cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25086 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2587 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc TG 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Peak Design Capture Camera Clip V3 CP-BK-3 gekocht bij CameraNL. Het is een mooie clip de erg compleet wordt geleverd inclusief zakje, extra schroeven en een inbus sleutel van een goede kwaliteit. Het geheel is heel degelijk gemaakt en werkt perfect. Ik heb de voet aan de linker draagband van mijn rugzak vast gemaakt. Met een simple duw op de knop schuif je de camera met een hand er af (alsof het op een statief vast zit). Het toestel (Nikon 1) zit nu stevig vast aan mijn draagband, direct klaar voor gebruik. Ik merk verder niet dat de Nikon draag als ik hem niet nodig heb. Ben blij dat ik dit gekocht heb.

Reageer

ElseHJ 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat wordt er goed meegedacht met de mensen van CameraNu! Er was richting mij verkeerde informatie gegeven, maar alles werd in het werk gesteld om mij toch te helpen zoals was beloofd. Echt super! Zowel wat betreft de klantenservice als de mensen in de winkel!

Reageer

Wouter Splinter 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu (Apeldoorn) is een prima winkel, de mensen die er werken zijn vakkundig bekwaam en weten voldoende over fotografie. Veel meer kan ik er niet over zeggen, omdat ik al precies wist wat ik wilde kopen. Alleen de inruilwaarde van mijn 'oude' apparatuur was wat laag in mijn ogen, maar dat was wel de marktwaarde op dat moment. Ze gaven me wel de kans om het zelf via marktplaats te verkopen, waardoor ik waarschijnlijk het dubbele voor zou kunnen krijgen. Die optie gaven ze mij wel, wat wel zo eerlijk is, SUPER!!!

Reageer

Georges Brudnicki 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben niet in de winkel geweest(corona maatregel)maar online besteld.Wat besteld was is op data geleverd.Heb ook nog eerst contact genomen(chat)over het product dat ik wenste aan te schaffen
en duidelijk en snel correct antwoord binnen de 5 min gekregen.Super.

Reageer

Henk Brons 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige uitleg meerdere mogelijkheden laten zien ..testen was nmogelijk en ik kreeg een redelijke prijs voor hetgeen ik ingeruild heb

Reageer

Govert 11-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is prima. Makkelijk te vinden wat ik zocht. Maar dat hebben veel andere bedrijven ook. Belangrijker is volgens mij de communicatie en die verliep voortreffelijk. Werd goed op de hoogte gehouden, en de bestelling werd bijzonder snel nageleverd (was niet op voorraad)

Reageer

Ron Schepers 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Printer snel nodig, alleen maar online te krijgen. Besteld in de avonduren en binnen 24 uur gekregen ondanks Corona en bevrijdingsdag! Respect, want ook nog voor de beste prijs!

Reageer

Marc 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering, goede informatie over het product. netjes verpakt en op afgesproken tijd geleverd ondanks de Corona momentel. Goed geregeld.

Reageer

Donne 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu geeft een goede advies als je een camera zoekt. het heeft veel keuze en de prijzen zijn ook prima. over alle onderwerpen betreffende fotografie kan je bij hun goed terecht.

Reageer

Ruud 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aantrekkelijke prijs voor gezocht produkt en snelle bezorging ondanks de Corona drukte. Blij mee.

Reageer

Vegtertje 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima Shop, duidelijke site, snelle levering en inruilspullen van cameras zijn tot mijn genoegen te bespreken. Dat ben ik nog op geen enkele site tegen gekomen. En ja ik vind de follow up over uitleg en handige tips over de door mij gekochte camers handig en byzonder.

Reageer

Ben 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al veel producten gekocht bij Cameranu en ben ook een paar maal in de winkel in Urk geweest. Altijd heel goede ervaringen. Goede adviezen. En ze nemen de tijd voor je. Nu had ik een apparaat nodig dat voor mijn camera en flitser geschikt is om de flitser op afstand te bedienen. Via de e-mail advies gevraagd. In eerste instantie 2 producten in het advies, later gecorrigeerd naar één. En dat doet het fantastisch. Dus weer een positieve ervaring.

Reageer

Lucas Degen 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering van mijn pakket in mooie doos en ook nog voor een hele scherpe prijs, wat wil je nog meer? Heel blij mee!

Reageer

Robert 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net geen 10 vanwege de totale prijs (inclusief verzending), maar de klant ervaring was fenominaal! Zo een snelle levering had ik niet verwacht en was eigenlijk ook niet nodig. Wellicht een idee om klanten de keus te geven tussen lagere kosten bij langere (te kiezen) levertijd. Ook de website is helder, eenvoudig zoeken en met gemak bestellen. Alleen maar top dus.

Reageer

Ed 10-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Atem mini en kon deze vanwege het coronavirus nergens meer krijgen. Via de mail kreeg ik een waarschuwing wanneer deze weer voorradig zou zijn. De mail kwam binnen en heb hem gelijk besteld. Kreeg een bevestigingsmail en de volgende dag in huis. En was bovendien nog de laagste prijs op het internet.

Wat een super bedrijf is dit ik zou het iedereen aanbevelen.

Reageer

Frank 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlugge levering ook in tijden van Corona prijs kwaliteit top voor de eerste maal bestelling gedaan bij jullie reeds verschillende zaken aangekocht op andere website voor de levering en product geef ik jullie een dikke 10 doe zo verder

Reageer

Jan 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was weer toe aan een nieuwe kamera, mijn voorkeur ging uit naar de panasonic fz1000m2 of de fz2000. Na goede voorlichting van de juffrouw in Urk besloten de fz2000 te kopen. Nu een week in bezit en werkt boven verwachting. Ik kan deze kamera aan iedere gevorderde amateur fotograaf aanraden die niet met allerlei lenzen wil rond lopen.

Reageer

Frans 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en deskundig advies. Snelle service en flexibiliteit gericht op de klant.
Fijne zaak!

Reageer

John 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk site, snelle verzending, goed contact als het nodig is en vooral de beste prijs. In ieder geval in mijn geval.

Reageer

Anja 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor mijn product. Levering precies zoals aangegeven. Perfect afspraken nakomen en dat in deze tijd. Chapeau!

Reageer

Remko_K 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel heeft een groot assortiment. Ook is goed te zien welke accessoires er bijv. bij een bepaalde camera passen. Informatie is uitgebreid. Levering was zeer snel, d.w.z. binnen 24 uur. De kleur van het door mij gekochte cameratasje (Lowepro Dashpoint 10 blauw) wijkt echter duidelijk af van de kleur op de website. Het is wel blauw, maar een redelijk andere kleur blauw. Overigens geen aanleiding om het hoesje hierom terug te sturen. Communicatie via e-mail over de bestelling en het volgen van de levering was helder.

Reageer

Paul 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig en snel geholpen, alles op voorraad. Goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid

Reageer

Astrid 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, en goede reviews van de producten op de site.
Snelle service en de pakketjes worden alleen op het huisadres bezorgd.

Reageer

GJW 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU.nl heeft een zeer prettige website waarop alle producten en informatie overzichtelijk te vinden zijn. De bestelling wordt snel en keurig geleverd! Ook bij eventueel retourneren verloopt de service goed en wordt je goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Reageer

Marcella 09-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. En als je er niet uitkomt kan je ze zelfs bellen voor info. Verzending is ook dik in orde, netjes verpakt en binnen 2 dagen ( huidige tijden) bezorgd!

Reageer

Piet 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke en complete webwinkel waar je alles vindt wat je zoekt en ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs. Mijn bestelling werd keurig zoals tijdens het bestelproces aangegeven de volgende werkdag bij me thuis bezorgd door PostNL. Ik ben hier zeer tevreden over en zal deze winkel ook zeker aanbevelen.

Reageer

Hugo 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via e-mail kreeg ik vrijblijvend van CameraNu een aantal tips voor lightpaint fotografie, een tak van de fotografie die mij al een hele tijd bekoorde. De schrijver van dat artikel schreef in een apart artikel zijn recessie over een lighttube. Bij CameraNu kon men die in aanbieding bestellen met als toegift een gratis tafelstatiefje. s'Avonds bij de bestelling via PC geraakte ik niet voorbij betaling, dus getelefoneerd naar CameraNu (bereikbaar tot 22u). Daar werd ik op een vriendelijke manier verder geholpen, men nam de invoer van de bestelling over en na enkele minuten kreeg ik via e-mal hoe ik de rekening kon vereffenen. Onmiddellijk betaald en enkele minuten later kreeg ik al te horen dat het pakketje al klaar lag voor verzending en dat ik het de volgende dag mocht verwachten. En, inderdaad de volgende dag ontving ik correct het pakket samen met het tafelstatiefje. Dus vanaf heden heb ik het volste vertrouwen in CameraNu en bedank ik hun medewerkers voor hun vriendelijkheid, hun uitleg en de correcte manier van handelen

Reageer

Harold 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een ram mount voor op de fiets en vond deze op de heldere website. Besteld in de winkel in Apeldoorn na goed geadviseerd te zijn. Twee alternatieven laten komen zonder verplichting en de volgende dag al binnen.
Kortom goede en snelle service!

Reageer

Renske 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag een verplaatsbare fotostudio besteld, de volgende de dag was hij al in huis. Zelfs in coronatijd! Het product voldeed helemaal aan de verwachtingen. Tot op de dag van vandaag heel blij mee.

Reageer

Klantvriendelijk en deskundig, concurrerende prijs 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagmiddag in de winkel komen om een zorgvuldige uitgezochte camera op te halen die online als ' op voorraad ' stond. Helaas, ondanks zoeken door alle medewerkers, geen camera. Wat pakken ze het professioneel op. Er worden twee exemplaren besteld en e een voor mij gereserveerd. Volgende dag ligt hij klaar en ik krijg een mailtje. Binnen 20 uur toch tevreden. Vriendelijke, deskundige medewerkers!

Reageer

P@ 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds heel laat bestelt en de volgende ochtend al geleverd.
Keurig verpakt en de bestelde lederen polsriem is top.

Reageer

Manella 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte lering.
Vansaag besteld is morgen in huis.
Voldoet zeker aan mijn wensen.
Oude dia,,'svan kinderen scannen.ze
Bijwerken en dan in een fotoboek. Gaat allemaal prima. En snel. Je bentzo door een slede dia's heen.
Aanrader voor anderen

Reageer

Wilbert 08-05-2020

Algemene score

10,0
Regelmatig bestellingen laten leveren door CameraNu en geen enkele keer teleurgesteld over de afhandeling. Snelle en nauwkeurige leveringen (ook tijdens deze Corona tijden). Altijd een prima (en lage) prijs terwijl de shop toch een uitstekende keuze biedt voor de diverse fotoartikelen. Ook de weinig courante artikelen. Zo kon ik nergens anders kleinbeeld negatiefbladen meer vinden, maar wel bij CameraNu. TOP!

Reageer

HvW-traveler 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vakkennis en service van het personeel, zowel telefonisch als per email. Het bestelde artikel werd al de volgende dag geleverd.

Reageer

Martijn 08-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect geholpen met het advies voor een wildcamera! Vriendelijke verkoper en mooie winkel.

Reageer

R. Bruggink 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten op voorraad, hulp via de chat mogelijkheid werkte snel en goed. Super snelle levering. Ook de nabestelling was de dag erna binnen tegen allerzins acceptabele verzendkosten. Ik ben erg tevreden over de service van camera Nu.

Reageer

Heleen 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor cameranu.nl gekozen omdat zij een goede flatbed scanner aanboden voor een lage prijs. Tevens zorgden zij voor een snelle levering. Wat wil je nog meer. Een goed product en dan ook nog snel in huis.

Reageer

tijs jagers 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, zeer vriendelijke medewerkers en goede service!
En mijn DJI spulletjes werken erg fijn ben er blij mee!

Reageer

Timo 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Op internet gereserveerd en opgehaald in de winkel. Ik hoefde niet te wachten en was binnen notime klaar!

Reageer

Karel 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service snelle levering en de goedkoopste Had bij bestellen zelf een fout gemaakt Ze loste het gelijk op

Reageer

Claudia 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergroot aanbod en rond half 10 s’avonds besteld en ook daadwerkelijk de volgende dag al ontvangen. Top!

Reageer

Tim 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende service en hetgeen wat verkeerd was besteldt werd zonder meer retour genomen en het aankoopbedrag werd teruggestort

Reageer

Marcel 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie en ze doen wat ze beloven. Prachtig tafelstatief besteld en keurig verpakt en snel geleverd. Goede omschrijving erbij en een kwalitatief product. Wat mij betreft de Foto retailer van Nederland.

Reageer

Fleur 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel, ik werd er hebberig van. Ben zeer goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam, informatie voorziening en uitleg over camera en mijn wensen top. Ik ben al jaren vaste klant en dat blijf ik. Ben heel tevreden met mijn aankoop, heb weer plezier in fotograferen.

Reageer

BB 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben, na mijn pensionering, begonnen aan een nieuwe hobby, t.w. de fotografie. Omdat Camera.nu mij het meeste vertrouwen inboezemde, heb ik besloten eens langs de vestiging in Apeldoorn langs te gaan. De informatie, die ik ontving, was uitstekend en was boven alle kritiek verheven. Hulde voor het advies. Ik had er erg veel aan, hetgeen mij ertoe bracht een camera tegen een zeer concurrerende prijs aan te schaffen. Ik ga thans op zoek naar een goede fotoprinter, zo mogelijk ook via Camera.nu.

Reageer

Simo 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I live in Italy and stumbled upon CameraNU.nl for chance. I was looking for a seemingly rare piece of gear since it is now out of production. I found it by CameraNU.nl and ordered it right away, I didn't need to made up my mind in ordering by them, also because they present themselves good and website is well made and organized.
I received one among the best service I've ever experienced. Ordering was simple fast and hasslefree. Shipping was fast and delivered by UPS, one among the best delivery service worldwide, you know.
The gear I bought was reasonably priced and I'm so glad I found this nice dynamic shop in Amsterdam to buy from.
Are you wondering about buying from CameraNU.nl?
Don't think twice, it's highly recommended!

Simo from Italy

Reageer

goede uitleg van wat ik zocht 07-05-2020

Algemene score

10,0
s,avopnd laat besteld andermorgen in huis toppie ik zou hem zo zo door geven aan vrienem en kennissen

Reageer

Janvr 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en bellen je zelfs het in de winkel klaar ligt.

Reageer

Louis 07-05-2020

Algemene score

1,0
I bought a Fotostudio from CameraNU. It was never delivered to my home, although PostNL says they did deliver it. I never signed for it, and the signature they have isn't mine. It's been more than two weeks since I placed my order, now CameraNU tells me well PostNL says they delivered it, so they can't do anything about it. Basically, I will never receive what I paid for, and no one will refund me either. Seems like a scam to me.

Reageer

Ko van Houten 07-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ze beloven doen ze . Ondanks deze tijd worden de artikelen keurig op tijdgeleverd.

Reageer

Toon meer reviews