cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas de Maat 02-04-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen erg lage kosten. Product wordt goed beschermd verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renesteur 02-04-2012

Algemene score

9,2
Zeer snelle afwerking an de bestelling en snelle en uitstekende bezorging......en oh ja, de camera is ook nog eens fantastisch!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaelfreak 02-04-2012

Algemene score

9,0
Veel keuze en uitstekende prijzen, en bovenal hele snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet 1944 02-04-2012

Algemene score

9,0
Snelle levering, uitstekende verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natas4you 02-04-2012

Algemene score

9,2
Goede en duidelijke afhandeling van de bestelling. Snelle bezorging. Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

user85 02-04-2012

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede service ook als ik ergens vragen over had, en ook snel een antwoord terug. Product is gewoon zoals het is beschreven en in prima staat.
Niets te klagen, supershop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. ter Heide 02-04-2012

Algemene score

8,0
Heb de eenpoot in de winkel zelf gekocht. Ik vind de website erg prettig in gebruik. het zoeken gaat vlot, er is regelmatig gebruik te maken van verschillende filters en de mogelijkheid om zelf een verlanglijstje aan te maken vind ik er prettig.
Het persooneel dacht goed mee bij de aankoop van het product. Wel vond ik het jammer dat niet alle statieven te zien waren in de winkel. Wel waren deze vlot uit het magazijn te halen.
Het statief zelf bevalt erg goed, inmiddels lopen alle sluitingen mooi soepel, het is licht en comfortabel in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Boerma 02-04-2012

Algemene score

8,8
Goede prijs en informatievoorziening.
Uitstekende betalingsmogelijkheden.
Snelle verwerking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Japie brood 02-04-2012

Algemene score

7,7
Snelle aflevering, duidelijke gebruikers handleiding. Camera voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bert van Tl 02-04-2012

Algemene score

7,8
Prima en snelle levering binnen 1 dag. Makkelijk te volgen bestelling via internet
Lens voldoet goed. Mooie scherpe beelden. Zeer tevreden over levering en prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

N. Verkaik 02-04-2012

Algemene score

8,7
Snelle levering, geen problemen. Netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1949naam 01-04-2012

Algemene score

7,5
Snelle levering. Weet niet of het lensje bevalt. Is een kadootje voor onze schoondochter.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

noorman14 01-04-2012

Algemene score

9,7
Goede service
Fijne winkel
Overzichtelijke website
Vriendelijk personeel
Vooraad op de site is actueel
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert1703 01-04-2012

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid van de winkel. Op het moment van aankoop een van de weinige die de camera op voorraad had. Tevens een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoeke13 01-04-2012

Algemene score

8,0
Correcte levering goed verpakt en binnen twee dagen bezorgd wat wil je nog meer.Website zeer duidelijk en ook de product omschrijvingen. Dus dan nog is bestellen niet zo moeilijk enkel klikken en `t product is al onder weg.Goede ervaringen met CameraNU.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith19998 01-04-2012

Algemene score

7,8
Levering was zeer snel, maar ik hoefde de vereisde handtekening niet te zetten. Ook geen id hoeven laten zien bij pakjegemakje. Ligt waarschijnlijk aan pakjegemakje zelf ipv CameraNU.nl. Verder had ik het fijn gevonden om een mail te krijgen waarin stond dat het pakketje afgeleverd was bij pakjegemakje.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

gerby77 01-04-2012

Algemene score

10,0
Door de snelle levering en het gemakkelijke bestellen wil ik deze keer cameranu.nl een echte 10 geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalilea 01-04-2012

Algemene score

8,3
Snelle en goede levering. (Gelukkig) geen ervaring met de aftersales!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.W. van der Hartt 01-04-2012

Algemene score

8,2
Dit is de eerste keer dat ik met Camera-Nu zaken doe. Het was top. Bestelling werd na betaling prima afgehandeld en het op de hoogte blijven van de status was uitstekened

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dezeookalbezet 01-04-2012

Algemene score

9,2
Snelle levering. Zondagmiddag besteld, Dinsdag ontvangen. In goede staat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marien Bruno 01-04-2012

Algemene score

9,5
Dankzij verkoper die ervaring heeft opgedaan bij Foto Quelle in Lelystad waardeer ik Camara.Nu met een 10. Persoonlijke, vakkundige en zeer prettige benadering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eiberto 01-04-2012

Algemene score

8,5
Toestel besteld via de webshop en betaald met vooruit betaling. Kreeg netjes 2 dagen later het toestel thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koelewijn1971 01-04-2012

Algemene score

8,3
Het produkt was zeer snel im mijn bezit.
Dus het was een snelle levering.
Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilipat65 01-04-2012

Algemene score

9,0
Lens is snel geleverd en het door mij teveelbestelde zonnekapje is zonder problemen teruggestuurd en terugbetaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rheerooms 01-04-2012

Algemene score

8,2
makkelijke website, goed navigeerbaar. heldere voorwaarden en levertijd. Prima communicatie omtrent de levering van het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

George_20 01-04-2012

Algemene score

10,0
Ik vind het knap dat cameranu een bijna simpel uitziende site heeft gemaakt die juist daarom erg overzichtelijk is. En, bijna helaas:), uitnodigt om verder te kijken dan het product wat je zoekt.
Ook de prijsstelling is erg goed, je hoeft als goede webwinkel niet de goedkoopste te zijn maar Cameranu hoort wel altijd bij de laagste.
Als laatste de voorraadsituatie/bestelling, zeer veel is op voorraad en het wordt werkelijk supersnel geleverd.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GB1984 31-03-2012

Algemene score

10,0
Erg mooie en professioneel ogende winkel. Kundig personeel, men laat je rustig rondkijken onder het genot van een heerlijke Cappuccino. Men heeft erg veel op voorraad en alles is uit te proberen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dolotean 31-03-2012

Algemene score

9,2
Zeer vlotte bestelling en afwikkeling. 's Avonds om 22.00 uur besteld de volgende dag (op een zaterdag) om 14.00 uur in huis. Ook een prima website met duidelijke en eerlijke informatie. Zelfs de extra service, omdat ik een andere naamsvermelding op de factuur wilde hebben, was binnen één dag geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harings 31-03-2012

Algemene score

9,0
Heldere duidelijk site. Gewenst product snel gevonden. Zeer snelle levering. Erg handig het tracking nummer. Dus zeer tevreden!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul de Wit 51 31-03-2012

Algemene score

9,8
Niet eerder meegemaakt, 's avonds 22.00 uur besteld en de volgende ochtend om 10.30 uur in huis; geweldig!
Daarnaast staat CameraNU.nl niet als goedkoopste vermeld maar zijn het wel. Anderen hebben verdekte bijkomende kosten waar je pas achter komt wanneer je wil gaan betalen.
Jofiale groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suze97 31-03-2012

Algemene score

7,5
snelle en correcte levering

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

peteralm 31-03-2012

Algemene score

7,5
De website heb ik gevonden door Google, welke mij doorverwees via de zoekresultaten naar een vergelijkingssite. De scherpe prijs viel mij op, maar anders was ik waarschijnlijk niet op deze website terecht gekomen.

De website komt op mij wel wat druk over en lijkt vooral een shop voor accessoires. Dat ik hier een printer kan kopen zou ik op basis van de eerste blik niet verwachten. Het accent lijkt daarnaast vooral op fotografie te liggen.

De scherpe prijs, geen verzendkosten actie waren doorslaggevend om te kiezen voor bestelling bij CameraNu.nl Het bestellen gaat soepel en de bestelling is keurig, snel en correct afgehandeld. Zeer tevreden over deze eerste kennismaking.

After sales is zichtbaar, doordat men blijkbaar waarde hecht aan terugkoppeling vanuit de klant.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

GerardH1 31-03-2012

Algemene score

9,0
De winkel is de moeite waard om te bezoeken.
Alle cameras zijn te bekijken, voelen en testen. er zijn ongeveer 10 balies,
En boven is een aparte afdeling voor professionele cameras en toebehoren.
ik werd goed geholpen. Vragen worden correct beantwoord, ook beginners vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j kuurstra 31-03-2012

Algemene score

8,0
Snelle levering en goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien R 31-03-2012

Algemene score

9,7
Prima service, goed verpakt en snelle levering!
Heb al vaker gekocht bij CameraNU.nl en zal dat zeer zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riekievdrd 31-03-2012

Algemene score

9,5
De levering vind ik geweldig! Vrijdag besteld en zaterdag in huis, dus niet persé op werkdagen! De camera zelf is geweldig! Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar ben er direct mee aan de slag gegaan. Hij is erg gebruik vriendelijk. Geeft geweldig scherp beeld, zelfs in het donker (zonder lamp). Dingen die met het blote oog haast niet te zien zijn, haal je met de camera scherp in beeld. Echt een super camera, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans d W 31-03-2012

Algemene score

8,7
Ik kon op de valreep toch nog een Lightroom 3 kopen, terwijl Lightroom 4 al uit was. Lightroom 4 draait niet op Windows XP wat ik wel op mijn computer heb. Geweldig te spreken ben ik over het aanbod van CameraNu om de duurdere Lightroom 3 voor de prijs van Ligthroom 4 te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Seegers 31-03-2012

Algemene score

9,0
het artikkel was goed verpakt en dat stelde ik er op prijs want tnt post is niet al te voorzichtig met het vervoeren van pakketjes (is mijn persoonlijke ervaring) erg blij met me aankoop (fotocamera canon) ik zag al dat jullie site een erg hoge waardering had aan cijfers maar dat is geheel terecht!! helemaal top ga zo door! vriendelijke groeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DCREX 31-03-2012

Algemene score

8,3
Prima website en goede en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna1990 31-03-2012

Algemene score

8,2
Snelle levering,overzichtelijke webshop.
Extra aanbiedingen worden aangegeven bij het behorende product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem Mugge 31-03-2012

Algemene score

9,2
Duidelijke en overzichtelijke webshop, alles is goed te vinden. Super leveringstijden. Op CameraNu is werkelijk niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Reining 31-03-2012

Algemene score

8,3
Al vaker besteld bij CameraNU.nl. Een tevreden klant die deze ook zeker bij anderen aanbeveeldt. Duidelijke website, niet te moeilijk. Voorraadbeheer, betalingen en levering keurig zoals op de website beschreven. Ook de prijzen zijn concurrent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Burry 31-03-2012

Algemene score

9,8
Ik heb al diverse keren een artikel gekocht bij CameraNu. Altijd snelle levering (volgende dag). Helaas zijn er ook produkten kapot gegaan binnen de garantietermijn van 2 jaar, maar ook dan wordt dit prima afgehandeld bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derwilhelm 30-03-2012

Algemene score

9,2
Toestel besteld, was tocht te groot, geen problemen met ruilen en geld terugbetalen. Als het kan koop ik er weer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Plots 30-03-2012

Algemene score

8,5
Er ontbrak 1 item bij de levering. After sales heeft dit zeer voortvarend opgepakt en 2 dagen later was ontbrekend item al bij mij gearriveerd.
Ook communicatie mat after sales was prima, hulde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

eg90804 30-03-2012

Algemene score

9,3
De camcorder in de avond besteld en betaald met iDeal. De aankoop kwam ook netjes de volgende dag aan zoals aangeduid op de website. Een klein minpuntje was dat de vulling van de verzenddoos ietwat aan de magere kant was, dit had wat beter gemogen. De website zelf werkt goed en is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter vS 30-03-2012

Algemene score

9,2
De camera werd volgens afspraak een dag later geleverd.
De camera zelf voldoet prima. Indrukwekkend wat een dergelijk klein toestel aan grootse prestatie levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toppertje1949 30-03-2012

Algemene score

8,0
De Lens is snel en goed bezorgd. De betaling verliep ook prima.
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

MarcH1962 30-03-2012

Algemene score

10,0
Goeie en snelle service.Betrouwbaar hoe CameraNu met de bestelde goederen (je bestelling) omgaat. Goede verpakt dat deze in goede ontvangst kan genomen kan worden. zeer tevreden en als er weer een aankoop ga doen doe ik dat zeker bij CameraNu. Bedankt CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceesmich 30-03-2012

Algemene score

9,5
Heldere en duidlijke routing naar de artikelen op de website.Perfecte en goed te vinden informatie over het op voorraad zijn van de artikelen. Na ontvangen internetbetaling supersnelle verzending, binnen 24uur had ik mijn bestelde artikelen in huis. Enige opmerking de doos was wel enkele maten te groot, gezien de inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews