cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23791 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2269 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs Schalij 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder had ik een sd card besteld hier, nu een compactcamera. Niet duur. Beide keren supersnel geleverd! Echt een fijneza zaak!

Reageer

Kellie 03-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooie camera gekocht binnen 1 dag had ik hem binnen en maakt super mooie foto's heel blij mee.

Reageer

Alisa. 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste contact met CameraNU was via Whatsapp. Hier kreeg ik erg snel antwoord op verschillende vragen. Na dit goede contact heb ik besloten om hier een Canon 6D mark II open box te kopen. Dit is mijn eerste open box product. In een woord: fantastisch! De doos was onbeschadigd, de camera verpakt zoals nieuw. De adapters, snoeren ect. in plastic verpakt (zag er niet uit alsof het ooit open is geweest).
De camera zag er helemaal nieuw uit. Geen sporen op bijvoorbeeld het LCD scherm te zien.
Mijn ervaring was dus erg fijn bij CameraNU! Zeker een aanrader!

Reageer

Hans 02-01-2019

Algemene score

6,0
Normaal gesproken prima shop. Al meerdere keren wat gekocht en zal dit ook blijven doen. Echter bij laatste aankoop niet volledig tevreden over artikel (Elinchrom reciever voor flash, Nikon) en niet tevreden over telefonisch hulp door medewerker. (Foutieve informatie). Later bij Fotoflits wel juiste info gekregen.
Officiele reactie van CameraNU.nl 03-01-2019

Hoi Hans,

We ontvingen van jou een review waarin je aangeeft niet tevreden te zijn. Hoewel je aangeeft dat we normaal gesproken een prima shop zijn beoordeel je ons toch maar met een 6, vanwege je laatste ervaring. Dat vinden we uiteraard jammer om te horen.

Kan je aangeven wat er is gebeurd, zodat we in ieder geval wel de kans krijgen om van jouw ervaring te leren? Als je niet tevreden bent over een artikel kan het uiteraard gewoon retour, dus we horen graag als we daarin nog iets voor je kunnen doen.

We horen graag van je!

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Leonie 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze winkel. Ik heb al een aantal producten bij dit bedrijf gekocht. Alles wordt snel verzonden. De website is ook erg overzichtelijk.

Reageer

Henk Roosing 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week deze L-bracket besteld voor mijn D500.
Op de site al gelezen dat hij niet op voorraad was maar ook nog netjes een msil gekregen. Binnen de kortste keren een mail dat hij over 2 dagen op voorraad kwam. Als laatste nog een mail dat hij uitgeleverd werd. De bracket kwam zelfs een dag eerder dan vermeld. Echt super geregeld dus.
De brackey past perfect op mijn D500 met meike batterijgrip. Een aanrader dus.

Reageer

MAttJ 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Meer kan men eigenlijk niet wensen. Zelfs tijdens de feestdagen is er een snelle levering geweest.

Reageer

Marleen 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over cameranu.nl
De lens die ik had besteld werd snel en ongeschonden geleverd. Een pluspunt vond ik ook dat je kunt kiezen voor levering in de avond.

Reageer

Lotte 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl heeft een zeer goed aanbod met verschillende prijsklasses. Oftewel: voor ieder wat wils. Ben je beginnende fotograaf? Dan zoek je goedkope producten uit. Ben je meer gevorderd? Dan kun je al gauw opzoek gaan naar de wat duurdere producten. Daarnaast hebben ze een erg snelle levering, zodat je de volgende dag meteen aan de slag kunt!

Reageer

Wiersma 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze winkel gekomen door een familielid. Bij binnenkomst wordt je gelijk aardig begroet en laten ze je gang gaan. We hadden even goed rondgekeken naar het grote assortiment wat er aanwezig was. Nadat we een keuze hadden gemaakt werden we gelijk geholpen door een medewerker, die zelf ook erg enthousiast was over het product! Verschillende tips gekregen over het toestel maar ook over bewerkingsprogramma's. Erg tevreden zijn we naar buiten gelopen met een prachtige nieuwe camera.

Reageer

Ludo 02-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling is vlot verlopen. Bij vraag naar info, onmiddellijk goed antwoord ontvangen.

Reageer

Jonker 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige service netjes optijd bezorgd en zelfs nog een mail ivm met drukte Postnl het pakketje niet optijd bezorgd zou worden.
Prima service en bezorging op tijd

Reageer

C tiemens 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en dat met een bestelling die ik op tweede kerstdag heb gedaan. Alles goed en netjes verpakt en producten voldoen precies aan de verwachting.

Reageer

Astrid 01-01-2019

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijvingen, tips en uitleg. Makkelijk bestellen en betalen. Vriendelijke klantenservice.

Reageer

Patrick 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top geregeld!
Zelfs tijdens de drukke decembermaand dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al ontvangen.

Reageer

Mario 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige zaak met veel kennis en goede voorraad. Ik bezoek de winkel in Urk en als ik artikelen online bestel zijn ze supersnel binnen. Op de website kan ik tot nu toe alles makkelijk vinden.

Reageer

Bart 01-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, ruim assortiment en goede service! De verzending is ook snel.

Reageer

Jos 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel! Goede en duidelijke omschrijving van de producten. Snel en met zorg ingepakt in huis

Reageer

Ton 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee lampstandaarden gekocht voor de bevestiging van twee TLED-armaturen voor gelijkmatige belichting van kunstwerken. Werkt prima. Hoge kwaliteit voor een lage prijs. Een aanrader voor de beginner die goede foto’s wil maken.

Reageer

Senna 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en erg klantvriendelijk. Mijn lens was snel geleverd en was goed verpakt. Zal snel nog een keer bestellen.

Reageer

Ingrid 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gericht geholpen en nemen de tijd voor je om je tevreden naar huis te laten gaan. Kennis van camera's . En een groot assortiment. Top!

Reageer

Wilma van Beekhuizen, Reflex Fotografie 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid staat bovenaan bij CameraNu! Goede voorlichting over de aanschaf van producten en denken met je mee. Als fotograaf kom ik graag in deze winkel.

Reageer

Ad 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service. Vriendelijk personeel en scherpe prijzen. Ook een pluspunt is 5 jaar garantie zonder voorwaarden van het schrijven van reviews.

Reageer

Martin 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondags vóór kerst m'n bestelling gedaan... niet verwacht om hem toch een dag later al geleverd te krijgen ondanks de drukte die de kerstdagen met zich mee brengen... TOP!

Reageer

Heinz 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en nette levering van het zwarte doek voor fotografie zoals afgesproken netjes op tijd, kwaliteit ook goed licht gewicht maar niet doorschijnend.

Reageer

Evert 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en accurate afhandeling van de bestelling. Daarbij komt dat de camera ook nog eens tegen de laagste prijs wordt aangeboden.Top!!

Reageer

Tom 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel werd aangeraden door familie, naar oriëntatie toch gewoon gegaan en daar zeer goed behandeld. Zeer vriendelijk en enorm behulpzaam. Voor de startende of de professionele fotograaf veel info.
Erg tevreden met onze aankoop!

Raad deze shop zeker aan!

Reageer

Henk de Graaf 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel ruime keuze en je wordt goed en vriendelijk geholpen, zonder opdringerig te zijn.
ze weten waar ze het over hebben.
en het voornaamste er zijn geen stomme vragen.

Reageer

Niels 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken! Vorige week een bestelling gedaan en keurig op tijd thuis bezorgd. Goede service en zelfs een prijsverlaging gecompenseerd gekregen!

Reageer

Hans Roefs 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks drukke winkel op Urk, toch redelijk snel en goed geholpen, mede door het efficiënte bonnetjes-systeem.
Het door mij gekochte product werd ter plaatse uitgeprobeerd op goede werking; hulde!

Reageer

RobH 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse producten gekocht, steeds keurig en snel geleverd. Ruilen van een product ook netjes afgehandeld. Kortom, een fijne winkel.

Reageer

Dim 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de kleurstelling oogt de website heel overzichtelijk. Ik heb hier dan ook makkelijk een bestelling kunnen plaatsen. Deze bestelling heb ik de volgende dag netjes thuis ontvangen. Perfecte afhandeling.

Reageer

Jaap 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ondanks de drukte met de feestdagen keurig op tijd geleverd. En de camera weliswaar niet door cameranu.nl in elkaar gezet maar door canon werkt ook heel goed en voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Reageer

Bollen 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een duidelijke site De bestelling kwam keurig op tijd en goed verpakt binnen. Bij vragen krijg je duidelijke uitleg via de telefoon.

Reageer

Anne 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een snelle levertijd en goede service. Ik heb er al veel fotomateriaal besteld. Op de website staat een duidelijke realistisch omschrijving waardoor het makkelijker is om het juiste product te kiezen. Een echte aanrader!

Reageer

Ekkelenkamp 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S avonds laat besteld en de volgende dag al op tijd bij het post.nl afhaal punt. Camera en objectieven voor een scherpe prijs geleverd. Nu een week in huis, al veel plezier van mogen beleven.

Reageer

Hans 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid productassortiment met een goede prijs/prestatieverhouding. Producten worden keurig op tijd geleverd.

Reageer

Hayrullah99 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zelfs rond de feestdagen(morgen in huis).
Kortom TOP service voor een lage prijs.

Reageer

Joke vd Berg 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Diverse keren al bij Camera.nu.nl besteld, zelfs net op de vrijdagavond voor kerst,
's avonds al een mail dat het ingepakt was en werd verzonden, en keurig de volgende morgen bezorgd ondanks de kerstdrukte!

Reageer

Karteaux 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam onaangekoningd, zonder reservering, in de winkel aan om een Zhiyun Weebill Lab te bestellen. Ik werd erg vriendelijk welkom geheten en gelijk geholpen. De winkel ziet er netjes en overzichtelijk uit, de medewerkers hebben voldoende kennis om al jouw vragen te beantwoorden. Ik ben al sinds 2014 vaste klant en kom hier regelmatig om mijn camera spullen aan te schaffen of het via de site is of in de winkel, de service is altijd top!

Reageer

de Wolf 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop. Met de kerst ook snelle levering, s’avonds besteld volgende dag in huis. Doen echt wat ze beloven. Top.

Reageer

Nico Klaster 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel waar je goed kunt shoppen, ook online en mocht er een probleem ontstaan dan denken ze mee met de klant.

Reageer

Koos Wieringa 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goede service en vlotte afhandeling zoals verzending. Kortom een prima bedrijf

Reageer

Prefixer 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meestal de goedkoopste en een snelle levering Veel keuze uit b merken bijv uit china, hierdoor kun je toch over top apparatuur beschikken voor een vriendelijk prijsje.

Reageer

G Bakker 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer deskundige voorlichting en niet opdringerig.
Advies waar je wat aan hebt.

Reageer

ineke 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had snel een kleine camera nodig, via google bij camera.nu terechtgekomen. duidelijk site en supersnelle service ondanks de kerstdagen en het weekend dat voor de deur stond.

Reageer

Willem 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds om 23:00 uur besteld en de volgende middag om 12:00 uur al binnen. Alles keurig verpakt en prijs zeer concurrerend met andere aanbieders. Top firma, ook hun site is prima, duidelijk en met allerlei handige tips.

Reageer

Frank 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, vaak gebruikt. leveren snel 9als het aanwezig is) en geen gedoe.

Reageer

Chris 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een telelens besteld op cameranu.nl en moet zeggen ik ben er ontzettend blij mee ... heb meedere side's bezocht en hier was de prijs netjes & ik kon met afterpay betalen...en hij zat netjes in gepakt dus al bij al ... top !!

Reageer

A.Wapenaar 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel en altijd een snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Zelfs tijdens de kersttijd toch de andere dag in huis,

Reageer

Toon meer reviews