beld wordt je vriendelijk en snel verder geholpen maar men vind het vreemd als je om een gebruiksaanwijzing vraagt want "je moet toch enkel weten waar alle knopjes voor zijn"!
Conclusie: zeer snelle en vriendelijke service maar kan nog net even iets beter door een kleine handleiding bij de producten te stoppen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Anita666 13-03-2012

Algemene score

10,0
Deze winkel is altijd erg snel met zijn bestellingen versturen. Mijn pakket was zorgvuldig ingepakt, en helemaal zoals het hoort te zijn! Als ik spullen bestel, ga ik altijd hierheen, omdat ik ze vertrouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.winckers 13-03-2012

Algemene score

10,0
de site is prima in orde heel overzichtelijk en de afhandeling na de koop was binnen 24 uur zo als beloofd op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulnoo 12-03-2012

Algemene score

10,0
snel goed volledig en ook nog service na die tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leok123 12-03-2012

Algemene score

9,3
Op de website snel gevonden wat ik zocht.
Goede info over de leveringstermijn.
Apparaat de volgende dag al in huis.
Lage prijs en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petersch1975 12-03-2012

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Zaterdagmiddag besteld en maandag in huis. Goede prijzen, wat wil men nog meer....?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB007 12-03-2012

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website, ruim assortiment, gewenste product was op voorraad, scherpe prijs, telefonisch goed geholpen bij vraag over levering en verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia Ewalt 12-03-2012

Algemene score

9,0
De site vond ik heel overzichtelijk en ik kon makkelijk het product vinden dat ik zocht. De beschrijvingen van de producten zijn ook goed en het bestellen was snel en makkelijk gedaan. Mijn bestelling was de volgende werkdag al in huis en ik ben tot nu toe super blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

yuma 12-03-2012

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling van bestelling. Lens was op voorraad en volgende werkdag al geleverd. Goed verpakt, zending via Track en Trace te volgen. Kan nit beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jankeeshelms 12-03-2012

Algemene score

8,0
Canvasprints bij CameraNU besteld en ze werden goed verpakt bezorgd. Daarnaast zagen de prints er goed uit. Wat een gemis is, is dat er geen preview is op internet, waarop je de uitsnede kan beoordelen, maar na telefonisch overleg met een werknemer is dit goed opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kristina846 12-03-2012

Algemene score

10,0
Een echte aanrader als je niet alleen de goedkoopste camera, maar ook de BESTE service wilt! Ik had een TG 3000 besteld en die bleek kapot te zijn( het niet te doen) ik kon hem meteen terug sturen en zelfs een ander model uitzoeken. Heel vriendelijke mensen. Ik stuurde een mail met de klacht er werdt meteen terug gebelt en vriendelijk geholpen. Een bedrijf waar KLANTENSERVICE nog groot geschreven word! Zij verdienen een PLUIM!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Winters 12-03-2012

Algemene score

9,5
Zeer komplete website.
Je hebt snel iets gevonden wat je zoekt.
De snelheid van leveren is uitstekend.
Extra mailtje over de 3 jaar garantie ter herinnering van de klant spreekt mij wel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moby Braams klant nr 821733 12-03-2012

Algemene score

8,8
Ik koop graag bij CameraNU,omdat in de meeste gevallen
de prijs concurerend is.
Deartikelen vrijwel altijd voorradig zijn en de service en nazorgservice zeer correct zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews