cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ag50 13-04-2012

Algemene score

8,3
snelle levering goede telefonische informatie omtrend bestelling en info van de camera

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ReyZaa 13-04-2012

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer iets besteld en nu ook weer tevreden. Deze lens was bij cameranu scherp geprijsd (zoals meerdere producten)en ook belangerijk hij was gelijk te leveren. Vrijdag avond besteld en de volgende ochtend al in huis erg snel dus. Ik vind zelf de website erg overzichtelijk met een goede filter en zoek functie. After sales nog niet nodig gehad dus daar kan ik voor nu niks over zeggen (daarom een 8 niet nodig is ook een goed teken).Voorlopig hebben ze aan mij een vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lida1959 13-04-2012

Algemene score

9,5
Telefonisch contact gehad i.v.m. een kleine vraag over deze camera. Dit was een prettig gesprek en mijn vraag werd heel duidelijk beantwoord.
De belofte van snelle levering is absoluut waar. En een zeer nette aflevering. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peedeegee 13-04-2012

Algemene score

9,2
Had de bestelling van tevoren gedaan via de website op aanraden van een vriend. Wachttijd was daardoor aardig kort. Perfect hoe er de tijd voor je wordt genomen om te bekijken of de bestelling correct en compleet was.

Korom: de moeite waard om een stukje voor om te rijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eus54 13-04-2012

Algemene score

8,8
Mijn 1e Yarvik TAB was defect. Is door CameraNU ter reparatie aan de leverancier gestuurd.
Vervolgens werd ik perfect op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Uiteindelijk bleek het onherstelbaar en stond er binnen no-time een vervangede TAB klaar.

Perfecte service!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten Bos 13-04-2012

Algemene score

9,2
Super snelle levering ('s avonds rond 21.00 uur besteld en volgende dag al binnen)en cameratas is van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon D7000 koper 13-04-2012

Algemene score

8,7
Zorgvuldige website waarop je precies kunt zien wat geleverd wordt. Snelle levering van de Nikon D7000 die bij veel andere winkels met onduidelijke levertijden aangeboden wordt. Prima levering. After Sales kan ik nog niet over oordelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bob44 13-04-2012

Algemene score

8,7
Prima website met duidelijk prijsen en leveringsvoorwaarden. Aangetekend verzonden ( gratis!)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

noukss 13-04-2012

Algemene score

9,0
De bestelling ging erg soepel en kwam netjes de volgende dag aan. Tot nu toe ben ik ook erg tevreden over het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gordon57 13-04-2012

Algemene score

8,0
alles eigenlijk perfect. netjes afgeleverd door TNT, goed verpakt.
prijs kwaliteit verhouding prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Schreuder 13-04-2012

Algemene score

9,3
Cameranu heeft een makelijke website (en ook een mooie winkel bij Urk), heb over de jaren al veel spullen bij ze gekocht. Heb nog nooit een slecht product ontvangen. Verzending via post gaat super snel. Camernu is qua prijs zeer concurerend, kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannes69 13-04-2012

Algemene score

7,8
Snel en gemakkelijk te bestellen op de overzichtelijke site en snel in huis. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Wi. 13-04-2012

Algemene score

9,5
Via een kennis ben ik op de hoogte gesteld van deze site. Heb direct een bestelling geplaats en deze is binnne 24 uur afgehandeld.
Goed, snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcvanderstaaij 13-04-2012

Algemene score

10,0
Wij waren ook in de winkel maar men adviseerde ons dit via de website te bestellen vanwege de lengte van de artikelen (2,75mtr)Dit paste niet in onze auto. Dezelfde dag nog besteld op de site en na een telefoontje van één van de medewerkers een paar dagen afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van der Lelie 13-04-2012

Algemene score

7,8
produkt de volgende dag na aflevering per post in de winkel omgeruild voor het juiste type, behandeling snel en correct

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hammaaloth 13-04-2012

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede producten. Ik ben telefonisch goed geadviseerd. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drelan 13-04-2012

Algemene score

8,5
Na 1 keer opgelicht te zijn dorst ik het toch aan om deze aankoop via internett te doen.( NIET door jullie maar via marktplaats) Maar de volgende dag werd hij al netjes verpakt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim907 12-04-2012

Algemene score

9,3
Heb de bestelling vanmorgen ontvangen,keurig verpakt en zoals altijd heel snel.
Heb wel wat moeten puzzelen om het in mekaar te krijgen want er zit geen handleiding bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Verhoeven 12-04-2012

Algemene score

8,7
Na betaling, zelfde dag nog bericht,betaling ontvangen en product word vezonden. Gee3ft een betrouwbaar gevoel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Bloem 12-04-2012

Algemene score

8,5
Ik heb voor CameraNu gekozen omdat zij de meeste service in het bezorgen aanbieden en omdat op hun website de spelregels heel duidelijk worden uitgelegd.
Zelfs toen er toch nog iets mis dreigde te gaan, werd na een telefoontje van mij aan de winkel, het probleem snel en soepel opgelost.
De mensen aan de telefoon zijn beleefd en daadkrachtig.
De bezorging en het betalen aan de deur via pin is ook erg makkelijk. Een volgende keer zal ik zeker weer voor CameraNu kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GonnySplintMakelaar 12-04-2012

Algemene score

8,7
Nadat ik de website had bekeken, was ik onderweg om wat info te vragen en dat wat ik wilde bestellen kon ook telefonisch geregeld worden.Met een prima advies Betaling gedaan en de camera werd dezelfde dag nog verstuurd.
Prima geregeld!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Klara 12-04-2012

Algemene score

8,7
Mijn puberzoon had me eerst verzocht om de aankoop op Ebay to doen, want dat is goedkoper maar uiteindelijk heeft moeders toch voor uw winkel gekozen omdat dit een beduidend beter "onderbuik gevoel" gaf. En ik heb er geen spijt van want het hele bestel- en afleverproces is tip-top verlopen!
NB. Las vandaag in de Metro van uw zgn Dolfinarium aktie 19 en 20 mei a.s en had daar ook graag voor aankoop van dit produkt van dik 375,- Euro op 5 april jl. in aanmerking gekomen; had mijn zoon van 14 jr en dochter van 10 jaar zeker interessant cq leuk gevonden.... Wellicht voor uw bedrijf een overweging om een dergelijke aktie niet alleen aan een bepaald camera merk te koppelen maar ook aan een minimum bestelbedrag indien er niet van een deelnemend merken gekocht wordt?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jesper1985 12-04-2012

Algemene score

10,0
Prima service, snelle aflevering en voor een goede prijs!
Ik ben meer dan tevreden over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchie71 12-04-2012

Algemene score

9,0
Perfecte levering, geheel volgens afspraak. Alles in optima forma ontvangen. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ommekeer 12-04-2012

Algemene score

9,0
Geachte lezer,

Hierbij mijn bevinding van CameraNU.nl.

Zeer goede website,overzichtelijk,compleet,makkelijke manier van bestellen en een snelle levering.
Een voorbeeld voor anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.bruce27 12-04-2012

Algemene score

8,0
duidelijke site, levering vlg afspraak, goede prijs, informatie over svz allemaal in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxie24 12-04-2012

Algemene score

8,0
Goede informatieve website. Zeer veel producten en altijd snelle en correcte levering. Heb al veel besteld bij Cameranu ook voor het werk en het is altijd goed. Ook als je belt met een vraag word je goed te woord gestaan. Zeer goede en betrouwbare leverancier.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carino 12-04-2012

Algemene score

9,7
Heb de bestelling om 17.00 uur geplaatst. Om 19.15 uur ontving ik een mail dat het pakket was verzonden.
Heel snelle verwerking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.V. Lobato 12-04-2012

Algemene score

8,7
Besteld en de volgende dag afgeleverd op het opgegeven adres. Zeer goed te volgen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klantwtqwqoiy 12-04-2012

Algemene score

8,0
Een van de laagste prijzen waarbij meteen een compleet pakket werd aangeboden. Bestelling volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ROLO pictures 12-04-2012

Algemene score

9,3
Benadering komt op mij klantgericht over: vriendelijk en met interesse.
Pluim hiervoor, helaas is het meer uitzondering dan regel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1870 12-04-2012

Algemene score

8,7
Ik kon een nieuwe
iPad kopen die verder nergens meer te krijgen was. Goede communicatie over de telefoon en verder alles prima geregeld, betaling/bezorging/verpakking. 100% tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Will1234 12-04-2012

Algemene score

8,3
Deskundig personeel, zeer vriendelijk. Verkeerde betaling snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaantbanaan 12-04-2012

Algemene score

8,0
Een van de weinige webshops die je aan de telefoon echt verder helpen en niet doen alsof je dom bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Tieleman 12-04-2012

Algemene score

8,0
alles is goed geregeld en snel bezorgd. Cameranu komt als zeer betraouwbaar over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 123 12-04-2012

Algemene score

9,3
's Middags besteld en de volgende dag in huis.
Duidelijke website.
Mw. aan telefoon wist niet of de lens zou passen. Gelukkig collega zocht dit uit, die het wel wist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith B 12-04-2012

Algemene score

9,7
Heel aantrekkelijk vond ik de combo deals.
Zinvolle accessoires waar je echt je voordeel mee kunt doen!
Het contact met camera nu was , ook al voor de aanschaf, heel erg goed.
Mijn vragen werden vlot beantwoord.Ik kreeg goed advies.
De dag na de bestelling geplaatst en betaald te hebben, werd het pakket al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katinka3 12-04-2012

Algemene score

8,8
De bestelling was de volgende dag al binnen! keurig verpakt. Dit is de derde bestelling en ook de after sales is erg goed. Ik had een probleem met de flitstrigger en dat was ook keurig opgelost!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweet17 12-04-2012

Algemene score

8,5
prima, de website was makkelijk en overzichtelijk en de bestelling had ik met een dag in huis. prima dus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Vissers 12-04-2012

Algemene score

7,7
Precies zoals omschreven op de site.
Ondanks een BULK bestelling alles netjes verpakt en ik ben er erg blij mee...!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MSP2008 11-04-2012

Algemene score

9,5
Duidelijke site. Bestelling ging snel en zonder problemen. Fijn dat er bij de bestelling gunstige pakketten worden aangeboden.
Levering perfect en super snel. Gisteren besteld, vandaag geleverd.Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjonSjonSjon 11-04-2012

Algemene score

9,0
Goed werkende website, alles te vinden, maar niet echt gelikt.
De bestelling en levering ging, zoals al eens eerder geconstateerd, erg goed en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sansouci 11-04-2012

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, waarop je alles kan vinden wat je weten wilt,
en een zeer vlotte behandeling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nomennescio20006 11-04-2012

Algemene score

9,0
Razend snel geleverd, om 21.00 uur besteld en de volgende ochtend al om 08.30 uur mogen ontvangen. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M C J 11-04-2012

Algemene score

9,2
Website: Prima in orde. Categorisering kan beter, maar daar biedt de zoekfunctie ondersteuning.
Bereikbaarheid: Uitstekend.
Bestelling en levering: Prima! Op voorraad, dus volgende dag in huis.
After sales: een probleem in de iDeal betaling, zorgde ervoor dat ik opnieuw een bestelling moest plaatsen om dit tijdig af te ronden. De dubbele, mislukte bestelling was al opgelost voordat ik contact had opgenomen met de klantenservice. Zeer scherp!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. Valk 11-04-2012

Algemene score

9,2
uitstekende afhandeling en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Verbeek 11-04-2012

Algemene score

10,0
Allereerst een prettige website om te zoeken en te filteren wat je nodig hebt! Een voorbeeld voor veel andere sites. Tevens prima geholpen bij het vragen van advies via de telefoon! Geen ellenlange wachttijden maar keurig en vlot geholpen door een zeer vriendelijke dame!
De bestelling werd inderdaad conform afspraak afgeleverd en is ook helemaal volgens verwachting!

Een aanrader en zeker weer mijn keuze voor volgende bestellingen van cameraproducten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlou w 11-04-2012

Algemene score

9,0
Ik had al 2 canvasdoeken ontvangen van CameraNu.nl die waren zo ontzettend mooi, hierdoor heb ik nogmaals 2 canvasdoeken gaan bestellen en deze zijn ook prachtig mooi!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berna48 11-04-2012

Algemene score

8,2
Alles was prima gegaan.
Makkelijke betaling en goede afleverservise.
Nog extra informatie gekregen naar aanleiding van een telefoontje waardoor ik niet dingen kocht die eigenlijk niet nodig waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenL01 11-04-2012

Algemene score

8,7
Snelle en correcte bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews