cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

I.V. Lobato 12-04-2012

Algemene score

8,7
Besteld en de volgende dag afgeleverd op het opgegeven adres. Zeer goed te volgen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klantwtqwqoiy 12-04-2012

Algemene score

8,0
Een van de laagste prijzen waarbij meteen een compleet pakket werd aangeboden. Bestelling volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ROLO pictures 12-04-2012

Algemene score

9,3
Benadering komt op mij klantgericht over: vriendelijk en met interesse.
Pluim hiervoor, helaas is het meer uitzondering dan regel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob1870 12-04-2012

Algemene score

8,7
Ik kon een nieuwe
iPad kopen die verder nergens meer te krijgen was. Goede communicatie over de telefoon en verder alles prima geregeld, betaling/bezorging/verpakking. 100% tevredenheid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Will1234 12-04-2012

Algemene score

8,3
Deskundig personeel, zeer vriendelijk. Verkeerde betaling snel en correct afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaantbanaan 12-04-2012

Algemene score

8,0
Een van de weinige webshops die je aan de telefoon echt verder helpen en niet doen alsof je dom bent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Tieleman 12-04-2012

Algemene score

8,0
alles is goed geregeld en snel bezorgd. Cameranu komt als zeer betraouwbaar over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 123 12-04-2012

Algemene score

9,3
's Middags besteld en de volgende dag in huis.
Duidelijke website.
Mw. aan telefoon wist niet of de lens zou passen. Gelukkig collega zocht dit uit, die het wel wist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith B 12-04-2012

Algemene score

9,7
Heel aantrekkelijk vond ik de combo deals.
Zinvolle accessoires waar je echt je voordeel mee kunt doen!
Het contact met camera nu was , ook al voor de aanschaf, heel erg goed.
Mijn vragen werden vlot beantwoord.Ik kreeg goed advies.
De dag na de bestelling geplaatst en betaald te hebben, werd het pakket al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katinka3 12-04-2012

Algemene score

8,8
De bestelling was de volgende dag al binnen! keurig verpakt. Dit is de derde bestelling en ook de after sales is erg goed. Ik had een probleem met de flitstrigger en dat was ook keurig opgelost!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweet17 12-04-2012

Algemene score

8,5
prima, de website was makkelijk en overzichtelijk en de bestelling had ik met een dag in huis. prima dus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Vissers 12-04-2012

Algemene score

7,7
Precies zoals omschreven op de site.
Ondanks een BULK bestelling alles netjes verpakt en ik ben er erg blij mee...!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

MSP2008 11-04-2012

Algemene score

9,5
Duidelijke site. Bestelling ging snel en zonder problemen. Fijn dat er bij de bestelling gunstige pakketten worden aangeboden.
Levering perfect en super snel. Gisteren besteld, vandaag geleverd.Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjonSjonSjon 11-04-2012

Algemene score

9,0
Goed werkende website, alles te vinden, maar niet echt gelikt.
De bestelling en levering ging, zoals al eens eerder geconstateerd, erg goed en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sansouci 11-04-2012

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, waarop je alles kan vinden wat je weten wilt,
en een zeer vlotte behandeling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nomennescio20006 11-04-2012

Algemene score

9,0
Razend snel geleverd, om 21.00 uur besteld en de volgende ochtend al om 08.30 uur mogen ontvangen. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M C J 11-04-2012

Algemene score

9,2
Website: Prima in orde. Categorisering kan beter, maar daar biedt de zoekfunctie ondersteuning.
Bereikbaarheid: Uitstekend.
Bestelling en levering: Prima! Op voorraad, dus volgende dag in huis.
After sales: een probleem in de iDeal betaling, zorgde ervoor dat ik opnieuw een bestelling moest plaatsen om dit tijdig af te ronden. De dubbele, mislukte bestelling was al opgelost voordat ik contact had opgenomen met de klantenservice. Zeer scherp!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. Valk 11-04-2012

Algemene score

9,2
uitstekende afhandeling en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Verbeek 11-04-2012

Algemene score

10,0
Allereerst een prettige website om te zoeken en te filteren wat je nodig hebt! Een voorbeeld voor veel andere sites. Tevens prima geholpen bij het vragen van advies via de telefoon! Geen ellenlange wachttijden maar keurig en vlot geholpen door een zeer vriendelijke dame!
De bestelling werd inderdaad conform afspraak afgeleverd en is ook helemaal volgens verwachting!

Een aanrader en zeker weer mijn keuze voor volgende bestellingen van cameraproducten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlou w 11-04-2012

Algemene score

9,0
Ik had al 2 canvasdoeken ontvangen van CameraNu.nl die waren zo ontzettend mooi, hierdoor heb ik nogmaals 2 canvasdoeken gaan bestellen en deze zijn ook prachtig mooi!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berna48 11-04-2012

Algemene score

8,2
Alles was prima gegaan.
Makkelijke betaling en goede afleverservise.
Nog extra informatie gekregen naar aanleiding van een telefoontje waardoor ik niet dingen kocht die eigenlijk niet nodig waren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BenL01 11-04-2012

Algemene score

8,7
Snelle en correcte bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulepear 11-04-2012

Algemene score

10,0
Als ik op zoek ben naar een foto- of videocamera, dan ga ik o.a. naar CameraNU.nl (dat houdt dus in dat ik ook vergelijkbare sites bezoek).
Zoals alle vorige keren viel ook deze keer de prijs erg mee en de levering was conform hun slogan: "Vandaag voor 22.30 uur besteld, de volgende dag geleverd". Ook ben ik als klant netjes door hen op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Prima winkel die ik ook van harte heb aanbevolen aan familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilonbirg 11-04-2012

Algemene score

9,3
De goedkoopste die ik vinden kon op het internet voor de aankoop van een Nikon D90 body, supersnelle afhandeling en verzending, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Landre 11-04-2012

Algemene score

9,0
Vlotte website en keurige snelle levering volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PatrickB88 11-04-2012

Algemene score

9,2
Na eerdere aankopen gedaan te hebben bij CameraNu wederom een aankoop gedaan. Zoals bij de eerdere aankopen een snelle en vlotte levering! Daarnaast dezelfde after sales service als ik gewend ben van ze, dit keer mij herinneren te registreren bij de importeur voor extra garantie, top van ze! Ik was het anders vergeten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shrikant Bindesrisingh 11-04-2012

Algemene score

8,3
Een hele goede service.
Makkelijk betalen via Ideal.
De bestelling goed te volgen.
Alleen bezorging was iets uitgelopen op de indicatietijd.

Ook een overzichtelijke site met hele verleidelijke combodeals!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elspukkie 11-04-2012

Algemene score

9,2
Super goeie levering. 's Avonds om 21.00 besteld en de volgende dag al in huis. Was ook nodig omdat het een verjaardagskado was. :-)Kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf met taststok 11-04-2012

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering. De website is toegankelijk genoeg om visueel gehandicapten met een screenreader toegang te verlenen. Hierdoor kan ik zelfstandig bestellen.

Deze enquête is helaas niet toegankelijk. Dus ik voel me weer een hulpbehoefende.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HenRob 11-04-2012

Algemene score

9,2
Heb destijds een Epson Perfection V500 scanner besteld en kreeg hem onmiddelijk in huis. Helaas bleek de scanner een mankement te vertonen en is om die reden, in goed overleg,geretourneerd. Prompt daarna kreeg ik een andere nieuwe Epson Perfection V500 scanner toegestuurd. Ook die bleek een mankement te vertonen.Deze mankementen heb ik uitvoerig doorgesproken met een tweetal vertegenwoordigers van Epson Nederland.Deze gaven mij het advies dit nogmaals met de leverancier Cameranu.nl door te spreken.Deze leverancier deed er helemaal niet moeilijk over en adviseerde mij het apparaat te retourneren. Daarnaast gaven zij mij,op mijn verzoek, het advies een andere scanner aan te schaffen. Uiteraard heb ik bij Cameranu.nl een bestelling geplaatst voor een andere scanner. In afwachting daarvan heeft Cameranu.nl, op eigen initiatief, het bedrag van de vorige scanner aan mij geretourneerd. Voor mij en ik denk voor alle consumenten kan dit bedrijf als voorbeeld dienen voor alle andere bedrijven. Ben een en al lof over het totaal functioneren van CAMERAnu.nl. P.S. Bij mijn vorige bestelling, een digitale camera, werd ik ook uitstekend geholpen. Nogmaals lof voor deze vorm van verkoop en hulpverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 1957 11-04-2012

Algemene score

9,5
Gewoon goed, zoals je hoopt en verwacht. Vriendelijke medewerkers en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinD90 11-04-2012

Algemene score

9,0
Duidelijke website, product makkelijk vindbaar, goede informatie over product, leverwijze Pakjegemak (bezorgen bij PostNL-punt i.p.v. thuis) is ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerwilma 11-04-2012

Algemene score

8,8
Kundige werknemers die ook nadat de garantie was verstreken van mijn video camera de moeite namen om hem na te kijken en contact met mij op te nemen wat het probleem was en dat zonder kosten. Altijd vriendelijke en behulpzame kanten service die ook daadwerkelijk iets voor je doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

drakestein 10-04-2012

Algemene score

8,3
Duidelijke website, snelle levering, heel redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc-020 10-04-2012

Algemene score

9,5
Geweldige service, leverancier maakt waar wat op de website staat. Product voor 22.30h aangevraagd volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes41 10-04-2012

Algemene score

9,3
Prima website, vraagt wel wat gewenning maar dan is het gemakkelijk.
Mijn bestelling werd keurig de volgende dag bij het ophaalpunt bezorgd, on 15:00 uur was mijn bestelling al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Zeist 10-04-2012

Algemene score

9,0
Snelle reactie op mails, duidelijke aanwijzingen. De levering binnen 24 uur, ook op zaterdag, was prima voor elkaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzl 10-04-2012

Algemene score

9,0
Zoals altijd ook nu weereen zeer snelle en correcte service!
Camera is boven verwachting goed. Ook hier snelle responsetijden ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Zeilstra 10-04-2012

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs kwaliteit, vergelijkbaar met kamera express vwb assortiment, maar veel goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Barry65 10-04-2012

Algemene score

9,5
's-avonds besteld voor 2200 uur volgende dag al op kunnen halen op het postkantoor. Kan bol.com wat van leren, die beloven van alles maar leveren niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KIRE fotografie 10-04-2012

Algemene score

8,7
Het is een goede website , en het persoonlijke contact over de levering is erg fijn. Er was een mogelijkheid om de route van de koerier om te gooien zodat ik de rol op tijd had voor een belangrijke shoot....super dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees F. 10-04-2012

Algemene score

9,0
Alles uitstekend, duidelijke prijs, ruim voldoende info over het product, goede website, verzenden heel duidelijk en supersnel. Dit was mijn eerste bestelling, zeker niet de laatste ! 200% TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen1995 10-04-2012

Algemene score

9,8
Buiten de kwaliteit van het product, welke natuurlijk los staat van de winkel, was de service uitermate goed. Na het goed kunnen vinden van het product, voor een mooie prijs, was de bestelling na een paar uur binnen en verzonden. De volgende dag 9:50 was de camera er. Dat is pas goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk.J de Boer1963 10-04-2012

Algemene score

10,0
Ik moet eerlijk zeggen: Alles is 100% gegaan. Ik vind het reuze makkelijk bestellen, betalen en de volgende dag al in huis.
mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rcwd 10-04-2012

Algemene score

7,3
Overzichtelijke website, snelle levering en mooie prijs.
Maar toen ik mijn camera uit de doos haalde, zaten er vlekjes op de lens en iets wat leek op een kras.
Toen ik mijn lens schoonmaakte bleek die kras gelukkig een krasvormige vlek te zijn, dit vind ik iets minder netjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Cvi65 10-04-2012

Algemene score

9,5
Zoals altijd: goede informatie, makkelijk bestelproces, snelle en betrouwbare levering. Ook de wijze waarop je op de hoogte wordt gehouden verdient een pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kloots 10-04-2012

Algemene score

9,0
Keurige en snelle afhandeling van de bestelling.
Netjes verpakt en onbeschadigd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jena1953 10-04-2012

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site met goeie prijzen, super snelle levering met aangetekende verzending. Bij een volgende aankoop zal ik hier zeker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Mendelson 10-04-2012

Algemene score

9,0
gewoon alles prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 1950 10-04-2012

Algemene score

8,5
De regencover een paar dagen in bezit. De regencover gaat snel om de camera heen, is goed te bedienen door de twee openingen aan de zijkant. De achterkant is goed zichtbaar door de transparante achterkant. Ook als de camera op een statief staat is de regencover snel aan te brengen. Prijs, kwaliteit goede verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews