cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 47599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2526 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingmar 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Artikel wat ik besteld heb was goedkoper dan bij de concurenten. Snelle verzending, goed ingepakt binnen gekregen. Binnenkort ga ik een bestelling plaatsen van een Canon lens. Hopelijk wordt het dan weer een goed cijfer :)

Reageer

Marcel 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed. Misschien wel een compliment dat er niets te zeggen valt, gewoon zoals het behoort te gaan bij bestellingen en informeren van klanten. Gewoon betrouwbaar dus! En heel erg blij met mijn aankoop!

Reageer

Jack 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site is zeer gebruiksvriendelijk en zit logisch in elkaar.

Bij de winkel in Eindhoven werd ik zeer deskundig en vriendelijk geholpen.
Zij hebben de klantenservice zeer hoog in het vaandel staan.

Reageer

Tess 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog niet eerder wat besteld bij cameranu.nl maar zeker voor herhaling vatbaar. Het product was op voorraad en ook de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en een klantenservice die ook snel je vragen beantwoord.

Reageer

Top service! 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU staat voor mij voor service. Ik ben pas begonnen om mijn fotografie benodigdheden te kopen bij cameranu.nl, en al een aantal keer hele goede services ervaren, bijvoorbeeld dat ze mijn nieuwe camera body per koerier verzonden ivm met de post. Top!

Reageer

William Slotboom 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met mensen die verstand van zaken hebben, geven goede adviezen en weten waar zij het over hebben.

Reageer

Renée 05-04-2021

Algemene score

7,0
Prima producten. Maar: ik snáp dat er bij verzendingen vertragingen op kunnen lopen in coronatijd. Maar adverteer/promoot/verkoop dan niet met "vandaag besteld, morgen in huis. Nee, het was overmorgen in huis, dus ik heb mijn plannen moeten omgooien.
Officiele reactie van CameraNU.nl 06-04-2021

Hi Renée,

We vinden het jammer dat we je plannen in de war hebben gestuurd. Juist omdat ook wij weten dat het gezien de drukte bij de vervoerders nog steeds niet zeker is dat bestelling op tijd worden bezorgd geven we aan dat je rekening moet houden met vertraging. Gelukkig gaat het in verreweg de meeste gevallen ondertussen weer goed, maar het risico blijft.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Jules 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Reageer

prima 05-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moet zeggen dat de snelheid me verblufte want ik bestelde het programma photoshop elements 2021 op vrijdagmiddag en de volgende dag kreeg ik het thuis.
Ik heb nog gebeld met de helpdesk over installeren wat een probleem was en de persoon heeft me goed geholpen.

Reageer

Jaap 04-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de webshop is alles makkelijk te vinden, heb gebruik gemaakt van de korting op Benro filters. Alles pico bello voor mekaar en vlot geleverd.

Review 15-01
Alles makkelijk te vinden op de webshop.
Vlotte levering van de spullen, met zorg verpakt.

Reageer

Peter 04-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jammer genoeg was mijn Nikkor 35 mm objectief niet op voorraad maar wel geleverd binnen de geschatte levertijd. Daarnaast heb ik goed telefonisch advies gekregen over het product.

Reageer

Sander 03-04-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede productinformatie en een ruim aanbod aan goede kwaliteitsproducten.

Reageer

Bob 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1,5 jaar geleden geïnvesteerd in 2 Sony lenzen. Mocht in de winkel op mijn dooie gemak de lenzen testen op een gemetselde muur, alle tijd. Vind ik heel fijn. Ik ben old school en wil mensen van de winkel spreken alvorens ik koop. Is ook prima. Net Sony a7s3 bij ze gekocht en Godox vl 150's allemaal goed aangekomen. Beetje jammer dat ze weinig doen aan prijzen voor mensen die flink kopen. Kan ze niet vergelijken met Kameraexpress want het lukte me niet om die aan de telefoon te krijgen. Dan is het voor mij sowieso klaar. Zeker hier kopen, soms wat geduld hebben maar wordt geleverd. Bob

Reageer

Camilo Rachello 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The scanner I bought was top quality. Pictures came out great and with good detail. The ordering through CameraNu was good, fast shipping and good prices (Lower than other camera shops). However, the package couldn't be deliver to my home, so I had to send it to a pick up point (a bit inconvenient since the box was too big for biking) but for the rest all fantastic!

Reageer

byLightSTUDIO 03-04-2021

Algemene score

10,0
Great delivery time, good product, fast service without any problems. I will buy more in camera express

Reageer

Mirjam 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke website. Groot aanbod. Overall goede prijzen. Snelle levering.

Reageer

Nienk 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbieding en dezelfde dag nog geleverd! Dat noem ik nog eens service.
Het product was goed verpakt. Alleen de software voor elkaar krijgen was even een dingetje. Service gebeld en die stonden mij prima bij met het regelen.

Reageer

jan 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
wel goed afgehandeld, maar omschrijving van achtergronddoek is niet correct. is geen dik maar dun doek die veel licht doorlaat, jammer

Reageer

Gerard 02-04-2021

Algemene score

8,0
Ik had een lens Nikon 18 300 gekocht. Ik kon op een nieuwe wachten of een tweede kans lens nemen.
Ik koos voor het laatste en dat pakte niet goed uit. Ik heb contact gezocht en een foto gestuurd met het probleem. Er werd direct actie ondernomen. Lens is terug naar Cameranu.nl en er is een andere lens besteld. Het is natuurlijk jammer dat het anders gelopen is maar door de directe actie (dienstverlening) heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt. Dit geeft een goed gevoel als consument

Reageer

David van Z 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf gebeld voor advies, werd door een bijzonder vriendelijke dame te woord gestaan. Vervolgens mijn bestelling gedaan. Volgende dag de spullen al keurig verpakt ontvangen.
Een webwinkel waar menig webwinkel een puntje aan kan zuigen.

Reageer

Jakob 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekende service, goede garantievoorwaarden en goede communicatie, dat geeft mij vertrouwen!

Reageer

Ben 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn usb disk besteld in het weekend en maandag werd alles keurig afgeleverd.
Administratieve afhandeling en email verkeer zeer goed. Het bestelde product: zeer goed.
Bestel gerust bij dit kwalitatief goed bedrijf!

Reageer

Pughaze 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE webshop is behoorlijk goed ingedeeld en overzichtelijk. Filtering van de resultaten is vrij goed. Het vinden van het gewenste product of een paar producten die aan de voorwaarden voldoen gaat lekker soepel. Ook de ondersteuning vanuit support is vlekkeloos.

Reageer

Daniel 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede verhouding prijs-kwaliteit en supersnelle levering. Cameranu.nl is Top !

Reageer

Frans 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruim assortiment, maar toch gemakkelijk de juiste keuzes kunnen maken. Overzichtelijk in categorieën en de ruime mogelijkheid te filteren om te komen tot de juiste productkeuze.
Altijd snelle verzending, zelfs als je ‘s avonds laat nog besteld, toch de volgende middag bezorgd (bij een andere grote fotowebshop is dat toch wel anders).
Ook de afhandeling van een retourzending ging erg eenvoudig, duidelijke voorwaarden en snel afgehandeld.

Reageer

Sophie 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, goeie aanbiedingen en een hele fijne & snelle service! Al vaker besteld via cameraNU.nl en iedere keer weer zeer tevreden.

Reageer

John 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de site gereageerd op een mooie actie van geheugenkaartjes.
Bestellen ging makkelijk en ze lagen volgens afspraak klaar. Niks te klagen!

Reageer

Nicole 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren heel blij met de aankoop en deze winkel , het is heel betrouwbaar en het kwal heel snel aan . Het is altijd beter om op een site zoals deze te bestellen dan bol.com wegens het grotere aanbod en de expertise . Heel erg bedankt voor het snel en goed afronden van onze bestelling en de snelle verzending ! Wil je een goede en betrouwbare camera ? Koop dan via cameranu.nl !

Reageer

Evert 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de overzichtelijke website, de goede service en de snelle en correcte levering van mijn fototoestel en toebehoren...
De website toont alle reviews van het product, zodat je op voorhand goed bent ingelicht over de voor- en nadelen van je fototoestel. Daarbij worden accessoires getoond die aansluiten bij het product. Bij vragen wordt je goed geholpen en de levering ging bijzonder snel.

Reageer

R vd Berg 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweedehands product aangeschaft en geen mooie verkoop praatjes/valse beloftes in de advertentie!!
De lens ziet er daadwerkelijk uit als nieuw (geen krasje/vuiltje te zien)

En zoals er ook op de site staat.. vandaag besteld morgen binnen!!
Deze belofte is ook waar gemaakt.

Kortom een super ervaring met cameranu.nl

Reageer

Kees B. 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu.nl, locatie amsterdam. Goede ervaring. Ik heb al eerder een camera en toebehoren gekocht, toen het nog foto Booms was.
Ondanks dat het door corona een beetje lastig was dat ik eerst een afspraak moest maken om mijn Wacom intuos pro op te halen, was het een prettige ervaring. Altijd goed om even te kletsen met mensen die weten waar ze het over hebben.
Prijs goed, service goed, niks te klagen, gewoon een 10.

Reageer

Nico 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze van allerlei foto apparatuur en accessoires en snel geleverd binnen de gestelde termijn

Reageer

Sebas 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede winkel. Altijd al mijn bestelling op tijd in huis en contact gaat ook altijd goed😁

Reageer

AvR 31-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, uitgebreide informatie, duidelijke communicatie over de levering die goed en snel is uitgevoerd volgens de afspraken. Prima webshop.

Reageer

Eric 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was tijdelijk uitverkocht. De website voorziet in een mogelijkheid om een bericht te ontvangen wanneer het beschikbaar komt. Dit werkt top! Meteen besteld en de volgende dag binnen.

Reageer

Geweldige service en advies 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Speciaal vanuit Sliedrecht naar Urk gereden omdat wij van het begin af aan geweldige service en advies hebben gekregen.
Voor dit advies en service hebben wij dat er graag voor over.

Reageer

Nicolas T.Y. 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de tweede keer dat ik CameraNu gebruik en het is mijn tweede camera die ik bij hen heb gekocht. Ik heb geen enkele klacht.

De eerste keer, net als de tweede keer, kon ik niet geloven zo'n geweldige deal te vinden en ik sprong erop, ik heb er geen spijt van. De communicatie was snel en perfect zonder veel wachttijd. En de verzending was natuurlijk supersnel zoals ze zeiden. De tweede keer dat ik mijn camera buiten Nederland liet bezorgen omdat ik niet thuis kon zijn, en hetzelfde pakket werd de volgende dag verzonden en afgeleverd!

De verpakking is ook serieus en professioneel, in tegenstelling tot een andere grote retailer die ik niet zal noemen :). CameraNU verzendt je kwetsbare / kostbare producten in 2 dozen met zowel luchtkussenfolie als luchtkussens: nog een reden waarom ik ze vertrouw.

Ik bekijk camera-deals meestal in 2/3 landen en het is zeldzaam om ergens anders zo goede deals te vinden die onder de garantie vallen. Dus deze jongens leveren!

Reageer

Marieke 30-03-2021

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Kortom betrouwbaar

Reageer

Lieke vd Broek 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag eens lens hebben maar die hadden ze niet in Apeldoorn.
Ze hebben hem meteen daarheen laten komen.
2 dagen later was hij er al en kon ik hem ophalen. Werd vriendelijk ontvangen met een kopje thee. Ik mocht de lens uitgebreid testen en er werd alle tijd voor mij genomen.
Daarnaast had ik nog meer vragen en ook deze werden uitgebreid beantwoord.
Echt een hele nette winkel, super vriendelijk personeel met veel verstand van de producten.
Ik kom hier zeker nog vaker terug!

Reageer

Luc 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was enkele euro's goedkoper dan de bekende concurrent, snel geleverd, snelle reactie klantendienst na mijn vraag mbt onduidelijkheid beschikbaarheid. 'Niet op voorraad' en 'levertijd 1-3 dagen' was verwarrend. Na twee dagen was het er inderdaad.

Reageer

Michiel 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel prettig om iemand met expertise aan de lijn te hebben als je vragen hebt. Snel en goed geholpen en ook de bestellingen was de volgende dag al in huis! Top bedrijf.

Reageer

T. Hemminga 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de ochtend besteld, ‘s avonds geleverd! Product voor een scherpe prijs en volgens verwachting!

Reageer

Renske 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle bezorging en goede kwaliteit product. Zeer tevreden!

Misschien een klein dingetje, ik begrijp dat het leuk is om de bedrijfsnaam met logo duidelijk zichtbaar op de doos te zetten maar dit maakt het wel gevoeliger voor diefstal.

Reageer

Bert 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de overzichtelijke digitale winkelsite m'n keuze gedaan en de bestelling geplaatst. En de volgende middag mocht ik het pakketje al in ontvangst nemen en gelijk uitgepakt. En bij het uitpakken géén verrassing: hetgeen ik besteld had zat er ook echt in .. En natuurlijk gelijk uitgeprobeerd, en zoals gebruikelijk was alles pico-bello in orde!

Reageer

adamh128 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
After waiting several months for a camera + lens combination that was on offer (but out of stock), I went to the local store and asked if they could split the combination into two orders for the same price, allowing me to have the camera body immediately while waiting for the lens to become available again (supply chain issues with Canon). The staff was very helpful and of course honered the deal, and I had the canera in my hands the next day. Great service and friendly staff.

Reageer

Manos Greece 29-03-2021

Algemene score

1,0
I am 43 years old and I have never had a worse customer experience in my life! I ordered an expensive Sigma 500 F4 Sports. The advertising clearly stated that the lens comes in its original packaging. I have emailed and asked if EVERYTHING coming with its original packaging was to be delivered and the company replied positively. The lens came without the Sigma carrying bag, having as a result for the lens to be banged in the box during delivery and the caps fell off. A new bag costed me 250€! I have requested for compensation and then the behavior I got back was terrible! The company more or less made me feel cheap as if I was trying to get back something for nothing, when this was their own mistake, since I emailed them before the purchase to ask this exact thing. The company just offered me a 10€ gift card, as to close the issue, which I obviously did not accept. The lens was also focus shifting, a known issue of this lens that usually gets resolved after some thorough fine tuning. So the company did suggest that I return the lens, but the courier from Greece costs 250€. So I kindly asked them to open a courier token at their price and charge me the shipping costs. All I got back is a reply telling me that they cannot help and its not their responsibility. I decided to keep the lens for more testing, presuming that they would still take it back, even at a lower value. When I asked them to repurchase it, they simply replied negatively. I will send evidence to Sigma and with speak with my lawyer about my after sales experience. The product is still on guarantee, so I hope that the company will reason and avoid any legal escalation. Unless you are based in Holland, I would advise you think twice about using this company. It is a shame, as they seem an excellent company and their initial service (sending time, communication etc) was perfect. It is when things went wrong that fell really short of expectations and treated me like some sort of 3rd world scammer… All communication is recorded and this case will now be legally escalated.

Reageer

Jeanette 28-03-2021

Algemene score

10,0
Mooie gebruikte lens gekocht, met garantie.
De lens was goed verpakt en is netjes bezorgd.
Erg tevreden over deze aankoop.

Reageer

Im 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2e hands lens gekocht. Nette prijs voor wat ik kreeg. Jammer dat er niet beschreven was dat er een grote kras op de zijkant zat. En dat hier geen foto van was. Er was wel beschreven dat hij gebruikt was, maar is toch fijner als het geen verassing is hoe ‘gebruikt’ er uit ziet. Maar goed, het glas perfect en de lens functioneert het prima. Al met al een hele goede koop.

Reageer

Henk 28-03-2021

Algemene score

9,0
Ik zocht een beetje redelijke scanner om mijn negatieven en dia's te scannen. Al snel ontdekte ik dat camera.nu bij de meeste apparaten de goedkoopste was. Ze hebben een uitgebreid assortiment waarbij je eenvoudig verschillende scanners kan vergelijken. De website is overzichtelijk en de beschrijvingen zijn duidelijk. Mijn keus viel uiteindelijk op de Epson Perfection V 600. Ik hem 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Prima levering dus en ik ben dik tevreden over de kwaliteit

Reageer

Alex v 28-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de uitgebreide selectie op de website laat zien is de keuze enorm. Ik koos voor een fuji telelens en deze is ook op voorraad. Op zondag besteld en maandag in de avond (!) geleverd ! Hoe geweldig snel is dat ... blij met de aankoop en fijn dat alles zo goed geregeld is ...

Reageer

Toon meer reviews