cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul de Wit 51 31-03-2012

Algemene score

9,8
Niet eerder meegemaakt, 's avonds 22.00 uur besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur in huis; geweldig!
Daarnaast staat CameraNU.nl niet als goedkoopste vermeld maar zijn het wel. Anderen hebben verdekte bijkomende kosten waar je pas achter komt wanneer je wil gaan betalen.
Jofiale groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suze97 31-03-2012

Algemene score

7,5
snelle en correcte levering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

peteralm 31-03-2012

Algemene score

7,5
De website heb ik gevonden door Google, welke mij doorverwees via de zoekresultaten naar een vergelijkingssite. De scherpe prijs viel mij op, maar anders was ik waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen.

De website komt op mij wel wat druk over en lijkt vooral een shop voor accessoires. Dat ik hier een printer kan kopen zou ik op basis van de eerste blik niet verwachten. Het accent lijkt daarnaast vooral op fotografie te liggen.

De scherpe prijs, geen verzendkosten actie waren doorslaggevend om te kiezen voor bestelling bij CameraNu.nl Het bestellen gaat soepel en de bestelling is keurig, snel en correct afgehandeld. Zeer tevreden over deze eerste kennismaking.

After sales is zichtbaar, doordat men blijkbaar waarde hecht aan terugkoppeling vanuit de klant.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

GerardH1 31-03-2012

Algemene score

9,0
De winkel is de moeite waard om te bezoeken.
Alle cameras zijn te bekijken, voelen en testen. er zijn ongeveer 10 balies,
En boven is een aparte afdeling voor professionele cameras en toebehoren.
ik werd goed geholpen. Vragen worden correct beantwoord, ook beginners vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j kuurstra 31-03-2012

Algemene score

8,0
Snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien R 31-03-2012

Algemene score

9,7
Prima service, goed verpakt en snelle levering!
Heb al vaker gekocht bij CameraNU.nl en zal dat zeer zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekievdrd 31-03-2012

Algemene score

9,5
De levering vind ik geweldig! Vrijdag besteld en zaterdag in huis, dus niet persé op werkdagen! De camera zelf is geweldig! Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar ben er direct mee aan de slag gegaan. Hij is erg gebruik vriendelijk. Geeft geweldig scherp beeld, zelfs in het donker (zonder lamp). Dingen die met het blote oog haast niet te zien zijn, haal je met de camera scherp in beeld. Echt een super camera, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans d W 31-03-2012

Algemene score

8,7
Ik kon op de valreep toch nog een Lightroom 3 kopen, terwijl Lightroom 4 al uit was. Lightroom 4 draait niet op Windows XP wat ik wel op mijn computer heb. Geweldig te spreken ben ik over het aanbod van CameraNu om de duurdere Lightroom 3 voor de prijs van Ligthroom 4 te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Seegers 31-03-2012

Algemene score

9,0
het artikkel was goed verpakt en dat stelde ik er op prijs want tnt post is niet al te voorzichtig met het vervoeren van pakketjes (is mijn persoonlijke ervaring) erg blij met me aankoop (fotocamera canon) ik zag al dat jullie site een erg hoge waardering had aan cijfers maar dat is geheel terecht!! helemaal top ga zo door! vriendelijke groeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCREX 31-03-2012

Algemene score

8,3
Prima website en goede en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna1990 31-03-2012

Algemene score

8,2
Snelle levering,overzichtelijke webshop.
Extra aanbiedingen worden aangegeven bij het behorende product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem Mugge 31-03-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke en overzichtelijke webshop, alles is goed te vinden. Super leveringstijden. Op CameraNu is werkelijk niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Reining 31-03-2012

Algemene score

8,3
Al vaker besteld bij CameraNU.nl. Een tevreden klant die deze ook zeker bij anderen aanbeveeldt. Duidelijke website, niet te moeilijk. Voorraadbeheer, betalingen en levering keurig zoals op de website beschreven. Ook de prijzen zijn concurrent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Burry 31-03-2012

Algemene score

9,8
Ik heb al diverse keren een artikel gekocht bij CameraNu. Altijd snelle levering (volgende dag). Helaas zijn er ook produkten kapot gegaan binnen de garantietermijn van 2 jaar, maar ook dan wordt dit prima afgehandeld bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derwilhelm 30-03-2012

Algemene score

9,2
Toestel besteld, was tocht te groot, geen problemen met ruilen en geld terugbetalen. Als het kan koop ik er weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Plots 30-03-2012

Algemene score

8,5
Er ontbrak 1 item bij de levering. After sales heeft dit zeer voortvarend opgepakt en 2 dagen later was ontbrekend item al bij mij gearriveerd.
Ook communicatie mat after sales was prima, hulde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

eg90804 30-03-2012

Algemene score

9,3
De camcorder in de avond besteld en betaald met iDeal. De aankoop kwam ook netjes de volgende dag aan zoals aangeduid op de website. Een klein minpuntje was dat de vulling van de verzenddoos ietwat aan de magere kant was, dit had wat beter gemogen. De website zelf werkt goed en is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter vS 30-03-2012

Algemene score

9,2
De camera werd volgens afspraak een dag later geleverd.
De camera zelf voldoet prima. Indrukwekkend wat een dergelijk klein toestel aan grootse prestatie levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppertje1949 30-03-2012

Algemene score

8,0
De Lens is snel en goed bezorgd. De betaling verliep ook prima.
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MarcH1962 30-03-2012

Algemene score

10,0
Goeie en snelle service.Betrouwbaar hoe CameraNu met de bestelde goederen (je bestelling) omgaat. Goede verpakt dat deze in goede ontvangst kan genomen kan worden. zeer tevreden en als er weer een aankoop ga doen doe ik dat zeker bij CameraNu. Bedankt CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceesmich 30-03-2012

Algemene score

9,5
Heldere en duidlijke routing naar de artikelen op de website.Perfecte en goed te vinden informatie over het op voorraad zijn van de artikelen. Na ontvangen internetbetaling supersnelle verzending, binnen 24uur had ik mijn bestelde artikelen in huis. Enige opmerking de doos was wel enkele maten te groot, gezien de inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Post 30-03-2012

Algemene score

9,5
Na eerder een LCD televisie gekocht te hebben en hierbij na garantiemoeilijkheden bij de fabrikant door CameraNU.nl uitstekend geholpen te zijn, ook besloten een nieuwe digitale camera te kopen.
20.00 uur besteld en de volgende dag keurig op tijd , goed verpakt in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakkerma 30-03-2012

Algemene score

10,0
Ik ontving de bestelde camera binnen 3 dagen.
Het bleek een foute keuze van mij!!
Meteen teruggestuurd.
Binnen 1 week geld terug.
Nu (bij een concurrent) een betere Canon gekocht..
Ik ben dus zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlou w. 30-03-2012

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over deze website,
heb de canvasdoeken in 100% tevredenheid ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

max1964 30-03-2012

Algemene score

8,2
Duidelijke Website en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank de Brabander 30-03-2012

Algemene score

8,2
Meerdere keren wat besteld, altijd snel gelevered.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mieke320 30-03-2012

Algemene score

7,3
Advies en informatie prima gegeven door de winkelmedewerker. Camera fantastisch. Jammer dat de verkeerde foto kaart erbij is geleverd. Dus dat betekende een extra ritje naar de plaatselijke fotoshop i.p.v. naar Urk . En wel erg veel GB voorraad voor mijn spiegelreflex waar dat kaartje wel in past.
En die mevrouw zette het kaartje er ook voor me in.
Ik ben speciaal naar de winkel in Urk geweest om een goed advies te krijgen. Dat deel is gelukt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Henk Henkes 30-03-2012

Algemene score

9,3
Website is overzichtelijk en informatief. Prijstechnisch en kwalitatief zeker concurrerend.
Voortgang wordt correct medegedeeld.
Bestelling is de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Groot39 30-03-2012

Algemene score

8,3
Nette en snelle afhandeling na bestelling via website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

testiturtle 30-03-2012

Algemene score

9,3
Duidelijke site, goede informatie, uitstekende afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nijveen 30-03-2012

Algemene score

9,2
Cameranu heeft een overzichtelijke goede website en levert mijn bestelde producten altijd zo snel mogelijk. Bovendien hebben ze een uiterst klantvriendelijke instelling en zijn ze een betrouwbare en professionele leverancier van fotografische producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvkr 29-03-2012

Algemene score

9,3
Camera is snel en goed afgeleverd. Alles heel soepel verlopen. Maar dat ben ik helemaal gewend van camera.nu. Al veel spullen gekocht daar en altijd zonder enig probleem! Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Cor 29-03-2012

Algemene score

9,0
Heldere website. Prima prijs. Duidelijke communicatie over de bestelling. Netjes op tijd geleverd. Zou er de volgende keer weer zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wa1234 29-03-2012

Algemene score

9,5
Goed product, snelle levering. Handige bestelprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Roos 29-03-2012

Algemene score

9,0
Gemakkelijk besteld en gemakkelijk betaald. Product was op voorraad, dus vlot geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonnyvT 29-03-2012

Algemene score

9,0
De levering van de lens was supersnel: de volgende dag werd ie afgeleverd. Helaas maakte de lens bij het scherpstellen (IS) een naar krassend geluid (BULK-produkt, ik weet niet of dat er mee te maken heeft). Meteen gebeld met vraag wat te doen. Erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Nieuwe lens (op mijn verzoek geen BULK-produkt) zou worden toegestuurd zodra defect exemplaar binnen was. Is inderdaad per omgaande gebeurd. Dus niets aan te merken op service en snelheid. Enig minpuntje: ik kreeg een mail dat aan de door mij geretourneerde lens niets mankeerde. Op mijn verzoek dat toch nog eens goed te controleren, aangezien het defect zich niet continu manisfesteerde, heb ik geen reactie meer ontvangen. Het zou dus zo maar kunnen dat iemand anders dit toch echt defecte exemplaar gaat ontvangen. Jammer, anders had de after sales ook een 10 gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nikonnetje 29-03-2012

Algemene score

9,2
Prima geregeld, snel, conform afspraak, bestelling goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Vette 29-03-2012

Algemene score

9,3
Veel keus in producten tegen een goede prijs. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransieh 29-03-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Bestelling via de website verloopt makkelijk. Het telefonisch contact wat ik heb gehad (met een vraag over de bestelprocedure) verliep naar tevredenheid en gaf antwoord op mijn vraag. Via verschillende mails ben ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Bestelling was uiteindelijk binnen 2 dagen in mijn bezit, in originele verpakking en in goede staat. Dus al met al zeer tevreden over de service van CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sailingsophie 29-03-2012

Algemene score

8,5
Om 15:30 besteld en de volgende dag binnen, netjes factuur op de mail. Duidelijke garantie en erg goede prijs en geen verzendkosten! Super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tolletje 29-03-2012

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, 's avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag al thuis ontvangen.
Camera was keurig ingepakt, top prestatie van CameraNU.nl.
Reeds meerdere keren naar volle tevredenheid bestellingen gepleegd bij CameraNU.nl. Ik zal deze dan ook aanbevelen onder vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoHuls 29-03-2012

Algemene score

8,0
Snel geleverd, goed verpakt. correct geinformeerd.
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Cornet 29-03-2012

Algemene score

9,2
Zeer goede voorraadposities. Sterke prijzen en zeer snelle levering. 's Avonds om 21.30u besteld en de volgende morgen al in huis!! Werkelijk fantastisch.
Tevens zeer goede feedback op de bestelling. Juiste terugkoppeling van de order/verzendstatus. Hier zien ze me vaker terug....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. de Ridder 29-03-2012

Algemene score

10,0
Supersnelle afwikkeling en levering. Kan niet verbeterd worden. Geen incident omdat ook een eerdere levering net zo adequaat werd afgehandeld. Dit bedrijf al met aparte mail complimenten gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadwagner 29-03-2012

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere malen spullen besteld op Cameranu.nl en ben erg tevreden over de website, prijs en de levering. Heel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoinetje 29-03-2012

Algemene score

9,0
Supersnelle verzending, nette en stevige verpakking. Website is gebruiksvriendelijk opgezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhk22463 29-03-2012

Algemene score

8,3
Volop keuze en scherpe prijzen.
Levering is lekker vlot en alles is goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Soest 29-03-2012

Algemene score

9,5
Heb al diverse malen bij CameraNU.nl besteld en het werd de volgende dag keurig verzorgd geleverd. Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarloesOpp 29-03-2012

Algemene score

10,0
Bestelling was snel en duidelijk. Duidelijke mails over elke stap die binnen een levering wordt gedaan.
's Avond om 21.00 uur bestelt, volgende dag al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptpt 29-03-2012

Algemene score

9,5
Snelle en correcte aflevering, vandaag besteld en morgen in huis, goede informatie-communicatie, heeft zoveel assortiment, de prijzen zijn tussen de gemiddelde en goedkoopste (vergelijk met de andere)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews